Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360966 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8960 Dátum: 2014. december 04. - 20:22:40 »
Nem rossz, a végén viszont felröhögtem ;D
Tejet kérek! Csokisat!

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #8961 Dátum: 2014. december 04. - 20:37:11 »
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8962 Dátum: 2014. december 04. - 21:05:52 »
Én se hittem, hogy ezt fogom mondani, de igen, ez nem tűnik olyan borzalmasan trének, mint a képek.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8963 Dátum: 2014. december 04. - 21:06:41 »
Azért csak várd ki a végét!  8)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8964 Dátum: 2014. december 04. - 21:13:49 »
A színészek trék, mindegyik mellényúlás nekem. Michael Biehn vs. Courtney pff...
Tejet kérek! Csokisat!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8965 Dátum: 2014. december 04. - 21:17:29 »
Az előzetes alapján nekem is jónak tűnik, és a jó, öreg időutazással megmagyarázzák a rebootot is . :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8966 Dátum: 2014. december 04. - 21:17:45 »
Jézusom! :lol: Ezek teljesen összekavarták az idővonalat. :lol: Erre nem számítottam... Lesokkolódtam. ;D Pont azon gondolkoztam a napokban, hogy ha reboot, akkor minek rakták bele az öreg Schwarzit, erre puff... Hát ez nagyon durva. :lol: Igazából haragudnom kéne, hogy simán lenullázták a kultstátuszú Cameron-mesterműveket, de olyan pofátlan és perverz módon tették mindezt, hogy egyrészt nem jutok szóhoz a döbbenettől, másrészt felkeltették a kíváncsiságomat hogy mi fog kisülni ebből. ;D Ez most vagy nagyon kaki film lesz, vagy szuper jó, köztes állapot nincs. ;D De tartok tőle, hogy az előbbi lesz, azaz megnézhetjük a Sarah Connor krónikái 200 millió dolláros egészestés reboot-verzióját. :hehe: Mindenesetre van vér az alkotók pucájában az tuti.
Az biztos, hogy ezután a film után k*rvára nem lesz értelme az idősíkokon meg időutazós elméleteken vitáznunk, mert tökéletesen lényegtelen lesz. ;D

A színészek trék, mindegyik mellényúlás nekem. Michael Biehn vs. Courtney pff...
Ja, Connor és Reese nekem is mellényúlásnak tűnik, bár utóbbi csak annyiból, hogy kicsit sem hasonlít az eredetire.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8967 Dátum: 2014. december 04. - 21:23:24 »
http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.504
Pletyka, de ez valami nagyon zsír film lenne :oh:
Igen, ezek szerintem is érdekes dolgok. A fekete rohamosztagos karaktere kifejezetten üde színfolt lenne a Star Wars filmekben. A birodalom kikerül az arctalan gyilkos massza szerepkörből, és nyilvánvalóvá válik, hogy ott is emberek vannak, mint minden hadseregben, akik nem feltétlenül gonoszak.
Határozottan árnyalja a képet. A többi is érdekes, és tetszik az, hogy sok eredeti a régi filmekből kimaradt ötletet használnak fel.
Úgy néz ki, ma ilyen pozitív napom van.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 04. - 21:35:38 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8968 Dátum: 2014. december 04. - 21:29:16 »
Meglásd, milyen remek Film+os mozi lesz ez!  :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8969 Dátum: 2014. december 04. - 21:31:00 »
Zsír :D
Remélem azért Luke nem lesz gonosz, könyvekben már ellőtték ezt, nem szerettem azokban se , ő egy pozitív hős, nem illik hozzá a főgenya szerepe.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8970 Dátum: 2014. december 04. - 21:39:01 »
Zsír :D
Remélem azért Luke nem lesz gonosz, könyvekben már ellőtték ezt, nem szerettem azokban se , ő egy pozitív hős, nem illik hozzá a főgenya szerepe.
Nem tudom, hogy egy ilyen háborús szituációban mennyire lehet az abszolút pozitív hős képét megtartani.
Már a Shop Stopban is megmondták, és habár ott vicces formában van tálalva a dolog, de akárhonnan is nézzük, Luke milliókat ölt meg, és nem csak katonákat.
Teljesen érthetőnek tűnik az, hogy mind az expanded universe beli, mind az itteni folytatásban, azért nem tud túllépni az eddigi eseményeken.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8971 Dátum: 2014. december 04. - 21:41:25 »
Persze azok is gátlástalan gazemberek voltak, akik a pénzért eladták a lelküket is.  :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8972 Dátum: 2014. december 04. - 21:43:28 »
Áldozatot kellett hozni, vagy kiiktatják a halálcsillagot, vagy ki tudj hány bolygót lőtt volna még szét? Akkor milliárdok haltak volna meg.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8973 Dátum: 2014. december 04. - 21:48:18 »
Persze azok is gátlástalan gazemberek voltak, akik a pénzért eladták a lelküket is.  :D
Valószínű, a film szemszögéből ez a felmentés.
Ténylegesen pedig az, hogy milliárdokat mentett meg azzal, hogy megölt pár millió átlagos munkást, akiket aznap reggel épp egy fegyver összerakására irányított ki a főnökük, aki a birodalom alvállalkozója volt.
Áldozatot kellett hozni, vagy kiiktatják a halálcsillagot, vagy ki tudj hány bolygót lőtt volna még szét? Akkor milliárdok haltak volna meg.
Ez így van, de attól még aki nem egy hideg gyilkos, annak ez nem lesz könnyű.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8974 Dátum: 2014. december 04. - 21:53:46 »
Ha így nézzük semmivel sem jobb, mint Osymandias. ;)
Érdekesnek ígérkezik a történet, ha ez igaz, már csak a színészeknek kell hozni a szintet (szerintem a rendezéssel és a látvánnyal nem lesz gond).

Todd

• Pókfej
« Válasz #8975 Dátum: 2014. december 04. - 22:02:38 »
Ha így nézzük semmivel sem jobb, mint Osymandias. ;)
Azért alapvetően annyiból más a szituáció, hogy ez egy katonai létesítmény volt, még amiket Osymandias rombolt le, azok nem.  ;)
Csak ugye egy ekkora katonai létesítménynek már csak a "civil" kiszolgáló személyzete is milliós tétel.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 04. - 22:04:26 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8976 Dátum: 2014. december 04. - 22:05:38 »
Nekem az a vicces, hogy az SW 6 baromi nagy hepienddel ért véget (ha emlékeztek, a felújított verziókba még a különböző bolygókon ünneplő tömegeket és a tüzijátékokat is bevágták), erre (ha igaz a pletyka) kiderül, hogy még mindig háború van? :D Jó, persze, lehet mondani, hogy a birodalom nagy volt, de igazából minden hatalom a Császár és Vader kezébe koncentrálódott, és az időrendben korábbi SW filmek szerint a hadsereget engedelmes klónkatonák alkották, szóval igazából szerintem nem volt túl sok ember, aki Vaderék helyébe léphetett volna, a főtiszteken kívül. De a legfontosabb tisztek gondolom szintén ott dolgoztak a Halálcsillagon... Elvileg az SW6-ban a Birodalom fő flottáját verték le a lázadók, nem?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #8977 Dátum: 2014. december 04. - 22:10:30 »
SW6 idejen a rohamosztagosok tobbsege tudtommal mar nem klon volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #8978 Dátum: 2014. december 04. - 22:12:29 »
A 4-5-6 részben nem klónok vannak.
Amik erre utalnak, Luke jelentkezni akar a birodalmi akadémiára a 4. rész elején, ez ugye a filmben is elhangzik. Han az EU beli, és láthatóan az itteni forgatókönyv szerint is, birodalmi pilóta volt. Leia híres mondata a "Már törpéket is FELVESZNEK rohamosztagosnak?", plusz már önmagában az a tény, hogy Luke, aki jóval alacsonyabb volt Hannál, valószínűleg az átlagnál is, nem keltett különösebb feltűnést, pedig ha mindenki klón lenne, akkor mindenki ugyanolyan magas volna.  ;)
Az, hogy a vezetők megölésével, egy főhadiszállás/ flotta legyőzésével nem ér véget a háború valóban ellentétes nézőpont a régi film befejezésével, de minden folytatás ezen a vonalon indult el.
Plusz az, hogy nyertek a lázadók,a békétől még nagyon messze van, mert akkor mi lesz a következő hatalmi rend? Ilyenkor indul el a győztesek között az acsarkodás a pozíciókért, és biztosan voltak olyan rendszerek, amik jól jártak a birodalommal, és hűek maradnak hozzá. Szorozz be egy világháborút több ezer (vagy tízezer, vagy százezer, nem tudom) világgal.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 04. - 22:20:42 írta Todd »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8979 Dátum: 2014. december 04. - 22:43:18 »

Plusz az, hogy nyertek a lázadók,a békétől még nagyon messze van, mert akkor mi lesz a következő hatalmi rend?
Ez könnyű:visszaállították volna a köztársaságot, mint régen, megtámogatva egy új Jedi renddel.
Más:a terminátor film valami remake akar lenni? Van egy jelenet, mikor Reese a zsaruk elől bemenekül egy áruházba, és csór néhány ruhát, pont ez volt az első filmben is. :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 05. - 00:57:59 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!