Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363034 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #740 Dátum: 2008. június 15. - 11:36:21 »
Készül egy új paródia, a Disaster Movie, ami valszeg bukta leszm int minden ilyen film mostanában. A paródia fő témája a katasztrófafilmek kifigurázása, így lesz benne egy kis Holnapután, Cloverfield stb. De megtalálható lesz benne egy Vasember paródia is. Trailert még nem találtam, de a poszterei ha nem is meggyőzőek, de nagyon viccesek.

http://media.kino-govno.com/posters/disastermovie_1.jpg

A másik amire most bukkantam a Death Race c. készülő film

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #741 Dátum: 2008. június 15. - 12:29:11 »
Statcham, meg Anderson..ez elmondd mindent a filmről....biztos, hogy nem nézem meg.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #742 Dátum: 2008. június 15. - 12:59:52 »
Látta valaki a Superhero movie - t? Milyen?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #743 Dátum: 2008. június 15. - 13:20:56 »
haverom látta, azt mondta neki tetszett, bár ö nem ismeri annyira a képregényket...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #744 Dátum: 2008. június 15. - 13:34:45 »
Statcham, meg Anderson..ez elmondd mindent a filmről....biztos, hogy nem nézem meg.
Én se szeretem a postapokaliptikus filmeket, de Stathamet viszont én bírom, úgyhogy talán teszek vele egy próbát. Ahogy néztem, a női főszereplő meg az Aliasból Vaughn felesége.  :)
A Superhero movie egészen jó volt. Voltak benne nagy poénok is.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #745 Dátum: 2008. június 15. - 18:55:22 »
Én szeretem Stathamet, meg a trailer is jó volt, úgyhogy meg fogom nézni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #746 Dátum: 2008. június 16. - 20:30:32 »
Nem tudom mit írhatnék...nem tudom mit veszítünk ezzel. Nem tudom, hogy lehet ezt leírni, hogy ne legyen nagyon tragikus és elszomorító....de meghalt Stan Wintson. :'( :'( :'( :'( :'(
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #747 Dátum: 2008. június 16. - 20:50:37 »
Én nem tudom, ki ő.  :headscratch:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #748 Dátum: 2008. június 16. - 20:56:18 »
Én se tudom. Ki ő?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #749 Dátum: 2008. június 16. - 22:12:38 »
Stan Winston egy hatalmas trükkmester volt. Szinte nem volt olyan speciális effektusokat használó film hollywoodban amiben ne lett volna benne a keze. Többek között ő építette a régi King Kong filmben (a 80-as évek végén készült) szereplő King Kongot, a Terminatort, vagy például a Jurassic Parkban szereplő dinoszauruszokat. Főleg Spielberg mellett dolgozott sokat, de mint mondtam, rengeteg filmben dolgozott. Ez tényleg szomorú hír, egy nagyon nagy alakot veszített vele Hollywood. :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #750 Dátum: 2008. június 16. - 22:20:02 »
Hát akkor tényleg egy nagy ember veszett oda.  :ohmy: Igazán nagy kár érte.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #751 Dátum: 2008. június 16. - 22:45:01 »
Eszem kuki@m megáll, srácok díjat nyert a Postal. Uwe Boll rendezése a Postal díjat nyert a The Hoboken Nemzetközi Filmfesztiválon. A Best of Festival Award, azaz a fesztiválon a legjobb díjat kapta meg. Jelölve volt még a legjobb vágás, legjobb forgatókönyv, legjbob rendezés és legjobb színész kategóriában. A Postal olyan filmeket győzőtt le a kategórián belül, mint a The Noogies, In The Eyes of a Killer, Predator's Return és a The Pack. Ezeknek a bemutatásáról semmit sem lehet tudni.  Boll filmjét az Indiana Jones-szal egy időben mutatták volna be 15 moziban, de aztán végül mégsem küldték a mozikba. Egyébként mi ez a The Hoboken fesztivál és mik azok a filmek, amiket legyőzőtt? Tiszta vicc.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #752 Dátum: 2008. június 16. - 22:46:15 »
Biztos Uwe Boll rendezi ezt a fesztivált.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #753 Dátum: 2008. június 16. - 22:47:56 »
A legnagyobb trükk és maszkmester volt aki valaha élt. Õ álmodta meg a Terminatort, a dinókat, a predatort...mindent ő álmododtt meg.
Ha a stúdiója a nevét adta egy filmhez, az garancia volt az élethű trükkökre...Nyugodj békében Stan, sorolni is nehéz, hogy mit adtál a filmiparnak! :( :( :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #754 Dátum: 2008. június 16. - 22:49:56 »
Kiválóság volt a szakmájában és úgy tudom leszerződtették a T4-hez is. Nagy kár érte. RIP.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #755 Dátum: 2008. június 16. - 22:53:21 »
Igen. Sajnos nem tudta már befezeni.
http://www.imdb.com/name/nm0935644/
Itt van miben működött közre. Hát mit mondjak...zseni volt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #756 Dátum: 2008. június 17. - 09:36:35 »
RIP
Középiskolában én is vizuális effektekkel akartam foglalkozni. :) Most is imádom őket, de inkább maradok a sima 2D és 3D grafikánál.

Ben: Na, ennyit jelentenek a díjak. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #757 Dátum: 2008. június 17. - 09:43:03 »
Ju ez azért akkor is őrület. Közben megnéztem, Amerikában két Hoboken nevű város van, de nem írja melyik osztja a díjat. Az egyik Hoboken Jersey közelében van, a másik meg Texasban, ahonnét az öreg Bush és a kis Busho is származik. A texasi-akból meg kinézem, hogy szimpátia alapján odaítélnek egy ilyen díjaz Uwe-nak, hiszen erősen emlékeztetheti őket bármelyik díjnyertes herélt bikájukra.

Ju

• Pókfej
« Válasz #758 Dátum: 2008. június 17. - 09:50:47 »
erősen emlékeztetheti őket bármelyik díjnyertes herélt bikájukra.
:lol: tényleg nem lehetetlen! :D Sőt, bármelyik viszonylag normális ember csak szánalomból ad neki díjat, hátha attól befogja a pofáját. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #759 Dátum: 2008. június 17. - 09:53:27 »
Még a száját is csak úgy tudja kerekíteni, hogy abból csak egy elkeseredett MÚÚÚ tud kiszakadni.