Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360972 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1740 Dátum: 2008. november 14. - 20:24:54 »
Pedig már többször is írtuk. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1741 Dátum: 2008. november 16. - 18:15:36 »
Cage és Perlman mindjárt belovagol Magyarországra  ;D
Nicolas Cage a drámák és akciók után most a középkorba téved. A 14. században játszódik a történet, néhány lovagnak egy boszokránynak kikiáltott nőt kell elszállítani. Dominic Sena dirigálja a filmet, Cage-dzsel már dolgoztak együtt a Tolvajtempóban.
Jelenleg Ausztriában forgatnak, hamarosan jön a stáb Magyarországra is. A forgatásról két képet láthatunk, Ron Perlman is ott feszít. A film címe Season of Witch.

Vin Diesel visszatér az xXx harmadik részére, a rendező Rob Cohen lesz, írókat pedig most talált a stúdió. Michael Ferris és John Brancato készítheti el a forgatókönyvet, ők írták a Terminator Salvationt. Nincs még kijelölve a forgatás kezdete.

Lawrence Kasdan, aki olyan filmek forgatókönyvét írta már, mint a Birodalom visszavég, Több, mint testőr, Álomcsapda, új szkripten dolgozik. A Titánok harca remake-ét is ő veti papírra majd, és szintén ő írja a Robotech-et, amely egy amerikai rajzfilmen alapul (de annak az alapja meg egy japán anime sorozat).

Az eredeti rajzfilm egy jövőbeli Földet mutat be, ahol az emberiségnek földönkívüliek támadásaival kell szembenéznie, a földiek pedig felhasználják a űrből jöttek technikáját, amivel hatalmas robotokat képesek gyártani.

A filmet Tobey Maguire vállalata a Maguire Entertainment készíti. Alfred Gough és Miles Millar (Smallville broáf) írja át a forgatókönyvet.

Mindkét filmet 2010-ben tervezik bemutatni.

Eckhart földönkívüliekkel veszi fel a harcot
Aaron Eckhart (A sötét lovag) lesz a főszereplője a Battle: Los Angeles sci-fi akciónak, amelyet Jonathan Liebesman rendezhet a Columbia stúdiónak.

A forgatókönyvet Chris Bertolini írta és a sztori szerint tengerészgyalogosoknak Los Angelesben egy földönkívüli inváziót kell megállítaniuk. Eckhart a katonák főnökét alakítja.

A Függetlenség napja találkozik a Sólyom végveszélybennel, Liebesman így írta körül a filmet. Akár még jól is hangozhatna, ha nem az ő nevéhez fűződne A sötétség leple és a A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet.

« Utoljára szerkesztve: 2008. november 17. - 13:02:22 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1742 Dátum: 2008. november 17. - 18:31:45 »
A Salvation forgatókönyvébe erősen beledolgozott Cris Nolan tesója is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1743 Dátum: 2008. november 17. - 20:24:55 »
Ez a Robotech nagyon ismerős, lehet hogy ez megjelent nálunk tékákban, mert valami hasonlót láttam... :headscratch: A Sötétség leplét igaz, hogy régen láttam, de szerintem nem volt rossz. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #1744 Dátum: 2008. november 18. - 09:55:50 »
A Sötétség leplét igaz, hogy régen láttam, de szerintem nem volt rossz. ;)
Hú, még nem hallottam olyanról, akinek tetszett. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1745 Dátum: 2008. november 18. - 12:14:04 »
Tim Burton jelenleg az Alice Csodaországban filmmel van elfoglalva, a főszerplő kislány Mia Wasikowska, a további szerepekben pedig Johnny Depp, Anne Hatheway, Helena Bonham Carter és Michael Sheen tündökölhetnek. Korábban már jött néhány kép a lányról a forgatásról, most pedig azt nézhetjük meg hogyan is néz fog kinézni Depp a produkcióban, ő a Mad Hatter lesz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1746 Dátum: 2008. november 18. - 13:50:01 »
Tegnap láttam a 23-as számot, de a bemutató alapján jobbnak képzeltem. Rossz nem volt, de semmi különös. Carrey viszont szokás szerint nagyszerűen játszott.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1747 Dátum: 2008. november 18. - 14:13:17 »
Akkor te sem keresgetsz mindenhol 23-as számokat, ugye? ;D Vannak páran, akik a film után rögtön számolgatni kezdenek.  ;D
Carrey benne a legjobb, az egyértelmű, de úgy összességében is egy elég jó kis thriller szerintem. Csak már nagyon elszállnak a számokkal.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1748 Dátum: 2008. november 18. - 20:51:37 »
A Sötétség leplét igaz, hogy régen láttam, de szerintem nem volt rossz. ;)
Hú, még nem hallottam olyanról, akinek tetszett. :D
Nézd meg a kritikákat ;):
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2271&VID=066-652718030-4908249065362538
Akkor te sem keresgetsz mindenhol 23-as számokat, ugye? ;D
Én nem kerestem, nem is számolgattam, de az utána levő úgy öt napban rengetegszer megtaláltam, pl órán, autórendszámon stb.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1749 Dátum: 2008. november 19. - 10:31:47 »
Nézd meg a kritikákat ;):
Nekik biztos mást vetítettek a moziban, pl a Micimackót. :hehe: ;)

Viccet félretéve, ízlések és pofonok, csak eddig több embertől hallottam, hogy rossz, mint, hogy jó. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1750 Dátum: 2008. november 20. - 13:15:51 »
És íme az idei "Annyira xar hogy már szinte jó" kategória győztese:
A Tündérmesék rendfenntartói! :o
Képzeljétek el a mesevilágot a való életben, a farkast, a törpét, Piroskát meg a többi ismert szereplőt. Aztán adjatok hozzá két zsarut, akik emberek, eddig érthető? Na ezek a zsaruk tartják fenn a rendet és mi pedig ilyen reality show keretein belül követhetjük a munkájukat.

Nem tudom ki az, aki kitalálta ezt, de elég jónak tűnik, kár, hogy nem eredeti, mivel volt már valami hasonló képregényben is. A két zsaru Rachel Leigh Cook és Parry Shan. Az XBox Live számára készülnek majd el ezek a részek és ezek a rendezők készítik majd el őket: James Gunn, James Wan, Marcus Nispel, Lucky McKee, Andrew Douglas, Kevin "Néma Bob" Smith és David Slade. Alacsony költségvetéssel dolgozhatnak majd és az egyes epizódok felvétele nem tart egy-két napnál tovább, a részek pedig 5-7 percesek, amelyeket majd ingyen le lehet tölteni a netről.

A Fairy Tale Police teasere alább megtekinthető

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1751 Dátum: 2008. november 20. - 13:32:56 »
Tegnap láttam a Hancockot. Egészen jó volt, főleg az "ütős" részek, meg a földet érés sikerült káprázatosan. :D Vicces módon Charlize Theront egy ideig nem is ismertem fel, csak amikor valami jellegzetesebb arcot vágott.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1752 Dátum: 2008. november 20. - 17:55:38 »
Poén, de nekem sem esett le sokáig, hogy az ő. Amúgy a Hancock elég jellegtelen lett szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1753 Dátum: 2008. november 20. - 19:31:01 »
A Hancock marha jól indít, de mikor fény derül erre a párban járó Istenes-Angyalos dologra, az egész átmegy valami langyos izébe.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1754 Dátum: 2008. november 20. - 23:59:37 »
Egy langyos unalmas baromságba. Kb ugyanez a véleményem nekem is.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1755 Dátum: 2008. november 22. - 13:32:58 »
Tegnap láttam a Quantum csendjét. A leggyengébb James Bond, amit valaha láttam. Eddig se voltam a 007 - es nagy rajongója, de ez a film valahogy tényleg nem jött össze. Látványos volt, az igaz, de valahogy elég unalmas. Egy James Bondtól nem ezt várja az ember. Legalábbis szerintem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1756 Dátum: 2008. november 22. - 18:25:07 »
Wolverine film ide, Star Trek film oda, az amerikaiaknak James Cameron Avatar alkotása az egyik legjobban várt film jövőre, ami elméletileg december 18.-á érkezik a mozikba.
Jonay Bacallado alkotott néhány conceptart képet az Avatorhoz, a lény neve Na'vi.
http://www.benreilly.extra.hu/index.php?spgmGal=Avatar/Concept
Már most lehet olvasni olyan cikkeket, mely szerint a produkció többe kerül, mint ahogy azt tervezték és hogy 2010-ben lesz a bemutató, mert nem készül el addig a kitűzött bemutatóig Cameron.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1757 Dátum: 2008. november 22. - 20:55:05 »
Nem néz ki rosszul, de ez az előzetes igazából semmire nem jó, merthogy ebben semmi konkrét nincs.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1758 Dátum: 2008. november 22. - 22:59:55 »
Az Avatar egy eléggé nagyszabású produkció lesz, még Cameronhoz képest is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1759 Dátum: 2008. november 24. - 20:20:59 »
Jött egy előzetes az Ace Ventura 3-hoz, ami Jim nélkül készül. Egy szó van rá: Szánalmas.