Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360959 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9940 Dátum: 2015. november 27. - 20:48:18 »
Disney megint alkot(ni fog) ....  :oh: :brow: ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9941 Dátum: 2015. november 27. - 21:27:58 »
Pedig amúgy abban a mézes mázos szociopatában is van valami, aki nevetve barátságos mosollyal kínozza a gyerekeket, de a film nézhetetlenül giccses. :lol:
Pont ez volt a gondom vele. Aaaaaaannyira giccses, és vidámka, és énekelünk... mintha valami b*zi rendezte volna. Depp is úgy nézett ki, mint egy gyakorló transzvesztita.  :D Szerintem Butronnek a sötét, rémálomszerű filmek állank jól, mint az Álmosvölgy, vagy a Sweeny Todd (<– jé te is benne vagy, látod?)  :lol:, kivéve a kornyikálást.

Ha már itt tartunk Todd, ma van egy másik híres és fiatalon elhunyt előadó születésnapja is. Boldogat az egyetlen, Jimi Hendrix-nek!!! ;)
Hát igen, a jó öreg Jimi tudta, hogy kell meghalni! Mint a sztárok, a saját okádékodba fulladva. Rock and Roll!!

Raisu

• Traveller
« Válasz #9942 Dátum: 2015. november 28. - 09:47:01 »
Pedig amúgy abban a mézes mázos szociopatában is van valami, aki nevetve barátságos mosollyal kínozza a gyerekeket, de a film nézhetetlenül giccses. :lol:
Aaaaaaannyira giccses, és vidámka, és énekelünk... mintha valami b*zi rendezte volna.
Mert a buzik csak giccses, vidám és éneklős filmeket rendeznek? :D

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9943 Dátum: 2015. november 28. - 11:10:06 »
Azért remélem Gizmo/Guzmi marad a régi. ;D
Ramboooo móód! :D

Rég láttam már őket,lehet a napokban meglesem őket újra! :)
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #9944 Dátum: 2015. november 30. - 14:22:32 »
Mint például az X-men. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 30. - 14:26:30 írta Todd »

Raisu

• Traveller
« Válasz #9945 Dátum: 2015. november 30. - 22:43:14 »
Ott sántít a dolog, mert Singer biszexuális.  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9946 Dátum: 2015. december 01. - 18:29:51 »
Biszexuális,na ja.Ha már egyszer bekaptad a pisztolyt,akkor b*zi vagy!  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #9947 Dátum: 2015. december 01. - 19:18:18 »
Vagy nem? Miért olyan hihetetlen, hogy valakinek nem igazán számít a partnere neme? Ő olyannyira nem "csak meleg", hogy idén januárban született meg a kisfia a barátnőjétől. ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9948 Dátum: 2015. december 01. - 20:58:34 »
........ ez most ..... inkább nem, nem szabad ....
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9949 Dátum: 2015. december 01. - 21:30:09 »
Átfogalmazom akkor: díszb*zi. Aki fennen, hangosan hirdeti nemi hovatartozását, legyen az beszéd, járás, öltözködés, hajviselet, baráti kör, (nem nemi, de végülis azon alapuló) érdeklődési kör, vagy önkifejezési forma. Nos ő, az önkifejezési formáját (ha az tegyük fel, filmkészítésben nyilvánul meg) egy kb. ilyen alkotással prezentálná.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9950 Dátum: 2015. december 01. - 22:30:09 »
Láttam hétvégén a Kémek hídját. Nem volt rossz, de nem is vert oda igazán.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9951 Dátum: 2015. december 02. - 07:48:01 »
Ezzel így szerintem össze is foglalhatjuk Spielberg és Tom Hanks munkásságát az utóbbi 20 évből.
Pont ezért én már ki is hagyom a filmjeiket.
Amúgy a szórakoztatóiparban és a művészvilágban elég kevés heterót találni. Már Kirk Lazarus is megmondta, hogy "Hébe-hóba mindenki homár, ilyen Hollywood!" :lol:
Átfogalmazom akkor: díszb*zi. Aki fennen, hangosan hirdeti nemi hovatartozását, legyen az beszéd, járás, öltözködés, hajviselet, baráti kör, (nem nemi, de végülis azon alapuló) érdeklődési kör, vagy önkifejezési forma. Nos ő, az önkifejezési formáját (ha az tegyük fel, filmkészítésben nyilvánul meg) egy kb. ilyen alkotással prezentálná.
Nagyjából elsőre is értettem, de lehet inkább azért mert már ismerlek. Amúgy egy ismerősöm fogalmazott úgy, hogy ő csak homoszexualis, azok meg akik az utcán riszálják magukat, azok a b*zik.
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 02. - 08:39:00 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9952 Dátum: 2015. december 02. - 17:14:27 »
Ezzel így szerintem össze is foglalhatjuk Spielberg és Tom Hanks munkásságát az utóbbi 20 évből.
Pont ezért én már ki is hagyom a filmjeiket.
Hát, csak erről azt mondták, hogy végre egy jó, nem olyan, mint az eddigiek. De akkor nem tudom, milyenek voltak az eddigiek.
Idézet
Amúgy a szórakoztatóiparban és a művészvilágban elég kevés heterót találni. Már Kirk Lazarus is megmondta, hogy "Hébe-hóba mindenki homár, ilyen Hollywood!" :lol:
Ez különben egy érdekes téma lehetne. A művészet tesz ilyenné, vagy pedig azokból lesznek a művészlelkűbb emberek, akik életük nagy részét szorongással és elfojtásokkal élték le?
Idézet
Amúgy egy ismerősöm fogalmazott úgy, hogy ő csak homoszexualis, azok meg akik az utcán riszálják magukat, azok a b*zik.
;D Ez jó. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9953 Dátum: 2015. december 02. - 20:48:14 »
Láttam hétvégén a Kémek hídját. Nem volt rossz, de nem is vert oda igazán.

Én is hétvégén láttam és azt kell mondjam, hogy a kötelező spielbergi filmvégi giccsadagtól eltekintve nekem kifejezetten tetszett. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #9954 Dátum: 2015. december 03. - 08:15:09 »
Hát, csak erről azt mondták, hogy végre egy jó, nem olyan, mint az eddigiek. De akkor nem tudom, milyenek voltak az eddigiek.
nem tudom, akár Hanks, akár Spielberg mikor lepett meg utoljára.
Megnéztem a 20 azért túlzás mert a Halálsoron Hankstől egy iszonyúan jó film, de a Kapj el, ha tudsz-on én eléggé untam magam, a Da Vinci kód és azután jövő dolgok meg egyenesen altatóként bevethetőek szerintem.
Spielberg ugyanez a kategória, legutóbb a Hadak útján-ba kezdtem bele tőle barátnőmmel, aki amúgy nagyon nagy ló mániás (My Little pony ugye, meg mindenféle ilyesmi), de ezt a fajta giccsfaktort, ami abban van eröltetve már ő sem bírta elviselni. Igen, ezek szerint a Hadak útján giccsesebb, mint a Pony, mondjuk lehet, az se baj, hogy utóbbi nem veszi komolyan magát, míg ez a film véresen komolyan gondolja, hogy a német és a szövetséges hadsereg összefog, hogy kiszabadítson egy lovat. Tudták űberolni a Ryant, pedig az is nagyon elrugaszkodott volt...
Szeretem az állatokat, de sz*rok rá a háború közepén, hogy megdöglik-e az ellenség lova.
Ez különben egy érdekes téma lehetne. A művészet tesz ilyenné, vagy pedig azokból lesznek a művészlelkűbb emberek, akik életük nagy részét szorongással és elfojtásokkal élték le?
Szerintem ez valószínűleg mindkettő.
Kevés olyan művészt ismerek, akinek ne lenne valami defektje. Mondjuk jobban belegondolva lehet csak azért, mert őket ismerem jobban, és igazából minden embernek van. És ez amúgy nem csak a mai modern nyugati fimvilágra igez, de e régi akkor kissé konzervatívan feltüntetett magyar színészekre is. A régi klasszikus magyar művészvilág nagy része ugyanúgy biszexuaális vagy meleg volt, erről a témáról volt is kiállítása Fehér Zoltánnak.
Biztos, hogy a művészethez kell valamennyi exchibicionizmus, akkor is, ha egyébként látszólag a művész visszafogott életet él, hiszen valamilyen fokig a saját magánéletét teszi közszemlére. És nem a mostani divatos celeb kultuszra gondolok, az nem művészet, hanem egy kalap fekália, hanem arra, hogy egy író rajzoló, színész akármi, a saját életéből merít, és bármit csinál, azzal legalább ugyanannyit elárul magáról, mint a választott témáról.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9955 Dátum: 2015. december 04. - 14:23:30 »
Mark Hammil ismét rohamosztagosnak öltözött.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9956 Dátum: 2015. december 04. - 15:17:18 »
Tök fessül néz ki! Azt hittem, hogy na ő nem öregedett meg szépen, de nem. Tiszta jóképű öreg lett. Az oldalt rövidebb haj és a szakáll ami nyújtja az állát jó karaktert ad a fejének.
Kár, hogy nem vette le  a sisakot. Jó lett volna látni a reakciókat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9957 Dátum: 2015. december 04. - 15:30:05 »
Tök ugyanez jutott eszembe, hogy bakker itt tök jól néz ki. Esküszöm jobban áll neki ez a frizura, szakáll, mint a hivatalos képeken, ahogy festett.
Főleg ahhoz képest, hogy már ilyen képeket is láttunk róla.
Most sokkal fiatalosabbnak, egészségesebbnek tűnik. Kellett már neki ez a film. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 04. - 16:01:01 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9958 Dátum: 2015. december 05. - 00:26:49 »
ja meg fogyott vagy 20 kilót állítólag.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9959 Dátum: 2015. december 05. - 00:54:17 »