Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362929 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #10920 Dátum: 2016. december 18. - 09:02:06 »
Miért? Folytatják a sort, volt Lázadás, Forradalom, most Háború. Szerintem semmi baj nincs vele.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #10921 Dátum: 2016. december 18. - 09:44:31 »
Jó lesz,várom nagyon. :)
BATMAN,Spawn,Star Wars

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10922 Dátum: 2016. december 18. - 15:20:12 »
Most értem haza az új SW-ről. Már kiskorom óta nagy SW rajongó vagyok. Tetszett a film, de személy szerint nem estem tőle hanyatt. Mint film jó volt, mint Star Wars, kellemesen elment, annyi bizonyos, hogy a tavalyi EP IV Rebootra fényéveket vert. (Tegyük hozzá az azért nem volt olyan nehéz.) A szereplők érdekesek voltak, én személy szerint Krenick karakterét elég mondvacsináltnak találtam, kifejezetten az a fajta fő gonosz volt aki a a film során maradéktalanul kiszolgálta azt amire kitalálták, több amúgy sem lett volna a karakterében. A különböző leginkább EP IV-re tett utalásokat viszont imádtam, még a legkisebbek is nagyon a helyükön voltak. Az utolsó 10 perc meg...egyszerűen kolosszális volt, a film legerősebb része. Kellemeset csalódtam, igaz hogy számomra mint Star Wars film csak közepes lett, az átkötéseket nagyon jól oldották meg, s ezért le a kalappal. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10923 Dátum: 2016. december 18. - 20:13:37 »
Akkor ez most ugye az ep IV-be torkollik és nem lesz folytatása?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10924 Dátum: 2016. december 18. - 20:24:08 »
Igen és nem. Új előzményeket csinálnak, nem folytatásokat. Most Han Solo története következik majd.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10925 Dátum: 2016. december 19. - 18:19:35 »
Blade Runner 2049 teaser.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10926 Dátum: 2016. december 19. - 19:03:41 »
Miről szólt az első rész? Valaki el tudja mondani?

Todd

• Pókfej
« Válasz #10927 Dátum: 2016. december 19. - 21:15:31 »
Nem. Nézd meg, komolyan. Hidd el szegényebb vagy egy kiváló filmmel amíg nem látod. Alapmű, nem éri meg csak elmesélésből ismerni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10928 Dátum: 2016. december 19. - 21:29:25 »
Nem azért kérdem. Hanem hogy el tudja-e valaki mondani. Én láttam és szerintem semmiről nem szól. Jó régen láttam, de van valami sztorija? Történik valami benne, amit lehet folytatni?

Todd

• Pókfej
« Válasz #10929 Dátum: 2016. december 19. - 21:33:08 »
Őszintén, szerintem nem lenne szabad folytatni. És kevés dolog történik benne, de az viszont gyönyörű. Legalábbis eseményileg nem túl mozgalmas, de közben folyamatosan utalnak arra, és érzed azt, hogy a háttérben valami sokkal nagyobb dolog zajlik, aminek te csak az aprócska kis mellékzöngéit látod.
Én kb. fél éve néztem újra 10 év után. Régen én sem értettem mi olyan nagy durranás benne, most meg kerestem a padlón az állam.
A díszletek, az operatőri munka, a hangulat, a zene, minden iszonyúan jó benne, de nem egy könyen fogyasztható, vagy szórakoztató film. Viszont ugye a cyberpunk műfaj alapja.
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 19. - 22:23:19 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #10930 Dátum: 2016. december 19. - 22:19:57 »
Talán egy hónapja néztem meg, de számomra egy semmi volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10931 Dátum: 2016. december 20. - 00:18:46 »
Akkor nem velem van a baj. Én 3x láttam régebben, és abszolút nem tudok semmit sem mondani róla.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10932 Dátum: 2016. december 20. - 06:35:05 »
A látványt és a hangulatot elismerem, de ez még kevés. Homályos utalásoknál pedig többel is lehet egy film mély. Pl: Mátrix.
Teszek még egy próbát vele, de vannak "klasszikusok", amiket megnézek és sztem fos :)
Pl Kuzyaszorítóban
Viszont a Casablanca nagyon jó!

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #10933 Dátum: 2016. december 20. - 07:04:38 »
Csatlakozom én is, kb egy hónapja néztem meg, de a hangulaton kívül számomra sem volt nagy eresztés. Mondjuk kevésbé volt csalódás, mint a 2001: Űrodüsszeia. Na azt közel 3 órás rablásnak érzem az életemből.
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 20. - 09:27:36 írta Kilgores »

Todd

• Pókfej
« Válasz #10934 Dátum: 2016. december 20. - 08:15:17 »
A látványt és a hangulatot elismerem, de ez még kevés. Homályos utalásoknál pedig többel is lehet egy film mély. Pl: Mátrix.
Szerintem a Szárnyas Fejvadász pont olyan film, mint a sci-fi klasszikus könyvek van benne egy jól felépített világ, de ezt nem meséli el az olvasójának, hanem neked kell felfedezned. Nincs meg benne az a dramaturgiai húzás, hogy van egy kívülálló személy, akinek a szemén keresztül belecsöppenünk ebbe, és akinek elmagyarázzák mi miért történik, és így a néző is megérti (Terminátor, Mátrix stb. vagy Theo :D).
Enélkül meg a látszat pont annyi, hogy Decker levadászik pár robotot (pedig nem).
Teszek még egy próbát vele, de vannak "klasszikusok", amiket megnézek és sztem fos :)
Szerintem neked megéri, te azért nyitottabb vagy a komolyabb (vagy elvontabb, vagy művészieskedőbb? nem tudom mi a megfelelő szó :lol:) filmekre is.
Én meg már csak amiatt is szeretem, mert enélkül talán nem készültek volna el olyan filmek, mint az Akira, vagy a Mátrix.
Mondjuk kevésbé volt csalódás, mint a 2001: Űrodüsszeia. Na azt közel 3 órás rablásnak érzek az életemből.
Ja az is egy jó példa, egy olyan film, amit nagyon tisztelek, de nem igazán szeretek. Zseniális alkotás, de nem nézném meg túl sűrűn. És annak se kéne folytatás (pedig sajnos van :lol:).
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 20. - 08:43:16 írta Todd »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #10935 Dátum: 2016. december 20. - 14:49:27 »
Nekem a Szárnyas tetszett!Ez a 2 már nem tudom minek...az így kerek.

mint a 2001: Űrodüsszeia. Na azt közel 3 órás rablásnak érzem az életemből.
Na ezzel csak egyet érteni tudok,kb 1 órát bírtam belőle.Hányinger.
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10936 Dátum: 2016. december 20. - 16:30:49 »
Ja a 2001-et is megnéztem direkt. Örülök neki, ki van pipálva. Zseniális látvány, szándékosan jó messzire elvont mondanivaló, amit nem értettem. A folytattása egy hagyományos film.önmagában tökjó.
Az új Majmok bolygója előtt meg megnéztem az összes régit :D

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #10937 Dátum: 2016. december 20. - 16:47:48 »

Az új Majmok bolygója előtt meg megnéztem az összes régit :D
Az 1. alap mű!!!Könyvben még óriásibb!
Aztán 3-ig bírtam....

Marky Mark egyszer nézhetős.

Az új 2-t meg imádom! :brow:
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10938 Dátum: 2016. december 20. - 20:03:55 »
Szerintem a Szárnyas Fejvadász pont olyan film, mint a sci-fi klasszikus könyvek van benne egy jól felépített világ, de ezt nem meséli el az olvasójának, hanem neked kell felfedezned. Nincs meg benne az a dramaturgiai húzás, hogy van egy kívülálló személy, akinek a szemén keresztül belecsöppenünk ebbe, és akinek elmagyarázzák mi miért történik, és így a néző is megérti (Terminátor, Mátrix stb. vagy Theo :D).
Tényleg ezért van bennük ez a típusú karakter. Milyen filmben nem ez van, hanem olyan mint H. Ford?

A SW Rouge one-ban az a nagy szürke robot K-2SO, milyen robot? C-3PO protokoll droid, R2-D2 szervíz droid. Nme láttam még a filmet.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10939 Dátum: 2016. december 20. - 20:29:14 »
A SW Rouge one-ban az a nagy szürke robot K-2SO, milyen robot? C-3PO protokoll droid, R2-D2 szervíz droid. Nme láttam még a filmet.

Birodalmi biztonsági droid. (KX-series Security Droid)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."