Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360971 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1680 Dátum: 2008. október 31. - 18:34:27 »
Anyám Chuck Norris első számú haza rajongója, annyiszor nézette velem végig a Walker a Texasi Kopót, hogy egy ideig még álmomban is a főcímzenét dúdoltam. Apám egyértelműen Spencer és Hill elkötelezett híve, és most kezdi magának felfedezni Jason Statham-et. A Death Race-től teljesen begerjedt. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1681 Dátum: 2008. október 31. - 18:37:02 »
Jézusom, csak azért nem mondok semmit, mert mégis a szüleitekről van szó!  :D Én, mint "hozzáértő" mondom, hogy Van Damme egy bohóc, Seagal egy tuskó (alá tudom támasztani bármelyik érvemet - elnézést a szülőktől ezért), Chuck Norris meg egyszerűen csak nem annyira jó. Bruce Lee és Jackie Chan nagyszerűek. Jet Li, Billy Chong, Huong Cheng Li, Sammo Hung, Yuen Biao klasszisok, ha pedig nem kínai kell, akkor Mark Dacascos is elég jó még.  :) Jason Stathamben határozottan van potenciál, az újak közül.
Ha viszont szörnyen rosszat akartok látni, keressétek Bruce Le-t (így, 1 e-vel), nála ocsmányabb"""""""harcművészt"""""" még sose láttam.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1682 Dátum: 2008. október 31. - 18:41:38 »
Senki sem azt mondta, hogy ők komoly harcművészek, csak a filmjeiket kedvelik. Hollywood ért ahoz, hogy a xart is el tudja adni jó csomagolásban. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1683 Dátum: 2008. október 31. - 18:49:49 »
Értem én, csak ezen színészek mindegyike olyan filmben kap szerepet, ami a harcról szól, a többi csak körítés.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1684 Dátum: 2008. október 31. - 18:54:47 »
Bruce Lee és Jackie Chan nagyszerűek. Jet Li, Billy Chong, Huong Cheng Li, Sammo Hung, Yuen Biao

Apám szerint még a szemük sem áll jól.  ;D De Jackie-t az egész család szereti. Az új filmjeit nem, de a régi klasszikusok meg is vannak DVD-n.

Ha viszont szörnyen rosszat akartok látni, keressétek Bruce Le-t (így, 1 e-vel), nála ocsmányabb"""""""harcművészt"""""" még sose láttam.

Hú ezt a parasztot  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1685 Dátum: 2008. október 31. - 19:27:55 »
Hát hogy lehet ilyet mondani Steven Seagalra? nem elég, hogy kiváló harcművész, még kivételes színészi adottságai is vannak. Elég ezt megnézni, hogy ezt mindneki belássa:

Ja, és kaine, szerintem ne mondj ilyeneket Chuck Norrisra, mert Chuck Norris mndig figyel. És nem hiszem, hogy azt akarod, hogy azt tegye veled, mint a dinoszauruszokkal. :D (És még néhányan azt hiszek, egy aszteroida volt... csak beszóltak Chuck Norrisnak.)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1686 Dátum: 2008. október 31. - 19:38:36 »
Steven Seagel védjegye a tökönrúgás. Ha Chuck Norris pörgőnrúg, akkor ő golyszin.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1687 Dátum: 2008. október 31. - 19:37:08 »
Értem én, csak ezen színészek mindegyike olyan filmben kap szerepet, ami a harcról szól, a többi csak körítés.
Hümm. Van egy olyan könyvem, hogy "Íme Jackie Chan: Akciófilm az életem". Ez egy önéletrajzi könyv, sok érdekességgel, pl minden filmje 2001-ig rövid tartalommal a legtöbb. A kung-fu filmjeinek a java arról szól, hogy valakit meg kell bosszulni. Ergó kb húsz film arról szól, hogy megölik az apját/mesterét/tökmindegy mit, bosszút fogad, megtanul egy új technikát, majd bosszút áll, közben jópár bunyó. Most melyiknek van több sztorija: Egy Sárkány viadalának, vagy egy Tökéletes katonának? ;)
Talgaby: Nem értek angolul, de ez a videó hatalmas volt. :D
Ez a tökönrúgós is jópofa. Nem is emlékeztem ennyire. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 31. - 19:44:25 írta Mike »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1688 Dátum: 2008. október 31. - 19:48:28 »
Steven Seagal-nak semmi harcművészeti érzéke sincs, mert a dákónrúgást nem kell külön tanfolyamon elsajátítani. De a legborzasztóbb hogy ezt ő is tudja és roppant büszke rá, hiszen még paródiát is forgatott saját magáról. A Cockpuncher-t. Ezt egyszer már betettem, de most újra téma.
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 31. - 19:50:07 írta Ben Reilly »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1689 Dátum: 2008. október 31. - 19:52:18 »
Ezt muszály valahogy megnézni! ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1690 Dátum: 2008. október 31. - 19:54:27 »
Nézd meg közvetlenül a Mély harapás (Teeth) után.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1691 Dátum: 2008. október 31. - 21:09:42 »
A David Carradine vendégszereplésével készült Seagal paródia nagy kedvencem. :lol:

Kaine: én még Bolo Yeungot bírom nagyon. Azért kemény, hogy 50 évesen forgatta a Véres játék c. filmet Van Damme-val. Ehhez képest kinézett úgy 30-nak... ;D

Szegény Chuck meg már öregszik, egy-két éve leadták a Walker a texasi kopó sorozathoz készült egészestés filmet, ahol a sztori szerint harcművészetben jártas Yakuzákkal kerül összetűzésbe... Hát a bunyók inkább megmosolyogtatóak voltak mint látványosak. Viszont a Sárkány Útjában a kűzdőjelenetét Lee-vel egyszerűen imádom! 8) (Kaine, egyszer megmutatod majd, hogy csinálja azt a vállkificamítást Lee Norrissal? Többször is megnéztem lassítva, de így sem értem pontosan azt a technikát. :D)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1692 Dátum: 2008. október 31. - 21:40:39 »
Hümm. Van egy olyan könyvem, hogy "Íme Jackie Chan: Akciófilm az életem".
Fantasztikusan jó könyv, nagyon tetszett. De félreértettél. Nem azt mondtam, hogy az ő filmjeinek jobb a története. Arra céloztam, hogy ezek mindegyike (Jackie is) olyan filmekben játszanak, ami tulajdonképpen a bunyóról szól. Ezért nem mindegy, hogy hogyan művelik. Ha már ez a lényege, akkor legyen jó. Olyan ez, mintha valaki horrorfilmben játszana, de a filmben nem történne semmi félelmetes, vagy brutál. Közismert, hogy ezek a színészek színészi képességei esetlegesek (kivétel Bruce Lee, aki tényleg színész is volt), vagyis az egyetlen lényegük, hogy jól verekedjenek a filmjeikben. Ha ennek a kritériumnak nem felelnek meg, akkor mondom azt, hogy nem jó semmi a filmben. Ha vígjátékot akarok megnézni, de nem röhögök egyszer sem, akkor nem jó filmet néztem. Na valahogy így értettem.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1693 Dátum: 2008. november 01. - 09:24:42 »
Akkor félreértettem, bocsi. ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1694 Dátum: 2008. november 01. - 10:13:55 »
Megnéztem ezt a Bruce Le videót, bár nem vagyok szakértő, ehhez hasonló régi kung-fu filmet láttam néhányat, és ami itt lement, abban nem sok más volt. Teljesen ugyanaz a stílus, hasonló mozdulatok, beállítások... stb. Csak azt akartam írni, hogy alapvetően nem volt kaki bunyós egyik sem, úgyannyira voltak profik, mint a koruk többi ilyen kínai kung-fu sztárja. Szerintem inkább aki korreografálta a bunyót, az volt amatőr... totál pocsék némelyik megoldás, de a mozdulataikon látszik, hogy nem először kung-fuznak. Legrosszabb jelenet belőle szerintem amikor a vállaira ugrik, és elkezd híg paradicsomlevet folyatni a szájából. :D

Steven Segalt meg eddig is utáltam jószerivel, de ez után a golyós videó után még nevetségessé is vállt számomra.  segal a golyófogó :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 01. - 10:21:20 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1695 Dátum: 2008. november 01. - 13:46:07 »
Megnéztem ezt a Bruce Le videót, bár nem vagyok szakértő, ehhez hasonló régi kung-fu filmet láttam néhányat, és ami itt lement, abban nem sok más volt.
Ha te magad is csinálnád, észrevennéd a különbséget. Én is rengeteg régi Kung-Fu filmet láttam, volt közte sok rossz is, de ez a pali viszi a pálmát. Nem azért, mert a technikája annyival rosszabb lenne, mint másoké, bár az is nagyon pocsék - merevek a mozdulatai, lassú, képtelen a gördülékenységre, ami a Kung-Fu alapja, 1-1 mozdulata között évek telnek el, stb. De nem ez a legrosszabb benne, hanem az, hogy (mint a neve is mutatja) ez egy Bruce Lee imitátor. Ilyenből is ismerek vagy tízet (és Bruce Li (ejtsd Láj) még jó is valamilyen szinten), de ez a Le katasztrófális. Lee imitátor, ugyanakkor semmiben nem hasonlít a nagy elődre a nevén és a haján kívül. Az életszerűség szikrája sincs meg benne, ami Bruce Lee alapja volt, a stílusa még csak nem is hasonlít hozzá, ellenben az arcmimikája olyannyira gusztustalan, hoghy hányingert kapok tőle. Próbálja utánozni Lee arcjátékát, de annyira sikerül, vagy annyira áll jól neki, mint Uwe Bollnak a filmkészítés, és egyszerűen ellenszenves lesz tőle. Mint egy kis köcsi, aki szörnyen nagyképű, pedig szörnyen nulla.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1696 Dátum: 2008. november 01. - 13:49:23 »
A My name is Bruce új trailer-e:

http://movies.apple.com/movies/independent/mynameisbruce/mynameisbruce_h480p.mov

és 2 új kép az Angyalok és Démonokból

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1697 Dátum: 2008. november 01. - 14:10:00 »
Ha te magad is csinálnád, észrevennéd a különbséget. Én is rengeteg régi Kung-Fu filmet láttam, volt közte sok rossz is, de ez a pali viszi a pálmát. Nem azért, mert a technikája annyival rosszabb lenne, mint másoké, bár az is nagyon pocsék - merevek a mozdulatai, lassú, képtelen a gördülékenységre, ami a Kung-Fu alapja, 1-1 mozdulata között évek telnek el, stb.
ezért is írtam, hogy én nem vagyok szakértő. :)
Idézet
Próbálja utánozni Lee arcjátékát, de annyira sikerül, vagy annyira áll jól neki, mint Uwe Bollnak a filmkészítés,
Jó hasonlat :lol: :lol: :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1698 Dátum: 2008. november 02. - 21:28:25 »
Egyetlen moziban vetítettek Bruce "Sam Raimi haverja vagyok ezért minden Pókember filmbe beleteszik a pofám" Campbell rendezését, a My Name is Bruce-t, 18.800 dolláros eredményt ért el.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1699 Dátum: 2008. november 05. - 15:50:45 »
Ma megnéztem a régi Wallace és Gromit-okból az első részt angolul, angol felirattal és tetszett. Aranyos kis rajzfilm volt, a 2. és a 3. rész után minden bizonnyal megnézem majd a mozifilmet is. :)