Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362933 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3060 Dátum: 2009. november 25. - 16:01:09 »
Kinget már ott elküldtem a halál f*szára, amikor minden idők legjobb filmjét, A ragyogást nem tartotta elég regényhűnek és ezért nem volt elégedett vele...helyette leforgattatta a saját verzióját, ami természetesen vállalhatatlanul gyenge lett. Most ismét bebizonyította, milyen értelmes ember. Szép volt Steve! :drying: :drying: :drying:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3061 Dátum: 2009. november 25. - 16:16:43 »
Mit vársz tőle? Írni se tud.  :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3062 Dátum: 2009. november 25. - 17:49:43 »
Mit vársz tőle? Írni se tud.  :D

Öööhhmmm.  :D Ez felelőtlen kijelentés.  :hehe:

Ragyogás ügyben nem nyilatkozom, szándékosan nem néztem meg a filmet és olvastam a könyvet pedig már egy éve is megvannak kb  :hehe:

Sokan kritizálják King legújabb írásait, tény és való hogy akkor hozta össze a legjobbjait amikor bevolt tépve, lehet vissza kéne szoknia  :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3063 Dátum: 2009. november 25. - 18:06:42 »
Egyik ragyogást se nézted meg? Pedig a jack nicholsonos kötelező darab. Csak ajánlani tudom bárkinek.
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3064 Dátum: 2009. november 25. - 19:46:10 »
Igen tudom de nekem eddig valamiért kimaradt  :D De épp az a verzió van meg  8)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3065 Dátum: 2009. december 03. - 12:02:24 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3066 Dátum: 2009. december 03. - 12:11:12 »
http://www.imdb.com/title/tt0985694/
ez micsoda szereposztás, nem semmi. kíváncsi leszek majd erre a filmre.

Csupa nímand B listás színész meg elfelejtett sorozatsztár. DeNiro-nak a Showtime óta pedig már nincs hova süllyednie.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3067 Dátum: 2009. december 03. - 12:16:16 »
majd meglátjuk. :) Szerintem steven golyófogó seagal kivételével nem tehetségtelen színészek. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3068 Dátum: 2009. december 03. - 12:18:50 »
Nem tehetségtelenek?  :o Egyet mondj közülük akibe legalább annyi tehetség szorult mint Lassie kutyába. Danny Trejo ő rendben van, ő trash film színész és annak tökéletes. DeNiro is tud jó lenni. De a többi übergázos.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3069 Dátum: 2009. december 03. - 12:26:30 »
Mondok többet.
Cheech Marin legalább olyan jó trash színész, mint dany treyo. Jeff Fahey-nek is megvoltak a jó pillanatai. Jessica albát szeretem, ő is jó több szempontból is.
Rose McGowan-t csak névről ismerem, róla nem tudok sokat mondani.
Don john son és michel rodrigez pedig külön kategória. Michel rodrigez elég karakteres, csak az baj vele, hogy egyféle szerepet tud igazán jól játszani, de azt viszont nagyon jól. Don johnson meg bár nagyon lesüllyedt egy időben, de ő azért letett valamit az asztalra.

---
Szerk.: Ja, és mellesleg egy robert rodrigez + quentin tarantino filmről beszélünk!

« Utoljára szerkesztve: 2009. december 03. - 12:28:29 írta grey gargoyle »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3070 Dátum: 2009. december 03. - 13:04:12 »
Don johnson meg bár nagyon lesüllyedt egy időben, de ő azért letett valamit az asztalra.

Le. A whiskey-s üveget. De csak addig amíg nem talált hozzá egy tiszta poharat.

Ja, és mellesleg egy robert rodrigez + quentin tarantino filmről beszélünk!

Levezetem másképp. Robert Rodriguez + Quentin Tarantino = Uwe Boll2

Michel rodrigez elég karakteres, csak az baj vele, hogy egyféle szerepet tud igazán jól játszani, de azt viszont nagyon jól.

Akkor mi benne a jó? Ha már színésznek nevezi magát, akkor játsszon is, ne csak egy helyben álljon minden filmjében és összevont szemöldökkel bámuljon a világba.

Rose McGowan-t csak névről ismerem, róla nem tudok sokat mondani.

Őt Robert Rodriguez dugja, szóval ő sem a tehetsége miatt jutott be a filmbe, hanem mert szép az alsó mosolya.

Cheech Marin legalább olyan jó trash színész, mint dany treyo.

Oké, ezzel nem tudok vitába szállni, ő tényleg jó.

Jessica albát szeretem, ő is jó több szempontból is.

Ja, ő az a csaj aki öt évvel ezelőtt Megan Fox volt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3071 Dátum: 2009. december 03. - 13:33:24 »
Levezetem másképp. Robert Rodriguez + Quentin Tarantino = Uwe Boll2

Ebben egész biztos, hogy nem fogunk egyetérteni. :) Úgyhogy erről kár is lenne vitát nyitni. :)
Aki olyan filmeket tud csinálni, mint az alkonyattól pirkadatig, vagy a desperado, az számomra egy isten lesz mindig is. :)

Összevont üzenet ideje: [time]Thu Dec  3 14:51:00 2009[/time]
Ja, ő az a csaj aki öt évvel ezelőtt Megan Fox volt.

"2001-ben Jessica feltűnt a "People's Choice Awards" ceremónián, ahol a legjobb színésznő kategóriájában volt jelölve. Jessicát láthattuk a "Golden Globe Awards"-on is, ahol a legjobb új színésznőnek jelölték szintén a sorozatok kategóriában. 2001. májusában"

Tisztára "b" kategóriás. :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 03. - 14:51:59 írta grey gargoyle »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3072 Dátum: 2009. december 03. - 14:53:35 »
Pedig az.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3073 Dátum: 2009. december 03. - 15:01:05 »
Lehet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3074 Dátum: 2009. december 03. - 17:28:46 »
grey: valahol volt diskurzus a Becstelenekről, még kritikát is másoltam be biztos lemaradtál.

Idézet
DeNiro is tud jó lenni.
Sssss. Robert De Niro-ról beszélünk?
 AZ ifjú Vito Corleone-ről? A taxisofőrről? A Dühöngő bikáról? David Aaronsonról a Volt egyszer egy Amerikából? AZ Angyalszív ördögéről? Jimmy Conway-ről? Max Cady-ről? Lorenzo Anello-ról? Ace Rothsteinről? Netán soroljam még?

Ha ugyanarról az emberről beszélünk, akkor szégyen gyalázat rá azt mondani, hogy lehet jó.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3075 Dátum: 2009. december 03. - 17:33:57 »
Sssss. Robert De Niro-ról beszélünk?
 AZ ifjú Vito Corleone-ről? A taxisofőrről? A Dühöngő bikáról? David Aaronsonról a Volt egyszer egy Amerikából? AZ Angyalszív ördögéről? Jimmy Conway-ről? Max Cady-ről? Lorenzo Anello-ról? Ace Rothsteinről? Netán soroljam még?

Ha ugyanarról az emberről beszélünk, akkor szégyen gyalázat rá azt mondani, hogy lehet jó.
Ez inkább De Niro-ra nézve szégyen gyalázat, hogy ilyen filmek után képes volt olyan szintre lesüllyedni, ahol most van. És Ben erre értette. Régebben valóban nagy színész volt, de manapság nem tudsz olyan filmet mondani, amiben kiemelkedett volna a középszerűségből. Ő is a régi hírnevével próbálja meg eladni magát. Minden filmjében ugyanazt a figurát adja, semmi pluszt nem villant meg már jó ideje.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3076 Dátum: 2009. december 03. - 17:47:20 »
Idézet
DeNiro is tud jó lenni.

Én a Rocky és Bakacsin Fearless Leader-réről, az Apádra ütök (és folytatásai) Jack Byrnes-áról, a Showtime Mitch Preston-járól, a Csillagpor buzeráns Shakespeare kapitányáról beszélek. És szégyen gyalázat hogy egy egykori színészóriás, akit őszintén csodáltam, és imádtam a filmjeit egy másodosztályú vígjátékmumussá alacsonyodott. Úgy fer ha a teljes pályáját nézzük, és az utóbbi 15 évből alig van olyan filmje amit végig bírok nézni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3077 Dátum: 2009. december 03. - 20:00:42 »
Hm, pedig a Csillagporba én azon az egy részen szakadtam meg a röhögéstől, amikor átváltott a buzi figurára, rohadt nagy volt sztem. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3078 Dátum: 2009. december 03. - 21:52:56 »
Igen, végülis minden nemes művésznek minden alkotása kiemelkedő. Srácok, wake up!

De Niro ha ezek után az összes filmjében egy transzfesztitát fog alakítani, akkor is a valaha volt egyik legjobb színészként kell beszélni róla.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3079 Dátum: 2009. december 04. - 07:50:45 »
2002-es az utolsó film, amit láttam De Niro-tól, azóta semmit. Viszont az utolsó jó filmje amit láttam tőle az a Ronin volt, az pedig már 10 éves film. Dehát ő is öregszik