A Hegylakó úgy tré ahogy van.
Legenda vagyok folytatás
A Warner stúdió zöld utat adott a Legenda vagyok folytatásnak. A forgatókönyvet D.B. Weiss írja és a tervek szerint Will Smith (a főszereplő) és Francis Lawrence (a rendező) is visszatér. A történet szerint az előzmény a vírus kiszabadulása előtti és utáni pár napok mutatná be, így Smith karaktere visszatérhet, aki a moziváltozatban meghalt, míg a dvd-n van egy alternatív befejezés, ahol életben maradt. A Legenda vagyok 584 millió dollárt termelt világszerte.
Karib-tenger kalózai 4 Johnny Deppel
Johnny Depp három produkcióhoz is aláírt. Érkezik majd a Karib-tenger kalózai negyed felvonása. A trilógia a mozikban 2 milliárd 672 milliós bevételt ért el, a stúdió pedig még több pénzt szeretne kisajtolni belőle. Még forgatókönyv sincs, csak Johnny Depp írt még alá. Biztos szép nagy összeget kap majd (bár a Trópusi viharban kiderült, hogy nem olvassák a sztárok a forgatókönyvet, hanem az olvassa őket).
Depp ezen kívül egy másik Jerry Bruckheimer produceri felügyelete alatt készülő filmhez is leszerződött, a címe The Lone Ranger. Depp itt nem a főhőst, hanem annak segítőjét alakítja majd. A produkció egy régi klasszikus rádió shown alapszik, ami később a televízióban is futott. A történetben egy maszkos Texas Ranger (nem Chuck Norris!) osztja az igazságot, akinek fehér lova van és egy segítője Tonto. A forgatókönyvet Ted Elliott and Terry Rossio (Karib-tenger kalózai) írják.
Tim Burton rendezi az Alice Csodaországbant, ahol Depp az őrült kalapost játszhatja, a főszereplő kislány pedig Mia Wasikowska lesz. Nem ez az első eset, hogy Burton és Depp szövetkezik egy film erejéig. Legutóbb a Sweeney Todd horror musicalban dolgoztak együtt, előtte pedig a Charlie és a Csokigyárban.
Az Alice forgatása novemberben kezdődik és 2010 március 5.-én mutatnák be, szintén 2010-es bemutatója van a The Lone Rangernek is.
Némi infó a JB film történetéről
Miközben folytatja az előző részben megkezdett harcát, hogy felfedje az ügynökség valódi arcát, Bond és M (Judi Dench) kikérdezi Mr. White-ot (Jesper Christensen), aki ráérbreszti őket arra, hogy a szervezet sokkal összetettebb és veszélyesebb, mint ahogy gondolták. Egy MI6 ügynök boncolási eredményei egy Haitin levő bankszámlához vezeti őket, ahol egy elhibázott lépés következtében Bond a gyönyörű, de életvészélyes Camilla (Olga Kurylenko) kezei közé kerül, aki személyes bosszúja eszközeként kívánja felhasználni