Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1367636 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3200 Dátum: 2009. december 21. - 20:13:45 »
Milyen hatszor annyit talgaby? egy imax teljes jegy 1800 ft. Egy sima 2d mozi 990 ft.

Az origo általános hírforrásai netom mennyire jók, de spec a filmklubbos rész nem a blikkből szerzi az infókat.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3201 Dátum: 2009. december 21. - 20:22:36 »
Tudtommal az origo az egyik legmegbízhatóbb hírforrás.
gaby, alighanem valamelyik híresebb filmszerepes képét találtad meg, elég sokszor játszott drogosokat, betegeket. A civil képein semmi ilyesmi nem látszott rajta.
Hogyhogy nem ismerted?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3202 Dátum: 2009. december 21. - 20:27:41 »
Én se ismertem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3203 Dátum: 2009. december 21. - 20:31:22 »
Tényleg? De gabyn azért csodálkoztam, mert általában mindent tud, ez a lány meg azért viszonylag ismert volt - legalábbis a Ne szólj száj elég híres film volt, nagy színészekkel (Michael Douglas, Famke Janssen, Sean Bean).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3204 Dátum: 2009. december 21. - 20:43:37 »
Én se ismertem.
Ezen nem lepődünk meg. Talán egy kezeden össze tudod számolni azoknak a színészeknek a nevét, akiket ismersz, vagy láttál. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3205 Dátum: 2009. december 21. - 20:57:58 »
Hogyhogy?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3206 Dátum: 2009. december 21. - 21:05:34 »
Mert nagyon kevés filmet szoktam nézni, és ott is a karakterek neveit jegyzem meg, nem a színészekét. Amúgy tényleg nem biztos, hogy 10-nél több nagyon ismert külföldi filmszínészt tudnék mondani.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3207 Dátum: 2009. december 21. - 21:09:33 »
http://en.wikipedia.org/wiki/Britanny_Murphy
Ezt a képet dobta ki a google a második sorban, ami egy premieren készült. Az első gondolatom: ez anorexiás, az egész pofacsontja kiáll. Aztán meglátom a szemeit, és rögtön arra vált az agyam, hogy ez a fél szervezetét elnyomta heroinnal vagy kokainnal. A harmadik meg az, hogy egyetlen olyan filmre se emlékszem, ahol láttam volna. Aztán átböngésztem a wikis filmográfiát, és ott se volt ismerős egyetlen cím sem. Szóval Britanny Murphy munkássága nekem eléggé kimaradt az életemből.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3208 Dátum: 2009. december 21. - 21:11:21 »
Még a Sin City-t sem láttad...

Nemtom drogos volt-e vagy sem, de ezekről a képekről egyáltalán nem lehet megmondani.

Idézet
Mert nagyon kevés filmet szoktam nézni, és ott is a karakterek neveit jegyzem meg, nem a színészekét. Amúgy tényleg nem biztos, hogy 10-nél több nagyon ismert külföldi filmszínészt tudnék mondani.
Senki sem lehet tökéletes. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3209 Dátum: 2009. december 21. - 21:37:45 »
A Sin Cityvel az a bajom, hogy a plakát is úgy írja, Frank Miller's Sin City. Márpedig nekem az első két szóval igen komoly gondjaim vannak, és nem csak az All Star Goddamn Batman miatt. Elismerem, hogy egy pofás noir-mű, de az első kötetet se tudtam végigolvasni, emrt egyszerűen ötlettelennek, sablonosnak és unalmasnak tartottam, és akkor még azt se tudtam, ki az a Frank Miller.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3210 Dátum: 2009. december 21. - 21:48:34 »
Két szó: Jessica Alba.  ;D
Különben ezen a képen inkább csak úgy tűnik, hogy egy átlagos arcú lány kisminkelte magát, hogy jobban nézzen ki, de a drog nemigen.
Illetve, ha nem láttad a Ne szólj száj című filmet, azonnal pótold be (minden más Michael Douglas filmet is).  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3211 Dátum: 2009. december 21. - 23:16:44 »
R.I.P. Brittany...  :uhoh: A híradóban azt mondták, hogy 2-es típusú cukorbetegsége volt, de találtak recepteket is a lakásában, így nem kizárt a gyógyszer vagy kábítószer túladagolás sem...

Pepo: Olvastam a cikkedet a MÁV-os kalandról... :ohmy: Hát elmennek a jó k**va annyukba... :drying:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3212 Dátum: 2009. december 21. - 23:33:44 »
Kizárt hogy 2-es diabetese lett volna. 32 éves korban, ilyen alkattal nincs senkinek 2-es diabetese.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3213 Dátum: 2009. december 22. - 11:02:14 »
Még nem láttam a filmet de szerintem sem kelene nagyon lopkodással vádolni Cameront.
Szerintem sem kellene, nekem csak az jut erről eszembe, hogy vannak, akik csak le akarják húzni a filmet, mert annyian odavannak érte, hogy így akarnak kitűnni. Erről már korábban is szó volt (asszem ebben a topicban... :headscratch:).
Tény, hogy nem azért ámulunk az Avataron, mert agytekerő ötletekkel és kiszámíthatatlan fordulatokkal van tele, hanem mert jó úgy, ahogy van. És gyönyörű, szakmailag is csak keresem az állam tőle. :) Úgy vagyok vele, hogy szeretem azért, amilyen, és nem a hibákat keresem benne.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3214 Dátum: 2009. december 22. - 11:14:34 »
Egyetértek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3215 Dátum: 2009. december 22. - 14:42:40 »
Lehet, hogy holnap én is sort kerítek rá.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3216 Dátum: 2009. december 22. - 20:21:34 »
Megnéztem a Karate kid remake-jeként beharangozott Kung Fu Kid előzetesét és őszintén megdöbbentem. Méghozzá pozitív értelemben.
http://www.kino-govno.com/yahoofix.php?videoid=99184207&num=6824

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3217 Dátum: 2009. december 22. - 20:55:24 »
Jééé... a végén még tényleg igaz, hogy sikerült egy értelmes remake-et csinálni a Karate kölyökből. Ígéretes.
Btw, tudja valaki, hogy mi lett a 9-nal, amit még Burton karolt fel úgy két évvel ezelőtt, hogy egy rövid animációs filmből egész estéset csináljon? Még régen láttam a kisfilmet, azóta nem nagyon hallottam a tervezetről.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3218 Dátum: 2009. december 22. - 21:01:36 »
Szeptember 9.-én már be is mutatták az USA-ban

30 millióból készült, és végül 31-et hozott Amerikában és 10 milliót a világ többi részén. Egyszóval bukta. 79 perces lett. December 29-én jelenik meg DVD-n, de nálunk még a mozik sem vetítik.
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 22. - 21:03:22 írta Ben Reilly »

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #3219 Dátum: 2009. december 22. - 22:41:33 »
nem rossz a karate kid trailer. rosszabbra szamitottam.

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva