Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363002 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1960 Dátum: 2009. január 24. - 08:35:19 »
A kinézetükre mondtam, nem a színészi tehetségükre. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1961 Dátum: 2009. január 28. - 12:51:46 »
Morzsák a Szupercsapat mozifilmről

A Szupercsapat (A-Team) körül elég sok a bonyodalom, a forgatókönyvet már többször átírták, szereplőket sem sikerült még szerezni, habár biztosra mondták Woody Harrelson és Tyrese Gibson szereplését. Tavaly októberben azonban Singleton kiszállt a rendezői székből, egy ideig hűlt is a helye, most pedig John Carnahan (Füstölgő ászok) csüccsenhet a helyére. Ridley és Tony Scott az executive producerek lesznek, akcióban tehát nem lesz hiány. Stephen J. Cannel nevéhez fűződik az eredeti Szupercsapat, ő is részt vesz producerként a produkcióban.

Carnahan Brian Bloommal fogja írni a forgatókönyvet és júniusban kezdenék a forgatást, a bemutató pedig valamikor 2010 nyarán lenne esedékes. Az eredeti sztori négy vietnámi veteránról szólt, akik mindig ott bukkannak fel, ahol szükségük van rájuk, a törvény pedig üldözi őket. Carnahan elmondása szerint az ő verziójában is négy veterán lesz, csak éppen a távol-keleti háborúkat megjárt katonák lesznek. Az is kiderült, hogy akkor lendült be ismét a szekér, mikor a Scott testvérek bejöttek a képbe.

Személy szerint mindig is a Bolond Murdock volt a kedvenc karakterem a sorozatból, akit minden bevetés előtt valami trükkel kellett hogy kicsempésszenek az aktuális elmegyógyintézeti kezelésről.  :)
A Murdock-ot alakító Dwight Schultz aztán a Star Trek Barcley hadnagya lett, ahol ugyanazt a kissé agyaroggyant figurát hozta, mint a Szupercsapatban. Istenkém de jó volt. Bocs, pöttyet elkalandoztam.  :)

Lara Croft kalandjai újraindulnak
A Warner Brothers Dan Lin producerrel készül egy új Tomb Raider mozira, amely nem folytatás lenne, hanem egy reboot, azaz újrakezdik az egészet.  :stupid:

Korábban a Paramountnál voltak a népszerű számítógépes játék megfilmesítési jogai, csakhogy ez időközben visszakerült az Eidoshoz, amit a Warner stúdió szerzett meg (amíg a Fox példáját követve a Paramount vissza nem perli  ;D ). A filmbe beszáll producerként Ian Livingstone (ó igen, gyermeikéveink kalandjáték könyveinek társszerzője :oh: ), aki most az Eidos fejese.

Jelenleg még nincs se rendező, se forgatóköny, az viszont biztos, hogy teljesen máshogy képzelik el a filmet, ahogy a Paramountnál. Az első két Tomb Raiderben Angelina Jolia alakította a hősnőt, múlt héten pedig a pletykák szerint Megan Fox bújhatott volna Lara Croft cuccába, amit azóta megcáfoltak (talán olyan színésznőt akarnak akinek esze is van nem csak "tehetsége").

Az első Tomb Raider volt talán az eddigi legdrágább film, amit játék alapján készítettek, Simon West 115 millió dollárból hozta tető alá a produkciót és Amerikában 131 milliót hozott (összesen pedig 274-et), a második felvonást Jan De Bont dirigálta, aki Lara Crofttól remélte, hogy visszatérhet majd az élvonalba, csakhogy a 118 millió dolláros alkotás megbukott, Amerikában csak 65 milliót hozott a mozikban, amihez nemzetközileg még 91 társult.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1962 Dátum: 2009. január 28. - 14:52:56 »
Hú, pedig Megan Fox, sztem egész jó lett volna Lara szerepére :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1963 Dátum: 2009. január 28. - 14:59:15 »
Róla akkor se tudnám elhinni, hogy képzett archeológus, ha pisztolyt fognának a fejemhez.
Én személy szerint - bár leszögezem, hogy soha egy percet nem játszottam Tom Raiderrel, de a története tetszik - Rhona Mitra-nak örülnék a legjobban Lara szerepében. Eredetileg is őt akarták, csakhát Jolie már akkor is húzónévnek számított.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1964 Dátum: 2009. január 28. - 15:10:29 »
Mindkét Tomb Raider film egy kalap kaki. Egyáltalán nem kéne tovább erőltetni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1965 Dátum: 2009. január 28. - 15:25:51 »
Egyik kedvenc játéksorozatom (a sok közül) a Tomb Raider, de annyira engem se hozott lázba a hír.
Úgyis megint elcseszik, képtelenek játékprogramból jó filmet csinálni.
Pedig szerintem az adaptációs melók közül ez lenne a legkönnyebb, ha valaki rászánná az időt a játék megismerésére, és nem érezne ellenállhatatlan késztetést arra, hogy kisz*rja a spanyolviaszt (vagyis újraírja az eredetileg jó sztorit egy sokkal gyengébbre), de a két kritérium közül inkább a második szokott nehezebben menni.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1966 Dátum: 2009. január 28. - 15:43:55 »
Pedig a TR-ből pont ki lehetne hozni egy jó történetet. A Legenddel játszottam és a maga szintjén nagyon is lekötött a történet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1967 Dátum: 2009. január 28. - 15:48:27 »
Igazán a TR 1 / Anniversary ( a második a remake címe), amiből igen jó filmet lehetne csinálni. A Legenddel az a baj, hogy nincsen lezárása, de az angol téma miatt valóban érdekes a dolog.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1968 Dátum: 2009. január 28. - 16:08:20 »
Pedig azért lehet videojátékból élvezetes filmet forgatni. A Mortal Kombat is bebizonyította már. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1969 Dátum: 2009. január 28. - 16:30:27 »
Melyik? A szódával, ha nincs jobb éppen elmegy első rész, vagy a katasztrofálisan béna második?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1970 Dátum: 2009. január 28. - 16:37:38 »
Nekem a Hitman nagyon is tetszett.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1971 Dátum: 2009. január 28. - 16:44:28 »
Ha már a játékadaptációknál tartunk, a Doom filmváltozata annyira nem tetszett, de azért nem volt rossz. Egynek jó volt. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1972 Dátum: 2009. január 28. - 16:42:53 »
a mortal kombat 1 mai napig az egyik kedvenc filmem, de a kaptár első része se volt rossz szerintem. nekem paul anderson adaptációi nagyon is tetszenek.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1973 Dátum: 2009. január 28. - 17:00:25 »
Az MK első része annyira jól sikerült, és annyira népszerű lett a rajongók körében, hogy a története igen komolyan visszahatott a játékra, és született belőle egy folytatás és egy rajzfilmsorozat is. A Resident Evil se volt rossz, csak azt nagyon lazán tudom adaptációnak venni, mert az eredeti történetből már tényleg csak annyi maadt meg, hogy volt egy T-vírus, amit egy Umbrella nevű cég fejlesztett, minden más erősen saját kreálmány volt, pár ismerősnek ható elemmel. Ennek ellenére elég sokszor emgnéztem már (és vicces mód a második rész, ami meg a RE3 forgatókönyvét vitte át filmre, iszonyat gyenge lett...  aharmadikat meg a mai napig nem láttam még).

Todd

• Pókfej
« Válasz #1974 Dátum: 2009. január 28. - 17:15:05 »
Pont tegnap láttam a Resident Evil Degeneration-t, szerintem tök jó lett. Örülök, hogy végre készült egy valódi Resi film, még ha csak animációs is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1975 Dátum: 2009. január 28. - 18:21:36 »
Az, hogy a film sztorija visszahat a játékra, csak anyagi megfontolásból van. Hogy azok, akik a filmet ismerték először, legyen oka megvenni a játékot.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1976 Dátum: 2009. január 28. - 20:19:41 »
Nekem mindegyik Resi tetszett... :-[
Pont tegnap láttam a Resident Evil Degeneration-t, szerintem tök jó lett. Örülök, hogy végre készült egy valódi Resi film, még ha csak animációs is.
De jó, hogy szólsz. :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1977 Dátum: 2009. január 28. - 21:48:48 »
Ma megnéztem Will Smith a Boldogság nyomában című filmjét, Will gyereke (aki a való életben is az) egy AmKap babával nyomult elég sok jelenetben de a bab magyar fordítása volt a legkeményebb: "Amerika Parancsnok" :D Hogy asszociáltak erre a Captainből ?  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1978 Dátum: 2009. január 28. - 21:56:08 »
Amerika századosnak is fordíthatták volna ennyi erővel. Az ilyen fordításokból látszik, hogy mennyire nem ismerik a marvelt kis hazánkban.
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1979 Dátum: 2009. január 28. - 22:09:08 »
Azt hiszem a 300-ban is századosnak fordították a Captaint (és ha pláne jól tudom ez nem is baki) de hogy parancsnok a Captainből...