Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363041 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3300 Dátum: 2010. január 16. - 23:52:08 »
Nekem Brian Johnson sokkal jobban tetszik, mint Bon Scott.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3301 Dátum: 2010. január 17. - 00:39:53 »
Rendben, majd holnap, ha nem álmukat alusszák az ősök. :D

Azt viszont sosem értettem, miért kell minden második rocksztárnak drogosnak, vagy alkesznek lennie.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3302 Dátum: 2010. január 17. - 02:00:50 »
Láttad a The mindscape of Alan Moore című dokumentumfilmet? Abból megtudod.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3303 Dátum: 2010. január 17. - 10:51:28 »
Elkezdtem nézni, de nem sokat láttam belőle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3304 Dátum: 2010. január 17. - 11:43:51 »
Hogy lehet azt abbahagyni?! :surp:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3305 Dátum: 2010. január 17. - 13:23:29 »
könnyen. Megnyomod az "x"-et. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3306 Dátum: 2010. január 17. - 15:17:01 »
Nem csak a rocksztárok ilyenek, a színészek is, énekesek, mindenki, aki nagy stressznek van kitéve. Márpedig a nagy sztársággal nagy stressz is jár.  :D Csak gondolod végig, mit kell elviselniük - főleg ha ilyen hirtelen csöppennek bele.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3307 Dátum: 2010. január 17. - 17:13:12 »
Az idegsebészek is nagy stressz alatt vannak, meg a repülőgép pilóták is, valahogy a nagy többség mégsem lesz drogos meg alkesz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3308 Dátum: 2010. január 17. - 17:27:11 »
Az másfajta stressz. Valamint azok egész életükben erre készültek, és akinek nem bírták az idegei, azokat eltanácsolták a pályáról. De a zenészeknél, színészeknél ez nem így megy. Ott nem készítenek pszichológiai alkalmasságvizsgálatot. Ott is van olyan aki meg tud bírkózni a hirtelen jött népszerűséggel, van aki nem. Aki nem tud megbírkozni az áhított népszerűség minden kínjával (paparazzik, fanatikus rajongók, stb) azok menekülnek a drogok és a pia világába. Ennyi, nincs ebben semmi különleges.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3309 Dátum: 2010. január 17. - 20:44:10 »
Alan Moore ugyanígy látja a dolgot. Erre a részletre gondoltam a filmből:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3310 Dátum: 2010. január 17. - 20:54:37 »
Ráadásul nem is igaz, mert a sebészek, pilóták majdnem kizárt, hogy stresszeljenek. Különben már rég bezizzentek volna, illetve a sebészek dolgozni se tudnának rendesen. Egyszerűen megszokták, rutinná válik, és onnantól már az is csak egy munka, mint bármi más. Persze jobban kell odafigyelni, de ennyi. Van személyes élményem is, amikor egyszer helyettesíteni odatettek egy futószalaghoz. Az volt a dolgom, hogy trélerekkel hoztak farönköket, amiket a gép apróra vágott, és markolóval tették rá a futószalagra. Nekem volt egy kampós vasam, és ha túl sok rönk esett egymásra, le kellett húznom őket, elegyengetni. Mindeközben a markolóból gyakorlatilag minden ötödikre kicsúszott 1-2 hatalmas rönk. Volt egy védősisakom, de ha kézzel ráütöttem, az is fájt. 8 órát dolgoztam ott, a végére totál idegroncs lettem, hogy a fejemre, lábamra esik majd egy rönk - úgy figyeltem. A pali, aki mellettem dolgozott, és aki ezt csinálta 30 éve, tök unottan csinálta ugyanazt. Amikor néhány nappal később megint odakerültem, már sokkal lazább voltam, harmadszorra pedig már jókedvűen csináltam az egész napot.
Másik családi példa: anyám postán dolgozott, rengeteg pénzzel. Az elején még ő is nagyon stresszelt, hogy véletlenül el ne számolja a pénzt, mert sose tudná visszafizetni, de pár hét múlva a pénz is csak egy munkaeszköz volt számára, és simán dolgozott. Buszsofőrök se az idegeskedéseikről híresek, hogy olyan példa is legyen, ahol mások életével játszol.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3311 Dátum: 2010. január 17. - 22:14:39 »
Idézet
Ráadásul nem is igaz, mert a sebészek, pilóták majdnem kizárt, hogy stresszeljenek. Különben már rég bezizzentek volna, illetve a sebészek dolgozni se tudnának rendesen. Egyszerűen megszokták, rutinná válik, és onnantól már az is csak egy munka, mint bármi más.
Attól még a stressz minden repülésnél, műtétnél megvan. AZ egy dolog, hogy ők alkalmazkodtak hozzá. Ugyanígy alkalmazkodhatnának a paparazzikhoz, meg a felsorolt dolgokhoz a zenészek, színészek stb-ik is.
Idézet
Az másfajta stressz. Valamint azok egész életükben erre készültek, és akinek nem bírták az idegei, azokat eltanácsolták a pályáról. De a zenészeknél, színészeknél ez nem így megy. Ott nem készítenek pszichológiai alkalmasságvizsgálatot. Ott is van olyan aki meg tud bírkózni a hirtelen jött népszerűséggel, van aki nem. Aki nem tud megbírkozni az áhított népszerűség minden kínjával (paparazzik, fanatikus rajongók, stb) azok menekülnek a drogok és a pia világába. Ennyi, nincs ebben semmi különleges.
Ez viszont igaz, ezt elfogadom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3312 Dátum: 2010. január 17. - 22:18:58 »
A paparazzikhoz csak akkor alkalmazkodhatnak, ha elfogadják őket, amit nem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3313 Dátum: 2010. január 17. - 22:20:17 »
Miért, ugyanúgy meg lehet szokni azt is. Idegesít, de megszokod. MInden szakmában van valami ilyesmi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3314 Dátum: 2010. január 18. - 12:04:57 »
Szerintem nem. Megszokni az állandóságot lehet. Ők pedig a legváratlanabb helyeken és időben zaklatják a sztárokat. Ha megszoktad, hogy az utcán az arcodba villognak, nem tudod megszokni, hogy a karodon ülő kislányod sikít és sír miattuk, hogy bemásznak a kéményen át (mert erre is volt példa), hogy leszorítanak kocsival az útról és a többi.
Már az alap, hogy félnek, hogy smink nélkül lekapják őket, mert az imidzsük múlhat rajta - vele együtt persze a népszerűségük, felkérésük, fizetésük.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3315 Dátum: 2010. január 19. - 19:28:57 »
Április 23. piros betűs ünnep minden régi MacGyver rajongónak, mert ekkor kerül bemutatásra a sorozat nagymozis paródiája a MacGruber. Az egész csupán egy egyszeri poénnak indult a Saturday Night Live-ban, mára pedig a karakternek legalább akkora a rajongótábora, mint egykor Richard Dean Andersonnak. A nagyfilmben Will Forte játssza a főszerepet, ő alakította a tv-s paródiákban is a figurát, Cunth-ot a főgenyót Val Kilmer testesíti meg, Kristen Wiig és Ryan Phillipe pedig MacGrubernek segít.
a film előzetese

ez pedig a legelső tv-s szereplése

Ju

• Pókfej
« Válasz #3316 Dátum: 2010. január 20. - 10:08:19 »
Cunth-ot a főgenyót
Hát ez jó. :D Gondolom, nem szokott bemutatkozni. ;D Ezt is elképzelem, amikor a főhős utána ordít, hogy "Nem menekülsz, Cunth!" :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3317 Dátum: 2010. január 20. - 10:24:53 »
A főgenyő teljes neve Dieter Von Cunth.  :) De már a film promo szövege is jó:
Only one American hero has earned the rank of Green Beret, Navy SEAL and Army Ranger.  Just one operative has been awarded 16 purple hearts, 3 Congressional Medals of Honor and 7 presidential medals of bravery.  And only one guy is man enough to still sport a mullet.

Csak egyetlen amerikai hős érdemelte ki, hogy tagja legyen a Zöldsapkásoknak, a Navy Sealnek és Rangereknek. Csak egy ember kapott eddig 16 bíborszívet, 3 kongresszusi érdemrendet és 7 elnöki medált bátorságáért.  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3318 Dátum: 2010. január 20. - 10:44:29 »
Én szoktam bírni az ilyeneket, de ez nagyon erőltetett.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3319 Dátum: 2010. január 23. - 21:12:31 »
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/01/23/ezeket_varjuk_a_legjobban_2010-ben_1/ Egy lista az idén várható nagy durranásokról, trailerekkel. :brow: A Titánok Harca trailer nagyon odab*sz. :oh:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.