Nekem egy nagy bajom volt a Hitman filmmel: a főszereplőt játszó színész. Timothy Olyphant egy kicsit se volt félelmetes, még Statham is jobb lett volna nála.
Hát szerintem hozta ezt a jellegtelen, érzelmi analfabéta gyilkos feelinget. Vin Dieselnél azért ezerszer jobb. (nem tudom ki emlékszik még rá, de egy ideig azzal riogatták a népet, hogy ő lesz a 47-es).
És mivel én hoztam fel nemrég a Chun Li filmet. A hétvégén vettem a bátorságot és megnéztem. Nem tettem magasra a lécet az előző SF film volt az alap(nem tudom van-e még olyan, aki emlékszik rá

). Nos a film eleje még nézhető, bár az számomra rejtély, hogy Chun Li gyerekkorában ázsiai aztán egyszer csak ott van Kristin Kreuk.

Aztán már egyre jobban dobálják a szokásos kliséket és természetesen kell egy csaj-csaj táncolós jelenet is.

Na mindegy, a verekedős játék történetére én már nem nagyon emlékszem, így Bison, Balrog és a többiek előtörténetére nem tudok mit mondani. Vega nagyon gyenge azt kell mondjam, az előző filmben jobban eltalálták ezt a szereplőt. A bunyók elég érdekesek, inkább ilyen Yamakasi ugrabugra, mintsem igazi harcművészeti bemutató. Pedig Chun Li mesterét alakító színész már bizonyított a Mortal Kombat filmben, itt viszont tök bénák a verekedések, valószínű a koreográfus vagy a rendező volt megint az "okos". Így elég érdekes film kerekedett belőle, nem a pénz hiányzott belőle, vagy a szereplők (jó, azért olyan hű de magas színvonalú játék nem kell egy ilyen filmhez.

) hanem megintcsak a kreativitás, a tehetség a rendező részéről. Semmi jellegzetesen Street Fightereset nem sikerült belevinni a filmbe, ha a karakterek neveit elvesszük, a kutya nem jönne rá, hogy ez egy SF film. Kár érte...