hitman szerintem is elment egynek. RE-ből már az első is nagyon béna volt, a 2. értékelhetetlen, a 3. részt meg nem is voltam hajlandó megnézni. Az első részét végigröhögtem, Mila jovovich annyira volt komolyan vehető, mint Gizi néni a szomszédból, járókerettel.

Anderson "alkotásai" szerintem maximum a szürke iparosmunkát ütik meg, de inkább volt több béna filmje, mint elmegy.
Ha már a játékadaptációknál tartunk, a Doom filmváltozata annyira nem tetszett, de azért nem volt rossz. Egynek jó volt.
Hmm..na most az van, hogy én leszek egyre érzékenyebb a filmek terén, minél többet látok és befigyel a kritikus betegség, vagy még nagyon fiatal vagy.

Nekem szenvedés volt az a baromság.
Pont tegnap láttam a Resident Evil Degeneration-t, szerintem tök jó lett. Örülök, hogy végre készült egy valódi Resi film, még ha csak animációs is.
my man! ezzel nagyon egyet tudok érteni. Főleg, mivel úgy néztem meg, hogy a sztoriról picit felvilágosítottak és értettem is nagyjából. Körberöhögi az eddigi RE filmeket és én mindegyiket szigorúan laikus szemmel nézem, mivel egyik játékkal sem játszottam.