Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363097 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1980 Dátum: 2009. január 28. - 22:46:38 »
hitman szerintem is elment egynek. RE-ből már az első is nagyon béna volt, a 2. értékelhetetlen, a 3. részt meg nem is voltam hajlandó megnézni. Az első részét végigröhögtem, Mila jovovich annyira volt komolyan vehető, mint Gizi néni a szomszédból, járókerettel. :D
Anderson "alkotásai" szerintem maximum a szürke iparosmunkát ütik meg, de inkább volt több béna filmje, mint elmegy.
Idézet
Ha már a játékadaptációknál tartunk, a Doom filmváltozata annyira nem tetszett, de azért nem volt rossz. Egynek jó volt.
Hmm..na most az van, hogy én leszek egyre érzékenyebb a filmek terén, minél többet látok és befigyel a kritikus betegség, vagy még nagyon fiatal vagy. :D Nekem szenvedés volt az a baromság.
Idézet
Pont tegnap láttam a Resident Evil Degeneration-t, szerintem tök jó lett. Örülök, hogy végre készült egy valódi Resi film, még ha csak animációs is.
my man! ezzel nagyon egyet tudok érteni. Főleg, mivel úgy néztem meg, hogy a sztoriról picit felvilágosítottak és értettem is nagyjából. Körberöhögi az eddigi RE filmeket és én mindegyiket szigorúan laikus szemmel nézem, mivel egyik játékkal sem játszottam.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #1981 Dátum: 2009. január 29. - 08:47:21 »
A Doom számomra ott alakult azonnal vígjátékká, amikor ezt a plusz egy kromoszomától szuperember leszel kezdetű hülyeséget elkzdték nyomni.
NEM! A plusz egy kromoszomától down kóros leszel! És egy ekkora égbekiáltó baromság hogy ment át egy egész rakás ember keze alatt, úgy, hogy senki sem szólt rá a rendezőre, azt nem tudom felfogni épp ésszel.
Amúgy ezen a filmen is a spanyol viasz kisz*ró probléma jelentkezik, mert ellentétben a régi Resi-kel, ezen látszik, hogy jól ismerte a játékot a rendező, csak totál átírta. Ráadásul egy ekkora hülyeségre a jó kis pokolkaupu-s történetet.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1982 Dátum: 2009. január 29. - 08:59:36 »
Pedig a Doom játék alapján egy egész normális könyv is jött ki, alapul vehették volna azt is, és az jobban ragaszkodott a játékhoz.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1983 Dátum: 2009. január 29. - 09:20:34 »
Az, hogy a film sztorija visszahat a játékra, csak anyagi megfontolásból van. Hogy azok, akik a filmet ismerték először, legyen oka megvenni a játékot.
Mivel elég behatóan ismerem az MK történetét és a korai történelmét, teljes nyugalommal ki tudom neked jelenteni, hogy ez a leghalványabb mértékben sem igaz. Pláne, hogy bunyós játékot sose a története miatt vesz az ember. Meg persze az is benne van, hogy a film sztorijába eléggé belefolyt a játék két alkotója is. Szóval... nem, nem azért hatott vissza. ;)

A Doomban azért volt két jó pillanat, nekem legalábbis tetszett: a Pinky-démon eredete, és az fps-jelenet, az nagyon ütős lett. A Degeneration meg nem csoda, ha jó (most szedtem le HD-ben, csak az itteni gép nem bírja, szóval még ellesz itt egy darabig, mire látom), elvégre csak a Capcom készítette saját maga...

Todd

• Pókfej
« Válasz #1984 Dátum: 2009. január 29. - 10:56:27 »
Az még nem feltétlenül garancia a minőségre. A Devil May Cry anime például borzalmas lett, és egy kicsit se jön vissza benne a játék hangulata.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1985 Dátum: 2009. január 29. - 11:48:52 »
Idézet
A Doom számomra ott alakult azonnal vígjátékká, amikor ezt a plusz egy kromoszomától szuperember leszel kezdetű hülyeséget elkzdték nyomni.
NEM! A plusz egy kromoszomától down kóros leszel! És egy ekkora égbekiáltó baromság hogy ment át egy egész rakás ember keze alatt, úgy, hogy senki sem szólt rá a rendezőre, azt nem tudom felfogni épp ésszel.
Van a triszómiákból(plusz egy kromoszóma) többféle, nem csak down kór, ami a 21-es kromoszóma triszómia.
Én az ilyeneken nem akadok fennt már. Pont tegnap néztem egy filmet, a címe: Kisiklottak.
Párbeszéd: "-a  kislányunk cukorbeteg. A legsúlyosabb fajta. Beszereztünk egy dializátor készüléket, hogy ne kelljen minden nap a kórházba mennie.
- és nem próbálkoztak meg veseátültetéssel?
-de, háromszor is, egyiket sem fogadta be"
Foghattam volna a fejem keményen. Most akkor vesekárosult, vagy cukorbeteg? Mert a cukorbetegségnek köze nincs a veséhez, de ne zavarjon senkit.

Szerintem alapból gagyi volt az egész. Tényleg, csak az-az fps módi ért belőle valamit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #1986 Dátum: 2009. január 29. - 11:54:35 »
Szerintem alapból gagyi volt az egész.
Ez szent igaz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1987 Dátum: 2009. január 29. - 22:46:36 »
Pont tegnap néztem egy filmet, a címe: Kisiklottak.
Az egy egészen jó film volt.
Idézet
Szerintem alapból gagyi volt az egész. Tényleg, csak az-az fps módi ért belőle valamit.
Pont ugyanígy láttam én is. :) Az az 5 perc jó volt, a többi szó szerint felejthető: nem is emlékszem rá.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1988 Dátum: 2009. január 30. - 08:37:42 »
De jó neked...
Én sajnos igen, a bátyám még a rendezői változatot is megnézette velem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1989 Dátum: 2009. január 30. - 12:58:15 »
A Doomnak van rendezői változata? :o

Todd

• Pókfej
« Válasz #1990 Dátum: 2009. január 30. - 13:40:56 »
Van... de inkább ne lenne.
Amúgy nincs sok különbség a két verzió között, annyi, hogy annó ezt is széjjel vágták, hogy a mozikban alacsonyabb korhatár alatt mehessen.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1991 Dátum: 2009. január 30. - 16:36:02 »
A Doom-ot én sem láttam, de tesóm megmutatta belőle azt a rövidke fps-es jelenetet, az tetszett. ;D Hallottam amúgy, hogy semmi köze nem volt az eredeti játékhoz.

A Mortal Kombat első része állati jó volt, mai napig az egyik kedvenc filmem. Kár hogy a második részt csúnyán elb***ták. :-\

A Hitman nem volt olyan rossz, de a színészválasztást nagyon elrontották, legalábbis ami a főszereplő személyét illeti. Olga Kurylenko viszont dögös volt. :D 

A Tomb Raiderekben nekem csak Angelina Jolie tetszett. Mármint külsőleg. :hehe: Amúgy elég gyenge filmek voltak. Olyan "összevágtak sok akciójelenetet és kész" érzésem volt amikor néztem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1992 Dátum: 2009. január 31. - 09:52:21 »
Az első része a Tomb Raidernek nekem bejött. Volt benne sok akció, némi misztikum, meg egy rakás utazgatósdi... Indy sok-sok lövöldözésse, és egy külsőleg előnyösebb főszereplővel. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1993 Dátum: 2009. január 31. - 11:38:20 »
Az első része a Tomb Raidernek nekem bejött. Volt benne sok akció, némi misztikum, meg egy rakás utazgatósdi... Indy sok-sok lövöldözésse, és egy külsőleg előnyösebb főszereplővel. ;D

Egyetértek én is. Ha így visszagondolok rá, nem az ugrik be róla, hogy szer film volt.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1994 Dátum: 2009. január 31. - 11:39:03 »
Az első szerintem is egész jó volt, még moziban is megnéztem másodjára is.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1995 Dátum: 2009. január 31. - 12:00:26 »
Hát ezért mondják, hogy nem vagyunk ugyanolyanok. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1996 Dátum: 2009. január 31. - 14:15:06 »
Nekem se tetszett igazán. Az eleje még nem volt rossz, de a végkifejlet, meg hasonlók elég lájtos volt. Mintha egy Indiana Jones light verziót láttam volna, vagy B kategóriás verziót. Ennél még a Múmia filmek is sokkal jobbak voltak. A második részt már meg se néztem. Ja, nekem sose tetszett a nagyszájú Jolie.  :-[

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1997 Dátum: 2009. január 31. - 16:17:39 »
Engem még az zavart nagyon a filmben, hogy túlságosan übermacsó a főhősnő, mindent elsőre full jól megcsinál. Aztán amikor valamelyik akcióban megsérült (=szerzett egy karcolást), abból se normálisan gyógyult meg, hanem elment valami buddhista templomba, ahol helyi csoda történt és beregenerálódott a sebe... :omg:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1998 Dátum: 2009. január 31. - 17:39:16 »
Nem is emlékszem erre a részre. Hiába, kaki film felejthető.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1999 Dátum: 2009. február 01. - 12:10:19 »
Erre már én sem emékszem egy kicsit sem.
Igazábol bármelyik játék több kreativitást rejt magában, mint a filmek. Habár az, hogy Lara Croft egy überkemény mindenkit lesz*ró, senkivel nem törődő csaj, az még oké, elvégre ilyennek szeretjük.
Habár itt jegyzem meg, hogy a legelső Tomb Raider játékban csupán egyetlen embert ől meg, és egyben ez az első gyilkossága. És ez az esemény a felujított verzióban elég nagy hangsújt is kap, na abban a kb fél percben helyből sokkal emberibb szereplőnek tűnik, mint akármelyik filmben.