Megnéztem ezt a Bruce Le videót, bár nem vagyok szakértő, ehhez hasonló régi kung-fu filmet láttam néhányat, és ami itt lement, abban nem sok más volt.
Ha te magad is csinálnád, észrevennéd a különbséget. Én is rengeteg régi Kung-Fu filmet láttam, volt közte sok rossz is, de ez a pali viszi a pálmát. Nem azért, mert a technikája annyival rosszabb lenne, mint másoké, bár az is nagyon pocsék - merevek a mozdulatai, lassú, képtelen a gördülékenységre, ami a Kung-Fu alapja, 1-1 mozdulata között évek telnek el, stb. De nem ez a legrosszabb benne, hanem az, hogy (mint a neve is mutatja) ez egy Bruce Lee imitátor. Ilyenből is ismerek vagy tízet (és Bruce Li (ejtsd Láj) még jó is valamilyen szinten), de ez a Le katasztrófális. Lee imitátor, ugyanakkor semmiben nem hasonlít a nagy elődre a nevén és a haján kívül. Az életszerűség szikrája sincs meg benne, ami Bruce Lee alapja volt, a stílusa még csak nem is hasonlít hozzá, ellenben az arcmimikája olyannyira gusztustalan, hoghy hányingert kapok tőle. Próbálja utánozni Lee arcjátékát, de annyira sikerül, vagy annyira áll jól neki, mint Uwe Bollnak a filmkészítés, és egyszerűen ellenszenves lesz tőle. Mint egy kis köcsi, aki szörnyen nagyképű, pedig szörnyen nulla.