Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363115 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9500 Dátum: 2015. május 18. - 19:34:00 »

:brow:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9501 Dátum: 2015. május 18. - 20:34:12 »
Ez mi a troll?

Raisu

• Traveller
« Válasz #9502 Dátum: 2015. május 18. - 20:37:00 »
Főszereplő(?) ork a készülő Warcraft filmből.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9503 Dátum: 2015. május 18. - 20:56:32 »

Azaz. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9504 Dátum: 2015. május 18. - 21:13:32 »
Videójáték film....hm, nem sejtet jót. Viszint a rendezőnek eddig három filmje volt az imdb szerint: Egy kis rövidfilm, a Moon és a Source Code  :o  :oh: :oh:

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9505 Dátum: 2015. május 19. - 14:13:35 »

Orgrim Doomhammer a becsületes neve! Nagyon várós film!  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9506 Dátum: 2015. május 19. - 20:00:51 »
 ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9507 Dátum: 2015. május 28. - 08:53:47 »
Tegnap megnéztem az új Mad Max-et, szerintem ez egy baromi jó film a maga műfajában.
Pofon egyszerű a cselekmény, az egész film kb. három nagy akciójelenetből áll, de a karakterek érdekesek (főleg Nux és Furiosa). Igazán dicséretes, hogy a főszereplő egy nő (igen, nem Max a főszereplő), aki erős, karakteres, van háttere, és nem azzal próbálják eladni, hogy mennyire szép, meg szexi, ezek igencsak másodlagos szempontok. És biztos parkolhat a roki helyeken is. ;D

De számomra ő most felkerült arra a képzeletbeli dobogóra amin eddig csak Allen Ripley és Sarah Connor tartózkodott.
Max annyi negatívum, hogy én a főhősök korát kicsit érdekesnek érzem. A film nem reboot, és nem is igazán folytatás, végig valahol a kettő között van. Az egyetlen támpont, hogy Furiosa azt mondja kb. 7000 napja rabolták el, akkor minimum 20 éve tart már az apoklaipszis, a War Boy-ok is vannak kábé 20 évesek, Immortan Joe fia is felnőtt, vagyis igen bő 20 év el kellett hogy teljjen minden kezdete óta (vagyis kábé az első rész óta).
De Tom Hardy 37 éves, egészen egyszerűen egy bő 10-essel fiatalabb attól a szereptől amit játszik, és ezt érezni a film alatt. Igen, rendőr voltál régen, mikor 15-17 évesen???
Charliz Theron meg pont az ellentéte, 20 éve kis korában rabolták el, de 20 éve ő már 19 éves volt. :lol: Habár ez nála nem ennyire egyértelmű, jól tartja magát. De Hardynál kissé kilóg a lóláb.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 28. - 11:57:36 írta Todd »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9508 Dátum: 2015. május 30. - 06:39:31 »
Igen, rendőr voltál régen, mikor 15-17 évesen???
Az Ovizsaruban.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9509 Dátum: 2015. június 11. - 15:57:35 »
Ma ismét egy nagy művészt veszítettünk el. :(
Christopher Lee, Dooku gróf, Szarumán, Drakula megformálója és megannyi film, rajzfilm és videojáték szereplője, több szimfonikus metál album énekese.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9510 Dátum: 2015. június 11. - 16:27:34 »
Legenda volt. R.I.P.  :(

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9511 Dátum: 2015. június 12. - 12:11:26 »
Nyugodjon békében. :(

Tegnap megnéztem a Birdmant. Jó film volt, tetszett. Erős képi hatások és remek színészi alakítások jellemzik. Igazi jutalomjáték volt Keaton-nek.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9512 Dátum: 2015. június 12. - 13:04:08 »
Tegnap megnéztem a Birdmant. Jó film volt, tetszett. Erős képi hatások és remek színészi alakítások jellemzik. Igazi jutalomjáték volt Keaton-nek.
Nekem is tetszett. Amúgy elég megosztó film, sok embert ismerek, akinek nem jött be.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9513 Dátum: 2015. június 15. - 11:47:48 »
Amúgy elég megosztó film, sok embert ismerek, akinek nem jött be.

Igazság szerint ti vagytok az elsők, akiktől azt hallom, tetszett nekik. :) Én bevállalom, hogy nekem nem tetszett, és sem Edward Norton, sem Emma Stone nem tudták feldobni. :(

Ha már Oscar-jelöltek: A Nightcrawler viszont kimagaslóan jó volt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 15. - 11:49:31 írta Ju »

Todd

• Pókfej
« Válasz #9514 Dátum: 2015. június 15. - 12:03:10 »
Ha már megosztó filmek, a hétvégén megpróbálkoztam az Under The Skinnel is.
A film ugye helyből egy marha nagy hype-al indít, méghozzá azzal, hogy ez "a film amiben Scarlet Johannson meztelen". Azt ajánlom a Fekete Özvegy rajongóknak, hogy nézzék meg az a pár percet valamelyik video megosztón, a filmet meg kerüljék el messzire. Totál felesleges öncélú vizuál maszturbáció az egész, aminek semmi értelme, és még k*rva unalmas is.

A Nightcrawler szerintem is nagyon jó volt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 15. - 12:05:16 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9515 Dátum: 2015. június 15. - 13:13:03 »
Totál felesleges öncélú vizuál maszturbáció az egész, aminek semmi értelme, és még k*rva unalmas is.
Ennyire vacak lett? :uhoh: Pedig gondolkoztam rajta, hogy megnézem. Mondjuk a videómegosztós pár perc anno megvolt, ezek szerint láttam a lényeget. :lol:

A Birdman tényleg megosztó, nekem is "csak" a hangulat, a színészi játékok és az izgalmas rendezés miatt jött be, a sztori maga nem nagy szám. Persze azért szép görbe tükröt mutat a társadalomnak. Szerintem ez tipikusan az a film, amit egy másik rendező jó eséllyel elbacott volna.

A Nightcrawler nekem is tervben van. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #9516 Dátum: 2015. június 15. - 13:44:58 »
Under The Skin túlságosan elvont film ahhoz, hogy mindenkinek bejöjjön. Nehéz értelmezni igazán a látottakat. Szeretem az ilyen kísérletezgető alkotásokat. Nem hibátlan teljesen, a nagyon szűk rétegét azért megtalálja, aki meglátja benne az értéket. A rendező másik két filmje is kifejezetten érdekel.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9517 Dátum: 2015. június 15. - 15:35:09 »
Hidd el, én alapvetően eléggé nyitott vagyok(sőt nagyon, én vagyok a fórum "szemét liberálisa" :lol:). :) Csak itt abszolút olyan érzésem volt, hogy a kísérletezgetés (a színészek nélkül spontán felvett jelenetek stb.), ami egy amúgy jó dolog, és az erotika (ami egyébként szintén jó dolog ;D) töltik ki 99%-ban a filmet, és a cselekmény teljesen másodlagos.
Engem alapvetően nem zavar ha egy filmet egy újszerű (vagy ritka) technikára építenek fel, ilyen volt a Birdman és a Boyhood is, nekem mindkettő tetszett. De ezeknél úgy éreztem, hogy a film mint film is működőképes maradt (mint láthatod sok ember már ezeknél sem tudta ezt befogadni), itt viszont már számomra sem.
Persze ízlések és pofonok. Röviden ez már nekem is túl "művész" volt.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 15. - 15:39:47 írta Todd »

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #9518 Dátum: 2015. június 15. - 19:16:52 »
Amúgy elég megosztó film, sok embert ismerek, akinek nem jött be.

Igazság szerint ti vagytok az elsők, akiktől azt hallom, tetszett nekik. :) Én bevállalom, hogy nekem nem tetszett, és sem Edward Norton, sem Emma Stone nem tudták feldobni. :(

Ha már Oscar-jelöltek: A Nightcrawler viszont kimagaslóan jó volt.

Nekem is nagyon tetszett a Birdman. Szóval már hárman vagyunk! :)

Nightcrawler: Szerintem is. Nem is értem, hogy nem került be Jake Gyllenhaal a legjobb színész-jelöltek közé. :(

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9519 Dátum: 2015. június 16. - 23:26:24 »
Megnéztem a Jurassic Worldöt. Jó volt, izgi volt. Mindent hozott, amit vártam. Szépen hozta a nosztalgiafaktort, az apró utalásokkal. De az egész Jurassic Park széria egy értelmetlen gladiátor játék. Beülünk és tudjuk mire. dinók esznek embereket. És ezt szeretjük. Az első volt a kolosszális nagy durranás,a többi meg... na mindegy. Azért ezzel a raptoridomítós témáva tudott kicsit újat mutatni. Amúgy visszanéztem a trailert és ott nincs a raptorok fején a kamera :D