Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363109 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2700 Dátum: 2009. augusztus 28. - 16:54:07 »
Na ez érdekes, az Xpress főoldalán olvastam.

"SZEPTEMBER 1-TŐL BIZONYTALAN
A WARNER-KIADVÁNYOK
SORSA MAGYARORSZÁGON!

A Warner Home Video és a New Line filmek forgalmazási joga augusztus végétől lejár az eddigi forgalmazónál, a Fórum Home Entertainmentnél.

A korábban bejelentett új megjelenések elmaradnak, és a régi kiadványok utánpótlása is megszűnik.

A WARNER nem közölte, hogy lesz-e új hazai forgalmazója a filmeknek, de az valószínű, hogy a forgalmazó-váltás miatt hónapokig fennakadások lesznek az ellátásban, és bizonyos kiadványok szinte biztos, hogy teljesen eltűnnek a hazai piacról!"

http://www.xpress.hu/

Az fasza.  :uhoh: De anno a Universal hasonló jogainak lejártakor is kongatták a vészharangokat oszt mi lett belőle ? Csak annyi hogy az új dvd-k külföldhöz képest 3 v 4 hónappal később jelentek meg. Én is mekkorát néztem mikor egy torrent oldalon megtaláltam a Bourne Ultimátumot full magyar szinkronnal gyári 5.1-el és láttam hogy az xpress-en még 4 hónap...
Azért kiváncsi leszek mi sül ki ebből.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2701 Dátum: 2009. augusztus 28. - 16:56:38 »
Még jó, hogy ez már a watchmenután történt.
Amúgy szerintem se lesz ebből semmi komoly gond.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2702 Dátum: 2009. augusztus 28. - 17:03:53 »
Én is mekkorát néztem mikor egy torrent oldalon megtaláltam a Bourne Ultimátumot full magyar szinkronnal gyári 5.1-el és láttam hogy az xpress-en még 4 hónap...
Azért kiváncsi leszek mi sül ki ebből.

a punisher war zone-al is ugyanez volt. honapokkal a kiadás előtt már megtalálható volt a szinkronos dvd kiadás, pedig azt moziba se játszották.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2703 Dátum: 2009. augusztus 28. - 18:21:01 »
Előbb utóbb rendeződik az ügy szerintem is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #2704 Dátum: 2009. augusztus 29. - 17:48:17 »
Ja ez az egyik, bár én azt azzal magyaráznám, hogy ő okozza az anomáliát... bár annyira nem vagyok otthon benne.

A másodikat még csak most hallottam 1 hónapja, és nem volt időm megnézni, leellenőrizni.
Szóval elvben az lenne, hogy a 3. részben,a mikor Marty visszamegy és tönkremegy a tank, miért nem használták azt a kocsit, ami a Doki idejében volt. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #2705 Dátum: 2009. augusztus 29. - 17:48:58 »
Áthozva a Kiadók next topicból:
Áh nekem a kedvencem, imádom. ;D
Attól függetlenül, hogy kétszer is megbukik a sztori ;D ezért veszélyesek az időutazásos sztorik.
Mikor bukik másodszor?
Én csak azt vettem észre, hogy amikor a 2. részben Biff megváltoztatja a multat, útánna a változatlan jövőbe tér vissza.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2706 Dátum: 2009. augusztus 29. - 17:51:32 »
Az is baki, hogy Marty barátnőjét a második részben ott hagyták az altervilágban, ahol már Biff a Biffco vezetőjeként tehetős üzletember. Mivel az egy párhuzamosan kifejlődött alternatív 1985, Jennifer nem lehetett volna ott abban az idősíkban ahonnét elindult.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2707 Dátum: 2009. augusztus 29. - 17:53:46 »
Ja ez az egyik, bár én azt azzal magyaráznám, hogy ő okozza az anomáliát... bár annyira nem vagyok otthon benne.

A másodikat még csak most hallottam 1 hónapja, és nem volt időm megnézni, leellenőrizni.
Szóval elvben az lenne, hogy a 3. részben,a mikor Marty visszamegy és tönkremegy a tank, miért nem használták azt a kocsit, ami a Doki idejében volt. :headscratch:
Basszus ez még eszembe se hutott, de tényleg.
Habár ha belegondolsz, nem használhatják azt a kocsit a visszaútra, mert akkor nem lesz ott a barlangban 1955-ben, és akkor ügye nem bírna Marty visszautazni, és akkor egy akkora paradoxon lenne, mint a ház.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2708 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:02:29 »
Kövessük le az időutazásokat úgy egyszerűbb rájönni hol vannak a logikai hibák

BuB

• Pókfej
« Válasz #2709 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:03:37 »
Persze, de baki mivel nem jegyezte meg senki ;D
Plusz nem is kellett volna használniuk, csak az alkatrészeket átrakni, mert gondolom egy tanktartályt könnyen kitudott volna cserélni Doki az 50-es években.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2710 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:06:35 »
Mivel a Doki Delorean-jébe belecsapott a villám, feltételezem nemcsak a fluxuskondenzátort, hanem az autó minden elektronikus berendezését hazavágta, azok nélkül pedig a Mister Fusion se működött ami a Doki autóját benzin helyett hajtotta.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2711 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:12:51 »
Az nem is baj, mert emlékeim szerint Marty kocsijának a tankja lyukadt ki, amiben a benzin volt, szóval cssak azokat kellett volna átcserélni, és ezt a kettőt tuti tudta volna pótolni az 50 es években már.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2712 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:14:12 »
De ha Marty kocsijából elfolyt a benzin és a Dokiéban egyáltalán nem is volt mert azt a Mister Fusion hajtotta akkor mit kellett volna kicserélniük?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2713 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:30:39 »
Ott a pont Ben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2714 Dátum: 2009. augusztus 29. - 18:51:36 »
Hát sztem a két kocsi egy és ugyanaz volt, mert nem volt akkora változtatás rajta eszközölve az 50-es évek dokija által, csak a fluxus izét cserélték ki nem? Tehát a tank és a benzin mindkettőben egyforma volt. :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2715 Dátum: 2009. augusztus 29. - 19:11:11 »
De ha Marty kocsijából elfolyt a benzin és a Dokiéban egyáltalán nem is volt mert azt a Mister Fusion hajtotta akkor mit kellett volna kicserélniük?
Á-á. Nem. A harmadikban pont ezt mondja Marty is, hogy nincs gond, hogy elfolyt a benzin, mert ott van Mr Fusion. És arra mondta akkor a doki, hogy a fusion csak a fluxuskondenzátort hajtotta, az autó benzinnel ment. Tehát amikor a doki visszament 1885 a villámcsapás által, lennie kellett benne benzinnek, mert nem a motor ment tönkre, hanem az elektronikai rendszer. Tehát itt a baki.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2716 Dátum: 2009. augusztus 29. - 23:38:52 »
Nem, volt valami a kocsiban, ami mindig is benzinnel ment, nem Mister Fusionnal. Csak már nem emlékszem mi volt az.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2717 Dátum: 2009. augusztus 30. - 07:06:09 »
Nem, volt valami a kocsiban, ami mindig is benzinnel ment, nem Mister Fusionnal. Csak már nem emlékszem mi volt az.
Elötted írtam, a motor ment benzinnel.  ;) De biztos azért nem akarták kicserélni a másik autóéval, mert féltek, hogy megbomlik a tér-idő-kontinuum, és megsemmisül a világegyetem, ha a két autó alkatrésze találkozik egymással.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2718 Dátum: 2009. augusztus 30. - 09:40:03 »
Megvan a megoldás.
Azért nem használhatták fel a Doki kocsijának egyetlen darabját sem, mert Marty azzal ment vissza a múltba.
A Doki visszarepült az időben, majd megírta a levelet amelyben tájékoztatta Marty-t.
Marty az 1955-ös Doki segítségével felkutatta a régi bányánál az elrejtett kocsit.
Marty ezzel Doki után ment.
Így mikor megérkezett már tényleg két időgép volt, az elrejtett (amelyet Marty 1955-ben talál meg) és az amellyel visszajött.
De ha az elrejtett időgép alkatrészeit megpiszkálják Marty talán nem jöhet Doki után, mert az elrejtett időgép válna működésképtelenné amelyet 1955-ben talál meg.
Ugye milyen egyszerű.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2719 Dátum: 2009. augusztus 30. - 09:45:22 »
Ja, csak tudod hogy van. Újabb levelet is küldhetett volna, vagy hagyhatott volna még egy leírást a másik kocsiban, hogy utólag a benzintartályt is kiszedték, így azt is pótolni kellene. ;)
De látod, ez a hiba az időutazós filmekkel, hogy rengeteg bakit lehet felfedezni benne.