Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360989 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2320 Dátum: 2009. június 15. - 14:49:01 »
Mert connor 10× több tudással rendelkezik a gépekről, mint az összes főparancsnok együtvéve, és ezt tudja a skynet is, meg azért is, mert connorra hallgat mindenki és mint a filmből láttuk a tengeralattjárón pattogó parancsnoknak nevezett valakikre nemigen. Szóval az igazi vezető connor volt, és ő az aki össze tudja fogni egységessé az embereket, és ez teszi igazán veszélyessé. Jhonn Connor tudása nélkül az emberiségnek fikarcnyi esélye se lenne a gépek ellen.

Egyébként meg olvastál terminátor könyveket? ha igen, akkor tudod azt is hogy miért vannak a programozók a halálista tetején. Mellesleg valamilyen szinten connor is programozó.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 15. - 15:04:21 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2321 Dátum: 2009. június 15. - 16:51:29 »
Idézet
Mert connor 10× több tudással rendelkezik a gépekről, mint az összes főparancsnok együtvéve, és ezt tudja a skynet is
:D De honnan tudja skynet, hogy Connor ilyen sokat tud? Csakis a múltból tudhatja nem? Vagy leültek megbeszélni a dolgot, hogy ki mennyit tud a másikról?. :D
Idézet
meg azért is, mert connorra hallgat mindenki és mint a filmből láttuk a tengeralattjárón pattogó parancsnoknak nevezett valakikre nemigen.
Ez a megalapozatlan parancsmegtagadás a film hülyesége. De másrészt azt honna tudja skynet, hogy az embnerek parancsnokságán belül kire hallgatnka a katonák és kire nem? Ez nem tudhatja a skynet ezt csak te tudod, meg mi nézők. A skynet nem tudja.

Olvastam vagy kettőt, de baromi unalmas volt. Amiket én olvastam pont hogy a skynet azért is küldött vissza microbit, hogy megvédje azokat a programozókat, akik a múltban létrehozták őt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2322 Dátum: 2009. június 15. - 17:52:33 »
Persze, szerinted a skynet semmit nem tud.
A skynet fogolytáborainak egyik célja az ellenállás tagjainak kifaggatása. A skynetnek tökéletes anatómiai tudásbázisa van az emberi testről, bárkit meg tud kínozni, és szinte bárkiből bármit ki tud húzni. Aki bekerül a skynet "kínzókamrájába" az egyik fogolytáborban, az el is fog mondani mindent.
Azon kívül, ki tudja, hogy a skynet milyen rádióadásokat tud lehallgatni.
A terminátor első filmjénél, ahol elvileg még csak egyetlen cyborgot küldött vissza a skynet, már jhon connort tartotta a legnagyobb ellenfelének. ezt azért írom, hogy gondolj bele, egy olyan idősíkba, ahol nem tudhatott a skynet semmit jhonn connor múltjáról, de jhonn mégis kinőtte magát az ellenállás vezetőjének.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2323 Dátum: 2009. június 15. - 18:46:39 »
akkor tudod azt is hogy miért vannak a programozók a halálista tetején.
Kezdek félni. ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2324 Dátum: 2009. június 15. - 18:57:34 »
Idézet
(mert akkor honnan tudná, hogy ők a legnagyobb ellenségei, vagy hogy kudarcot valottak a korábbi terminatorok).
Én még mindig azt mondom, hogy a Skynet nem tudja, hogy Kyle John apja, mert mcg-ék valóban a "reproduktív abortusz" szinten maradtak le, és azt hiszik, hogy ha megölnék Kyle-t, akkor John meghalna.
A korábbi terminatorokról biztosan tud a skynet. Ilyen alapon azt sem kéne tudnia, hogy JOhn Connor veszélyes ránézve és teljesen értelmetlen lenne az egész film.
És ez hogyan jön az én üzenetemre, amikor amúgy tök ugyanazokat az érveket írtad le, csak más szavakkal? ;)
Leírtam, hogy tud a korábbi termimátorokról, meg a jövőbeli infókról, erre te ezt válaszoltad, nem érzed ezt furcsának?
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 15. - 18:59:57 írta Todd »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2325 Dátum: 2009. június 15. - 19:41:25 »
Idézet
És ez hogyan jön az én üzenetemre, amikor amúgy tök ugyanazokat az érveket írtad le, csak más szavakkal? Kacsint
Leírtam, hogy tud a korábbi termimátorokról, meg a jövőbeli infókról, erre te ezt válaszoltad, nem érzed ezt furcsának?
? Te azt mondtad TX-től tudja. Onnan tud a korábbi termikről. Én azt mondtam, hogy a korábban dokuemntált eseményekből tudja, nem TX-től.
Idézet
De szerintem még mindig arról van szó, hogy nem a multból dokumentált esetekről tud a skynet Johnról, meg Kyle-ról (mert akkor honnan tudná, hogy ők a legnagyobb ellenségei, vagy hogy kudarcot valottak a korábbi terminatorok).
Itt írtad. hogy nem múltban dokuemntált. Feltetted a kérdést, amivel gyakorlatilag azzal érvelsz, hogy azért nem lehet múltban dokumentál eseményekből infója a skynetnek, mert akkor nem tudna arról, hogy kudarcot vallottak a korábbi gépek, meg hogy ki is lesz neki a főellensége. Erre írtam én, hogy a múltbeli dolgokból is simán tudnia kell, hogy ki neki az igazi ellenség, meg hogy a terminatorok nem értek el semmit.
Idézet
A skynet fogolytáborainak egyik célja az ellenállás tagjainak kifaggatása. A skynetnek tökéletes anatómiai tudásbázisa van az emberi testről, bárkit meg tud kínozni, és szinte bárkiből bármit ki tud húzni. Aki bekerül a skynet "kínzókamrájába" az egyik fogolytáborban, az el is fog mondani mindent.
Ebben igazad van, de ha meg olyan emberkét kap el aki egy másik tábornokra esküszik, akkor már más a helyzet Nyilván sok ember alapján leszűrhette, hogy JOhn Connor az egyik legveszélyesebb vezető rá nézve, de anniyra biztos nem, hogy ő legyen a primer target. Azt meg nem közölte az emberivel John, hogy kicsoda is ő, honnan jött, hogy ő lesz a nagy megmentő(pont ebben bizonytalanodott el). Pusztán anniyban különbözik az emberek szemében a többiektől, hogy tud egy pár dolgot, aminek az eredetét senki sem tudja, illetve hogy közvetlenebb a kapcsolata az embereivel.

Idézet
Azon kívül, ki tudja, hogy a skynet milyen rádióadásokat tud lehallgatni.
Filmbeli marhaság, hogy John mindenféle titkosításra utalű jel, vagy valami nélkül simán rádiózgat az emberekkel, holott a skynet simán lehallgathatja. Valószínűleg nem ilyen könnyen kommunikáltak az emberek ahogy McG gondolja, olyan módon, amit a skynet nem tud lehallgatni, különben az embereknek egy pillára sem lett volna esélye 2018-ban.

Idézet
A terminátor első filmjénél, ahol elvileg még csak egyetlen cyborgot küldött vissza a skynet, már jhon connort tartotta a legnagyobb ellenfelének. ezt azért írom, hogy gondolj bele, egy olyan idősíkba, ahol nem tudhatott a skynet semmit jhonn connor múltjáról, de jhonn mégis kinőtte magát az ellenállás vezetőjének.
Ezt én értem, de még mindig az a hiba, hogy szvsz te már úgy kezeled Connort, mintha 2029-ben járnánk legalább. Abból az időből, amikor visszament a termi 84-be már Connor volt a fővezér, kyle el is mondja, hogy ő fordította meg a háborút vesztett helyzetből. Itt nem is kellett tudni valamit Connor múltjáról, a jelenéből is bőven tudta, kit kéne neki kinyírnia a múltban. De ez nem 2018-ban volt, hanem jóval később derült csak ki. Ergo 2018-ban valami más úton szerzett tudomást a skynet arról, hogy Connor a főmufti, vagy a múltbeli eseményekből, vagy a TX-től, ahogy Todd mondta, a 2018-as jelen alapján még nem léphetett volna Connor a halállista élére.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2326 Dátum: 2009. június 15. - 20:13:23 »
Ebben igazad van, de ha meg olyan emberkét kap el aki egy másik tábornokra esküszik, akkor már más a helyzet
Na ez szerintem egy nagy hülyeség. Milyen másik tábornok? :nemtudom: Egy ellenállás létezik, rajtuk kívül csak civilek vannak meg fosztogatók.

Idézet
Filmbeli marhaság, hogy John mindenféle titkosításra utalű jel, vagy valami nélkül simán rádiózgat az emberekkel, holott a skynet simán lehallgathatja. Valószínűleg nem ilyen könnyen kommunikáltak az emberek ahogy McG gondolja, olyan módon, amit a skynet nem tud lehallgatni, különben az embereknek egy pillára sem lett volna esélye 2018-ban.

Ezt csak egy lehetőségként vetettem fel. én is érzem, hogy gyenge lábakon áll, de simán elképzelhető, hogy a skynet időnkét elkap az emberi adásokból 1-1 részletet.

Idézet
Ezt én értem, de még mindig az a hiba, hogy szvsz te már úgy kezeled Connort, mintha 2029-ben járnánk legalább. Abból az időből, amikor visszament a termi 84-be már Connor volt a fővezér, kyle el is mondja, hogy ő fordította meg a háborút vesztett helyzetből. Itt nem is kellett tudni valamit Connor múltjáról, a jelenéből is bőven tudta, kit kéne neki kinyírnia a múltban. De ez nem 2018-ban volt, hanem jóval később derült csak ki. Ergo 2018-ban valami más úton szerzett tudomást a skynet arról, hogy Connor a főmufti, vagy a múltbeli eseményekből, vagy a TX-től, ahogy Todd mondta, a 2018-as jelen alapján még nem léphetett volna Connor a halállista élére.

Oké, itt részben igazad van, de te valamilyen oknál fogva képtelen vagy elfogadni, hogy a skynet legnagyobb ellenfele jhon connor! Mondok róla még valamit azokon kívül, amit eddig leírtam, Jhon connor olyan szintű hadi stratéga, hogy az emberiség történetében olyan még nem volt, és ez a másik dolog ami egyenlő ellenféllé emelte a skynet számára.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2327 Dátum: 2009. június 15. - 21:07:55 »
Om pepo, így már OK.
grey: tuti, hogy csak a 2018-ban elért érdemei alapján Connor, és Kayle sem főellenség, hiszen itt Kyle csupán egy rejtözködő civil, Connor pedig egy közép beosztásu katona.
A film elég sután ugyan, de pont azt mutatja be, hogy vált Connor az ellenállás vezetőjévé.
És amúgy is beszél Marcusnak a Skynet például a kudarcot valott Terminatorokról, és ott szerintem nem a gumibőrös T 600-asokra, meg a HK-ra gondol.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2328 Dátum: 2009. június 15. - 21:15:10 »
Nem is vitattam egy másodpercig se, hogy kyle főellenség lenne, sőt, ha visszaolvasol, pont azt írtam, hogy szerintem sem reális, az ő beállítása a listára, és erre te írtál is valamit ugyi. szóval ezt a részét már megbeszéltük.

És amúgy is beszél Marcusnak a Skynet például a kudarcot valott Terminatorokról, és ott szerintem nem a gumibőrös T 600-asokra, meg a HK-ra gondol.

erre pl nem emlékszem, miket mondott neki. De ha a skynet tud a visszaküldött terminátorokról, akkor minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy jhon connor, a legelőkelőbb helyet foglalja el már 2018 előtt is a halállistán.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 15. - 21:22:42 írta grey gargoyle »

Todd

• Pókfej
« Válasz #2329 Dátum: 2009. június 15. - 21:22:53 »
Ja, bocsi a fene se tudja már követni, hogy ki mit írt, de Connor se azért főellenség, ami addig elért.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2330 Dátum: 2009. június 15. - 21:26:15 »
Connornak nem csak az az érdeme, hogy megfordította a háborút, hanem hogy felrázta az emberiséget, hogy megtanította őket, hogyan harcoljanak a gépek ellen, összefogta az ellenállást, és írányította őket, úgy ahogy más nem lett volna képes arra. Szóval neki az elejétől fogva szerepe volt az egészben, és nem csak onnantól lett ellenfél, hogy 2018-ben vezető lett, csak ezt a mostani filmben nem mutatták, és nem mondták.
Egyébként ha nem ezért főellenség, akkor miért?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2331 Dátum: 2009. június 15. - 21:32:29 »
Azért főellenség, amit a jövőben fog tenni, mert a film idején még nem érte mindazt el, amit leírtál.
Csupán elindult ezen az úton.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2332 Dátum: 2009. június 15. - 22:59:21 »
Idézet
Na ez szerintem egy nagy hülyeség. Milyen másik tábornok? Nem tudom Egy ellenállás létezik, rajtuk kívül csak civilek vannak meg fosztogatók.
Igen, de 2018-ban nem Connor a vezető, ő csak egy harmadhegedűs!

Idézet
Oké, itt részben igazad van, de te valamilyen oknál fogva képtelen vagy elfogadni, hogy a skynet legnagyobb ellenfele jhon connor! Mondok róla még valamit azokon kívül, amit eddig leírtam, Jhon connor olyan szintű hadi stratéga, hogy az emberiség történetében olyan még nem volt, és ez a másik dolog ami egyenlő ellenféllé emelte a skynet számára.
te meg azt vagy képtelen elfogadni, hogy 2018-ban, amikor a film jtszódik, a 2018-as események alapján nem John Connor a legveszélyesebb ember a skynetre nézve. De a skynet mégis tudja, hogy Connor lesz a hunyó, ergo ezt csak a múltból tudhatja. Nem az a lényeg, hogy mi mit tudunk Conorról, hanem hogy a skynet mit tud róla, mit tudhat róla 2018-ban úgy, ha nem ismeri a múltat.

Idézet
De ha a skynet tud a visszaküldött terminátorokról, akkor minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy jhon connor, a legelőkelőbb helyet foglalja el már 2018 előtt is a halállistán.
Pont ezt magyarázzuk, hogy az, hogy ő áll a lista élén csak azt jelentheti, hogy a skynet tud a múltbeli eseményekről, a visszaküldött terminatorokról és hasonlókról.

Idézet
Igen. Mellesleg szerintem továbbra is lehetséges, hogy a skynet tudja, hogy Klye Connor apja, de azt akkor sem magyarázza semmi, honnan tudja skynet, hogy hogyan néz ki kyle?

Amúgy a "csaliságát" cáfolja az a tény is, hogy amikor a kis légi felderítő meglátta Kyle-t, magának is azt írta ki, azt hiszem, hogy elsődleges célpont. Az okés, hogy a skynet kiszivárogtat egy halállistát és anka az élén áll kyle, az lehet csali, de ha csali lett volna csak, a saját rendszeréhez tartozó gép nem úgy azonosította volna, hogy elsődleges célpont. Szal tényleg ő volt az elsődleges célpont szerintem. Az már megint egy marhaság, hogy miért nem nyírta ki egyből kyle-t, miután Connor már bejutott a skynetbe.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2333 Dátum: 2009. június 16. - 07:49:55 »
Idézet
De ha a skynet tud a visszaküldött terminátorokról, akkor minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy jhon connor, a legelőkelőbb helyet foglalja el már 2018 előtt is a halállistán.
Pont ezt magyarázzuk, hogy az, hogy ő áll a lista élén csak azt jelentheti, hogy a skynet tud a múltbeli eseményekről, a visszaküldött terminatorokról és hasonlókról.
A vita azon ment, hogy tudja-e vagy nem, de egyikünk se tudja ténylegesen bizonyítani egyik állítást sem.

Idézet
Idézet
Igen. Mellesleg szerintem továbbra is lehetséges, hogy a skynet tudja, hogy Klye Connor apja, de azt akkor sem magyarázza semmi, honnan tudja skynet, hogy hogyan néz ki kyle?
Mert volt fogolytáborban, és regisztrálta a skynet rendszere.   :stupid:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2334 Dátum: 2009. június 16. - 07:54:11 »
Ez igaz lehet, de ezt elmondták?
Idézet
A vita azon ment, hogy tudja-e vagy nem, de egyikünk se tudja ténylegesen bizonyítani egyik állítást sem.
A film azt igazolja, hogy tudta, máshogy nem is lehet bizonyítani valóban. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2335 Dátum: 2009. június 16. - 08:33:00 »
Basszus rájöttem, hogyan azonosította a Skynet Kylet, és sík hülyék vagyunk, hogy ez eddig nem esett le, mert csak ebben a filmben kell keresni a megoldást.
Marcus azonosította, hiszen neki bemutatkozott Kyle, és a végén voltak is felvételek olyan dolgokról, amiket Marcus látott, vagyis amit Marcus megtudott, azt a Skynet is, ezért tudta, hogyan néz ki Kyle.
Amúgy arra is rájöttem pepo, hogy a multtal kapcsolatos dologban is igazad lehet. Mert ha csak azokhoz a felvételekhez jutott hozzá a Skynet, amiket Kyle-al csinált a doki a rendörségen, már akkor tud minden fontos infót a jövőröl, meg Johnról.
Persze ugyanígy igaz lehet a TX-es elmélet is  ;D, csak a fene egye meg, egyikre sincs a filmben semmi utalás.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2336 Dátum: 2009. június 16. - 09:35:45 »
Ez igaz lehet, de ezt elmondták?

A T1-ben úgy rémlik, hogy mondták, de le fogom tölteni a az első részt, és megnézem újra.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2337 Dátum: 2009. június 16. - 09:45:18 »
 :D :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2338 Dátum: 2009. június 16. - 09:50:56 »
A T1-ben úgy rémlik, hogy mondták, de le fogom tölteni a az első részt, és megnézem újra.
Mondták, az tuti (hiányoltam is azt a jelenetet az új filmből, amikor lézerrel beleégetik a "vonalkódot"), de a T4-ben már a fogolytábor elött azonositják. ;)
De épp az elöbb írtam le, hogy szerintem hogyan.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 16. - 09:53:21 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2339 Dátum: 2009. június 16. - 11:26:30 »
Heh, jó az a kép.
És igen, a jó öreg Hull a pelyhes... amit én annak ellenére szeretek, hogy messze Arnold a legkiemelkedőbb tehetségű színész az egész gárdában benne. :) (Bár a kölyöknél a magyar hang vagy húsz kategóriát emel benne, akárcsak az SW1-ben).