Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364396 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3140 Dátum: 2009. december 17. - 21:43:06 »
Sepi, ő nem a Rómában játszik? :)

Tutira nem kendo, inkább kenjutsu akkor.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3141 Dátum: 2009. december 17. - 21:46:27 »
Sepi, ő nem a Rómában játszik? :)
Miért, most nem arról beszélünk?  :nemtudom:

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #3142 Dátum: 2009. december 17. - 22:14:10 »
Én akkor az Avatarra gondoltam. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3143 Dátum: 2009. december 17. - 22:55:49 »
Pepo, mi sose fogunk egyetérteni a filmeken.  :D Tényleg simán tetszik nekem egy csomó sztori nélküli film, mert esetleg hangulata van, vicces, szórakoztató, vagy egyszerűen csak magával ragad (ahogy mondta valaki, hogy "jó lenne ott lenni"). A Gladiátor számomra egy merő unalom volt, semmi ilyesmit nem éreztem. Elvárásaim nem voltak, mert fogalmam se volt, miről fog szólni. Kövezzetek, de mondjuk Uwe Boll-szintű szórakoztatásnak tűnt.  :D Ja, és a történelmi hűség engem se izgat, amíg nincs benne egetverő baromság.  ;)  :)
Az Utolsó szamuráj se volt szuperjó, de azt egyszer úgy végignéztem, hogy érdekelt a történet, a végkifejlet, meg minden (kár, hogy a végén elcseszték a csatát), de jók voltak a szereplők benne például.
A Trójával, akinek baja van, a legtöbbször azért van, mert nem volt benne semmi történelmi hűség. Ha ez nem zavart volna senkit, sokkal jobban is élvezhették volna.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3144 Dátum: 2009. december 17. - 23:03:36 »
Predash nem vagy egyedül. Engem sem érdekel az Avatar. Jó, persze vizuális orgia meg minden, de semmi eredetiség nincs a történetben, csak sokadjára elmeséli John Smith és Pocahontas sztoriját.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3145 Dátum: 2009. december 18. - 00:17:16 »
Az Utolsó szamuráj se volt szuperjó, de azt egyszer úgy végignéztem, hogy érdekelt a történet, a végkifejlet, meg minden (kár, hogy a végén elcseszték a csatát), de jók voltak a szereplők benne például.

Mit rontottak el a csatajelentben szerinted? Miért nem tetszett?
Mondjuk nekem sem a csatajelenet volt a fő durranás, engem inkább a film közepe fogott meg, amikor bemutatják a szamurájok életvitelét, azokból a jelenetekből annyira árad a harmónia, hogy teljesen el tudok veszni bennük.:)
Idézet
A Trójával, akinek baja van, a legtöbbször azért van, mert nem volt benne semmi történelmi hűség. Ha ez nem zavart volna senkit, sokkal jobban is élvezhették volna.
Szerintem inkább az a baj, hogy a Trójai háborút leginkább Homérosz Íliásza alapján ismertük meg, az pedig félig meddig inkább monda, mint történelmi leírás, szerepelnek benne istenek, satöbbi... Enélkül a misztikus tartalom nélkül pedig a film tényleg furcsán hatott kicsit.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3146 Dátum: 2009. december 18. - 03:26:47 »
kaine: Ezennel meg vagy kövezve.

Az utolsó szamuráj elsőre nekem is bejött, jó kis érzelmes film, második megtekintésre viszont a végén már szenvedtem kissé. Zavaró már a túlzott idealizmusa és főleg az, hogy pont egyedül Tom Cruise éli túl a csatát, természetesen senki más, és az addig kőkemény, rendíthetetlen, érinthetetlen császár, pont neki annyira megenyhül, mint a forró viasz. Na neeee
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3147 Dátum: 2009. december 18. - 03:30:04 »
Predash nem vagy egyedül. Engem sem érdekel az Avatar. Jó, persze vizuális orgia meg minden, de semmi eredetiség nincs a történetben, csak sokadjára elmeséli John Smith és Pocahontas sztoriját.
Én tegnapelőtt hallottam róla először, és csak annyit tudok róla, hogy a poszterén egy kék fej is van. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3148 Dátum: 2009. december 18. - 12:43:08 »
Pepo ebben te talán tájékozottabb vagy: olvastam pár külföldi filmes oldalon, hogy James Cameron meg akarja venni a Terminator jogait. Tényleg így van?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3149 Dátum: 2009. december 18. - 15:00:40 »
Ez a téma időről időre előkerül. Most is vannka ilyen hírek, de korábban is voltak, és nem lett belőle semmi.

Két dolog biztos: Csak azért nem készült el Cameron 3. Terminator filmje, mert a jogokkal szarakodtak és Cameron megunta a hajcihőt, inkább más filmekkel kezdett foglalkozni. A másik dolog, ami biztos, hogy a Terminator jogok eladók. Boldog-boldogtalan megveheti, akinek van 60 millió dollárja. Ennyire taksálja ugyanis az egész franchise jogait mindenestül a Halycon Company. Nyilván Cameron nem saját zsebből szeretné megvenni a jogokat, ha tényleg meg szeretné venni. Bár én kételkedem benne, sajnos.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3150 Dátum: 2009. december 18. - 15:06:31 »
Értem köszi. Remélem nem csak kacsa lesz, mert egy olyan T filmet szívesen megnéznék amit megint James Cameron dirigál.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3151 Dátum: 2009. december 18. - 17:52:07 »
Momentán engem sokkal jobban érdekel az, hogy Cameron mit nyujt a Terminatoron tól, ezért néztem meg az Avatart. :nezze:

venom75

• Pókfej
« Válasz #3152 Dátum: 2009. december 18. - 18:00:37 »
És hogy tetszett , azt mondják ( írják ) nagyon jó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3153 Dátum: 2009. december 18. - 18:10:57 »
Hát én kábé fele-fele arányban látom az elborult kötekedők, és az istenítők számát.
Hogy őszinte legyek, szerintem egyi8k sem fedi le maximálisan a valósőágot.
Látványilag valóban olyat nyujt a film, mint soha eddig semmi, de történetileg valóban a Pocahontas sztori átírása egy sci-fibe.
Mindent összevetve én borzasztóan szeretem Cameron filmjeit, és inkább nézek meg egy jól ismert történtet jól kidolgozva (a párbeszédek, a cselekmény sose válik banálissá, vagy ellentmondásossá, végig következetes, és jól felépített, de igazábol nem is lep meg), mint egy minden percében röhejessé váló filmet (az utóbbi évek látvány filmjei sajnos ilyenek).
Erre a filmre kell egyfajta gyermeki nyitottság, és egy baromi nagy 3D-s vászon, és akkor valóban elvisz egy másik mesés világba.
Ja és nem utolsó sorban rég láttam ennyire látványos mecha összecsapást, mint tegnap este.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3154 Dátum: 2009. december 18. - 18:14:40 »
Ja és nem utolsó sorban rég láttam ennyire látványos mecha összecsapást, mint tegnap este.
Miért, csak nem összeverekedett két geek a mozipénztárnál?  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3155 Dátum: 2009. december 18. - 18:20:08 »
És abban mi a mecha, mindketten járókerettel érkeztek? ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3156 Dátum: 2009. december 18. - 18:26:04 »
Például.   :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3157 Dátum: 2009. december 18. - 18:29:40 »
Passzolna is a témához, mivel a film főhöse is tolószékes volt. ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3158 Dátum: 2009. december 18. - 18:29:53 »
Ez a téma időről időre előkerül. Most is vannka ilyen hírek, de korábban is voltak, és nem lett belőle semmi.

Két dolog biztos: Csak azért nem készült el Cameron 3. Terminator filmje, mert a jogokkal szarakodtak és Cameron megunta a hajcihőt, inkább más filmekkel kezdett foglalkozni. A másik dolog, ami biztos, hogy a Terminator jogok eladók. Boldog-boldogtalan megveheti, akinek van 60 millió dollárja. Ennyire taksálja ugyanis az egész franchise jogait mindenestül a Halycon Company. Nyilván Cameron nem saját zsebből szeretné megvenni a jogokat, ha tényleg meg szeretné venni. Bár én kételkedem benne, sajnos.

Én olyat hallottam hogy Cameron letudta a T szériát anno mivel a 2. részben szerinte minden megoldódott mivel a Cyberdine-t úgy ahogy volt elpusztították. ( Ugye akkoriban még nem voltak divatban a trilógiák)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3159 Dátum: 2009. december 18. - 18:36:29 »
Mivel ő anno le is forgatott egy befejezést amiben a megöregedett Sarah Connor elmélkedik, így nem sok esélyt hagyott egy esetleges folytatásra.

Na jó, szerencsére ez kimaradt a végleges verzióbol, mert szerintem sem hiányozna ez a T2 végére.