Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363241 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #920 Dátum: 2008. július 18. - 12:06:44 »
A moziünnepben a 300 ft-os jegy volt a lényeg nekem. A tömeget és a 4. sorból nézést azért annyira nem élveztem. ;) Kicsit mizantróp lehetek, de sokkal jobban szeretek egy max félig megtelt teremben mozizni, ahol lehet, hogy nem ülnek előttem és még látok is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #921 Dátum: 2008. július 18. - 12:09:40 »
Ezzel én is így vagyok. Max 10-12, vagy 20 ember legyen a teremben aztán kész. De ha ez a 20 ember ovodás, akkor inkább egyedül legyek. A nagy tömeget én is utálom.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #922 Dátum: 2008. július 18. - 12:12:23 »
A moziünnepben a 300 ft-os jegy volt a lényeg nekem. A tömeget és a 4. sorból nézést azért annyira nem élveztem.
Nekem is a pénz volt fontos, mert kevés van. :( A tömeg meg tényleg ezért nem jó, fél órával a kezdés előtt a Bloodraynre (még nem ismretem Bollt) az első sorba kaptunk jegyet, a sarokba.

Ju

• Pókfej
« Válasz #923 Dátum: 2008. július 18. - 12:23:45 »
Én moziünnepen néztem meg annak idején a Tróját (300nál többet egyszerűen nem adtam érte :twisted:), legalább fél órával kezdés előtt már mi is leghátrább a 4. sorba kaptunk jegyet. Ehhez még hozzájön, hogy a terem tele volt nőkkel, akik hangosan odavoltak a félmeztelen Brad Pittért, ezzel egy felejthetetlen mozizást szereztek nekem. :stupid:

Pénz téren jobb, mióta a párom szerzett kultúra utalványt. :)

De ha ez a 20 ember ovodás, akkor inkább egyedül legyek.
Igen, ezt kifelejtettem. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #924 Dátum: 2008. július 18. - 12:35:10 »
Én csak a moziban szeretem a nagy tömeget.  :D Sosem felejtem el amikor a Gyűrűk Ura alatt 285 ember egyszerre hördült fel a csatajelenet közben, vagy röhögtünk az Evolúció filmen. Már vagy 3 éve nem volt olyan, hogy a premier hetén bármelyik filmet amit megnéztem 20 embernél több mozizó nézett volna velem a teremben. A mozizás nekem közösségi élmény, de már kihaló állatfaj.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #925 Dátum: 2008. július 18. - 13:24:01 »
Persze, közösségi élmény akkor, ha jó a közönség. Nekem sajnos 1-2 kivételtől eltekintve csak olyna volt, amikor sokan voltak, hogy az idegösszeomlás határán voltam. Egy komoly filmet elpoénkodnak, mobiltelefonál a pasi fél órán át, amikor rászólok, hogy rakja már le akkor még ő van felháborodva. vagy legutóbb a Vasemberre is bejött 30 kisiskolás..hát azok ami zajt csaptak film közbe, gondo9lhatjátok.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #926 Dátum: 2008. július 18. - 13:26:28 »
A Hihetetlen Hulkra apukámmal akkor ültünk be, mikor a film már kifutni készült a mozikból. Csak mi ketten voltunk. Tök király volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #927 Dátum: 2008. július 18. - 13:28:32 »
És hogy tetszett neki?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #928 Dátum: 2008. július 18. - 13:30:27 »
Persze, közösségi élmény akkor, ha jó a közönség. Nekem sajnos 1-2 kivételtől eltekintve csak olyna volt, amikor sokan voltak, hogy az idegösszeomlás határán voltam. Egy komoly filmet elpoénkodnak, mobiltelefonál a pasi fél órán át, amikor rászólok, hogy rakja már le akkor még ő van felháborodva. vagy legutóbb a Vasemberre is bejött 30 kisiskolás..hát azok ami zajt csaptak film közbe, gondo9lhatjátok.
A Verdákon voltunk. Az utolsó sorban ültünk. És beült mellénk egy nagy család vagy egy nagy csapat ( vagy mittudomén ) kisgyerekekkel. Összevissza rohangáltak. Lehet, hogy unták a filmet.

És hogy tetszett neki?
Ha apukámra gondolsz, őt sem zavarta.
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 18. - 13:48:55 írta Sepi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #929 Dátum: 2008. július 18. - 13:37:54 »
Úgy értettem hogy a Hulk hogy tetszett neki.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #930 Dátum: 2008. július 18. - 13:55:36 »
Tetszett neki.

De volt a végén az utalás a Bosszú Angyalaira, amire az volt a reakciója: Mit variálják már ezeket!
Meg kellett vele értetnem, hogy ezt nem a filmkészítők találják ki, szuperhőscsapatok képregényben is voltak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #931 Dátum: 2008. július 18. - 22:14:04 »
Ha arra gondolok, hogy apád lehet, hogy fiatalabb nálam!  ;D
Én is tudnék mesélni mozis élményekről, de ahhoz túl rövid a mai nap. :) Volt egy film, amit egyedül kezdtem el megnézni (a Silent Hill talán 8. alkalommal, amikor már kifutott), de sajnos bejött még két ember utána.  :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #932 Dátum: 2008. július 19. - 09:56:59 »
Ben, nem tudsz erről valamit? Úgy tudtam, nem csinálják meg egyhamar a Halo-t:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #933 Dátum: 2008. július 19. - 10:07:02 »
41 éves.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #934 Dátum: 2008. július 19. - 10:09:07 »

:ugralhehe:

Én eddig teljesen egyedül moziban csak a Fűrész 3-at láttam a bemutató másnapján.

Mike mindjárt utánanézek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #935 Dátum: 2008. július 19. - 10:24:10 »
Mike na megnéztem és utána jártam. A videó nem a Halo előzetese, hanem egy amolyan stúdión belüli promo anyag, amiben a producereknek és a pénzes bácsiknak felvázolják az alapot, elmondják mellé hogy mit szeretnének kihozni a történetből és stb. A filmet még 2006-ban elkezdték volna forgatni, de végül a Redmond fejlesztőinek nem tetszett a forgatókönyv így talomba került az egész, Aztán 2007-ben az Universal ami a gyártást intézi és a 20th Century ami a terjesztést, a két filmstúdió összesen 5 millió dollárt fizet a Microsoftnak a jogokért, de Redmond a jegyeladási bevételekből is részesedik. Most egyelőre ott tartanak, hogy a fő producer Peter Jackson még mindig egy rendezőt keres és egy épkézláb forgatókönyvet, de konkrét dolgok még nem történtek.
Itt a film hivatalos oldala alatt pedig pár kép és infó site
http://www.halothemovie.org/
http://flamesoffeenix.wordpress.com/2007/08/18/weta-halo-movies-new-pics/
http://blogs.pcworld.co.nz/pcworld/products/2007/08/halo_movie_filmed_in_wellingto.html

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #936 Dátum: 2008. július 19. - 10:29:48 »
Oké, értem, kössz. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #937 Dátum: 2008. július 19. - 10:38:42 »
Idézet
41 éves.
Akkor no para. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #938 Dátum: 2008. július 19. - 13:53:58 »
Amit Carrey az Ace Ventura helyett készít. A Yes Man Danny Wallace könyvén alapul, az író fél évig úgy élt, hogy mindenre igent mondott, függetlenül attól, hogy kik kerültek az útjába és mit kértek tőle.
Jim Carrey a filmben Carl Allen-t alakítja, aki jelentkezik egy önsegítő programba, aminek csak egy szabálya van: igent mondani mindenre és mindenkinek.
Ez pedig a teaser plakát

Ez a végleges posztere a Múmia 3-nak

Szőrös Fazekas (Hairy Potter  ;D ) teaser a Sárvérű Hercegből
http://media.kino-govno.com/trailers/harrypotter6/harrypotter6_imaxteaser_480.mp4

How to Lose Friends and Alienate People film előzetese, a film hátránya, hogy szerepel benne Kirsten Dunst, óriási előnye hogy Megan Fox sokszor látható benne vizes ruhában. ;D

http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2008/howtolosefriendsandalienatepeople_027150/howtolosefriendsandalienatepeople_trlr_01_480p_dl.mov

« Utoljára szerkesztve: 2008. július 19. - 13:58:44 írta Ben Reilly »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #939 Dátum: 2008. július 19. - 18:01:32 »
Nekem Dunst is előny, kedvelem a hölgyet. A Múmia plakátot meg már láttam is tegnap kitéve a körúton. 31-től jön a mozikba.