Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365156 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9640 Dátum: 2015. augusztus 24. - 15:03:03 »
Amúgy ma tervezem megnézni a Project Almanach-ot. Már nagyon kíváncsi vagyok rá :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9641 Dátum: 2015. augusztus 24. - 16:23:32 »
Azt én holnap fogom. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9642 Dátum: 2015. augusztus 25. - 10:35:23 »
Most esett le. Ez poén volt? Mert hogy időutazós film és mert olyan címen is futott egy darabig, hogy Welcome to tomorrow?  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9643 Dátum: 2015. augusztus 25. - 10:50:47 »
Nem, tényleg ma akartam, de végül nem sikerült. Helyette megnéztem a Focust Will Smith és Margot Robbie előadásában, az egészen jó volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9644 Dátum: 2015. augusztus 25. - 10:52:56 »
Biztos így születnek a verselemzős, itt erre gondolt az alkotó tipusú túlbonyolítások is. :lol:
Amúgy nemrég láttam a Coherence-t. Nagyon jó film, nagyon érdekes megvalósítással, tényleg mozgalmas annak ellenére, hogy nulla pénzből amatőr (értsd nem híres, tapasztalt, nem úgy amatőr, hogy béna) színészekkel, egyetlen kis helyszínen, semmi látványos, de a cselekmény viszi az egészet.
Maga az eseményt kiváltó ok egyedül, ami abszurd, és hihetetlen/ötlettelen/furcsa, de minden más nagyon jól átgondolt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9645 Dátum: 2015. augusztus 25. - 13:15:10 »
A Coherence is jó volt :)
Meg volt még egy kis költségvetésű időutazós film, csak nem jut eszembe a címe. Ott egy raktárban ládába kell belefeküdniük és úgy mennek vissza. Na az marha bonyolult volt.
A Project Almanach amúgy marhajó volt!!! Kihagyták az időparadoxont, vagyis ha visszamennek mahinálni egy napot, akkor egyikük sem kiált fel, ja hogy akkor ezért történt az velem tegnap. Gondolom párhuzamos valóságos. Nagyon jó lett, sok egyéi dilemmával, nehéz döntésel,de a vége azért kellemes lezárást kap, nem törlődik minden kaland úgy ahogy hinnénk, pl ahogy a Pillangó hatásban vált szükségessé.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9646 Dátum: 2015. augusztus 25. - 14:27:28 »
Meg volt még egy kis költségvetésű időutazós film, csak nem jut eszembe a címe. Ott egy raktárban ládába kell belefeküdniük és úgy mennek vissza. Na az marha bonyolult volt.
Primer.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9647 Dátum: 2015. augusztus 25. - 14:57:25 »
Primer.
Azt a filmet én is láttam, tényleg bonyi, nekem is úgy kellett utánaolvasnom pár dolognak. De igazából részben a rendezés és a vágás miatt bonyolult, mert túl kevés információt ad a film. Egy csomó mindent csak sejtetnek, sokszor nem tudni pontosan, hogy milyen időpontban/melyik idősíkban játszódik az adott jelenet. Valószínűleg jóval közérthetőbben is meg lehetett volna csinálni a filmet, de ennek ez az egyedisége, hogy ilyen titokzatos és homályos. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9648 Dátum: 2015. augusztus 27. - 20:08:30 »
Jövőre érkezik az Assassin's Creed mozifilm, Michael Fassbenderrel a főszerepben!

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9649 Dátum: 2015. augusztus 29. - 08:59:55 »
Remélem nem rontják el. Én nagyon várom.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9650 Dátum: 2015. augusztus 29. - 20:20:12 »
Kíváncsi leszek rá. ;)
Én is remélem, hogy jobban teljesít mint a Prince of Persia!

BuB

• Pókfej
« Válasz #9651 Dátum: 2015. augusztus 29. - 20:40:07 »
Most olvastam, hogy elvben ez is egy fejezet a játékok világából. Tehát nem egy feldolgozás lesz az eddigi játékokból, hanem egy új fejezet lesz.
Vajon lesz játék adaptációja?  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9652 Dátum: 2015. augusztus 29. - 21:57:35 »
Én is azt néztem, hogy Fassbender nem nagyon hasonlít Desmond-ra. :hehe: De ha új karaktert játszik, akkor OK.

Vajon lesz játék adaptációja?  :D
Szerintem tuti. ;D Legkézenfekvőbb árukapcsolás. :D

A God Of War filmről nem tudtok semmi infót? Készül egyáltalán?

Megnéztem én is a Coherence-t. Tényleg jó volt. Számomra az volt a legérdekesebb, hogy a főszereplő csaj a film végére hogyan változik át azzá, amit el akart kerülni: végül ő is egy imposztor lesz, és erőszakhoz folyamodik, hogy az alteregójának a helyébe léphessen. Gondolom el is kapják végül, erre utal a befejezés.

Maga az eseményt kiváltó ok egyedül, ami abszurd, és hihetetlen/ötlettelen/furcsa
Igen, de ez a legtöbb sci-fiben így van. A cselekményt elindító esemény általában tudományosan totális képtelenség/hülyeség, vagy jobb esetben minimum nehezen hihető. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9653 Dátum: 2015. augusztus 31. - 10:07:11 »
Megnéztem én is a Coherence-t. Tényleg jó volt. Számomra az volt a legérdekesebb, hogy a főszereplő csaj a film végére hogyan változik át azzá, amit el akart kerülni: végül ő is egy imposztor lesz, és erőszakhoz folyamodik, hogy az alteregójának a helyébe léphessen. Gondolom el is kapják végül, erre utal a befejezés.
Érdekes, én nem tekintettem rá úgy mint főszereplőre.
Amúgy szerintem semmi értelme nem volt váltania, hiszen, minden csak aznap éjjel kezdődött el, így semmivel sem lesz másabb az élete a másik dimenzióban.
Amúgy én rohadtúl nem értettem egyet szinte egyetlen szereplő viselkedésével sem, de ez nem a film hibája. Főleg mivel a sok variáció közül nyilván nem azt mutatják, ahol ne válna a szereplők viselkedése szélsőségessé.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9654 Dátum: 2015. szeptember 08. - 23:11:18 »

;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9655 Dátum: 2015. szeptember 10. - 16:59:55 »
Jó kis Youtuba csatorna a Retroshock
Most is remek filmajánlóval:

Az azonosságot meg is néztem, nagyon jó volt. A Cabin in the woods Joss Whedonosan elborult. a Hellraiser utalás jó poén volt benne :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9656 Dátum: 2015. szeptember 10. - 18:00:03 »
A Cabinban az osszes (van vagy 70-80) horrorfilmes utalas nagyon jo volt. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9657 Dátum: 2015. szeptember 10. - 18:48:01 »
Nem ismerem őket nagyon. De a Hellraiseres  a többinél kiemeltebb volt. Meg sok olyan,általános szörny volt, ami nem köthető konkrétan egy filmhez: óriáskígyó, zombi, farkasember
A cellák szerkezete lehet a Kocka. A liftek előtti vérfürdő a Ragyogás. Az vicces volt, hogy mindn szörny elment, csak a zombik maradtak ott rágcsálni a maradékot  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9658 Dátum: 2015. szeptember 10. - 19:28:56 »
Sok hasonlóan erőteljes utalás van még, pl. Evil Dead, Ringu,stb. Meg egy rakás amit nem vesz észre elsőre az ember.
De itt mindent megtalálsz.
Jodelle Ferland játsza, amúgy a Silent Hillen kívül szinkronizálta a kísértetet a ParaNorman-ben, és a Little Sistert a Bioshock-ban.
Szóval már gyerekként egyfajta horror ikonná vált. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 10. - 19:43:52 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9659 Dátum: 2015. szeptember 10. - 19:59:01 »
Az azonosságot meg is néztem, nagyon jó volt. A Cabin in the woods Joss Whedonosan elborult. a Hellraiser utalás jó poén volt benne :D
Az Azonosság tényleg nem rossz, de csak ha most látod. A bemutatásakor nem ütött akkorát, mert épp túl voltunk a Harcosok klubján, meg egy hasonló zárású filmen, úgyhogy a csavar lejárt lemez volt, bár tény, hogy itt tettek rá egy lapáttal. A következő ugyanilyen film (Johnny Deppel) már kifejezetten gáz volt, az egész mozi felhördült, hogy már megint ezzel akarják etetni őket.
Különben kitaláltam, hogy ki a hunyó az elütős jelent miatt. :)

A Cabint viszont halálra untam. Full klisés volt, és cseppet sem izgalmas. Thor érdekes volt benne, meg a motorral a semmibe jelenet, de nekem ennyi.