Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362930 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2040 Dátum: 2009. február 25. - 22:09:45 »
Istenem, ez a Tökéletes Katona 3 volt a leg semmitmondóbb előzetes amit valaha láttam. 90%-ban az első részből voltak kivágva dolgok, a maradék 10%-ban pedig csernobilról láthattunk képeket. Tehát a harmadik részből egy másodpercet se. Azt meg pláne nem értem, hogy mit keresett alatta a Terminator 2 zenéje.  :roll: Az első rész a mai napig a kedvencem, de ezt tuti kihagyom.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2041 Dátum: 2009. február 26. - 09:32:11 »
5 percen belül megválaszolandó villámkérdés: a Rekviem egy álomért szinkronja milyen minőségű?

én láttam valamikor, de szerintem nem a szinkron vitte a filmet. Sokkal többet számított az a lélektani hatás, amit a függőség meg az őtület ábrázolása okozott. Szóval nem maradt meg bennem a szinkronja, se rosszként se jóként.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2042 Dátum: 2009. február 26. - 09:42:52 »
Zozi ha minden igaz ez egy magyar szinkronos rész a filmből:
http://www.youtube.com/watch?v=W7PWSdyavio
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 26. - 10:31:00 írta Ben Reilly »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2043 Dátum: 2009. február 26. - 10:29:12 »
Köszi, már tárgytalan. :) Egyébként szinkronosan néztem meg, nem volt semmi gond vele. A szinkronszínészek nem voltak rosszak, és talán csak két zavaró félrefordítás volt benne.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2044 Dátum: 2009. február 26. - 12:18:11 »
Újabb két agyhalott remake tervezet:

Arnold Schwarzenegger készített jó néhány ütős akciófilmet, még jóval azelőtt, hogy elment Governator-nak. Ott volt a Terminátor (aminek a negyedik része már a spájzban van  :brow: ), a Conan (amelyet már régóta szeretnének újraforgatni), a Predator és nem utolsó sorban az Emlékmás is. Paul Verhoeven szórakoztató, véres és brutális filmet készített Phlip K. Dick művéből. Az Emlékmás ezen felül marha nagy kasszasiker is volt. A történet valamikor a 21. század végén játszódik,  Douglas Quaid (Schwarzenegger) egyszerű építő munkás és úgy gondolja kipróbál egy új technológiát, amely során a páciens agyába olyan élményeket vésnek, amelyet csak akar. Quaid mikor feleszmél máris egy akció kellős közepén találja magát.

A Columbia stúdió és Neal H. Moritz (Vas, Nyolc tanú) szeretnének remake-et készíteni a filmből. Moritz elmondása szerint a mai vizuális effektekkel egy jobb, korhűbb produkciót tudnak majd összehozni. A producer arról nem beszélt, hogy ki fogja írni a forgatókönyvet és még a lehetséges rendező személyét is homály fedi. Az szintén mély hallgatás tárgya, hogy a Total Recall-ból volt egy marha gyenge TV sorozat is, persze nem Scwarzi főszereplésével. Ritka rossz volt szvsz.

A másik, szerintem felesleges remake, a Michael Ende könyvéből készült Die unendliche Geschichte (Neverending Story), vagyis a Végtelen Történet. Na ennek is úgy kell a remake, mint eszkimónak a hűtőgép.  :drying:
Az könyv első részéből 1984-ben forgatott nagysikerű fantasy filmet a Warner Bros, majd ezt is sikertelen folytatások (szám szerint kettő), és még pocsékabb  TV sorozat követte. A remake elkészítését Leonardo DiCaprio saját filmes cége, az Applian Way tervezi, és már meg is vették a jogokat.  A rendező személye még itt is kérdéses, de a forgatókönyv már késznek tekinthető.

mindkét hír forrása a slashfilm.com

és szintén a slashfilm oldalán bukkantam a Vissza a jövőbe alternatív befejezésére, oltári nagy  :)
http://www.slashfilm.com/2009/02/25/votd-back-to-the-future-alternative-ending/#more-20966
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 26. - 13:04:40 írta Ben Reilly »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2045 Dátum: 2009. február 26. - 13:25:14 »
Remake az Emlékmásból ? Elvetélt ötlet, még úgy 40 évet várni kellene vele, akkor lenne értelme. Nemrég sikerült leszedn... megvennem dvd-n és még mindig tetszik, mi értelme a remake-nek ?  :nemtudom:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2046 Dátum: 2009. február 26. - 13:43:48 »
Egy szóval: zsé.
Legalábbis gondolom, hogy ők úgy gondolják, hogy ha telepakolják látványos vizuális effektekkel a filmet, és esetleg IMAX mozikba is eljutattják, lehúzhatnak még egy bőrt mindkét filmről.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2047 Dátum: 2009. február 26. - 15:09:23 »
A Total Recall remake iránt abban a pillanatban elszállt minden érdeklődés, hogy megláttam, a Vas c. borzadályt elkövető emberke akarja csinálni.

A Végtelen történetből viszont nagyon elkélne egy értelmes feldolgozás, mert népszerű vagy sem, abban a filmben a címzene ért csak valamit. Az első rész is kriminális mennyiségben vágta meg a könyvet (és most nem arra gondolok, hogy kimaradtak történeti elemek, hanem hogy az üzenetének háromnegyedét szedték ki), a második meg merénylet volt Ende ellen.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2048 Dátum: 2009. február 26. - 17:41:09 »
Ez a Tökéletes katona trailer szvsz nem igazi, csak kreálták. Nem hiszem, hogy a T2 meg a Péntek 13 zenéjére kiadnak egy hivatalos trailert... :roll:
Az Emlékmásból minek remake? Könyörgöm... :( A Végtelen történetnek sem kéne, nagyon jó (volt, az új szinkron úgy fel tud ba..ni, hogy az csak na :drying:).

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2049 Dátum: 2009. február 26. - 18:25:32 »
No comment már az a remake szánalom.......
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #2050 Dátum: 2009. február 26. - 18:41:30 »
Újabb tök fölösleges remakek. Főleg, hogy Warhooven 78 embert kivégzős filmjéhez képest (nem én számoltam meg) ez úgyis csak amolyan Total Recall light lesz.
Amúgy az egy iszonyat hatalmas film, kegyetlen jó látványvilággal, és olyan csavaros történettel, ami szerintem nem csak Swartzi filmek vizonylatban számit igen összetettnek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2051 Dátum: 2009. február 26. - 20:23:14 »
Ez a Tökéletes katona trailer szvsz nem igazi, csak kreálták. Nem hiszem, hogy a T2 meg a Péntek 13 zenéjére kiadnak egy hivatalos trailert... :roll:

Nem tudom mennyire eredeti a trailer, nem volt gyomrom végignézni ezt a szánalmas xart, de ezen az oldalon: http://www.moviehole.net/200917901-set-pics-from-universal-soldier-3
tettek fel néhány forgatási képet. 

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2052 Dátum: 2009. február 26. - 22:20:24 »
Idézet
Warhooven
VERHOEVEN! Amúgy teljesen egyetértek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2053 Dátum: 2009. február 26. - 23:09:23 »
Mozifilm a Monopoly-ból... :lol: :lol: Ez már önmagában vicces. :lol:

Amúgy tegnap megnéztem A pankrátort (Mickey Rourke új filmje), látta már valaki? Szerintem kegyetlen jó film lett. 8) Nagyon passzolt Rourke-hoz a szerep. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2054 Dátum: 2009. február 27. - 07:41:56 »
Idézet
Warhooven
VERHOEVEN!
Bocsánat... :-[

Ju

• Pókfej
« Válasz #2055 Dátum: 2009. február 27. - 14:28:35 »
Amúgy tegnap megnéztem A pankrátort (Mickey Rourke új filmje), látta már valaki?
Nem. A pankráció már enyhén szólva is teljesen hidegen hagy. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2056 Dátum: 2009. február 27. - 19:08:23 »
Még szerencse, hogy egy lecsúszott pankrátorról szól, és nem a pankrációról. :brow:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2057 Dátum: 2009. február 27. - 19:12:27 »
Szerintem tök mindegy, minket még a lecsúszott boxoló sem érdekelne.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2058 Dátum: 2009. február 27. - 20:39:05 »
Még szerencse, hogy egy lecsúszott pankrátorról szól, és nem a pankrációról. :brow:
Így van, nem a pankráción van a hangsúly, hanem a pankrátor magánéletén. :) (Persze azért vannak meccsek is a filmben... ;D )
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2059 Dátum: 2009. február 27. - 20:51:07 »
Engem is totál hidegen hagy Mickey Rourke filmje, ha pedig egy pankrátor magánéletére leszek kíváncsi belekukkantok az MTV-n futó Hogan Knows Best című amerikai Győzike Showba, amiben Hulk Hogan non-stop fullba nyomja a kretént.

------------------------

A 6. Harry Potter film új, letölthető HD előzetese annak akit érdekel:
http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/halfbloodprince/ncm/HP6_NCM_FT1_480.mov
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 28. - 08:57:12 írta Ben Reilly »