Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364582 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9480 Dátum: 2015. május 11. - 21:14:35 »
Miért lenne az? Semmi szerepe nincs a filmben, és amennyire kerülik Melt az utóbbi időben Hálivúdban, eltom képzelni, hogy gyorsan lelőtték azt az egyént, akinek csak az eszébe is jutott, hogy megkellene hívni őt is a vörös szőnyegre.  ;D

A többiek megcsak meglepődtek, és kínosan mosolyogtak a kamerába, ezt meg már maga Hardy nyílatkozta.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9481 Dátum: 2015. május 11. - 21:39:43 »
Na vajon? Természetesen Mad Max.  ;)
Jaaaa! Ne kövezz meg, de nem láttam egyik filmet se. ;D  Azért értetlenkedtem, mert eddig a SW-ról volt szó. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9482 Dátum: 2015. május 12. - 14:04:57 »
Miért lenne az? Semmi szerepe nincs a filmben...
Ez kábé olyan, mint amikor az Alien 4-nél nem írták ki Giger nevét a stáblistában.
Igen, szakmailag semmi köze hozzá, nem ő a karakter jogbirtokosa, vagy akármi, azt csinálnak nélküle, amit akarnak, de szerintem azért mégiscsak illik nem elfelejteni, hogy annak idején ő tette ismertté.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9483 Dátum: 2015. május 12. - 15:14:38 »
Oks, látszik, hogy nem tom, hogy odakint Gibsonnal most Hálívúd úgy viselkedik, mintha leprás lenne  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #9484 Dátum: 2015. május 12. - 15:32:02 »
Tudom, a részegen rasszista nyilatkozatok ordítása nem szokott arrafelé túl kifizetődő lenni.
Főleg a múltkor átbeszélt aktuális szituációban. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 12. - 15:34:50 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9485 Dátum: 2015. május 13. - 19:49:41 »
Miért lenne az? Semmi szerepe nincs a filmben...
Ez kábé olyan, mint amikor az Alien 4-nél nem írták ki Giger nevét a stáblistában.
Igen, szakmailag semmi köze hozzá, nem ő a karakter jogbirtokosa, vagy akármi, azt csinálnak nélküle, amit akarnak, de szerintem azért mégiscsak illik nem elfelejteni, hogy annak idején ő tette ismertté.
+ a filmnek is reklám ha ott van.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9486 Dátum: 2015. május 13. - 21:07:19 »
 :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9487 Dátum: 2015. május 14. - 16:41:09 »
Jaaaa! Ne kövezz meg, de nem láttam egyik filmet se. ;D  Azért értetlenkedtem, mert eddig a SW-ról volt szó. :)

Ideje,hogy pótold a hiányosságokat!  8)

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9488 Dátum: 2015. május 15. - 05:58:29 »
Szerintem nem veszitett sokat...
BATMAN,Spawn,Star Wars

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9489 Dátum: 2015. május 15. - 06:36:47 »
Szerinted.....

Todd

• Pókfej
« Válasz #9490 Dátum: 2015. május 15. - 08:29:06 »
Nagyon várom az új filmet és szeretem a régieket is, de amúgy férfiasan bevallom, szerintem nem kifejezetten időtálló filmek.
Ahogy a videojátékos topicban mondtam, a Mad Max filmeket a puszta létezésük tette kulttá. Nem nagyon volt (van?) más poszt apokaliptikus film, vagy ami van az még sz*rabb.
Nem kifejezetten gyorsak, kevés az akció, az sem igazán látványos, a stílus totál ugráló, és mire eljutottak odáig, hogy elég pénz és technika lett volna jóra megcsinálni őket, betett a studió gyerekbarát elvárása.
Szóval nem mondanám, hogy kötelező, meg pótold be. Ezek szeritem tipikusan azok a filmek, hogyha valaki nem látta őket akkor (vagy mondjuk úgy 15-20 évvel ezelőtt) akkor nagyon valószínűtlennek tartom, hogy mostani szemmel be fog jönni neki.
Nézd meg a legújabbat, első látásra végre ez olyan lesz, amilyennek egy ilyen tipusú filmnek lennie kell, ha ez bejön, esetleg azután pótold a régieket, ha ez sem, hagyd a francba, mert akkor úgysem fog a többi sem tetszeni.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 15. - 11:51:13 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9491 Dátum: 2015. május 15. - 11:35:03 »
Az első két rész jó (különösen a második), a harmadik rész már béna lett.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9492 Dátum: 2015. május 15. - 11:38:05 »
Nézd meg a legújabbat, első látásra végre ez olyan lesz, amilyennek egy ilyen tipusú filmnek lennie kell, ha ez bejön, esetleg azután pótold a régieket, ha ez sem, hagyd a francba, mert akkor úgysem fog a többi sem tetszeni.

Az új film fogja megmutatni, hogy milyen lett volna a régi második rész, ha mai technikával + anyagi forrásokkal készítették volna.  ;D

Bocsi a floodért, véletlen volt...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9493 Dátum: 2015. május 15. - 11:46:26 »
Az új film fogja megmutatni, hogy milyen lett volna a régi második rész, ha mai technikával + anyagi forrásokkal készítették volna.  ;D
Lényegében igen. :D És ez elég dicséretes, mert a legtöbb remakeről ugyanezt nem lehet elmondani, általában a stílus, hangulat stb. tök más mint az eredeti esetében, ez viszont (az eddig látottak alapján) teljesen hozza a 80-as évek erőszak orgiáját.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 15. - 11:56:11 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9494 Dátum: 2015. május 15. - 12:52:30 »
Az első rész tetszett nekem is, de a többi már nem, különösen a 3. Nagyon nem érzek rá a cyberpunk-érzésre, mindig idegen volt tőlem. Ellenben egyszer egy filmklubban láttam egy hasonló filmet, ami meg jobban tetszett. Nem igazán emlékszem rá, úgy 30 évvel ezelőtt volt, de a sivatagban óriás skorpiók is voltak, például.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9495 Dátum: 2015. május 15. - 13:03:04 »
Kaine, ebben a filmben nincsen semmi cyber, cyberpunk film pl. a Matrix, vagy a Ghost in The Shell. ;)
Ellenben egyszer egy filmklubban láttam egy hasonló filmet, ami meg jobban tetszett. Nem igazán emlékszem rá, úgy 30 évvel ezelőtt volt, de a sivatagban óriás skorpiók is voltak, például.
Első hallásra azt mondanám, hogy ez a Steel Dawn Patrick Swayze-vel, de nem vagyok benne biztos.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 15. - 13:14:03 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9496 Dátum: 2015. május 15. - 14:25:17 »
A 3. részben amikor Tina Turner bandája üldözi őket, az nekem totál olyan, vagy rosszul tudom a kifejezés értelmét.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9497 Dátum: 2015. május 15. - 14:49:39 »
Igen, rosszul tudod.
Idézetet írta: wikipedia
A cyberpunkot az ellenőrizhetetlenül gyors technikai (elsősorban informatikai) fejlődés, a hagyományos értékek háttérbe szorulása és a változó világ hívta életre; a századforuló modernizmusának, a nagyvárosok terjedésének egyenes következménye. A cyberpunk művekben az emberek általában óriási, túlzsúfolt metropoliszokban élnek, érzelmi életük ennek megfelelően sivár.
Pont a teljes ellentéte annak, ami a Mad Maxben történik, de hogy az mi, ne kérdezd, én szimplán csak poszt apokaliptikus akciófilmnek mondanám. Biztos annak is van valami hangzatos neve, hogy milyen punk, de én se vagyok annyira otthon ezekben a szubkultúrákban (cyberpunk, steampunk, clockpunk, dieselpunk, biopunk csak ami most eszembe jut, de biztos van még vagy egy tucat), ezért inkább nem is használom ezeket a kifejezéseket.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 15. - 14:56:23 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9498 Dátum: 2015. május 15. - 14:58:17 »
Aha. Hát, legalább a felét jól tudtam (valami punk).  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #9499 Dátum: 2015. május 15. - 19:29:32 »
Nekem mindhárom rész tetszett és csak azért is:

;D
Szóval mindhárom rész tetszett, az első a komolysága miatt, és mert annyira kiszámíthatatlanok voltak a gonosz szereplők, elhiszed róluk, hogy ezektől bármi kitelik. A második rész igazi hősies rész, ahol a főhős érettebb, magányos farkas, a harmadik pedig, amolyan 80-as évek kultusz filmje, az amiben a főhős szinte még egyszer megszületik.
Ja, és még valami:

:)
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 15. - 20:28:57 írta balogh44 »