Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364214 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3360 Dátum: 2010. február 11. - 21:10:08 »
Az Underworld szerintem meg minden téren eszméletlen silány alkotás.
Hé-hé! Kate Beckinsale!  ;D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #3361 Dátum: 2010. február 11. - 21:15:24 »
Látom más is olvas hébe hóba Vampire-t.  8)

Csak a szabálykönyveket, regényeik semmit sem érnek, szinte egyáltalán nem tartják magukat az eredeti koncepcióhoz és klisék ezreit használják. Nagyon érezni rajtuk, hogy ezek a regények másod-harmad-negyed vonalbeli írók bérmunkája a betevő falatért, nem pedig igazi írói munka saját kútfőből.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3362 Dátum: 2010. február 12. - 08:31:10 »
Na jó most már tényleg nem tudok mibe belekötni. Sajnos még ezek sem változtatnak azon a tényen, hogy mindkettő borzalmasan rossz film. ;D
Amúgy a Pengét pont azért utállom, mert a vámpírok szánalmas hülyékként vannak benne ábrázolva, akiket az ől meg, akinek épp kedve van hozzá.
Igen elég alaposan kiveséztük a filmeket. :) Egyébként ízlések és pofonok. Új koncepció, újfajta vámpír. Nekem meg kimondottan az tetszett, hogy a vámpírok nem misztikus lények, hanem mutáció eredményei. Külön faj, (vagy alfaj az emberen belül ezt mindenki döntse el maga :)). És ha már tudod a gyenge pontját akkor könnyű megölni. A Penge filmekben meg ugye meg akarták alkotni az hiperüber vámpírvadászt és ez szerintem jól sikerült. Az Éjcserkészeket meg a többi vadászt csak idegesítőnek, jelentéktelen kellemetlenségnek tartják, míg Pengétől be vannak tojva.
Ez azért kemény csúsztatás volt. Igen tényleg vannak, akik elérik a Golcondát... amiről a szabálykönyv se írja le konkrétan, hogy létezik e vagy csak egy vámpírlegenda.
Biztosan vannak a Sötétség világában, hiszen a Vérfarkasos cuccban is megemlítik, sőt a Vérfarkasok szentként tisztelik is őket, míg a többi vámpírt gyűlölik és írtják, ahol tudják. :)
Az Underworld szerintem meg minden téren eszméletlen silány alkotás.
Hé-hé! Kate Beckinsale!  ;D
Én se mondhattam volna frappánsabb indokot. ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3363 Dátum: 2010. február 12. - 09:45:12 »
Látom más is olvas hébe hóba Vampire-t.  8)

Csak a szabálykönyveket, regényeik semmit sem érnek, szinte egyáltalán nem tartják magukat az eredeti koncepcióhoz és klisék ezreit használják. Nagyon érezni rajtuk, hogy ezek a regények másod-harmad-negyed vonalbeli írók bérmunkája a betevő falatért, nem pedig igazi írói munka saját kútfőből.

Akad köztük sok nagyon jó is. Pl a Viktoriánus vámpír is nagyon el van találva. De tény hogy a 13-as szériál lözt akad ami nyögve nyelős volt de ez nem is egy nyálas tvájlájt sorozat.  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3364 Dátum: 2010. február 12. - 19:59:08 »
Ez nem vámpír téma, de fúrja az oldalam. Tegnap néztem az AvP-t  (Haabár először moziban láttam)  és nem értem, hogy miért nem saválló a Predátor páncélja, ha minden szúró-vágófegyverét meg tudta csinálni Áliensaválló anyagból? Talán vannak akik járatosabbak a témában nála. De lehet, hogy ezt egyszerűen csak nem gondolták  át a készítők, amin nem csodálkoznék azután a katyvasz után amit szegény Pred-aliennel csináltak az AvP2-ben:)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3365 Dátum: 2010. február 12. - 20:24:47 »
A filmben a késeik is hol savállók, hol nem. Pl a csuklópengéje simán megolvad, amikor lecsapja az Alien farkát, az a rohadt háló is szétolvad a savtól, viszont a dobócsillag, és a kés sem, amikor kipreparálja a koponyát.
Szimpla következetlenség az egész, a komplett Avp úgy ahogy van logikai bukók, bakik, és egyebek melegágya. Kár elmélkedni rajta, vagy magyarázatot keresni rá.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3366 Dátum: 2010. február 12. - 20:29:14 »
Oké. De amit a predélien tud (magától szaporodik, szájon át tojás nélkül  :violent:!!!)az AvP2 ben az szerintem még jogilag is tilos  :nezze: :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3367 Dátum: 2010. február 12. - 22:24:49 »
Sajna rossz kezekbe került az AvP sorozat, bár a 2. al nincs sok ajom. Látványra viszont mind kettő jó. Az 1-ben a láthatatlan fojtóhurok volt a kedvencem  :twisted:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3368 Dátum: 2010. február 12. - 22:25:21 »
Ez is mutatja mennyire kaki film mindkettő. Mindkét alkotás, nem elég hogy alapból gyengék, még minden második jelenetben van egy olyan logikai hülyeség, amiről már egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy nem tűnt fel az alkotóknak. Inkább csak szartak a fejünkre magasról.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3369 Dátum: 2010. február 12. - 22:27:19 »
Inkább csak szartak a fejünkre magasról.

Így van... Megvették a jogokat és próbálták megfejni a tehenet...

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3370 Dátum: 2010. február 13. - 19:13:47 »
Az AvP első része szerintem elég jó lett, nézhető, gyors, pörgős, nagyjából az előző Predator filmek hangulatát hozza. A második részről inkább véleményt se mondok, mert az még a terminator 4 színvonalát is alulmúlta.  Én a Predators-ra vagyok kíváncsi, hogy nimród mester mit fog kihozni a franchiseból.  :D
A filmben a késeik is hol savállók, hol nem. Pl a csuklópengéje simán megolvad, amikor lecsapja az Alien farkát, az a rohadt háló is szétolvad a savtól, viszont a dobócsillag, és a kés sem, amikor kipreparálja a koponyát.
Lehet, hogy csak a Kés és a Csillag a saválló a többi cucca nem. :) Mert azokat biztos egy márkásabb vadászboltban vette.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3371 Dátum: 2010. február 13. - 19:26:26 »
 Most jut eszembe, mi nem stimmelt nekem az első részben. A Predátor filmekben mindíg meleg kellett nekik, hogy jöjjenek, az AvP-ben meg a sarkon vadászgatnak?! :headscratch: Az AvP2 meg tinihorrorba csapott át.
A második részről inkább véleményt se mondok, mert az még a terminator 4 színvonalát is alulmúlta.  Én a Predators-ra vagyok kíváncsi, hogy nimród mester mit fog kihozni a franchiseból.  :D
Nekem bejött a T4 a látvány és a jelmezek szempontjából. örültem, hogy végre megismerhetjük azt a posztapokaliptikus jövőt, amiről mindíg csak hallottunk
Nem tetszett viszont:
-Arra számítottam én balga, hogy a végén visszaküldik kyle reeset és ide vezet az egész, de hát akkor ugye nem lehetne folytatni.
-Nem bírom helena bonham carter fejét
-Kicsit már unom, hogy a második rész óta a terminátor filmeknek elengedhetetlen része a  "jó robot"

Összevont üzenet ideje: [time]2010. február 13. - 19:50:36[/time]
Itt valamit összekavartam. szóval ezt én mondom, nem Todd:
Nekem bejött a T4 a látvány és a jelmezek szempontjából. örültem, hogy végre megismerhetjük azt a posztapokaliptikus jövőt, amiről mindíg csak hallottunk
Nem tetszett viszont:
-Arra számítottam én balga, hogy a végén visszaküldik kyle reeset és ide vezet az egész, de hát akkor ugye nem lehetne folytatni.
-Nem bírom helena bonham carter fejét
-Kicsit már unom, hogy a második rész óta a terminátor filmeknek elengedhetetlen része a  "jó robot"

Összevont üzenet ideje: 2010. február 13. - 19:51:03
bakker. namin1  >:(
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 13. - 19:51:04 írta VTomi »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3372 Dátum: 2010. február 13. - 20:05:54 »
Idézet
Az AvP első része szerintem elég jó lett, nézhető, gyors, pörgős, nagyjából az előző Predator filmek hangulatát hozza.
Mégis melyikét? Az első film izzasztó, puskaporos dzsungeles hangulatát, vagy a második rész poros, fülledt betondzsungeles, kaotikus nagyvárosi hangulatát hozza a hideg Antarktisz, a klausztrofób, néhol antik, néhol futurisztikus, idegen civilizáció nyomait magukon viselő piramis?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3373 Dátum: 2010. február 13. - 20:31:44 »
Természetesen nem a helyszínekre gondoltam, hanem inkább arra, hogy jönnek a predik, mindenki lövöldözz és szaladgál, de akkor is szétkapnak mindenkit. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 13. - 20:33:32 írta holloo »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3374 Dátum: 2010. február 13. - 20:58:50 »
Ja értem. Hát én ezt nem nevezném hangulatnak. Ezt minden olyan filmre rá lehetne húzni, amiben predi van és váratlanul éri az ellenséget a támadás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3375 Dátum: 2010. február 13. - 21:00:35 »
Hát azért olyan rengeteg filmben nincs predi.  :D Egy kezemen meg tudnám számlálni.  :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3376 Dátum: 2010. február 13. - 21:56:35 »
Azért az AvP1-ben a sarkon rohangáló 3m magas predik nagy ívben leszarták az eddigi Predi filmeket... De látványra nagyon jó volt, csak a piramisnak volt egy erős műanyag szaga. Meg nem erőltettem volna bele a királynőt stb... már vagy 200x elsíránkoztam magam emiatt  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3377 Dátum: 2010. február 13. - 22:41:12 »
Idézet
Hát azért olyan rengeteg filmben nincs predi.  Nevet Egy kezemen meg tudnám számlálni. 
Én még két ujjamon is. Direkt azért írtam így a mondatot, ha 20 predi film lenne, mindben ez lenne a "hangulat".

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3378 Dátum: 2010. február 14. - 18:51:46 »
Ma láttam a legendás Romero barátunk új zombi filmjét a Holtak napját. Ultrabéna volt. De aztán megnéztem a Zombi Sztriptíz című műalkotást. Hát ne tudjátok meg!  ;D Tudtam, hogy sz*r lesz, mert mindenhol ezt olvasni róla, de hogy ennyire?  ;D Az a vicces, hogy olyan poénok voltak benne, hogy vígjátéknak baromi jó lett volna, ha kivágják a közepéről azt a 40 perc tényleges zombi sztriptízt. De ha már erről szólt a film, benne hagyták, az pedig hihetetlenül ocsmány baromság volt. Mintha valaki elhatározta volna, hogy készít egy erotikus filmet nekrofiloknak is.  :stupid:
De a poénok tényleg jók voltak benne.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3379 Dátum: 2010. február 14. - 19:26:14 »
Kaine a Zombi sztriptíz vígjáték, mindig is annak szánták. :nezze:
Romeró papa pedig már igen régen alkotott nézhető produktumot.