Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1361142 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9180 Dátum: 2015. január 05. - 22:11:02 »
Még egy színdarabját sem láttam, de valamikor már meg kéne valamit lesni tőle. Annyian szidják úgy, hogy közben nulla információt tudunk meg arról, hogy konkrétan mi a gond, hogy az már kíváncsivá tett.
Ugyanígy vagyok vele. Kíváncsi vagyok rá.

Csak ez utóbbiak mindig hangosabbak.
Mindenhol. :-\

Todd

• Pókfej
« Válasz #9181 Dátum: 2015. január 11. - 12:51:34 »
Most néztem meg a Snowpiercert. Tök jó kis sci-fi. :D A világot nem váltja meg, de kimondottan érdekes és elgondolkodtató darab, izgalmas történettel. Ráadásul Chris Evans a főszereplő, jó alakítást nyújt. :D
Én tegnap néztem meg. Nekem nagyon tetszett. Eddig ez, a Grand Budapest Hotel és az Only Lovers Left Alive tűnik a tavalyi év legjobb filmjeinek. És bakker Tilda Swinton mindháromban szerepelt! De mennyire meglepő az a tény, hogy az év legjobb sci-fije egy Dél-Koreai film!
Még az Interstellart kellene bepótolni.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 11. - 13:02:46 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9182 Dátum: 2015. január 11. - 13:48:03 »
Azóta többször is megnéztem, a hibáival együtt is az utóbbi évek egyik legjobb sci-fije szerintem. Még az Interstellart várom nagyon én is.

És bakker Tilda Swinton mindháromban szerepelt!
Ja, imádom azt a nőt, marha jó szerepeket választ mindig. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9183 Dátum: 2015. január 11. - 13:59:11 »
Azóta többször is megnéztem, a hibáival együtt is az utóbbi évek egyik legjobb sci-fije szerintem. Még az Interstellart várom nagyon én is.
Max annyi hibát tudnék mondani, hogy próbál a végén kompromisszumot kötni, ami szerintem tök felesleges. Az adott helyzetben mind tudjuk, hogy kipusztul az emberiség, felesleges, ez a szép kép a jegesmedvével, mert 7 perc múlva a csaj gyerekestül úgyis kopogósra fagy. Minden más nekem tetszett.
Ja, imádom azt a nőt, marha jó szerepeket választ mindig. ;D
Nekem csak most tünt fel, ezekben a filmekben, de nagyon szimpatikus, ha egy színésznő, nem próbál a dekorációként működni egy filmben. Kevés ilyen színésznő van, aki elsősorban nem a külsejével, hanem a képességeivel emelkedik ki.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9184 Dátum: 2015. január 11. - 15:28:10 »
Max annyi hibát tudnék mondani, hogy próbál a végén kompromisszumot kötni, ami szerintem tök felesleges. Az adott helyzetben mind tudjuk, hogy kipusztul az emberiség, felesleges, ez a szép kép a jegesmedvével, mert 7 perc múlva a csaj gyerekestül úgyis kopogósra fagy. Minden más nekem tetszett.

Nem lehet, hogy inkább arról van szó, hogy újra élhető a világ, a vonaton kívül? Olyan hidegben, a jegesmedve sem élhetne meg, különben járhatnának ki vadászni rájuk, nem kéne a vonaton előállítani az ételt.  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 11. - 15:32:00 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #9185 Dátum: 2015. január 11. - 17:11:56 »
Akkor a csávó kezét hogyan fagyasztották volna le, ha olyan nagyon élhető lett a környezet.  ;) De lehet ott melegebb van, fél óra alatt fagynak halálra.
Szóval szerintem a vége csak ilyen kis kamu happy end, nincs ott semmi remény.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 11. - 17:34:11 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9186 Dátum: 2015. január 11. - 18:59:41 »
Oké, ez rendben is van, de pont ezért mondom én is, hogy élhetőbb a hely ott, ahova jutottak. Messzebb volt sokkal, gyorsan ment a vonat. Amúgy meg, ha Spud keze ilyen gyorsan lefagyott, akkor a jegesmedve miért nem fagyott meg?  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9187 Dátum: 2015. január 11. - 19:15:52 »
Szerintem pont az a lényege a befejezésnek, hogy a Föld már visszamelegedett annyira, hogy bizonyos részein - valószínűleg az egyenlítőhöz közeli területeken - már túl lehessen élni eszkimóka életstílusban, ezt bizonyítja a jegesmaci is (most az más kérdés,hogy a leghidegebb éveket hogy élték túl a macik). A film elején a csávó keze azért fagyott le, mert valszeg a sarkvidékhez közelebbi szélességi körökön haladt a vonat. Egyébként a befejezés egyszerre akart pozitív és negatív lenni, miszerint a gyerekek túlélték a balesetet, és a Föld kezd újra élhető lenni, de ugyanakkor reálisan nézve igen csekély a valószínűsége, hogy 2 gyerek életben maradjon túlélési ismeretek nélkül ilyen zord környezetben.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9188 Dátum: 2015. január 11. - 21:39:39 »
Pontosan ezt szűrtem le én is. Bár szerintem nem volt akkora durranás ez a film.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9189 Dátum: 2015. január 12. - 10:55:55 »
Bár szerintem nem volt akkora durranás ez a film.
Független, nem remake, reboot, folytatás, trilógia első része stb., sci-fi akció, ami látványos, viszonylag egyedi, és nem is teljesen bárgyú, kerek egész történetet mesél el. Rohadt kevés ilyen van mostanában.

Tegnap amúgy meglestem Cronenberg legutóbbi filmjét, a Maps to the Stars-t. Ő, ez nagyon semmilyen. Gondolom próbálna provokálni, meg bemutatni a Hollywood-i világ árnyoldalát, de szerintem csak dög unalmas.
Két meglepő dolog volt nekem benne, egy mennyire megöregedett Leia hercegnő, aki amúgy önmagát alakítja a filmben, kettő, hogy Csillámpónivámpír Edward (vagyis Robert Pattison) volt a film legszimpatikusabb karaktere, és bakker tud színészkedni, sose hittem volna.
Legutóbb a A Dangerous Method-ot láttam tőle (Mármint Cronenbergtől, nem Pattisontól), de arról is hasonló volt a véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 12. - 11:08:33 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9190 Dátum: 2015. január 12. - 11:06:01 »
A másik csillagpóni farkasembernek, Jákobanak meg lesz még egy kakciófilmje, amiben viszont biciklisfutárkodnak, meg parkouroznek. Amivel nem is lenne gond, mert tőle még hiteles is. Ha jól láttam tényleg megcsinált pár figurát (amit a szerződés enged :hehe:) és ő amúgy küzdősportolt kis korában, amiből semmit nem villanttattak meg vele az Alkonyatban. :stupid:
Csak a lámabébi képétől annyira hiteltelen szegény

Todd

• Pókfej
« Válasz #9191 Dátum: 2015. január 12. - 11:09:10 »
Mármint nem lehet valaki alpaka fejjel biciklis futár?  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9192 Dátum: 2015. január 12. - 11:17:59 »
És ezen a szakáll sem segít.

A Tracersben ő Cam.

Azért mindent nem ő csinált :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9193 Dátum: 2015. január 12. - 11:24:33 »
Na ez tipikusan az az eset, amit a múltkor beszéltünk, mikor valaki növesztené a szakállát, de igazából nincs, csak random közönként szétszórt szöszállak az arcán.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #9194 Dátum: 2015. január 12. - 11:34:16 »
Na ez tipikusan az az eset, amit a múltkor beszéltünk, mikor valaki növesztené a szakállát, de igazából nincs, csak random közönként szétszórt szöszállak az arcán.
hé!

ez mi lesz? premium rush 2?

Todd

• Pókfej
« Válasz #9195 Dátum: 2015. január 12. - 11:37:27 »
Jajj bocsánat, nem akartam férfiúi büszkeségedet megbántani.  :lol:
Ha ez megnyugtat, nekem is van pár ritkább folt, amitől meg tudok őrülni.  ;D
Én az egyet sem láttam.  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 12. - 12:06:03 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9196 Dátum: 2015. január 12. - 12:47:22 »
Kijött a Chappie új trailere, várós ez is:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9197 Dátum: 2015. január 12. - 13:17:16 »
Bakker, ez az a tipikus trailer már, amiben az egész filmet megmutatják lassan...  :roll:
És bakker, Hugh Jackman gonoszt játszik???? mIk vannak, ezt is megértük  :o :D
Mondjuk az új Peter Panban is egész durván néz ki...

Amúgy Taylor Lautnernek volt már egy egész jó kis akciófilmje, vmi adoptált gyerek volt, a szülei meg kormányügynökök és bújtatták, ott is egész keményen tolta, az nem is volt olyan rossz film, fene se tudja a címét már... nem mostanában láttam...
mondjuk a fej szerkezetéhez még mindig jobban menne az akció film, mint ez a hősszerelmes izé, amit Alkonyat néven csináltak.  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9198 Dátum: 2015. január 12. - 13:56:09 »
Megtetszett neki az előző filmjében a robotos téma. :) Mondjuk tökéletes mód, hogy főszereplő legyen, az akciókat mégis más csinálja. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9199 Dátum: 2015. január 12. - 17:00:36 »
Ilyen hajjal csak gonosz lehet  :hehe:
Bírom az ilyen realistán filmezett filmeket, amiben cgi van. És ezt a  realisztikus robottervezést. És hogy totál élethű, nem érzem, hogy animáció. Mint a D9-nél is. Talán a kamerakezelés hat ilyen jótékonyan?
hé!

Van úgy hogy csak 30 éves korban kezd el mindenhol nőni. A szőrnövekedés sajnos nem áll meg akkor amikor szeretnénk  :lol: