Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1383615 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1380 Dátum: 2008. szeptember 15. - 15:35:35 »
én meg azért írtam, mert nem a kaki filmjeit kell sorolni, hanem a jókat :)
This is a joke. A real practical Joke.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1381 Dátum: 2008. szeptember 15. - 15:38:01 »
Ja. Nekem ezek is tetszettek. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1382 Dátum: 2008. szeptember 15. - 15:54:29 »
Nekem ezek közül egyik sem tetszett, sőt némelyiktől még a hideg is kirázott annyira rossz volt a film. Ha belegondolok csak egyetlen normális film volt, amiben ő játszott, a Ryan közlegény. Szerencsére abban is hamar beadta a kulcsot, mert még képes lenne rá, hogy abból is elintézze a folytatást.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1383 Dátum: 2008. szeptember 15. - 15:57:12 »
Ryan közlegény visszatoloncolása a nácikhoz?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1384 Dátum: 2008. szeptember 15. - 16:11:00 »
Vagy inkább "Megmentjük Johnny közlegényt is". Legalább 10 Oscar.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1385 Dátum: 2008. szeptember 15. - 19:36:50 »
Lényeg hogy dagadjon a kebel a nagy amerikai hősiességtől.  ;D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A szeptember 25-28. között megrendezésre kerülő Moziünnep idején Cseh Laci és Kamarás Iván mellett olyan celebek állnak be a mozis dolgozók közé, mint Farkasházi Réka és Horváth Éva. Kamarás szeptember 25-én a Cinema City Arénában tépkedi majd a 16:45-ös Hellboy 2-re szóló jegyeket (ebben a filmben amúgy őt is széttépik a fogtündérek), Cseh Laci 25-én csütörtökön és 27-én szombaton 19:00-kor lesz jegyszedő az Arénában. Barta Nóra olimpikon és Farkasházi Réka pedig pénteken a Sugár moziban.

Az Animal Cannibals tagjait csütörtökön a Corvinba osztották be (Star Wars rajzfilm, csütörtök, 18:00), ahol 18.40-kor a Barátok közt szereplőivel is találkozhatnak a nézők. Horváth Éva és Kembe Sorel 25-én a Cinema City Arénában lesznek jegyszedők. A Moziünnep részletes programja és a sztárok beosztása a www.moziunnep.hu tekinthető meg.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1386 Dátum: 2008. szeptember 15. - 23:44:06 »
Kb a Ryan közlegényes volt eddig az egyetlen értékelhető szerepe. Én csak unalmas undorrla néztem a filjeit Sepi, a hideg nem rázott azért. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1387 Dátum: 2008. szeptember 15. - 23:48:25 »
a Ryan közlegény. Szerencsére abban is hamar beadta a kulcsot, mert még képes lenne rá, hogy abból is elintézze a folytatást.
;D
Ryan közlegény visszatoloncolása a nácikhoz?
:lol:
Én szerencsére nem emlékszem rá abból a filmből. Elsőre a Pitch Blackben láttam, annyira ellenszenves volt, és annyira sík egyszerű, átlagos és agyonhasznált karaktere volt (néma, csendes típus), hogy nem is tetszett a film. Azóta még a Halálos iramban-ban láttam, továbbra se tetszett, de a film nem volt rossz: Paul Walkert eléggé csípem, Michel Rodriguezt is a Kaptár óta, meg a másik csajt is az Inváziumból. Más Vin-filmet nem voltam hajlandó megnézni...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1388 Dátum: 2008. szeptember 15. - 23:53:39 »
A Ryan közlegényben viszont annyira jó volt, hogy amikor először láttam fel sem tűnt hogy ez ő. Amikor évekkel később megnéztem valakivel és mondta, hogy az Vin Diesel akkor esett le, hogy tényleg ő az. Nem lehet ráismerni, mert kivételesen színészkedik is.
I'm Vin Diesel. Don't fuck with me! :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1389 Dátum: 2008. szeptember 16. - 13:58:47 »
39 fokos lázam van az influenzától, de ezen majd bexartam. :lol:

Miután a Warner azzal vádolta meg a készítőket, hogy a Harry Pottert koppintják, a Hari Puttar című indiai vígjáték bemutatóját elhalasztották. Az amerikai stúdió augusztus végén pert indított az indiai filmesek ellen, és ezután az indiai tévék nem vetítették le a film promóanyagait. "Szeptember 12. helyett 26-án mutatjuk be" - nyilatkozta az indiai Mirchi Movies szóvivője. A perben szeptemberben tartják az első tárgyalást Delhiben.

A Hari Puttar ( :ugralhehe: ) egy tízéves kissrácról szól, aki Angliába költözik a szüleivel, majd belekeveredik egy titkos mikrochipért folytatott harcba. A trailer alapján a Hari Puttart a Reszkessetek betörők és a Denisz, a komisz filmek alkotói perelhetnék inkább. A filmet Rajes Badzsadzs rendezte, és bollywoodi sztárok szereplésével készült.

http://www.guardian.co.uk/film/2008/sep/16/harrypotter.harrypotter?gusrc=rss&feed=film

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1390 Dátum: 2008. szeptember 16. - 17:36:27 »
Szerintem nagyon gyengécske még a trailer is. Neked meg jobbulást. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1391 Dátum: 2008. szeptember 17. - 12:56:32 »
Nemrég jött a hír, hogy Vin Diesel visszatér a xXx filmbe. A második részben azonban mondták, hogy Cage meghalt. A slasfilmen említik, hogy a director's cut dvd-n található egy kis videó, aminek a címe: xXx: The Death of Xander Cage.
Tessék!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1392 Dátum: 2008. szeptember 17. - 13:32:57 »
Hát ez már tényleg olyan sz*r, hogy illik a második részhez. Különösen tetszik a megoldás, ahogy kikerülték, hogy a dublőr arcát láthassuk, tisztára, mint amikor egy Hong Kong-i filmben egy színésznél hatvanmillió trükköt eljátszottak, hogy látszódjon, nem Jackie Chan az, amikor új jelenetek kellettek volna egy újravágott és -kiadott filmjébe. (Kedvenc megoldásom... színész háttal áll és beszél egy Jackie Chan poszter előtt. ;D) Mondjuk ebből a videóból simán kihozhatják, hogy túlélte, nem is ő volt, csak álmodta, stb.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1393 Dátum: 2008. szeptember 17. - 13:39:55 »
Elég rideg álom hogy leszakad a nyaka. ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1394 Dátum: 2008. szeptember 17. - 16:20:13 »
A halálos iramban 1. része tetszett, bér nem biztos, hogy ez Vin Diesel érdeme.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1395 Dátum: 2008. szeptember 17. - 19:13:22 »
Szerintem biztos nem. Különben is, hogy köszönnek neki? Hello Vin?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1396 Dátum: 2008. szeptember 18. - 12:29:51 »
Két film, hasonló történet? Lehet fogadni melyik fut be.

Adam Sandler legújabb vígjátékában egy jó fantáziával ellátott hotel-karbantartót játszik, akivel nagyot fordul a világ, amikor unokahúgának előadott esti meséi hirtelen elkezdenek valóra válni.

Idén már volt két fantasy-kalandfilmje Brendan Frasernek, nem szakítja meg ezt a sorozatot, ismét egy hasonló filmben szerepel, ezúttal Cornelia Funke regényének a filmváltozatában, az Inkheartban szerepel és olyan embert alakít, aki ha olvas a könyvekből, az ott lévő karakterek életre kelnek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1397 Dátum: 2008. szeptember 19. - 14:05:15 »
Az új Bond film zenéje, Another Way to Die — Jack White és Alicia Keys:

http://www.imeem.com/people/Gnuk1-O/music/PFQVHzx8/alicia_keys_another_way_to_die_feat_jack_white/

Todd

• Pókfej
« Válasz #1398 Dátum: 2008. szeptember 19. - 15:55:31 »
Nemrég jött a hír, hogy Vin Diesel visszatér a xXx filmbe. A második részben azonban mondták, hogy Cage meghalt. A slasfilmen említik, hogy a director's cut dvd-n található egy kis videó, aminek a címe: xXx: The Death of Xander Cage.
Bazzmeg, ez iszonyat sz*r volt, felrobban, és csak egy tetkó marad belőle.
Utoljára ekkora hülyeséget a Lego Star Wars című játékprogramban láttam, ott egy bajszos emberrel, de azt legalább nem gondolták komolyan (mint ahogy az egész játék nem veszi komolyan magát.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1399 Dátum: 2008. szeptember 19. - 20:02:08 »
Nem vártam jobbat. Már az első film is nagyon ratyi volt, a második kritikán aluli egy ilyen kihagyott jelenet milyen lenne? Csak ilyenkor tényleg azt nem értem, hogy szellemi fogyatékosok ülne a vezetői székekben? Csak azok lehetnke ha ilyen bénáknak adnak oda súlyos milliókat béna filmekre. Plusz még a kész anyagon sem érzik hogy mennyire xar?