Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360970 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #960 Dátum: 2008. július 22. - 16:26:26 »
Felvázolod röviden?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #961 Dátum: 2008. július 22. - 16:44:21 »
Áh, nem bocsátkoznék részletekbe. A t3 szerint folytatódott volna, persze kiírtam az olyna hülyeségeket, minthogy már 2003-ban tesztelik a t-800-asokat meg ilyesmi. Szépen háborúztak össze vissza, kifejlesztették a megismert terminatorokat. Raktam bele egy időhurkot is, mely szerint a skynet az időgépet is visszaküldte a t1-es jövőbe, így összekapcsoltam a  két filmet.Nagyjából john haláláig írtam le, röviden.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #962 Dátum: 2008. július 22. - 16:46:40 »
Nem olyan rossz. ;) De ha John haláláig írtad, és az a fele, akkor jó hosszú lehet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #963 Dátum: 2008. július 22. - 17:02:56 »
Én nagyon szívesen elolvasnám ha publikus.

Ju

• Pókfej
« Válasz #964 Dátum: 2008. július 22. - 17:19:36 »
Engem is érdekelne akkor. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #965 Dátum: 2008. július 22. - 17:45:01 »
Remélem nincs harag, de így félkészen nem adom oda, sok csiszolgatnivaló van rajta, már a megírt részeken is.. Ha befejezem, akkor igen. ;)
(ja és a legjobban az önmagam számára írt utasítások
*ezt nem írom le már 5-ször végiggondoltam, majd beírom később
**lásd valahol az elejét
***olvasd át john halálát, mert logikai bukta van úgy érzem) :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #966 Dátum: 2008. július 22. - 19:26:16 »
Egy érdekesnek tűnő film de "mellesleg" szigorúan 18-as karika. Moziba biztos nem jut el mert ahhoz nagyon trash, de remélem DVD-n kiadják nálunk is.

http://www.bitchslapmovie.com/

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #967 Dátum: 2008. július 22. - 20:28:46 »
Eddig abban a hitben voltam , hogy a Transformers a tökéletes film arra, hogy csak szórakoztatni akar, és nem akar többnek látszani, de ez a Bitch Slap... Egyszerüen zseniális. ;D :hehe: :lol:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #968 Dátum: 2008. július 23. - 07:03:02 »
Nem rossz. ;D

Cranck 2
Érdekes képek érkeztek a Jason Statham főszereplésével készülgető Crank - Felpörgetve folytatásából. Ezek alapján a High Voltage alcímet akár a bábokról elhíresült Uborka című sorozat elnevezése is felválthatná.
A lenti képek a film forgatási helyszínéről származnak és bizony első blikkre - és másodikra is - nagyon nevetségesnek tűnnek. Statham, mint egy hormonzavaros Schwarzenegger, nem mutat túl fényesen.
Chev kicsit kiakad, mikor egy csapat gengszter ellopja szinte megsemmisíthetetlen szívét. Hősünk nem tököl, átesik egy elektromos implantátum beültetésén, mely fenntartja vérkeringését. Öröm az ürömben, hogy az új szívnek néha-néha komolyabb adag elektromos impulzusra van szüksége ahhoz, hogy ne álljon le.
A forgatás jelenleg is zajlik, a bemutatót 2009. április 17-re tervezi a Lionsgate. Az első videók egyébként az idei Comic Con-on bukkannak majd fel.
http://www.sg.hu/kep/2008_07/0722c3.jpg
http://www.sg.hu/kep/2008_07/0722c2.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 23. - 08:35:09 írta Mike »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #969 Dátum: 2008. július 23. - 11:59:53 »
Én azóta tartom hülyeségnek a 2. részt, amióta láttam a főszereplőt az első rész végén
szétkenődni az aszfalton miután fejest ugrott egy helikopterből majd zuhanás közben még mobilozott egyet. A film egyetlen jelenete ami valamelyest "érdekes" volt (látod Kanaszta most kétértelmű vagyok  ;) ) az a kínai negyedben amikor a turisták előtt a barátnőjével "malmozott" (látod most megint kétértelmű voltam  ;) ).

Viszont a Péntek 13 remake szépen alakulgat:

http://media.kino-govno.com/images/fridaythe13th/fridaythe13th_1.jpg
http://media.kino-govno.com/images/fridaythe13th/fridaythe13th_2.jpg
http://media.kino-govno.com/images/fridaythe13th/fridaythe13th_3.jpg

És itt a Yes Man című Jim Carrey film előzetese
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?sid=68690535&sdm=web&pt=rd

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #970 Dátum: 2008. július 23. - 13:26:32 »
Jason baltával? Hol a machete-je?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #971 Dátum: 2008. július 23. - 13:30:47 »
Legutoljára Piramisfejnél láttam.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #972 Dátum: 2008. július 23. - 14:01:32 »
Legutoljára Piramisfejnél láttam.
:lol:  ;D Ez most  :piramis:  :piramis:  :piramis:  :piramis:  :piramis: volt. :bravo:
Kaine, ezt írd meg stripben.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #973 Dátum: 2008. július 23. - 14:09:23 »
Akkor vagyok a legjobb amikor spontán szórom a hülyeséget.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #974 Dátum: 2008. július 23. - 14:19:43 »
Mostantól Ben te leszel a piramisfej, spintán poén felelőse? :headscratch: :lol:  :piramis:

Todd

• Pókfej
« Válasz #975 Dátum: 2008. július 23. - 15:40:24 »
Eddig abban a hitben voltam , hogy a Transformers a tökéletes film arra, hogy csak szórakoztatni akar, és nem akar többnek látszani,
Akkor te még nem látad a Terrorbolygót, viszont ennek a filmnek a készítői biztosan. Úgy néz ki, mégicsak ismét beindult a Grindhouse jellegű szemétfilmek gyártása.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #976 Dátum: 2008. július 23. - 16:25:15 »
Ez a Felpörgetve 2 nagyon felesleges. Az 1. rész is halál kaki volt, pedig ritkán tartok egy moziba bejutott akciófilmet annyira nagyon síkbénának. Még a piacos jelenet is inkább volt baromság, mint jó, pedig a lány a Cool-túra nagyon szép nője volt, de itt inkább volt haddnemondjammi.
Sepi: nem ismerem Jasont, nem tudnék ehhez jót írni. Egyetlen Péntek 13-at láttam, annyi elég is volt a sorozatból.  :-[

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #977 Dátum: 2008. július 23. - 17:26:03 »
Akkor ezt el se olvasd.  ;D

Freddy újrakezdi

Wesley Strick írja a forgatókönyvét az új Rémálom az Elm utcában filmet. Az eredeti filmet Wes Craven írta és rendezte, sikerült megalkotnia a filmtörténelem egyik legismertebb figuráját, Freddy Krueger-t.
Az új Rémálom középpontjában is Krueger figurája áll majd, az égettarcú  gyerekölő sorozatgyilkos a tiniket terrorizálja álmukban.
Az új film egy középiskolában fog játszódni és a legmélyebb pszichológia rémálmokat mutatja majd be Kruegerrel.
A New Line reméli, hogy a mozi elkészül majd jövőre, ugyanis az eredeti 25. éves évfordulóján szándékoznak bemutatni, ám nincs még kijelölt forgatási időpont.

Péntek 13 forgatási video

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #978 Dátum: 2008. július 23. - 17:37:30 »
Nem túlzottan örülök neki, hogy már Freddyt is újra előveszik. Már szerintem a Freddy vs Jason is elég nagy hülyeség volt. De ha már előveszik, akkor remélem, hogy legalább Robert Englund fogja játszani.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #979 Dátum: 2008. július 23. - 17:40:07 »
jahj ne már megint.... ÚÚÚNCSÍÍÍ  :asit: :asit: