Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360954 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3320 Dátum: 2010. január 23. - 22:02:24 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3321 Dátum: 2010. január 23. - 22:09:57 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3322 Dátum: 2010. január 23. - 22:12:41 »
Nyertél.  :drying:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3323 Dátum: 2010. január 23. - 22:16:21 »
Hmm-hmm... Mindkettőtök linkje jó. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
Disney
« Válasz #3324 Dátum: 2010. január 24. - 00:29:32 »
Kicsi korom óta nagy rajongója vagyok a Disney klasszikus animációs filmjeinek, és ezt a rajongásomat szeretném megosztani veletek is, természetesen a tőlem megszokott formában, conceptek, látványtervek, storyboard-ok útján. Amennyiben kellő érdeklődés mutatkozik a téma iránt, ígérem lesz itt minden Pán Pétertől Dumbón át egészen a modernebb filmekig, mint a Toy Story, Wall-E vagy a Hihetetlen Család.
Most amolyan kedvcsinálóként néhány olyasmit tettem fel kezdetnek, ami közel áll a szívemhez.
Donald Kacsa korai filmjeiből néhány ritka rajz, az 1937-es Hófehérke és a hét elgyötört törpe (külön érdekesség a Hófehérke és a törpék külön mappái, amelyben mintegy evolúciója figyelhető meg a figuráknak, a kezdeti tervektől a végleges alakokig, igény szerint a Gonosz Mostoha is felkerül), és a Roger Nyúl a pácban, amit már csak Jessica Rabbit miatt is érdemes megnézni.  :brow:
http://www.benreilly.extra.hu/index.php?spgmGal=Disney
Remélem sikerült felkelteni a kíváncsiságot a többi concept iránt is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3325 Dátum: 2010. január 24. - 12:09:15 »
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/01/23/ezeket_varjuk_a_legjobban_2010-ben_1/ Egy lista az idén várható nagy durranásokról, trailerekkel. :brow: A Titánok Harca trailer nagyon odab*sz. :oh:
Engem ez a Titánok harca annyira nem hoz lázba, viszont valaki baromi jól időzített vele, mert így még a God of War elött kinyomnak egy ilyen titánölős qrvanagyszörnyes filmet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3326 Dátum: 2010. január 24. - 13:43:47 »
Szerintem a célközönség egy jó részének fogalma nincs arról, mi az a God of war, szóval kötve hiszem, hogy egy játékhoz igazítanák egy ilyen blockbuster bemutatóját.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #3327 Dátum: 2010. január 24. - 21:17:17 »
Nem is a játékprogramra gondoltam, hanem arra, hogy már pár éve rebesgetik a film ötletét, és így amikor kijön, majd mindenki azt mondhatja, hogy mekkora Class of the Titans előzetes.
Ezért időzített valaki rohadj jól.

Ben Reilly

• Pókfej
Fanfilm
« Válasz #3328 Dátum: 2010. február 01. - 22:54:01 »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3329 Dátum: 2010. február 01. - 23:57:17 »
Ennek sok értelme van. :stupid:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #3330 Dátum: 2010. február 02. - 13:22:18 »
Tudok jobbat: Star Wars VS. Indul a bakterház

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3331 Dátum: 2010. február 02. - 13:41:09 »
A fanboys óta gondolom minden trekkie vissza akar vágni. :)  A bakterházasban a Yodás jelenet nagyon nagy.   :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3332 Dátum: 2010. február 04. - 16:49:02 »
Ééééés, az Avatar Amerikában is elverte a Titanicot. Mik vannak.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3333 Dátum: 2010. február 04. - 17:14:19 »
Vagyis Cameron maga Tyler Durden.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3334 Dátum: 2010. február 04. - 17:25:46 »
Könnyen lehet, mindenesetre nem sok vetélytársa volt saját magán kívül. ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3335 Dátum: 2010. február 08. - 14:33:37 »
Nem tudom, hogy látta-e közületek valaki (vagy egyáltalán érdekel-e valakit :D) a Daybreaker című filmet. Jómagam is csak azért néztem meg, mert az évszázad nyúlásának tartottam a sztorit. Bizony ez "a vámpírok uralják a világot és az emberek csak a vérkészlet" a Penge 3 eredeti sztorija lett volna (ahol a kevés megmaradt embert Penge és az Éjcserkészek vezetik), csak a filmes okosok nem igazán akartak belevágni és kaptuk helyette a Trinity-t. A filmen viszont nagyon látszik, hogy David S. Goyer eredeti ötletét nyúlták, sőt néhány képsor egy az egyben a Pengét juttatja eszébe az embernek. A világ bemutatása még úgy ahogy megy (ahhoz ugye nem kellett túl nagy kreativitás, ha már valaki megcsinálta előttük) a bajok csak utána kezdődnek ugyanis a világhoz történetet nem igazán tudtak kitalálni. :stupid: Ennél gyengébb és erőltetettebb sztorit régen láttam, a film remek példa arra, hogy jó színészekkel is lehet sz@r filmet forgatni. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3336 Dátum: 2010. február 08. - 20:44:46 »
Áh, végre megtaláltam a neten egyik régi kedvenc sci-fi filmemet, amit valamikor gyerekkoromban láttam utoljára, a Kedves Ellenségemet.  :ugral:
Tipikus példája a klasszikus, már majdnem B kategóriás sci-fiknek, mint amilyen például az Utolsó Csillagharcos is, de imádom az ilyen filmeket.  :D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #3337 Dátum: 2010. február 08. - 21:05:42 »
Nem tudom, hogy látta-e közületek valaki (vagy egyáltalán érdekel-e valakit :D) a Daybreaker című filmet. Jómagam is csak azért néztem meg, mert az évszázad nyúlásának tartottam a sztorit. Bizony ez "a vámpírok uralják a világot és az emberek csak a vérkészlet" a Penge 3 eredeti sztorija lett volna (ahol a kevés megmaradt embert Penge és az Éjcserkészek vezetik), csak a filmes okosok nem igazán akartak belevágni és kaptuk helyette a Trinity-t. A filmen viszont nagyon látszik, hogy David S. Goyer eredeti ötletét nyúlták, sőt néhány képsor egy az egyben a Pengét juttatja eszébe az embernek. A világ bemutatása még úgy ahogy megy (ahhoz ugye nem kellett túl nagy kreativitás, ha már valaki megcsinálta előttük) a bajok csak utána kezdődnek ugyanis a világhoz történetet nem igazán tudtak kitalálni. :stupid: Ennél gyengébb és erőltetettebb sztorit régen láttam, a film remek példa arra, hogy jó színészekkel is lehet sz@r filmet forgatni. :D

A téma mindig is érdekelt, szóval a penge filmekben látott világ képregényekben mikor került elő? Nem olvastam soha Pengét, nem tudom valaki esetleg tud e infót erről? Mert ha 91 után találták ki, akkor minden nyúlás Vampire The Masquerade szerepjátékvilágból. Gondolom a Daybreaker is valójában onnan merít.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3338 Dátum: 2010. február 08. - 21:26:35 »
Daybreakers egyébként.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3339 Dátum: 2010. február 08. - 21:50:27 »
Áh, végre megtaláltam a neten egyik régi kedvenc sci-fi filmemet, amit valamikor gyerekkoromban láttam utoljára, a Kedves Ellenségemet.  :ugral:
Az egy nagyon jó film! ;D ;D Imádtam én is. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.