Egyetlen szóval sem mondtam, hogy nem kedvelem Tarantino-t vagy Rodriguez-t. Sokan húzzák a szájukat pl a Kill Bill-től de nekem speciel Tarantino-tól az a kedvencem, és a Kutyaszorítóban benne van a 20 kedvenc filmem között mert egyszerűen zseniális. A kedvenc Helyszínelők dupla epizódomat is ő rendezte és ő írta a forgatókönyvet. De, ez nem jelenti azt, hogy akkor minden filmjét rózsaszín ködön keresztül fogom megnézni. Legalább annyi jó filmje van, mint ahány xar filmje, amelyekkel a saját bevallása szerint sem tudja mit is akart kifejezni.
Rodriguez már keményebb dió, mert a Faculty-t legalább négyszer láttam tőle. Remek akció rendező lenne, ha nem csinált volna olyan fos filmeket, mint a Kémkölykök sorozat vagy a Cápasrác és Lávalány. Tudom hogy országos cimborája Tarantino-nak, de annyira majmolja QT stílusát és történetvezetését, hogy sokszor emiatt hagyom félbe a filmjei nézését. Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy nálam ők ketten egy szinten állnak Uwe Boll-al. Mindhárman trashfilm rendezők. Mielőtt Uwe meg nem hülyült volt egy-két jó filmje, mint a 97-es Das erste semester.