Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360967 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1800 Dátum: 2008. december 02. - 18:27:52 »

Ettől a fickótól kapott be egy véletlen ütést Robert Downey Jr. a Sherlock Holmes forgatásán egy verekedős jelenet közben. A színész elvesztette rövid időre az eszméletét is, mikor magához tért a kórházba szállítást megtagadta, így helyben kapott ellátást, hat öltéssel varrták össze felhasadt száját.

A képen látott jóember Robert Maillet, aki több, mint két méter magas és pankrátor, a 300-ban már megcsodálhattuk. Ha az ütés éles lett volna, nem pedig csak filmes tasli, gyanítom Downey-t legközelebb nem a Vasember 2.-ben hanem a Fejnélküli Lovasban láthattuk volna viszont.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1801 Dátum: 2008. december 03. - 11:05:06 »
Február 27.-én mutatják be a Street Fighter: Legend of Chun Li filmet, melynek főszereplője Kristin Kreuk, Robin Shou, Moon Bloodgood, Michael Clarke Duncan, Neal McDonough, a rendező Andrzej Bartkowiak (Doom). A mozi Chun Li karakterét állítja a középpontba. Azt leszámítva, hogy alig 3 hónap van a bemutatóig egy kumma trailer nem sok annyi se jött még a filmből, csak megint képek, amelyeken a Smallville ájulással és a kómában töltött napok számával lassan egy  brazil szappanopera rekordját döntögető Kristin "Lana Lang" Kreuk látható. Most éppen éber állapotban, ami azért ritka nála:

A filmet se Amerikában, se Európában nem promózzák agyon, és ahogy a Dragon Ball-nál, a japcsik kapnak infókat róla orrba-szájba. Legyenek vele boldogok, részemről amúgy sem érdekel a film.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1802 Dátum: 2008. december 03. - 11:18:01 »
Hát, ránézésre eléggé Zs-kategóriás is. Maga a téma érdekelne, de ha belegondolok, hogy a Doom milyen lett (bár azt én alapvetően nem tartom annyira gáznak, de sokan igen), nem tudom, meg akarom-e ezt nézni... Ha már filmet akarnak csinálni belőle, akkor tényleg legyen egy normális trilógia Chun-Livel, Charlie-val és Guile-lal, aztán az egész menjen bele egy Shadaloo-elleni nagy hajkurászásba. Mondanám, hogy mint a nagyfilmes animesorozatban, de ott eléggé próbáltak még ragaszkodni a játékhoz, aztán meg nagyon nem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1803 Dátum: 2008. december 03. - 13:52:33 »
szerintem ez az SF filmhír csak kamu, valaki szépen összevágott néhány képet a smallville-ből, aztán a filmportál meg bevette... vagy mittomén, de kinézem azokból a képekből, hogy csak fake pictures.
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1804 Dátum: 2008. december 03. - 16:29:41 »
A képen látott jóember Robert Maillet, aki több, mint két méter magas és pankrátor, a 300-ban már megcsodálhattuk.
És ő kit játszott, a perzsák titkos fegyverét?
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 03. - 17:17:53 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1805 Dátum: 2008. december 03. - 16:39:26 »
Egy Dredger nevű alakot játszik, de hogy a történet szempontjából hol foglal helyet azon kívül, hogy Lezúziusz, lövésem sincs.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1806 Dátum: 2008. december 03. - 16:49:19 »
Igen, a nagy darab szörnyet játszotta. Legalábbis a google szerint.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1807 Dátum: 2008. december 03. - 17:17:29 »
Akkor jól gondoltam.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1808 Dátum: 2008. december 04. - 17:16:02 »
A Termosztátor 4 legújabb előzetese egy mozis műsorban (jobb katt, mentés másként, oszt nézzed):
http://media.kino-govno.com/movies/t/terminator4/trailers/terminator4_teasertrailer_1280.mp4

Darkus

• Grizzly
  • *
« Válasz #1809 Dátum: 2008. december 05. - 22:26:35 »
Egy másik topicban már rákérdeztem a Battle Royale mangára, most a  filmről szeretnék kérdezni. Kinek mi a véleménye róla, illetve mennyire hű a könyvhöz?  (Azért ebben a topicban kérdezem meg és nem a képregényfilmek topicban mert, könyvadaptációnak tartom.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1810 Dátum: 2008. december 05. - 23:00:11 »
Én előbb a filmet láttam. Nekem az is nagyon tetszett (a 2. rész már nemigen), de nem tudom, a másik kettő után mennyire lett volna jó, mert nyilván nem lehetett annyira részletes. De a szereplők jók voltak, meg minden. Számomra a film minden idők egyik legjobb filmje (természetesen csak önmagában nézve, vagyis beleszámítva az ötletet, kivitelezést, és a sztorit), a könyv viszont a részletessége miatt még jobb volt. A manga pedig a képi ábrázolásmód, és a részletesség miatt még sokkal jobb volt.
Ja, és nagyon jól megcsinálták a Death Note filmet is.  :)

Darkus

• Grizzly
  • *
« Válasz #1811 Dátum: 2008. december 05. - 23:14:53 »
Akkor teszek egy probát a filmmel. Anime nem készült a BR-bol? Jo alapanyagnak tünik.
A második részta  Death Notebol láttad? Szintén RockDj adta kölcsön. Nekem az első rész nagyon tetszett, a második sem volt rossz viszont már több helyen eltért, ugyan akkor fel lehetett ismerni a jeleneteket a mangából.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1812 Dátum: 2008. december 10. - 08:49:03 »
Íme a Terminator Salvation új trailere, amelyből korábban pár morzsát már láthattunk.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1813 Dátum: 2008. december 10. - 10:13:41 »
Egyébként nemrég megvettem a Terminator 3 DVD-t, és az extrák között volt egy kihagyott jelenet, ami egyrész elég vicces volt, másrészt azt mutatja, hogy hogyan is indult el az Arnold-kinézetű Terminatorok gyártása.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1814 Dátum: 2008. december 10. - 10:17:54 »
Még jó hogy nem került bele ez a jelenet, mert orbitális nagy baromság.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1815 Dátum: 2008. december 10. - 10:21:38 »
Szerintem tök poén, én szét röhögtem rajta magamat.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1816 Dátum: 2008. december 10. - 12:51:57 »
Én is de a következő híren már annál kevésbé:
Mozizhatnak a földönkívüliek  :o
A 20th Century Fox bejelentette történelmet fognak csinálni azzal, hogy ők lesznek az elsők, akik filmet fognak sugározni az űrbe, ez pedig az Amikor megállt a Föld lesz. Ez lesz az első galaktikus filmbemutató. A sugárzás december 12.-én kezdődik, ugyanekkor mutatják be a produkciót itt a Földön is. Ha létezik civilizáció az Alpha Cenauri környékén, akkor ők 2012-ben tudják fogadni az adást.

Bruce Snyder a Fox egyik fejese azt mondta, hogy ott a stúdiónál nagyban szeretnek gondolkodni és mi lenne egy ilyen galaktikus bemutatónál nagyobb? A filmet elküldik az Alpha Centaurira, majd pedig várják a választ, ami 8 év múlva, azaz 2016-ban érkezhet meg.

És a végére egy érdekesség, a bolygó neve mellett az első szám az mutatja, hogy milyen távolságra van a Földtől fénysebességben mérve. A második szám pedig az mutatja, hogy milyen gyorsan ér oda az adás a Földről.

Hold: 0.000000038, 1.1991888 másodperc
Nap: 0.000016, 8.41536 perc
Merkúr: 0.0000095, 4.99662 perc
Vénusz: 0.00000476, 2.5035696 perc
Mars: 0.0000076, 3.997296 perc
Jupiter: 0.0000666, 35.028936 perc
Szaturnusz: 0.000135, 1.18341 óra
Uránusz: 0.000285, 2.49831 óra
Neptunusz: 0.00046, 4.03236 óra
Pluto: 0.0006183, 5.4200178 óra

Forrás: www.worstpreviews.com

Az Amikor megállt a Föld egyébként arról szól, hogy a földönkívüliek leküldik egy társukat (Keanu Reeves), hogy előkészítse az inváziót, de ő ehelyett segít megakadályozni azt. Ennyi erővel bakker akkor már mér nem a Függetlenség Napját vagy a Világok Harcát lövik ki az űrbe? :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Ha van értelmes élet odakint, az vagy messziről elkerüli ezt a szájbalökött világot, vagy porig bombázza, vagy simán lebontja mint a Galaxis Útikalaúzban.
Vagy rögtön küldjünk nekik oktatófilmet: "Hogyan foglald el a bolygót 5 egyszerű lépésben" címmel. :stupid:
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 10. - 12:53:33 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1817 Dátum: 2008. december 10. - 13:50:09 »
Ezek tényleg idióták. De nem mintha használati utasítást kellene küldeni a földönkívülieknek, hogy hogyan foglalják el a Földet. Ha akarták volna már rég megtehették volna.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1818 Dátum: 2008. december 10. - 14:01:29 »
Ezek tényleg idióták. De nem mintha használati utasítást kellene küldeni a földönkívülieknek, hogy hogyan foglalják el a Földet. Ha akarták volna már rég megtehették volna.

Ismered őket?  :D
De nemhinném, hogy sikerülne nekik, rajtam úgysem jutnának keresztül.  ;)
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1819 Dátum: 2008. december 10. - 14:56:36 »
Csak puszta józan ész.  ;) Az a földönkívüli faj, amely eljut idáig, olyan technikai fejletségről tesz tanubizonyságot, hogy amellett a földi technológia eltörpül, ezáltal egy esetleges invázió esetén semmi, de semmi esélyünk nem lenne velük szemben. Az egy dolog, hogy a filmekben mindig valami apró hülyeséggel sikerül őket legyőzniük az embereknek (számítógépes vírus  :stupid: , baktériumok, Keanu Reeves  ;D , stb.), de a valóságban semmi esélyünk nem lenne. Kb akkora lenne a különbség köztünk, mint az ősembernek egy jól felfegyverzett kommandós alakulattal, vagy Chuck Norrisszal szemben.  ;D Tuti bukta.