Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363367 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2860 Dátum: 2009. szeptember 29. - 23:01:01 »
Akkor úgy mondom miért ne?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2861 Dátum: 2009. szeptember 29. - 23:02:29 »
A kérdés, hogy miért ne? :)

gaby, ez már elég durva tényleg, hogy a wikis tartalom alapján ítélünk meg valamit. Mellesleg a film alapjai valóban nem most jöttek le, de így együtt még nem volt látható sehol...másrészt meg nem csak azt jelenti az eredeti ötlet, hogy valami olyat mutat be, amit még soha. Olyat manapság már elég nehéz. Azért épül eredeti ötletre, mert maga az alapötlet fullosan Neil Blomkamp gyerekkori élményeiből származik, a négerekkel szembeni szegregációs politikából. Az Alive in Joburg kisfilmből készült egész estés változat, de a kisfilmel Blomkamp a korábbi emlékképei alajén forgatta le, csak a négereket lecserélte űrlényekre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2862 Dátum: 2009. szeptember 30. - 07:22:10 »
Mert Bentől valami komolyabb forrást vártam. Mert pl az ottani cikk irója sem adott semmi forrást a cikkéhez, ennyi erővel akár ki is találhatta.  ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #2863 Dátum: 2009. szeptember 30. - 10:05:37 »
Ju: nálatok is extrém hangerővel ment a film? Ilyen hangosan még sosem láttam moziban filmet, mint ezt, lehet, hogy az volt a zavaró benne.
Nálunk is hangos volt, de engem nem zavart, hanem kicsit belevitt a filmbe.

Idézet
Tényleg klasszikus elemekkel ment: de mindegyikkel. :D
Értelek. :D Engem ez pont, hogy nem zavart, hanem tetszett, hogy szándékosan beletettek mindent. ;)
Azért az üllős jelenet mindent visz. ;D Tény, hogy nem lehet komolyan venni, de pont ezért volt hatalmas. :D Onnantól már arra voltam kíváncsi, milyen más elemeket hoznak még be. :)

Idézet
Azért vicces volt, hogy az ördög elől bezárkózott az emeletre, de még inkább az, hogy az ördög a lépcsőn jött fel. :D
Tényleg vicces, de nekem tetszett az, ahogy feszültséget próbáltak kelteni vele. Hasonló helyzetben én sztem már reszketnék és nem azon törném a fejem, hogy máshogy is jöhetne. ;) Meg amúgyis az volt a lényeg, hogy 3 napig "csak" ijesztget a démon, mert neki ez a perverziója.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2864 Dátum: 2009. szeptember 30. - 13:29:07 »
Amúgy múlt héten megnéztam az Angyalok és démonokat. Bejött, a könyvet néhol rendesen átírták de inkább előnyére mint hátrányára ! Ewan McGregor pedig nagyon jót alakított (megint) nagyon jó színésznek tartom őt.
Nekem is volt szerencsém a filmhez. Bár én egyik regényt se olvastam és a Da Vinci filmnek az eseményeit se tudnám már elmondani (csak arra emlékszem, hogy volt benne valami őrült szerzetes, aki üldözte őket  :D), azért nem volt rossz ez a film se. De egy fél év múlva biztos erre se fogok emlékezni, hogy konkrétan mi is történt benne. Túlságosan kiszámítható a történet. Engem kimondottan idegesített, hogy mindenhova 2 perccel a határidő előtt érnek oda. Vagy a csavar a történetben, hát inkább úgy fogalmaznék, hogy az lett volna a csavar, ha a végén nincs csavar.  ;D A zenéje ellenben nagyon jó, hangulatos már csak azért is érdemes megnézni a filmet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2865 Dátum: 2009. szeptember 30. - 13:30:16 »
Sepi: Azért kicsit fárasztó lenne minden hírnél forrást megadni. Amit írunk, mi is és más magyar blogok is általában, néhány már jól ismert forrásból szerezzük az infót. Ezeknek a linkje megtalálható oldalt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2866 Dátum: 2009. szeptember 30. - 13:32:19 »
Pepo blogja meg amúgy is az egyik legjobb a témában ha nyalhatok ilyet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2867 Dátum: 2009. szeptember 30. - 13:38:33 »
A baj vele, hogy kevesen csináljuk és így csak egy réteglefedettséget ad filmekből. MOndjuk én mindig is arany középutat akartam, ahol hírek is vannak meg írások is. PL a filmdroidon Koimbra már tényleg olyan dolgokról is közöl valamit, amit szerintem a kutya sem néz meg, más blogok meg csak kritikákkal foglalkoznak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2868 Dátum: 2009. szeptember 30. - 13:40:01 »
Olyan oldal kellene nálunk is mint a slashfilm vagy a comingsoon.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2869 Dátum: 2009. szeptember 30. - 15:15:42 »
Sepi: Azért kicsit fárasztó lenne minden hírnél forrást megadni. Amit írunk, mi is és más magyar blogok is általában, néhány már jól ismert forrásból szerezzük az infót. Ezeknek a linkje megtalálható oldalt.
Azért nem olyan fárasztó egy cikkhez egy linket bedobni. Mert a szimpla olvasó nemigazán fogja átkutatni az oldalt a linkek után, és ha nincs link a cikkben, könnyen kacsának vehetik a hírt, mert semmi nincs megemlítve a cikkben, amiből következtethetne, hogy honnan van az információ.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2870 Dátum: 2009. szeptember 30. - 15:16:58 »
Nem mintha a filmes híreknek a nagy többsége nem lenne amúgy is kacsa.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2871 Dátum: 2009. szeptember 30. - 15:20:58 »
Pont ezért fontos a forrás megadása.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2872 Dátum: 2009. szeptember 30. - 15:43:26 »
Kacsának tűnő hírekkel nem foglalkozunk, vagy ha elő is kerül, kiderül a bejegyzésből, hogy erősek a mi kétségeink is a hír valóságtartalmát illetően.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2873 Dátum: 2009. szeptember 30. - 15:47:45 »
Én elhiszem ezt nektek, de egy olyan valaki, aki először talál rá az oldalatokra, nem biztos, hogy le fogja vágni.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2874 Dátum: 2009. október 02. - 09:13:19 »
A megdöbbentő igazság a Terminatorok időutazási technikájáról

:)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2875 Dátum: 2009. október 02. - 10:21:31 »
Hát ez k...a nagy :lol:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2876 Dátum: 2009. október 02. - 14:16:32 »
Masterpiece  :lol: :lol: :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2877 Dátum: 2009. október 02. - 23:26:28 »
És ezen az oldalon még több elme roggyantságot találhattok
http://www.howitshouldhaveended.com/index.php

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2878 Dátum: 2009. október 03. - 00:51:29 »
Van köztk pár gyenge darab, de ez tényleg nagy poén. Ráadásul még érdekes is és el lehet rajta gondolkozni.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2879 Dátum: 2009. október 03. - 12:25:47 »
Valaki nem tudja, hogy a nemrég kiadott Die Hard díszdobozban az eredeti szinkronos filmek vannak-e (könnyű felismerni az eredeti szinkront, mert abban több káromkodás van, mint kötőszó, főleg a 3.-ban)?
Mert akkor tuti megvenném, de ha netán a drágán begyüjtött dvd-n ilyen lagymatag beszéd van, akkor kidobnám az ablakon.