Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362979 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #680 Dátum: 2008. május 29. - 20:28:41 »
Idézet
És ezért nem helytálló az sem, hogy először nem Kyle volt az apja Johnnak, mert ha ez így lenne, akkor már ez is paradoxon lenne.
Miért lenne az? Ebben az esteben 2 külön Joh Conorról beszélnénk..csak az első, akinke nem Kyle volt az apja, visszaküldte Kyle-t és neki már ő lett az apja. És ez a John küldte vissza azt a Kylet- akit már mi is láttunk.
Pont azért, mert azért küldte vissza, mert pontosan tudta már, hogy Kyle lesz az apja. Mert abból kell kiindulni, hogy az első filmben látott időutazás volt az első eset amikor visszament. De mégsem, mert már az első filmnél is több olyan jel volt a filmben, ami arra utalt, hogy John pontosan tudta, ki is az apja. Mert máskülönben mivel magyaráznánk azt is, hogy miért adta oda Kyle-nak az anyjáról az egyetlen megmaradt fényképét? Egy teljesen idegen pasasnak, akinek aztán pláne semmit nem jelent az a fénykép, hiszen előtte sohasem találkozott vele, nem is találkozhatott. Én sem adnám oda az egyetlen fényképemet a megboldogult anyámról, még ha ő lenne a legjobb haverom, akkor sem. Tehát már pontosan kellett tudnia, hogy Kyle lesz az apja, ezért küldte vissza, ezért adta oda neki a képet, és innentől jön a körforgás-elmélet, hogy folyamatosan megy a visszautazás az időben. Tehát ha elvileg más lenne az apja, akkor innen jönne a paradoxon, mondjuk így végiggondolva ez az egész egy hatalmas paradoxon. Mert Johnnak folyamatosan Kyle-nak kell lennie az apjának, másképpen nem létezhet, tehát nincs egy nulladik állapot, és ez a paradoxon. (Remélem érthetően fogalmaztam)

Todd

• Pókfej
« Válasz #681 Dátum: 2008. május 30. - 09:28:36 »
A 2-est értem, de az 1-es még mindig nem válaszolja meg, hogy születhet meg John. :twisted:
John Connor eredetileg nem Kyle fia volt, de amikor Kyle visszautazott megváltoztatta a multat, és kicserélte John apját saját magára, ez volt a T1-es időhurok első lefutása.

Ezután Sarah tudta, hogy a fia John Connor lesz, és ezért ugyanígy nevezte el, mint ahogyan az "eredeti" fiát is nevezte volna, és ebben az időben John is tudja, hogy Kyle lesz az apja, és ezért küldi vissza, hogy az apja lehessen, ellentétben az előző lefolyással, ahol azért küldte vissza az eredeti John (aki nem volt Kyle fia), hogy megmentse az anyját. És ez volt a T1-es időhurok második lefolyása, ezt láttuk a filmben is.

Vagyis John létezett Kyle nélkül is az eredeti változtatás nélküli időben.

De pont erről szólt az előbb a link ( immáron másodszorra ), miért nem olvastad el?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #682 Dátum: 2008. május 30. - 09:34:27 »
Érdekes hogy napok óta vitatkozunk egy olyan témán, amit maguk az alkotók nem dolgoztak ki tisztességesen. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #683 Dátum: 2008. május 30. - 09:37:57 »
Hát igen, akárcsak egyetlen egy időutazós filmben sem. Midenhol inkább a cselekményre koncentráltak, nem pedig a háttérinfrmációkra. Ezért mondtam én is, hogy felesleges ezen agyalni. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #684 Dátum: 2008. május 30. - 09:47:18 »
Egyébként pedig teljesen igaza van annak aki azt mondja hogy az első John apja nem Kyle volt, hiszen először Edward Furlong aztán pedig Nick Stahl most pedig C. Bale alakítja Connort, vagyis minden időutazásnál változott a dns-e és az apja. ;D ;D ;D ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #685 Dátum: 2008. május 30. - 09:50:52 »
Na, megtaláltad a megoldást. :bravo:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #686 Dátum: 2008. május 30. - 10:01:41 »
Műsorunk következő adásában pedig azon elméletemet fogom bizonyítani, hogyan tudta volna 10 perc alatt megsemmisíteni az "Egy Gyűrűt" Kiszel Tünde egy ipari lángvágóval és egy falinaptárral. ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #687 Dátum: 2008. május 30. - 10:50:38 »
Erre van jobb megoldás: ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #688 Dátum: 2008. május 30. - 12:13:12 »
Idézet
John Connor eredetileg nem Kyle fia volt, de amikor Kyle visszautazott megváltoztatta a multat, és kicserélte John apját saját magára, ez volt a T1-es időhurok első lefutása.

Ezután Sarah tudta, hogy a fia John Connor lesz, és ezért ugyanígy nevezte el, mint ahogyan az "eredeti" fiát is nevezte volna, és ebben az időben John is tudja, hogy Kyle lesz az apja, és ezért küldi vissza, hogy az apja lehessen, ellentétben az előző lefolyással, ahol azért küldte vissza az eredeti John (aki nem volt Kyle fia), hogy megmentse az anyját. És ez volt a T1-es időhurok második lefolyása, ezt láttuk a filmben is.

na végre valaki, aki hisz nekem. Én is aztat mondtam volt, hogy az első john apja nem lehetett Kyle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #689 Dátum: 2008. május 30. - 13:59:32 »
Viszont te azt írtad, hogy Kyle, nem az előrehozott időböl jött vissza, pedig igen, ő már a Cyberdine féle 97-es háború utáni időből jött vissza, hiszen ő mondta Sarahnak a dátumot is (amúgy kár, hogy az 1-ben sose mondja, csak a 2-ben mondják, hogy ő mondta ;D), viszont mégse hazudott, mert a T2-es Terminátor már a változatlan jővőböl jött, ahol ismét visszaált a haború kitörése 2003-ra (gondolom, annó a Cyberdine nélkül is ez lehetett az eredeti dátum, ha az ő kivonásukkal ide tolódott át), szóval emiatt nyilván a győzelem is sokkal későbbre tolódott át.
Azt hiszem kb. már értem a Terminator filmek történetét (Cameron tutira nem tudja ennyire...).
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 30. - 14:06:04 írta Todd »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #690 Dátum: 2008. május 30. - 18:35:39 »

De pont erről szólt az előbb a link ( immáron másodszorra ), miért nem olvastad el?
Oké, most már megvilágosodtam. :D A cikk: olvasom, de nem értem. ;D Én vagyok az egyetlen angolul nem tudó a fórumon. :-[

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #691 Dátum: 2008. május 30. - 21:44:32 »
Na akkor viszont már inkább Ben. :D
Adamtől az a film volt a jó csak, amikor Nicholson is benne volt. Az nagyon vicces volt....
Ezt most már áthoztam ide, mert ez nem képregényfilm, és így legalább el lehet vágni a vég nélküli Terminator vitát. :D

Egy időben én sem nagyon rajongtam Adam Sandlerért, de az utóbbi időben nagyon jó filmjei voltak. 50 első randi, Csontdarálók, Férj és Férj, Távkapcs, ezek mind nagyon jók voltak tőle. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #692 Dátum: 2008. május 30. - 21:47:15 »
A Férj éf férj nekem nem tetszett egyáltalán...a trailere alpaján nagyon jónka ígérkezett, aztán nem sokat röhögtem rajta...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #693 Dátum: 2008. május 30. - 22:05:46 »
Egy időben én sem nagyon rajongtam Adam Sandlerért, de az utóbbi időben nagyon jó filmjei voltak. 50 első randi, Csontdarálók, Férj és Férj, Távkapcs, ezek mind nagyon jók voltak tőle. :D
Mintha csak én írtam volna.  :D Mindegyik tök jó volt, szerintem is. Én különben az Apja fia, vagy mi volt a címe, amiben megkedveltem. Azt pedig azért néztem meg, mert a női főszereplő a Képtelen képregényes nő volt.

----

Pepo, veled meg abban értek egyet, hogy a Shrek 1-et én is láttam (kényszerítettek  ;D), de nem tetszett, úgyhogy a többit én se, és a Jégkorszak viszont tényleg egész jó volt. Én se szeretem az animációs filmeket, de a Szörny Rt az nagyon bejött, etalon. Már a Psx játékot is végigvittem.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2008. május 30. - 22:41:57 »
Én különben az Apja fia, vagy mi volt a címe, amiben megkedveltem. Azt pedig azért néztem meg, mert a női főszereplő a Képtelen képregényes nő volt.
Szerintem amire te gondolsz, az az Apafej című film. Az is nagyon jó volt, főleg azon röhögtem jókat amikor a botokkal gáncsolta el a görkorisokat. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #695 Dátum: 2008. május 30. - 23:18:42 »
Tényleg arra gondoltam.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #696 Dátum: 2008. május 31. - 22:15:36 »
A Street Kingest látta már valaki? Kegyetlen és brutális akciómozi, a nagyon jó fajtából! Nekem nagyon tetszett...és még a sztoriban meglepetések is voltak. A főhős erkölcsi megítélései érdekesen változnka a mozi alatt, és hálistennek  elmarad a pátosz jellegű erkölsi felemelkedés is a film végéről.
Mostanában azért a kihaló akciófilmeknke is volt egy két jó pillanata a Running Scared és a We own the night személyében, erre meg jött ez a múvi.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #697 Dátum: 2008. május 31. - 22:27:19 »
Ez a Colin Farreles film?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #698 Dátum: 2008. május 31. - 22:49:35 »
Nem, amie te gondolsz az az In Bruges. Az is jónak ígérkezik. Bár az inkább akció-vígjáték.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #699 Dátum: 2008. június 02. - 11:48:28 »
Terminator 4: Megvan ki lesz Kate Connor (kapaszkodjatok az alsógatyátokba, én majdnem rosszul lettem)
A Terminator Salvation: The Future Begins-ben Bryce Dallas Howard lesz Kate Connor. Õt Claire Danes alakította a Terminator 3-ban (Kate Brewster volt a karakter neve). Kate Connor a jövőben John Connor (Christian Bale alakítja majd) felesége. Eredetileg Charlotte Gainsbourg lett volna Kate, de azért nem lesz benne a filmben, mert nem sikerült időpontot egyeztetni, ő egy francia vígjátékhoz már leszerződött.