Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360956 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3000 Dátum: 2009. november 04. - 17:22:37 »
Prince of Persia elég ütős kis filmnek ígérkezik. Bár én a legújabb játékkal még nem játszottam, de látom a trilógiából (Sands of time, Warrior within, Two thrones) elég sokat belegyúrtak a filmbe.
Bloodrayne filmek? Erre csak egy válasz létezik:  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3001 Dátum: 2009. november 04. - 17:25:15 »

Bloodrayne filmek? Erre csak egy válasz létezik:  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez megfelelőbb

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3002 Dátum: 2009. november 04. - 17:56:20 »
Az egyetlen folytatásos Uwe Boll-film...

Ha jól látom, gyakorlatilag Karib-tenger kalózai, csak Perzsiában. Az egyetlen oka annak, amiért még reménykedek a filmben, a Karib volt az utóbbi sok évben az egyetlen olyan film, ami ha az eszembe jut, mindig szívesen emgnézném újra, mert szinte tökéletes kalandmozi (és még a folytatásait se szúrták el különösebben). Ami viszont kicsit érdekes, hogy nagy átlagban az új trilógia minden fontosabb elemét átemelik a filmbe, vagyis ha lesz folytatás, gőzöm sincs, mi a fenéből csinálják, a következő trilógia tart még keményen az első részénél a konzolokon.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3003 Dátum: 2009. november 04. - 18:43:50 »
Egész jó ez a PoP trailer, én játszottam valamelyik részével. Talán az elsővel. :headscratch:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3004 Dátum: 2009. november 04. - 19:17:41 »
Nekem csak az ős PofP rémlik  8) A dicsődéges Prehistorik korszakból  8) 8) 8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3005 Dátum: 2009. november 04. - 19:41:38 »
Az egyetlen folytatásos Uwe Boll-film...
Nem is tudom, ez degradálja le jobban az egészet, vagy a House of the Dead, amiből más készített folytatást, pedig ő kezdte el.  ;D

Idézet
Hmert szinte tökéletes kalandmozi (és még a folytatásait se szúrták el különösebben).
Nekem a 2. rész már nem igazán tetszett. Elnyújtott volt, kis Depptelenítéssel benne, ami megint csak nem tett jót neki (Bloom és Keira nem tudták elvinni a filmet), bár a nagy haverom visszatérése a végén jó volt. A 3-at viszont nem láttam.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3006 Dátum: 2009. november 04. - 20:08:18 »
A harmadik nagyon gyengén indul, aztán egyetlenül felpörög, a vége viszont kicsit túl meloframatizált, bár kifejezetten meglepő a sorozat hangulatát figyelembe véve. A leggyengébb rész, de vannak nagyon jó pillanatai, és így is jobb film, mint a hollywoodi megafilmek 99.99%-a mostanában. És remélem, tényleg lesz folytatás, mert a végén nyitva hagytak egy szálat direkt emiatt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3007 Dátum: 2009. november 04. - 20:08:53 »
Az első rész jó volt! A második? nagyobb, hosszabb, látványosább, felszínesebb, butább, humortalanabb és unalmasabb. A harmadik? még nagyobb, még látványosabb...a többit kitaláljátok a második rész mintájára.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #3008 Dátum: 2009. november 04. - 20:34:55 »
Ja, a  Karib filmeket, sztem csak Depp adja el. Az első rész zseniális, akár hányszor látom, Deppen örökké tudok nevetni. A többi rész tényleg hagy kívánni valót, de a folytatásra én is kíváncsi lennék, főleg, ha az a pletyka válik valóra, hogy Jacknek lesz egy testvére, és az a srác játsza (bocs a nevét nemtom, de hasonlít is Jaclre eleve ;D) aki már kétszer is vezetett Mtv europe awardsot Brtineyvel.
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 04. - 20:36:35 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3009 Dátum: 2009. november 04. - 21:16:00 »
Karib téren nálam a 2. rész a nyerő. A 3. majdnem mese habbal. És külön sérelmezem a magyar szinkront mert nem az első rész szinkron színésze lett Barbadossa kapitány magyar hangja :( Tudja vki miért nem ? Meghalt az 1. rész hanjga ?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3010 Dátum: 2009. november 04. - 21:25:15 »
Már a másodikban se ő volt.
Sőt csak a 3 főszereplőnek maradt az "eredeti" hangja, mindenki más változott...
Szerintem nem, Rajhona Ádám még él, csak tipp, de akkoriban csinálhatták újra a Vissza a Jövőbe új szinkront, lehet amiatt nem ért rá. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3011 Dátum: 2009. november 04. - 21:27:36 »
 :lol: :lol:
ezt nézzétek meg, ha már a bloodrayne 2-től ki voltatok akadva!
http://www.imdb.com/title/tt1159482/
 :lol: :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3012 Dátum: 2009. november 04. - 21:30:33 »
Xar a köbön. Shit3

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3013 Dátum: 2009. november 04. - 23:02:39 »
Loken kisasszony direkt játszik minél gányabb filmekbe? Hiába gyengus volt a t3-mal ő is, azért enynire lecsúszni már tudatos tervezésre vall.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3014 Dátum: 2009. november 05. - 13:46:55 »
Tán máshova nem hívják.  :D Tudjátok, hogy a legutolsó (dupla rész) Slidersben is játszott még fiatalabb korában (olyan 17 lehetett). A "rendes" sorozatból, ahol még Mr. Mystique volt Mallory.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3015 Dátum: 2009. november 06. - 11:51:09 »
Ami viszont kicsit érdekes, hogy nagy átlagban az új trilógia minden fontosabb elemét átemelik a filmbe, vagyis ha lesz folytatás, gőzöm sincs, mi a fenéből csinálják, a következő trilógia tart még keményen az első részénél a konzolokon.
Talgaby, téged már nagyon megfertőzött a mostanában divatos sorozatban gondolkozzunk mentalitás.
Mi a rák rá a garancia, hogy lesz több POP film, lehet, hogy most elhasal, mint a fene. Inkább gondolkozzanak egy jó filmben, de az legyen kerek lezárt, és állja meg a helyét egymagában is szükség esetén, mint hogy úgy járjanak, mint a T 4-nél. Ahol marhára látszik, hogy sorozat film, csak épp a többi rész fog elmaradni (és ügye még baromi sok ilyen van).
A mi kerüljön a többi részbe dilemmát, majd felteszik maguknak akkor, ha már ott tartanak, addig inkább legyen egyetlen film a cél.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3016 Dátum: 2009. november 06. - 13:40:55 »
Ugyanez előjött a Silent Hill filmnél is, Piramisfej kapcsán.  :)
Engem az tud kiakasztani kicsit, amikor sokan felháborodtak pár éve, hogy a Panini Pókembere "Hihetetlen" jelzőt kap, mert akkor mit fog kapni a Hulk, ha majd az jelenik meg?  :stupid: Mintha ez lenne a legfontosabb dolog a világon, mintha bármi esély lett volna egy Hulk képregényre, de ha mégis, akkor ahogy a Pókember lehetett hihetetlen, úgy a Hulk is lehetett volna bármi más.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3017 Dátum: 2009. november 06. - 16:06:27 »
Csakhogy a PoP története nem olyan, hogy bele lehet rakni 150 percbe, tehát eléggé adja magát a folytatás, és egy ilyen látványfilmnél kicsi esélyt adok a hasalásra. Ez tipikusan olyasmi, hogy simán 2-3 részben lehet vele gondolkozni, mert az alapanyag nagyon adja magát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3018 Dátum: 2009. november 06. - 19:25:56 »
Nem ismerem a játékot, de azért abban elég biztos vagyok, hogy annak az első része is önálló történet volt, nem pedig az első része egy trilógiának.  ;) :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3019 Dátum: 2009. november 06. - 19:32:41 »
Az első persze, önálló, lezárt sztori volt. Nem is az a gond, hanem a filmben benne lesz a másik kettőé is, csak vegyesen. Bár lehet, hogy végső soron a látvány miatt, mert a harmadik rész már inkább volt látványelem-felvonultató effektparádé, mintsem egy ügyességi játék. De legalább látványos volt. Még ha a főellenség elég röhejes is.