Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364922 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2600 Dátum: 2009. július 31. - 13:59:58 »
Nekem kicsit karibtenger kalózais érzésem támadt ezektől a képektől  :roll: :uhoh:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2601 Dátum: 2009. július 31. - 14:06:57 »
Ne aggódj, annyira nem lesz jó, mint a Karibtenger kalózai volt.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2602 Dátum: 2009. július 31. - 14:24:17 »
Nem aggódok, igazából nem ismerem ezt a játékot, csak valami időhomok verzióval játszottam a mobilomon, csak ezekről a képekről jutottak a kalózok az eszembe, amúgy annál a filmnél jobb nem is lehetne, hisz az a legjobb  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2603 Dátum: 2009. július 31. - 19:15:28 »
farah lenne, csak más néven. Az meg nem bőrnaci, csak vizes. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #2604 Dátum: 2009. július 31. - 19:18:45 »
De ez a zakó akkor is furi :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2605 Dátum: 2009. július 31. - 19:24:35 »
mondom, hogy karibos  :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2606 Dátum: 2009. július 31. - 21:00:17 »
Más téma: az Asterix és Obelix filmeket (új fajta) láttátok? Nekem itthon dvd-n (eredeti) a 2. rész, a Kleopátra küldetés van meg, szerintem ez a legjobb, legviccesebb. Az 1. rész annyira nem volt jó, a 3-at pedig meg se néztem, mert nem hallottam róla túl jókat, plusz Asterix-et más színész játssza.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2607 Dátum: 2009. július 31. - 21:02:46 »
én a kleopártásat és az első rész is csak a TV ben láttam, a kleopátrás tetszett az első pedig szerintem uncsi volt, viszont ennek örömére megnéztem a rajzfilm változatot is a vikingeset, de az valami botrányos volt  :-\
amúgy az asterix nem képregényfilm?  :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2608 Dátum: 2009. július 31. - 21:11:18 »
De az.
Nem volt rossz a Kleopátrás, én azt a történetet képregényben is nagyon szerettem. Ezért külön öröm volt, hogy nagyon sok dolgot szinte egy az egyben csináltak meg benne. viszont a végén a verekedős-mátrixos-régi szamurájfilmes harcjelent iszonyatosan nagy gáz volt. Ha az nem lenne 10 pontosra értékelném a filmet, de így max egy 7-est tudok rá adni. Gondolom biztos azért rakták azt bele, hogy azoknak is legyen valami újdonság benne, akik már kívülről ismerik a történetet, de ettől függetlenül nagyon, de nagyon nem illett oda.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2609 Dátum: 2009. július 31. - 21:19:38 »
amúgy az asterix nem képregényfilm?  :headscratch:
Hopsz.

Egy Asterix rajzfilmet én is megnéztem, de a végére már komolyan félálomban voltam, nem vicc. Nem tudom miért, képregényben biztos más.

Igen, az a harcjelenet tényleg más volt, mint az egész addigi film, de azért szerintem vicces volt. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2610 Dátum: 2009. július 31. - 21:37:48 »
Hát én nem tudtam röhögni azon a jeleneten. Viszont a titkosügynökös részen kifeküdtem. "Most látsz, most nem látsz, most látod egy részemet, most megint nem látsz."  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2611 Dátum: 2009. július 31. - 22:07:22 »
A rajzfilmben az volt az érdekes, hogy a poénok kimaradtak belőle. A képregény iszonyúan vicces - főleg az Alfa-verziója -, ez a fő érdeme. A 2. film tényleg jó volt, a legjobb a háromból, de jó volt a 3. is. Az első tényleg kicsit gyenge volt.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2612 Dátum: 2009. július 31. - 22:18:45 »
képregényt én még csak benzinkutaknál olvastam németül, de egy kicsit vastagabb könyv 2000 magyar forintnyi jöróba került ezért otthagytam őket... számozva voltak kb 25 füzet volt bele bele olavstam és tényleg szórakoztatóak voltak... lehet érdemes lett volan megvenni bár inkább a horvát képregényekre spóroltam ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2613 Dátum: 2009. július 31. - 22:36:50 »
Az első se volt rossz, csak nagyon kavarták már a végét, pedig az eleje még szinte direkt átirat volt (amúgy jellemző, hogy csak a franciák tudnak úgy irodalmi alkotást adaptálni, hogy ne barmolják teljesen szét néhány alaptulajdonságot leszámítva, ld. hálivúd baromságai... és ha már Clavier, mindig eszembe jut, hogy a remek 2000-es francia modernizált feldolgozás mellett mennyire idegőrlően katasztrofális volt az amcsi Nyomorultak...), a végén ment már el nagyon az eszük. A harmadik részt még én se láttam, de nekem már az új Asterix-színész a plakáton nem volt rokonszenves.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2614 Dátum: 2009. július 31. - 22:47:53 »
Alapvetően a sorrend megegyezett a képregény-rajzfilm-filmmel. A legelső a Gall harcos volt, amiben Obelix mellőzve lett egy időre. Ez a képregényben szóviccekkel lett humoros, a rajzfilm merőben unalmas volt, a film pedig hasonlóan. A következő rajzfilm a Kleopátra volt, és az már tök vicces volt, ahogy a film is.
Gaby: hát igen, Hollywoodnak saját szabályai vannak, amiktől ezért, vagy azért, de nem lehet eltérni.
Nem volt vészes az új Asterix, hamar meg lehetett szokni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2615 Dátum: 2009. július 31. - 22:54:45 »
Igen, de más a szabály és más az, amikor már a címen és a főszereplők nevein kívül semmi sem stimmel. És jó, a Charlie Sheen-es 3 testőrnél még elment, hogy az egész inkább volt egy vígjátékba oltott kaland egy hasonló nevű műből, mint adaptáció (Porthos, mint kalóz... elég vérforraló, de ott kegyetlen humorosan jött ki, és nem is sértődtem meg miatta), de az utána jövő két filmnél már a tartalomból kellett megtudnom, hogy ez a Dumas-könyv akar lenni. Vhogy a franciáknál ezt sose éreztem, még akkor sem, amikor a Nyomorultakat átrakták a vichy-i kormány idejére, és még odáig is elmentek, hogy a főszereplő a könyvet olvasva követte le a tudta nélkül az eseményeit. Ilyet a sok okos amerikai miért nem tud? Ezen már párszor elgondolkoztam... (pedig régen még ment nekik, a negyvenes évekig rengeteg remek adaptáció készült... kicsit színesek, néhol túl színesek, de mégis sikerült sokat megőrizni az eredetiből)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2616 Dátum: 2009. július 31. - 22:59:51 »
Alighanem kevés producer egyben fan is. Mert azért ott a Sin City, ami egy az egybe szinte a képregény.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2617 Dátum: 2009. július 31. - 23:09:24 »
Ja, de azt Miller eleve egy filmsorozatnak írta. Nem szokott szerénykedni. (Amúgy komolyan kíváncsi vagyok, milyen lehetett a Marvelnél, amikor Jim Shooter leült Millerrel elbeszélgetni arról, hogy miként kellene vinnie a képregényeit...)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2618 Dátum: 2009. augusztus 01. - 13:31:05 »
Na és a Narnia krónikáit (Az orszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, Caspian herceg) láttátok?? Nekem nagyon szép dobozban az első rész van meg dvd-n, a második még nincs, bár az kicsit gyengébbre sikeredett...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2619 Dátum: 2009. augusztus 01. - 18:38:17 »
Még egyik Narniát sem láttam de abszolút nem vonz. Megint egy dedós könyvet filmesítettek meg pedig annyi jó fantasy író van és ha nagyon amcsizni akarnak hálwúdban akkor rengeteg jó amerikai fantasy író is van. Salvatore-t a népnek !  8)