És ez hogyan jön az én üzenetemre, amikor amúgy tök ugyanazokat az érveket írtad le, csak más szavakkal? Kacsint
Leírtam, hogy tud a korábbi termimátorokról, meg a jövőbeli infókról, erre te ezt válaszoltad, nem érzed ezt furcsának?
? Te azt mondtad TX-től tudja. Onnan tud a korábbi termikről. Én azt mondtam, hogy a korábban dokuemntált eseményekből tudja, nem TX-től.
De szerintem még mindig arról van szó, hogy nem a multból dokumentált esetekről tud a skynet Johnról, meg Kyle-ról (mert akkor honnan tudná, hogy ők a legnagyobb ellenségei, vagy hogy kudarcot valottak a korábbi terminatorok).
Itt írtad. hogy nem múltban dokuemntált. Feltetted a kérdést, amivel gyakorlatilag azzal érvelsz, hogy azért nem lehet múltban dokumentál eseményekből infója a skynetnek, mert akkor nem tudna arról, hogy kudarcot vallottak a korábbi gépek, meg hogy ki is lesz neki a főellensége. Erre írtam én, hogy a múltbeli dolgokból is simán tudnia kell, hogy ki neki az igazi ellenség, meg hogy a terminatorok nem értek el semmit.
A skynet fogolytáborainak egyik célja az ellenállás tagjainak kifaggatása. A skynetnek tökéletes anatómiai tudásbázisa van az emberi testről, bárkit meg tud kínozni, és szinte bárkiből bármit ki tud húzni. Aki bekerül a skynet "kínzókamrájába" az egyik fogolytáborban, az el is fog mondani mindent.
Ebben igazad van, de ha meg olyan emberkét kap el aki egy másik tábornokra esküszik, akkor már más a helyzet Nyilván sok ember alapján leszűrhette, hogy JOhn Connor az egyik legveszélyesebb vezető rá nézve, de anniyra biztos nem, hogy ő legyen a primer target. Azt meg nem közölte az emberivel John, hogy kicsoda is ő, honnan jött, hogy ő lesz a nagy megmentő(pont ebben bizonytalanodott el). Pusztán anniyban különbözik az emberek szemében a többiektől, hogy tud egy pár dolgot, aminek az eredetét senki sem tudja, illetve hogy közvetlenebb a kapcsolata az embereivel.
Azon kívül, ki tudja, hogy a skynet milyen rádióadásokat tud lehallgatni.
Filmbeli marhaság, hogy John mindenféle titkosításra utalű jel, vagy valami nélkül simán rádiózgat az emberekkel, holott a skynet simán lehallgathatja. Valószínűleg nem ilyen könnyen kommunikáltak az emberek ahogy McG gondolja, olyan módon, amit a skynet nem tud lehallgatni, különben az embereknek egy pillára sem lett volna esélye 2018-ban.
A terminátor első filmjénél, ahol elvileg még csak egyetlen cyborgot küldött vissza a skynet, már jhon connort tartotta a legnagyobb ellenfelének. ezt azért írom, hogy gondolj bele, egy olyan idősíkba, ahol nem tudhatott a skynet semmit jhonn connor múltjáról, de jhonn mégis kinőtte magát az ellenállás vezetőjének.
Ezt én értem, de még mindig az a hiba, hogy szvsz te már úgy kezeled Connort, mintha 2029-ben járnánk legalább. Abból az időből, amikor visszament a termi 84-be már Connor volt a fővezér, kyle el is mondja, hogy ő fordította meg a háborút vesztett helyzetből. Itt nem is kellett tudni valamit Connor múltjáról, a jelenéből is bőven tudta, kit kéne neki kinyírnia a múltban. De ez nem 2018-ban volt, hanem jóval később derült csak ki. Ergo 2018-ban valami más úton szerzett tudomást a skynet arról, hogy Connor a főmufti, vagy a múltbeli eseményekből, vagy a TX-től, ahogy Todd mondta, a 2018-as jelen alapján még nem léphetett volna Connor a halállista élére.