Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363039 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #580 Dátum: 2008. május 20. - 18:55:45 »
áááuh ez nekem már túl sok hülyeség :P :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #581 Dátum: 2008. május 20. - 20:23:31 »
Nekem ez az Arnies párhuzam anniyra nem jött le...mondjuk ezen a poszteren kétségtelen, hogy nagyon Dutch-os beállása van... :D

Amúgy Banner apuka is benne lesz, régen láttam már őt filmben.(Nolte)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #582 Dátum: 2008. május 21. - 12:46:54 »
Amikor a következő infót elolvastam, káromkodtam egy hosszat és embereset, mert betojtam, hogy a tartalma miatt a következő Batman filmek készítése bajos lehet. De aztán eszembe jutott, hogy a Batman második és harmadik részét egyben forgatták, úgyhogy kissé megnyugodva teszem ezt közzé:

Christian Bale három Terminator filmre írt alá
Cannesban zajlik az élet, bejelentenek és megmutatnak néhány dolgot. Jelenleg épp arról beszéltek, hogy Christian Bale lesz a következő három Terminator filmben John Connor. Ez biztos, mert már aláírta.

Victor Kubicek nyilatkozta azt, hogy Bale volt az első választásuk a szerepre, aki elolvasta a forgatókönyvet, tetszett neki  és elvállalta, ráadásul nagy Terminator rajongó is.

Sam Worthington és Common lesznek még a főbb szereplők, a női vonalat Moon Bloodgood erősíti. A filmet 2009. május 22.-én mutatják. Ezúttal a történet nem a jelenben, hanem a jövőben játszódik.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #583 Dátum: 2008. május 21. - 13:24:31 »
Amikor a következő infót elolvastam, káromkodtam egy hosszat és embereset, mert betojtam, hogy a tartalma miatt a következő Batman filmek készítése bajos lehet. De aztán eszembe jutott, hogy a Batman második és harmadik részét egyben forgatták, úgyhogy kissé megnyugodva teszem ezt közzé:

Christian Bale három Terminator filmre írt alá
Cannesban zajlik az élet, bejelentenek és megmutatnak néhány dolgot. Jelenleg épp arról beszéltek, hogy Christian Bale lesz a következő három Terminator filmben John Connor. Ez

Halleluja !  :D Tökéletes John Connor szerepére. Bár annál a nyámynyilánál a 3-ban még én is jobb John Connor lennék...  :nezze:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #584 Dátum: 2008. május 21. - 19:20:45 »
Ha akkora Terminátor-rajongó, miért akarja a főszerepet? Ez annyit jelent ugyanis, hogy a következő 3 T-filmből semmit sem fog élvezni, mert mindent előre fog tudni, önmagát nézve pedig nem lesz könnyű, hogy a sztori magával ragadja. Különben Bale egész enyhén mulya, úgyhogy nem tudom, mennyire lesz jó Connornak...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #585 Dátum: 2008. május 21. - 20:10:03 »
Már ne haragudj meg, de ez egy jó nagy hülyeség amit írtál... :D
Egy rajongónak szerintem az a legnagyobb élmény, hogyha részt vehet a kedvenc filmje készítésében..főleg, ha akár főszerepet vállalhat benne. De Bale-nél, bármennyire se mulya, és nagyon tehetséges, szimpatikus színész, ez csak kampányszöveg, hogy nagy rajongó. Minden képregényfilmesszínés is nagy képregényrajongó lezs valahogy ha leszerződik egy szerephez. Akienke ezt egyeüdl elhiszem, az Nick Cage.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #586 Dátum: 2008. május 21. - 20:21:43 »
Nem is tudtam, hogy egyszerre forgatták a két filmet. :o Azt nem tudni, mikor lesz a három bemutatója? Viszont nagyon örülök, hogy ő lesz Connor, szerintem jó színész.
Kaine: Tényleg furi, amit írtál. Most hülye példa, de ha a Silent Hill2-nek felkérnének a főszerepére, nem vállalnád el azért, mert a rajongója vagy és tudni fogod, mi lesz benne, mert így már nem élveznéd?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #587 Dátum: 2008. május 21. - 21:12:15 »
Én is tudom, hogy tök idiótán hangzik, de higgyetek nekem. Jó példa Mike, nem vállalnám el. Annyira szeretnék látni egy újabb Silent Hill filmet, és persze nagyon büszke lennék rá, ha én lennék a főszereplő, de akkor nem láthatnék egy újabb Silent Hill filmet. Tudjátok, a mozi varázsa... ha egy filmnek előre megnézed az extráit, az így készültet, közel se fogod annyira élvezni a filmet utána. George Lucas is azért adta át a rendezői széket a SW után, mert azt mondta, szeretné, ha őt is meglepné a következő rész, legyen neki is élmény. Én pedig saját példából mondtam: az a rész, amikor a Pókember 2-ben van egy szinkron mondatom, annyira kizökkent a filmnézésből, hogy felismerem a saját hangom, hogy elmondani se tudom. Akkor persze nagyon jónak tűnt, hogy benne lesz a hangom, de most olyan, hogy mi a fenének dumáltam bele, mit keresek én ott, ez nem is igazi. És hol van egyetlen szinkron mondat egy szereptől, főleg főszereptől?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #588 Dátum: 2008. május 21. - 21:28:06 »
Hát akkor felfogásbeli különbségek vannak itt. Nekem az lenne a legnagyobb ajándék, ha én játszhatnám a kedvencemet a Pókemberben, vagy a Terminatorban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #589 Dátum: 2008. május 21. - 21:42:49 »
Ez nem különbség, de nem vagy színész. Bale színész, és pontosan tudja, mit jelent egy ilyet elvállani. Persze, hogy szeretnéd, hisz talán mindenki, de megbánnád. Bár még az is lehet, hogy nem, mert egyáltalán is nagy szám lenne egy filmben szerepelni, de ha színész lennél, ebből élnél, akkor szerintem megbánnád.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #590 Dátum: 2008. május 21. - 22:07:02 »
Áh, hidd el nekem, hogy nem bánnám meg. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #591 Dátum: 2008. május 21. - 22:09:28 »
Oké, elhiszem.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #592 Dátum: 2008. május 22. - 09:04:39 »
Én nem akarnék szerepelni egy olyan filmben, amiért rajongok. Kiakadnék azon, hogy a rendező máshogy képzeli el, mint én, és úgy nem lesz olyan, amilyennek szerintem jó lenne. 8)

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #593 Dátum: 2008. május 22. - 09:19:32 »
Ha akkora Terminátor-rajongó, miért akarja a főszerepet? Ez annyit jelent ugyanis, hogy a következő 3 T-filmből semmit sem fog élvezni, mert mindent előre fog tudni, önmagát nézve pedig nem lesz könnyű, hogy a sztori magával ragadja. Különben Bale egész enyhén mulya, úgyhogy nem tudom, mennyire lesz jó Connornak...

Hidd el, tökéletes lesz. Egyrészt sztem illik is a szerepre, de ha nem így lenne, akkor is megoldaná. Napjaink egyik legjobb színésze szvsz, kevés szerep van, amit nem tudna megoldani.

Nem rajta fog múlni ha a Terminátor franchise-t elcseszik. Mert nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz belőle... az első két film alapvetés, azt hiszem nem kell magyarázni, hogy miért. A harmadik film sokak szerint megcsúfolása az egész franchise-nak, én egy kicsit finomabban fogalmazok - ha jóval kisebbek az elvárásaid, akkor kapsz egy nézhető filmet :D Szóval úgy vagyok vele, hogy nem kellett volna elkészíteni, de szerencsére azért nem vágta tönkre az első két film jóhírét.

És akkor most jönnek az újabbak. A rendező McG lesz, régebben videokliipeket rendezett ( ezzel nincs is gond, mert nagyon sok tehetséges rendező jött onnan, persze pár kontár is érkezett). Õ rendezte az iszonyat mocsok Charlie angyalait, és kicsit sem találom alkalmasnak egy ilyen film levezénylésére. Egyetlen bizalmam az, hogy azért tavalyelőtt megrendezte a We are Marshall című drámát, és azért ott sokkal jobb munkát végzett. És most jön a poén része, PG13 besorolást kapott... hát erre "kíváncsi" leszek.
Sajnos nagyon rossz előérzetem van az újabb T filmekkel kapcsolatban, egyedül Bale-ben bízom, ritkán választ rosszul szerepeket, de most lehet, hogy elvitte őt is a film iránti rajongása.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 22. - 09:31:15 írta Donnie »

Todd

• Pókfej
« Válasz #594 Dátum: 2008. május 22. - 10:18:32 »
Én igazat adok Kainek, szerintem ez a nagy rajongó duma tök kamu, mert ha valóban nagy rajongó lenne, azt mondta volna, hogy én nem veszek részt ebben a szarban, mert ez a kedvenc filmem lejáratása. Vagy annyira jó lett a forgatókönyv, hogy meggyőzték az ellenkezőjéről, de ezt kétlem...
Példul ott volt a DooM film, abban is a Szikla rohadtul nyomta a sódert, hogy ő a játék nagy rajongója volt, de ha tényleg az lett volna, elvállalt volna egy olyan filmet, aminek annyi köze van a játékhoz, hogy vannak benne fegyverek, és a marson játszódik?

Kaine, amúgy melyik mondatot mondod a Pókember 2-ben?
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 22. - 10:27:18 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #595 Dátum: 2008. május 22. - 11:48:32 »
Donnie: lehet valaki nagyon jó színész, ha alkatilag nem megfelelő valamire. Sokan mondják, hogy Tobey abszolút alkalmatlan Peter Parkernek (én nem értek vele egyet, mert a Steve Ditko időszakra éppen olyan). Bale is lehet bármilyen jó színész, nem lenne jó Conannek.  :D
Todd: jól megfogalmaztad. Különben meg amikor bejelentik a gálán, hogy MJ hozzámegy John Jamesonhoz, akkor a tömegben valaki: Micsoda meglepetés! Na az voltam én, bár a szöveggel nagyon nem értettem egyet.  ;D Ez egy tükörfordítása a What a suprise!-nak, de magyarul még az életben nem hallottam, hogy valaki ezzel lepődött volna meg. Sokkal jobban passzolt volna egy Mi a fene!, vagy hasonló.

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #596 Dátum: 2008. május 22. - 12:50:51 »
Szted hogy kellene kinéznie John Connornak?  Oké, hogy a második részben és végül is a harmadikban is egy nyüzüge srác alakította (Edward Furlong, Nick Stahl), de mivel ez már elvileg a háború időszakában játszódna, nem hinném, hogy úgy kellene kinéznie.
De Bale azt is meg tudná oldani, a Batman előtt forgatta a Gépész című filmjét, amelyben nemcsak az alakítása volt döbbenetes, hanem az is, hogy nézett ki. Első, de még sokadik ránézésre sem ismerték fel volna sokan Bale-t. Utána forgatta a Batman Kezdődiket, amelyre pedig nemhogy a régi formáját kellett hoznia, de még izmot is bőven fel kellett, hogy pakoljon magára. Az orovsa állítólag figyelmeztette, hogy életveszélyes, amit csinál. Nem tudok pontos adatokat, de kb. 40-45 kilós emberről kellett bőven 80 fölé mennie elég rövid idő alatt...

Mindenesetre ahogy én elképzelem magam előtt a jövő John Connorját sztem arcra és alkatilag is tökéletes a szerepre, mint színész pedig egyértelmű. Jah, most ugrott be, a második rész elején lehetett látni az "öreg" John Connort, aki sokkal inkább hasonlít egy Bale típusú színészre, mint Nick Stahlra.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 22. - 13:01:29 írta Donnie »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #597 Dátum: 2008. május 22. - 12:54:21 »
Nem az alkatával van baj, hanem az arcával.  ;D Azzal meg nem tud mit kezdeni. De nem vitázni akarok: én így gondolom, te úgy, semmi gáz.  ;)

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #598 Dátum: 2008. május 22. - 13:00:51 »
Persze, sztem nem vitáztunk, tényleg csak annyi, hogy másképp látjuk a dolgot.  :)

Azt pedig, hogy miért vállalta el a szerepet, jó kérdés. Hidd el sok olyan színész van, aki "ölni tudna" azért, hogy a kedvenc filmjében szerepelhessen. Csak egy példa: Samuel L. Jackson saját maga könyörögte be magát a Star Warsba. De ellenpélda is akad Ewan McGregor is imádta az SW-t, de a forgatás monotonsága, az állandó Blue Screen előtti színészkedés kiábrándította őt - persze ettől még a régi trliógiát imádja :D. Ezzel együtt a legtöbb színész szinte gondolkodás nélkül aláírná azt, hogy kedvenc filmjének folytatásában játsszon.

Azért ők már rengeteg forgatáson voltak, pontosan tudják, mi hogyan zajlik, ők már nem úgy néznek egy filmet, mint mi. Ezért inkább azt szeretnék, hogy szerepelhessenek kedvenc filjeikben, hogy a pályafutásuk végén ezt is elmondhassák magukról - sokkal többet ér ez nekik, mint hogy úgy nézzék meg, hogy nem tudják mi lesz benne.

Persze ez csak az én véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 22. - 13:02:36 írta Donnie »

Todd

• Pókfej
« Válasz #599 Dátum: 2008. május 22. - 18:04:01 »
Teljesen meg tudom amúgy érteni ezt a fajta világszemléletet is, persze rohadt nagy dolog lehet egy ilyesmi kalibrű filmben szerepelni, csak az utóbbi időben annyire a visszájára fordult a dolog, hogy mindenki annak volt a rajongója, amiben éppen szerepel, aztán valójában szart se tud róla.
Legútóbb éppen az aktuális Lara Croft modellről derült ki, hogy hiába nyomta a dumát, hogy ő TR játékokon nőtt fel, mégse tudott válaszolni egy nem is túl bonyolúlt kérdésre a játékból.
Mondjuk az is igaz, hogy az USA 99 %-a gondolkozás nélkűl vágná rá, hogy ő Terminator rajongó.
De mondjuk én hiába imádom a Resident Evilt, egy Poul W.S. Anerson féle filmet tutira lemondanék.

Amúgy az eredeti sztori szerint John Connor már 18 évesen kőkemény harcos volt, aki gerrillaharctól kezdve, minden jármű, és fegyver kezelésében jártas volt (és ennyi idős korában szerezte azt a bizonyos hegget az arcára, több évvel a háború kitörése elött), aztán ehejett jött a T3 nyápic Connorja, na az nekem nagy csalódás volt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 22. - 18:08:07 írta Todd »