lassan átalakul a topic névtelen alvásparalízisesek csoportjává.

Nekem ilyenben már többször volt részem.Évente úgy kb. 5-6 alkalommal.Én mindig átforduláskor ébredek fel rá,hogy nem jön velem a karom.Csak lóg mint egy darab rongy.
Szerintem ami úgy indul, hogy "átforduláskor" az szinte biztos, hogy nem ez. Szerintem csak elfekszed a karodat és lelassul a vérkeringése, de persze nem vagyok orvos. Attól még jó sz*r lehet.
Tegnap megnéztem Johnny Depp új filmjét a fekete Misét (mondjuk nem tudom, miért ez a címe), hát az utóbbi 10-15 évben ez volt Depp legjobb filmje, és végre szakított a sminkelt (na jó itt is sminkelt, de nem úgy) képű mókás ripacsokkal. Nagyon hiteles ijesztő pszichopatát hoz. Maga a film a szokásos megtörtént esetes gengszterfilmek csavarjaival operál, habár ebben a témában nehéz is lehet újat mondani (plusz túl nagyon nem is lehet eltérni a valóságtól). Habár pár szereplő motivációja kissé kétséges, amit jobban is ki lehetett volna fejteni.
Pl. hogy a Deppet beszervező FBI ügynök miért védi őt a végtelenségig, csak annyival van lerendezve, hogy mert gyerekkori jóbarátok, az FBI hirtelen pálfordulása, és észbe kapása, hogy ezt már azért mégse kéne engedni, meg annyival, hogy jött egy tökös ügyész. Nem mintha addig nem tudtak volna mindenkit elhallgattatni, aki veszélyt jelentett rájuk.De a színészi alakítás végig nagyon jó, így már csak amiatt is megéri megnézni.