Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363109 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1920 Dátum: 2009. január 19. - 13:40:40 »
Azt amúgy sem komoly cuccnak szánták. Ha nem veszem komolyan, elment egynek kategória nálam. Valahogy Tarantino-ban sosem értettem mit esznek igazán. Jó, a Ponyvaregény örök klasszikus, de a másik kult mozija a Kill Bill szerintem nézhetetlen vacak. Én legalábbis nem bírtam végignézni, anniy trágya...pedig elég nagy a tűréshatárom filmek terén.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #1921 Dátum: 2009. január 19. - 13:42:49 »
A Kill Bill nekem sem tetszett egy kicsit sem. Igazán ami olyan jellegű filmje még, mint a Ponyvaregény, az talán a Kutyaszorítóban.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1922 Dátum: 2009. január 19. - 14:43:30 »
Én sem értem, mit esznek a Kill Billen. Én elaludtam rajta. ;D
Persze lehet, hogy ez is olyan, mint mondjuk Frank Miller. Mindenkinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon utálja.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1923 Dátum: 2009. január 19. - 14:47:14 »
nekem a 2. része tetszett. először én sem akartam megnézni, mert az első gagyi volt szerintem is, de aztán valamikor megnéztem, és jó volt a második rész. Jó monológok, jó színészi játékok, de a vége volt a legjobb david carradinnel. Az kegyetlenül jól ki volt találva.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1924 Dátum: 2009. január 19. - 14:56:49 »
A Superman monológ? Na igen az egész érdekes volt, de a Shop Show-béli értekezést Lois Lane méhéről nem tudja felülmúlni.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1925 Dátum: 2009. január 19. - 15:00:11 »
Jó, a Ponyvaregény örök klasszikus, de a másik kult mozija a Kill Bill szerintem nézhetetlen vacak. Én legalábbis nem bírtam végignézni, anniy trágya...pedig elég nagy a tűréshatárom filmek terén.

105%-ban egyetértek. A KillBill olyan szinten xar hogy az már szánalmas.

exactlee

• Közönséges bűnöző
  • Grizzly
  • *
« Válasz #1926 Dátum: 2009. január 19. - 15:00:32 »
:D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1927 Dátum: 2009. január 19. - 16:25:24 »
Akkor megalapíthatjuk a Kill Bill utálók klubját, mert én is csak egyszer bírtam végignézni, de azt mondtam utána, hogy soha többet. Pedig én is olyan vagyok, mint pepo, hogy nagy a tűréshatárom a filmek tekintetében, de az már annyira rossz volt, hogy az leírhatatlan. most utoljára a Boratnál éreztem ezt, hogy legszívesebben már az első fél óra után kikapcsoltam volna, de végignéztem, és nugytáztam, hogy másfél órát elvett az életemből, meg még lehet hogy pár évvel meg is rövidített.  :drying:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1928 Dátum: 2009. január 19. - 18:24:59 »
Én egyszer elkezdtem a Kill Billt, de nem néztem végig.

exactlee

• Közönséges bűnöző
  • Grizzly
  • *
« Válasz #1929 Dátum: 2009. január 19. - 18:32:54 »
Mondjuk azt nem hiszem, ha már az ilyen big budget, nyilvánvalóan A kategóriás filmeket nem viselitek el, akkor tényleg túl nagy tűréshatárotok lenne filmes téren.
(Persze az is lehet, hogy nincs igazam most sem)
Amúgy a Kill Bill meg fun.
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 19. - 18:35:14 írta exactlee »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1930 Dátum: 2009. január 19. - 18:36:55 »
Mennyire befolyásol titeket egy film megnézésében az, hogy ki/kik játszanak benne?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1931 Dátum: 2009. január 19. - 18:48:06 »
Én a Boratot 20 perc után abahagytam. Szintén szánalmas  :stupid: de még csak nem is vicces...

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1932 Dátum: 2009. január 19. - 18:55:23 »
Mennyire befolyásol titeket egy film megnézésében az, hogy ki/kik játszanak benne?
Engem ilyesmiben nem igazán befolyásol a színészek személye. De ha mondjuk valakinek láttam már botrányosan rossz színészi játékát, akkor esetleg elveheti a kedvem a későbbi filmjeitől.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1933 Dátum: 2009. január 19. - 19:08:59 »
Tarantion imádja az ilyen túlzó, őrült, zs kategóriásnka kinéző ponyvákat, amiben semmi komolykodás nincs...a Terrorbolygó pont ilyen volt, azzal nem volt nekem semmi bajom. Mert alapból úgy álltam hozzá, tudtam milyen lesz és nem okozott meglepetést. de a Kill Billt mindenki úgy istenítette, mintha valami remekmű lenne, vagy ilyesmi és a kezdése is arra utal, hogy itt valami komolyabb film jön...aztán eljutunk a kaszabolós jelenetig és nézhetetlenné válik az egész.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #1934 Dátum: 2009. január 19. - 19:26:49 »
Nekem fontos, milyen érzéseket kelt bennem egy-egy figura, mennyire tudja jól megformálni a színész, stb. Valamint vannak olyan színészek, akik kiemelkedően játszanak, őket mindig, sokféle szerepben érdemes megnézni szerintem. Ilyen például Johnny Depp, akit még nem láttam két hasonló szerepben és mindig ledöbbenek a játékán.
Persze olyan is van, hogy egy színész arcát nem tudom elviselni, ezért nem is akarom megnézni a filmjeit. Ilyen pl DiCaprio, aki bár nagyon jó színész, szerintem tenyérbemászó alak.

De ha már itt tartunk, szerintem a rendező neve sokszor sokkal többet elmond egy filmről, mint a színészek. Vehetjük példának Tim Burton, vagy akár Tarantino filmjeit. Pontosan tudom, hogy melyikük filmjeit akarom megnézni és melyikükét kerülöm messziről. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1935 Dátum: 2009. január 20. - 08:40:17 »
Mondjuk azt nem hiszem, ha már az ilyen big budget, nyilvánvalóan A kategóriás filmeket nem viselitek el, akkor tényleg túl nagy tűréshatárotok lenne filmes téren.
Szerintem a Kill Bill olyan messze van az A kategóriátol, mint Makó Jeruzsálemtől, sőt ha maga Tarantino meghallaná, hogy te A kategóriásnak nevezted az ő eszement tanulmányát a régi ázsiai agyatlan kaszabolós filmek világában (kardos karatéjjozzós, ahogy az Irigy Hónaljmirigy mondta volt), valószínüleg röhögőgörcsöt kapna.
Tarantino minden filmje egyértelmű nyúlás, lopás, tisztelgés a nagy elődök elött, ahogy tetszik. És ez nekem be is jön, ha a régi maffiafilmekhez, vagy ha a 80-as évek horrorjaihoz nyúl vissza, mivel ilyeneken nőttem fel.
De ha egy olyan zsánert vesz elő, amiből mondjuk megnéztem 0 darabot, akkor nem csoda, ha Tarantino kilengése ebben az irányban szintén a nézhetetlenség határát súrolja a számomra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1936 Dátum: 2009. január 22. - 11:19:47 »
Most futottam bele az Arany Málna jelöltek véglegesített listájába, szerintem egész érdekes. Szívem csücske, Uwe Boll több kategóriában is képviselteti magát, és bőven van esélye a nyerésre.  :twisted: :brow:

Legrosszabb film:

Katasztrófafilm és Spárta a köbön (Disaster Movie, Meet the Spartans)
Az esemény (The Happening)
A dögös és a dög (Hottie and the Nottie)
A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale)
The Love Guru

Legrosszabb színész:

Larry the Cable Guy - Witless Protection
Eddie Murphy - Az üresfejű (Meet Dave)
Mike Myers - The Love Guru
Al Pacino - 88 perc és A törvény gyilkoas (88 Minutes and Righteous Kill)
Mark Wahlberg - Az esemény és Egyszemélyes háború (The Happening and Max Payne)

Legrosszabb színésznő:

Jessica Alba -A szem és The Love Guru (The Eye and The Love Guru)
A Nők (Women) teljes főszereplő gárdája, azaz, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith, és Meg Ryan
Cameron Diaz - Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas)
Paris Hilton - A dögös és a dög (The Hottie and the Nottie)
Kate Hudson - Bolondok aranya és A spanom csaja (Fool's Gold and My Best Friend's Girl)

Legrosszabb férfi mellékszereplő:

Uwe Boll, amint saját magát alakítja a Postalban
Pierce Brosnan -Mamma Mia!
Ben Kingsley - The Love Guru, Jó üzlet a háború (War, Inc) The Wackness
Burt Reynolds - A király nevében (In the Name of the King), Deal
Verne Troyer - The Love Guru & Postal

Legrosszabb női mellékszereplő:

Carmen Electra - Katasztrófafilm és a Spárta a köbön (Disaster Movie & Meet the Spartans)
Paris Hilton - Repo! The Genetic Opera
Kim Kardishian - Katasztrófafilm (Disaster Movie)
Jenny McCharty - Witless Protection
Leelee Sobieski -88 perc és A király nevében (88 Minutes & In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale)

Legrosszabb páros

Uwe Boll és bármely színész, kamera vagy forgatókönyv
Cameron Diaz és Asthon Kutcher - Amíg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas)
Paris Hilton Christine Lakinnal vagy Joel David Moore-ral - A dögös és a dög (The Hottie and the Nottie)
Larry the Cable Guy és Jenny McCarthy - Witless Protection
Eddie Murphy és Eddie Murphy - Az üresfejű (Meet Dave)

Legrosszabb feldolgozás, folytatás, remake

The Day the Earth Blowed Up Real Good
Katasztrófafilm és a Spárta a köbön (Disaster Movie and Meet the Spartans)
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)
Totál turbó - Speed Racer (Speed Racer)
Star Wars - A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars)

Legrosszabb rendező:

Uwe Boll: 1968: Tunnel Rats, A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) és a Postal
Jason Friedberg and Aaron Seltzer:  Katasztrófafilm és a Spárta a köbön (Disaster Movie and Meet the Spartans)
Tom Putnam: A dögös és a dög (The Hottie & the Nottie)
Marco Schnabel: The Love Guru
M. Night Shyamalan: Az esemény  (The Happening)

Legrosszabb forgatókönyv:

A katasztrófafilm és a Spárta a köbön (Disaster Movie and Meet the Spartans)
Az esemény (The Happening)
A dögös és a dög (The Hottie and the Nottie)
A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale)
The Love Guru

Életműdíj, aki a legrosszabbul teljesített filmes karrierje alatt: Uwe Boll

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1937 Dátum: 2009. január 22. - 14:05:57 »
Az esemény annyira rossz lenne? Nem láttam, de nem is baj? Nem tudom, Al Pacino mit keres itt, különben.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1938 Dátum: 2009. január 22. - 13:59:12 »
Az esemény annyira rossz lenne? Nem láttam, de nem is baj?

A trailerekben lelövik az összes fordulatot és poént. Eléggé B film lett, és M. Night Shalayaman vagy hogy hívják eléggé mélypontos rendező a Falu óta.

Al Pacino mit keres itt, különben.

Ha láttad volna azt a két filmet, amiért jelölték az Arany Málnára, te sem kételkednél a jelölés jogosságában.  :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1939 Dátum: 2009. január 22. - 14:10:00 »
Hidd el, hogy nem vesztettél vele semmit. Hozta az utóbbi időben szokásos M. Night Shyamalan minőséget, kicsi feszültség, semmi magyarázat. Csak úgy van az egész és kész. Persze azért kapunk egy apró magyarázatot, de az olyan gyenge mint a lepkefing.