Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363086 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #10620 Dátum: 2016. július 24. - 21:09:35 »
jól áll neki a szőke, mármint a csajnak. :D
Jó Captain Marvel lesz belőle szerintem.
Vissza térve Kong-ra, milyen jó lenne már ha Godzillával összemennének.... :brow:

balogh44

• Thanos
« Válasz #10621 Dátum: 2016. július 24. - 21:29:17 »
Ez meg Artúr Király mondakör, Guy Ritchie felfogásban:

Hát.... :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #10622 Dátum: 2016. július 24. - 21:55:18 »
Hogy fogja a markába venni a szőke csajt, ha ekkora nagy? :D
Ahogy azt is nehéz lenne elképzelni, hogy szerelmes lenne belé. Elvégre olyanról se hallottam még, hogy egy ember beleszeret egy hangyába. :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10623 Dátum: 2016. július 24. - 22:14:41 »
Mert a hangyának nincsen olyan alakja, mintha egy mini nő lenne.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10624 Dátum: 2016. július 24. - 23:17:09 »
Ez meg Artúr Király mondakör, Guy Ritchie felfogásban:
Hát.... :roll:
Inkább egy Sherlock Holmes 3-at. Köszönöm!

Todd

• Pókfej
« Válasz #10625 Dátum: 2016. július 25. - 07:54:21 »
Annak látod én is örülnék. ;)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #10626 Dátum: 2016. július 25. - 08:18:25 »
[Inkább egy Sherlock Holmes 3-at. Köszönöm!

Na az tényleg jöhetne már. (Elvileg vannak olyan pletykák, hogy tavasszal foroghat, mert végre mindenki ráér.)

Vissza térve Kong-ra, milyen jó lenne már ha Godzillával összemennének.... :brow:

Ha nem hasal el ez vagy a Godzilla 2, ez biztos így lesz, mert egy univerzum. :) Plusz megszerezte a Legendary Mothra, Rodan, és King Ghidorah jogait is, illetve újakat is hoznának a klasszikusok mellé. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10627 Dátum: 2016. július 25. - 08:45:54 »
Hát tavaly, vagy mikor röppent fel az a pletyka, hogy 2020 előtt összeakarják őket ereszteni... Kong vs Godzilla... és emiatt is lett ekkora méretű Kong már most...
nem értem, ez az ötlet most honnan jött...  volt ilyen már? Vagy valaki most megint kreatív volt és beböfögte egy megbeszélésen és a befüvezett studió főnök látott benne fantáziát...  :hehe:

Amúgy ez a rebút most hogy jött elő? Ezeken az indokokon túl? A Jacksonos annyira gázul termelt, hogy nem érte meg folytatni? Vagy ez annak lenne vmi folytatás? Bár a sziget kinézete miatt nem gondolnám...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #10628 Dátum: 2016. július 25. - 11:06:04 »
nem értem, ez az ötlet most honnan jött...  volt ilyen már? Vagy valaki most megint kreatív volt és beböfögte egy megbeszélésen és a befüvezett studió főnök látott benne fantáziát...  :hehe:
A japánok rengeteg Godzilla vs. filmet gyártottak már, gondolom, onnan jött az ötlet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10629 Dátum: 2016. július 25. - 11:19:05 »
jah, azt tom, csak Konggal én még sose láttam...

De akkor, ha most ez összeakar kerülni Godzillával, akkor ez annak a világában kellene, hogy játszódjon, ami pár éve forgattak?  :-\
Vagy most azt a filmet is rebútolják?  :hehe:
Csupa nagy kérdőjel.  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #10630 Dátum: 2016. július 25. - 13:36:27 »
jah, azt tom, csak Konggal én még sose láttam...

Az nem jelenti azt, hogy ne létezne  a film....

http://www.imdb.com/title/tt0056142/

Szóval mint mostanában semmi sem, ez sem új keletű ötlet. Persze egy csecsemőnek minden régi vicc új... ahogy szokták mondani.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10631 Dátum: 2016. július 25. - 15:06:51 »
De akkor, ha most ez összeakar kerülni Godzillával, akkor ez annak a világában kellene, hogy játszódjon, ami pár éve forgattak?  :-\
Vagy most azt a filmet is rebútolják?  :hehe:
Csupa nagy kérdőjel.  :D

Csak piff-puff, dirr-durr, king-kong :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10632 Dátum: 2016. július 25. - 19:36:03 »
A Jacksonos annyira gázul termelt, hogy nem érte meg folytatni? Vagy ez annak lenne vmi folytatás? Bár a sziget kinézete miatt nem gondolnám...  :headscratch:
Biztos, hogy nem annak a folytatása.  ;) Ez teljesen egyértelműen egy új reboot. A Jacksonost több szempontból sem folytathatták. Egyrészt tudtommal nem volt olyan eget verő siker, hogy a studió minden áron kiharcolja a folytatást. Másrészt magában a történetben is meghalt Kong a végén. Persze ez utóbbit is megoldották a régi Kong film második részében, biztos itt is ki tudtak volna találni valamit. Szerintem egyszerűen akkoriban nem láttak benne több fantáziát, ezért jegelték a projektet, Jacksont meg visszaküldték Hobbitolni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10633 Dátum: 2016. július 25. - 20:12:09 »
Még mindig azt mondom, lehet, hogy Guillermo del Toro-val jobban jártunk volna a Hobbit kapcsán...
Amúgy egyértelmű, hogy azért tették a jelenbe a Kong-ot, mert vannak tervek Godillával közösen is, szerintem.

Raisu

• Traveller
« Válasz #10634 Dátum: 2016. július 25. - 20:21:20 »
Be van jelentve, hogy össze akarják ereszteni őket 2020-ban, szóval... ja, vannak közös tervek. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #10635 Dátum: 2016. július 26. - 15:26:19 »
Ma bepótoltam egy lemaradásomat, és megnéztem a Moon című filmet, hát ez tényleg egy jó sci-fi, elismerem.
A fordulat nem ütött akkorát, mivel azóta már láttuk ugyanezt más filmekben is (pl. Oblivion), de így is érezhetően jól van összerakva.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a lassú, elgondolkodtató sci-fiket, vagy a masszívan depressziós filmeket, mert ez számomra ott van a Requiem egy Álomért, A Faun Labirintusa, A Köd és a Viharsziget között. Apropó Requiem, Clint Mansell itt is nagyon hangsúlyos, de egyszerű zenét alkotott, ami kell is a sokszor egyszereplős filmnek.

Tovább Kevin Spacey úgy is nagyon jól tud színészkedni, hogy a teljes filmben csak emojikkal kommunikál. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 26. - 20:53:21 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #10636 Dátum: 2016. augusztus 02. - 13:12:50 »
Tegnap megnéztem a Zootopia-t. Tényleg jó animációs film, és kifejezetten érdekes kérdéseket feszeget.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10637 Dátum: 2016. augusztus 02. - 19:26:35 »
Az szerintem is tök jó rajzfilm. Pedig nem vártam tőle sokat, de jókat röhögtem rajta.  :D Az alap téma, pedig tényleg jól el lett találva.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10638 Dátum: 2016. augusztus 02. - 22:50:28 »
Tegnap megnéztem a Zootopia-t. Tényleg jó animációs film, és kifejezetten érdekes kérdéseket feszeget.

Nekem is bejött amikor láttam, pedig haverokkal csak úgy beültünk rá. (Sugár Matiné) A Keresztapa utalásnál megszakadtunk. ;D
De ezenfelül is tényleg érdekes volt a film a mondanivalót, meg a felvetett kérdéseket tekintve is.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #10639 Dátum: 2016. augusztus 04. - 19:02:31 »