Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363087 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2020 Dátum: 2009. február 06. - 16:26:43 »
Blöfföt én most láttam először, szerintem is qrva jó film volt.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2021 Dátum: 2009. február 07. - 08:13:00 »
A ravasz az agynak az előnye meg a könnyed és a komoly között jól egyensúlyozó, de humoros történetvitel, a frappáns fordulatok, az epikusnak számító beszólások, és a vinnie jones és sting féle hatalmas szerepek, és a többiek nagyon jó színészi játéka. Emellé még leírnám, hogy nem maffiafilm, mert kisstílű bűnözőkről és bűnözőpalántákról szól. Nagyon jó hangulata van, és csak annak nem ajánlanám, aki elég konzervatív ahhoz, hogy a véresebb jeleneteket és a káromkodásokat ne vegye be a gyomra.
Azt a filmet egyszerűen nem bírtam végignézni, 40 perc után eltekertem a végére. :roll:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2022 Dátum: 2009. február 07. - 10:09:52 »
Nem vagyunk egyformák, ha neked nem jön be az a stílus meg az a hangulat, az atmoszféra, amit az a film teremt akkor természetes, hogy nem fog tetszeni, ettől még szerintem jó film. Ez teljesen hangulat és emberfüggő, és ha először nem tetszett, akkor valszeg másodszorra sem fog, és valósznbüleg tényleg nem fog tetszeni a hasonló hangulatú blöff és a rockenrolla sem, de szerintem a ravasz az agy akkor is jó film.   ;)
nekem ottvan a mindenkori kedvenc filmjeim között.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2023 Dátum: 2009. február 07. - 13:14:05 »
Jah, szerintem is picit réteg film, van akinek nagyon bejön, meg van akinek nagyon nem. Én előbbibe tartozom szerencsére.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2024 Dátum: 2009. február 09. - 21:03:47 »
A Péntek 13 legújabb részének bizarr marketing stratégiát választottak.  :brow:
kattints erre a linkre, http://www.travelwithus.tv/hu/ írd be a neved, majd add meg mikor születtél (ha nem vagy 18, akkor nem is nézhető), aztán máris láthatsz egy csajt, aki egyedül egy sátorban webkamerázik és chat-el, amint belépsz neked is köszönnek, írhatsz Te is...aztán...  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2025 Dátum: 2009. február 09. - 21:27:44 »
Hát ez király volt!  :D :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2026 Dátum: 2009. február 10. - 15:10:53 »
Tényleg jó volt, nagyon ötletes. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2027 Dátum: 2009. február 16. - 11:24:03 »
A Terminatorból is lesz valami kis gagyi videóra szánt produkció. Van ez a The Asylum cég, aki különféle sikerfilmek címeit variálja át, a történet pedig olykor egyáltalán nem vagy csak részben hasonlít a kopintott alkotáshoz. Néhány példát a repertoárjukból: A Legenda vagyok-Omega vagyok, Transformers-Transmorphers (amit ugyebár nálunk is vetített a Film+), Amikor megállt a Föld-The Day the Earth Stopped, High School Musical-Sunday School Musical.

Tavaly be is törtek hozzánk ezek a filmek, a tékákban fellelhető jó néhány ilyen darab, én a Transmorphers-t képtelen voltam végignézni.

A Terminator koppintás sztorija szerint egy csapatnyi ellenálló küzd a robotok ellen a Földön, mivel azok átvették a hatalmat. Április 28.-án jön ki DVD-n.
http://www.theasylum.cc/product.php?id=154

Michael Bay-től kezdve Spielberg-en át egészen UWE BOLL-ig minden filmes perli őket.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2028 Dátum: 2009. február 16. - 12:17:03 »
Már most az év filmje! :oh:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2029 Dátum: 2009. február 16. - 14:45:57 »
Már most az év filmje! :oh:

Aljas rágalom ! A Transmorphersnek semmi nem állhat az útjába !  :nezze:  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2030 Dátum: 2009. február 16. - 15:47:59 »
Figyeljetek, figyelsz, figyeljé:
Büszkeség, balítélet és zombik  :o

A Büszkeség és balítélet klasszikusnak számít, számtalan filmfeldolgozás született belőle, a legutóbbit 2005-ben láthattuk Keira Knightley főszereplésével. Unja már valaki az ilyen filmeket és valami újra vágyik, arra, hogy máshogy mondják el ezt a történetet? Ha igen, akkor most az illető bizonyára örülni fog, ugyanis tényleg másképpen tárják elénk a sztorit a Pride, Prejudice and Zombies filmben. Tehát a következő filmverzióban Jane Austen regényét némi zombiakcióval vegyítik.

A sztori a következő lesz: A film kezdetén egy csendes angol kisvárost, Meytront titokzatos járvány sújtja, aminek hatására a halottak kimásznak a sírjukból. Elizabeth épp azon van, hogy megtisztítsa a zombiktól a környéket, mikor megérkezik dölyfös és arrogáns Mr. Darcy. Innen egy könnyed vígjátékba vált a történet, ahogy a szerelmesek elvannak egymással, majd később újra jönnek a zombik és velük kell törődni.
Aki szerette a Marvel Zombies képregény sorozatot, annak az animációs film előtt ezt mindenképp ajánlom.  ;D
forrás: slashfilm
Natalie Portman már érdekelt a filmben. A film további sorsát és előkészületeit nyomon követem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2031 Dátum: 2009. február 25. - 13:29:15 »
Az Universal egy rakás társasjáték és egyéb játékfigurák megfilmesítésére adta a fejét. Tavaly Ridley Scott beszélt arról, hogy meg akarja filmesíteni a Monopolyt, aztán az Ouija társasjátéknak is elkészül a moziváltozata, Ethan Cohen pedig írja a Candyland forgatókönyvét, ezt Kevin Lima (Bűbáj) fogja ledirigálni, Steve Oedekerk (Ace Ventura) a Strech Armstrong nyúlós gyerekjátékot hozza el a vászonra. Egyik jobb filmterv mint a másik :stupid:

Na és most Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai) szerződött le a stúdióhoz, hogy megrendezze a Clue (aka Cluedo) néven ismert meggyilkolós/rejtélyes társasjáték filmváltozatát. A játékban a résztvevőknek egy kastélyban kell kitalálni, hogy ki a gyilkos, hol történt a gyilkosság és milyen tárgyat használt a tett elkövetésére. A Clue több évtizedes pályafutása során egy milliárd darabot adtak el belőle.

1985-ben már készült egy film a játékból, de kritikusok lehúzták, a pénztáraknál megbukott, az imdb-n viszont meglepően jól áll.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2032 Dátum: 2009. február 25. - 13:54:06 »
Most el tudom képzelni, hogy mennyire boldog lehet Ben. Már majd szétvetette a sok filmes hír publikálásának a vágya, csak nem volt hova.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2033 Dátum: 2009. február 25. - 14:02:43 »
Nekem is hiányzott ám. :) Találtam csomó MS meg IE alázást, és nem tudtam hová linkelni őket. ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2034 Dátum: 2009. február 25. - 14:09:14 »
Monopoly-film? AKkor már valamelyik magyar filmes csináljon egyet a Gazdálkodj okosan!-ból is. :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2035 Dátum: 2009. február 25. - 14:15:08 »
A Cluedo jó társasjáték, remélem a film is jó lesz. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #2036 Dátum: 2009. február 25. - 14:33:10 »
Ötletem sincs, hogy lehet filmet írni a Monopoly-ból. ;D Kérdezzük meg Uwe bácsit...
Az ouija meg lehet egy sima szellemidézős film, nem hiszem, hogy több vagy jobb lenne, csak reklám hozzá a társasjáték.
A Cluedo meg szintén egy sima nyomozós történet, abból is tucatszámra jönnek ki filmek.
Mindenesetre már nem tudok olyan dolgot mondnai, amiről nem akarnak filmet csinálni... talán a hasmenés. Talán. :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2037 Dátum: 2009. február 25. - 15:55:21 »
Most el tudom képzelni, hogy mennyire boldog lehet Ben. Már majd szétvetette a sok filmes hír publikálásának a vágya, csak nem volt hova.  ;D

Dehogynem volt. Teleraktam velük a régi (ideiglenes) fórumot is.  ;D

--------------------

Forog a Tökéletes katona 3

Még a 90-es elején mutatták be a  Tökéletes katona akcióbombát, amelyben együtt szerepelt a kor két legismertebb akciósztárja, Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren, a direktor pedig Roland Emmerich volt, aki ezzel a filmmel tette le névjegyét Hollywoodban. Később a tévé részére készült egy második és harmadik rész is, de erről jobb ha hallgatunk. Van Damme neve sem fénylett már oly szépen az évized végén, ezért bevállalta a Tökéletes katona 2 részét, ami nagyot zakózott, valamelyest jobban sikerült, mint a két tévéfilm, a színvonala így is valahol a béka segge alatt volt.

A harmadik rész valahogy zöld utat kapott, Van Damme benne volt már, mondta a producereknek, hogy hívják vissza Dolph Lundgrent is, az lenne csak az igazán jó. Úgy tűnt, hogy Lundgren nem vállalja, a rendező pedig Simon Fellows lesz. Így nézett ki a helyzet tavaly novemberben. Azóta változott a felállás, valószínűleg sikerült összekuporgatni némi pénzt Lundgren számára is, ugyanis ő is benne lesz a folytatásban  (Dolph-The Ultimate Guide-ban is benne van: http://www.gmrmedia.com/dolph/ ) és a rendező terén is történt változás, Fellows helyett John Hyams (Peter "Időzsaru" Hyams fia) dirigálja a produkciót, aki eddig rövidfilmeket készített és sorozatozott. A film nagy valószínűséggel nem kerül mozikba (sőt biztos, hogy DVD-s lesz).

A sztori: Luc Deveraux (Van Damme) egy csapat kommandóssal (univerzális harcossal) visszafoglalja Csernobilt a terroristáktól, akik robbantani szerettek volna, amivel rádióaktív felhő jött volna létre. Eközben Deveraux rájön arra, hogy az egyik ilyen katona a volt parancsnoka (Lundgren volt anno) klónja.  :stupid:
http://www.imdb.com/title/tt1288403/
http://www.youtube.com/watch?v=i8McgwkSEUo

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2038 Dátum: 2009. február 25. - 21:44:28 »
5 percen belül megválaszolandó villámkérdés: a Rekviem egy álomért szinkronja milyen minőségű?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2039 Dátum: 2009. február 25. - 21:54:35 »
Film egy társasjátékból???  :stupid: :stupid:
Egek, mennyire kifogytak már a témákból!
Mi jön ezután? Fekete Péter film? Dominó? Marokkó?