Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363765 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1880 Dátum: 2009. január 07. - 15:34:21 »
Hétvégén moziba megyek néhány osztálytársammal. A Spíler vagy a Veszélyes Bangkok lesz a film. Melyiket ajánljátok inkább?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1881 Dátum: 2009. január 07. - 15:35:14 »
A Madagaszkár kettőt.  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1882 Dátum: 2009. január 07. - 15:40:11 »
A Spillert láttam én is. Ha véletlenül nem tetszett a ravasz az agy és két füstölgő puskacső vagy a Blöff, akkor ne nézd meg a spillert se. Angol keverős gangszteres gyilkolós film, nagy durranásokkal, és jól megcsavart történettel. Guy ritchie következő mesterműve. Én annyira poénosnak nem találtam, de jól meg volt csinálva.
This is a joke. A real practical Joke.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1883 Dátum: 2009. január 07. - 15:41:55 »
Köszi, grey.
A Madagaszkár kettőt.  ;)
Azt már nem játszák. :P :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1884 Dátum: 2009. január 07. - 21:49:42 »
A Bangkok Dangerous borzalmasan gyenge- Szóval ettől a RockNRolla csak jobb lehet. A magyar címét nem írom le, mert rettenetes.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1885 Dátum: 2009. január 14. - 11:33:58 »
Korábban már is is volt szó róla, hogy újraforgatják az 1984-es Karate kölyök filmet, a főszerepben már biztos, hogy Will Smith fiát, Jaden Smith-t láthatjuk. Õ szerepelt az apja mellett a nagy sikert elért A boldogság nyomában drámában és tavaly pedig egy idegesítő gyereket alakított az Amikor megállt a Föld sci-fiben.

Novemberben még úgy tűnt, hogy Stephen Chow lehet majd a rendező és a srác karate mesterét is ő alakítja, mára ez megváltozott. A direktor Harold Zwart lesz, akitől idén a Rózsaszín párduc második részét láthatjuk.  :yucky: Jaden Smithnek pedig Jackie Chan oktathatja a filmben a karate fortélyait Mister Miagi szerepében  :stupid:, állítólag nem lesz benne az eredeti alkotásban látott daru-féle beállás. Jada Pinkett Smith alakíthatja a kissrác anyját.

Az új változatba producerként beszállt a China Film Corp. Group is, a forgatás teljes egészében Kínában zajlik majd, és még idén szeretnének hozzálátni a munkálatokhoz.
Khmbuktakhm.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1886 Dátum: 2009. január 14. - 11:39:48 »
A régi film nekem tetszett, kellemes emlékeim vannak vele kapcsolatban, gyerekként nagyon tetszett az a film.  :) Így valahogy nem nagyon tud felizgatni ez az újraforgatott verzió.  :roll: Pláne, hogy valahogy Jackie Chan-nel nem is nagyon tudom komolyan venni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1887 Dátum: 2009. január 14. - 12:02:38 »
Most a hetekben adta le az Rtl a triológiát, és átfutott az agyamon, hogy vajon lesz ebből is Remake...
Hát most megkaptam a választ... Nagyon kár, és főleg így... a szereplők alapján elég gáznak tűnik... :drying:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1888 Dátum: 2009. január 14. - 21:29:27 »
Én is belenéztem most a 2. részbe, és tökéletesen értettem, miért tartottam már régen is egetverő nagy baromságnak az egészet. Amikor az 1. részt láttam, már 2 éve jártam edzésre, és együtt láttuk az edzőtársaimmal egy edzőtáborban. Együtt röhögtünk, hogy mennyire béna, Myagi meg életében nem ütött egyet se, legalább olyan színészt találtak volna hozzá, akin kicsit látszik, hogy tud valamit. Ilyen téren most Jackie jó választás lesz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1889 Dátum: 2009. január 14. - 21:33:10 »
A tudása megvan hozzá, de félő hogy ugyanúgy elbohóckodja a filmet, mint az utóbbi években mindet. Kivéve a Forbidden Kingdom-ot.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1890 Dátum: 2009. január 16. - 10:31:09 »
Kung-Fu Nagymester: van az a film, hogy Ong Bak. Vagy valami ilyesmi a címe...én nem láttam, nem érdekelne az ilyen bunyós filmek, de arra mindenki aztat mondzsa, hogy elég hiteles, meg hogy a főszereplő érti a szakmáját. Tényleg jóféle?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1891 Dátum: 2009. január 16. - 11:02:04 »
A bunyók nagyon jók benne, de maga a film már nem annyira, sőt. Már vártam, mikor lesz vége. :roll:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1892 Dátum: 2009. január 16. - 11:04:14 »
látványos akciók vannak benne, az biztos. A pláne az benne, hogy azoknak a nagy részét Tony Jaa tényleg meg tudja csinálni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1893 Dátum: 2009. január 16. - 11:07:00 »
Ja, nekem is mutattak egy videót a fickóról, hogy álló helyzetből lerúgott 2 méter magasan egy deszkát, valami díjátadón. :o

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1894 Dátum: 2009. január 16. - 11:23:08 »
http://www.youtube.com/watch?v=_P8jiuAf4DI
Tudom, hogy ez nem az amit említettél, de itt két méter fölé rúg.
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 16. - 11:55:45 írta grey gargoyle »

Ju

• Pókfej
« Válasz #1895 Dátum: 2009. január 16. - 11:34:06 »
Egy kis részlet:

Nekem is meg kéne már néznem... :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1896 Dátum: 2009. január 16. - 11:39:22 »
Az a bunyó az elején elég rosszul van megcsinálva, hozzátenném, hogy láttam már kétszer, de most ezt a videót nézve, nagyon az jött le, hogy tökre látszik, nem rúgják meg egymást csak simán gyorsan mozognak.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1897 Dátum: 2009. január 16. - 17:28:22 »
Szerintem a Karate - kölyök az a film, aminek egyszerűen nem lehet olyan remake - t csinálni, ami túlszárnyalná a régieket, amik egészen bejöttek nekem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1898 Dátum: 2009. január 16. - 20:37:42 »
Lehet, ha majd idősebb leszel megváltozik a véleményed. régen a Power Rangers volt a kedvencem és a dugóhúzó ugrás. azóta sok minden megváltozott velem is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1899 Dátum: 2009. január 16. - 21:26:24 »
Az Ong Bak jó film. Ha nem szereted a bunyós filmeket, akkor nem az. :) Nekem két dolog volt benne különleges. Az egyik, hogy a több száz Kung-Fu filmmel kontrasztban itt eltérő bunyót láthattam, mint általában, a másik, hogy a srác, Tony Jaa nagyon jó. Látszik rajta, hogy nagyon határozottak a mozdulatai (persze csinál hülyeségeket a látvány kedvéért ő is, de nem vészes), keményen nyomja, és ráadásul nagyon ügyes is. Olyan szép ugrásokat mutat be a filmben, hogy azok igazán lenyűgöztek. Kocsi fölött nyújtott lábbal, kocsi alatt, oldalszaltó két tükör között nyújtott testtel menekülés közben, stb.
Még moziban láttam, de megnéztem még egyszer. Feltétlenül érdemes egy próbát tenni vele.  ;)