Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360968 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3380 Dátum: 2010. február 14. - 20:48:53 »
Az simán lejön belőle, hogy vígjátéknak szánták, azért volt nagyon vicces itt-ott. Ennek ellenére a közepe kicsit sem volt vicces - gusztustalan volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3381 Dátum: 2010. február 16. - 14:04:47 »
Ma láttam a legendás Romero barátunk új zombi filmjét a Holtak napját. Ultrabéna volt. De aztán megnéztem a Zombi Sztriptíz című műalkotást. Hát ne tudjátok meg!  ;D Tudtam, hogy sz*r lesz, mert mindenhol ezt olvasni róla, de hogy ennyire?  ;D Az a vicces, hogy olyan poénok voltak benne, hogy vígjátéknak baromi jó lett volna, ha kivágják a közepéről azt a 40 perc tényleges zombi sztriptízt. De ha már erről szólt a film, benne hagyták, az pedig hihetetlenül ocsmány baromság volt. Mintha valaki elhatározta volna, hogy készít egy erotikus filmet nekrofiloknak is.  :stupid:
De a poénok tényleg jók voltak benne.
Nem a Holtak földje a legújabb Romero film?  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3382 Dátum: 2010. február 16. - 14:22:38 »
Nem, a Holtak Napja remake-je a legújabb filmje, az eredeti 1985-ös, az új pedig 2008. Amúgy a Holtak földjétől már a Holtak naplója is újabb, az 2007-es.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3383 Dátum: 2010. február 16. - 17:57:55 »
Még szerencse, hogy nem érdekel annyira romero munkássága, mert most már belezavarodtam:) Viszont a jó zombifilmeket szeretem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3384 Dátum: 2010. február 16. - 21:49:23 »
És melyikek tetszettek az utóbbi években?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3385 Dátum: 2010. február 17. - 02:40:16 »
A 28 nappal később, új szerű volt nem csak azért mert futottak a "zombik" amik itt dühkóros emberek, hanem a hangulatában volt valami. Talán mert angol film.  Most nem tudom melyik jelenettel nyit  film, de a kórházban felébredő "dr. Crain":) jelenete ahogy nem talál senkit sehol, az nagyon jó. És van az a nagyon durván drámai jelenet amikor a férfi otthagyja a családját és elmenekül. Az nagyon emberi. Nincs hős vagy aljas ember, csak egy mber a ki fél. A legenda vagyok is bejött. A holtak hajnala remake is jó volt, végüis egy alap szituáció, be plázába és ott aztán fegyvert keresni. Szerintem mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne bezárkózni egy plázába és ott aztán szabadon rendelkezni bármivel. Csak a  zombi csecsemőt kihagytam volna. Ja és hát a Haláli hullák hajnala :D

Összevont üzenet ideje: 2010. február 17. - 02:41:03
A holtak hajnala remakenek is jó a nyitó jelenete!

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3386 Dátum: 2010. február 17. - 10:26:49 »
Ez vagy nagyon jó film lesz vagy nagyon nem. :D Mindenesetre a Jin-t játszó főszereplő így elsőre nekem nagyon unszimpatikus...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3387 Dátum: 2010. február 17. - 10:51:50 »
Hát ez tényleg olyannak tűnik ;D
De sztem tuti nem kerül hozzánk moziba.
Heihachi szerep választása viszont jó, Kazuya már kevésbé, bírom, hogy mindenki hasonlít vmenynire, erre ő egy körszakállas agyontetovált ürge lett...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #3388 Dátum: 2010. február 17. - 10:58:52 »
Hm, érdekes egyelőre. Igazából már csak azért is megnézem, mert Tekken. :) A rajzfilmet is végigbírtam, annál csak jobb lehet. ;)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3389 Dátum: 2010. február 17. - 11:40:10 »
Igen tényleg volt egy rajzfilm is még régebben, mondjuk az nem volt annyira rossz (annak ellenére, hogy totálisan semmibe vette a Tekken játékok történetét), egészen addig, amíg nem jöttek a láthatatlan velociraptorok. ;D A filmben szerintem is nagyjából jó a gárda, azért látszik, hogy próbáltak olyan szereplőket választani, akik értenek is valamennyire a bunyóhoz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3390 Dátum: 2010. február 17. - 11:43:02 »
egészen addig, amíg nem jöttek a láthatatlan velociraptorok. ;D
Na igen, nálam is az tett be neki legjobban. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3391 Dátum: 2010. február 17. - 14:09:42 »
A filmben szerintem is nagyjából jó a gárda, azért látszik, hogy próbáltak olyan szereplőket választani, akik értenek is valamennyire a bunyóhoz.
Nekem is felemás a véleményem róla. A fő baj az, hogy szerintem ez viszonylag játékhű lesz (látszik, hogy arra törekedtek, hogy a legtöbb szereplő hasonlítson, hasonló sztori stb.), viszont minőségileg kaki. És ezután majd lehet nyomni a dumát, hogy az se jó a rajongóknak, ha új történetet adunk (Resi), az se jó, ha maradunk az eredetinél.
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 17. - 14:21:51 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3392 Dátum: 2010. február 17. - 14:13:20 »
Háááát... eddig a bunyós játékok adaptációnál az első MK-film és az egész estés SF-animesorozat voltak azok, amik még jók is voltak, a többi egyre lejjebb ment (bár így hirtelen nem tudom, a Jean-Claude Van Damme-féle SF-nél létezik-e rosszabb...). Én óvatosan közeledem majd ehhez azért.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3393 Dátum: 2010. február 17. - 14:20:03 »
A 28 nappal később, új szerű volt nem csak azért mert futottak a "zombik"
Ők az új Holtak hajnalában futottak először.  :D
Idézet
Most nem tudom melyik jelenettel nyit  film, de a kórházban felébredő "dr. Crain":) jelenete ahogy nem talál senkit sehol, az nagyon jó.
Az pedig a Resident Evil 1 végén ütött hatalmasat számomra.
Nem volt rossz a 28 nappal később, de igazán csak a Madárijesztő miatt tetszett.  :)
Idézet
És van az a nagyon durván drámai jelenet amikor a férfi otthagyja a családját és elmenekül.
Az viszont már a 28 héttel később, az már nekem is nagyon tetszett. Ritka, hogy a folytatás jobb lesz, mint az első rész.

Tekken: ismét valami, amiből totál felesleges volt filmet csinálni. Most már tényleg csak a tévéfoci marad hátra... de azért lehet, hogy mégis megnézném.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3394 Dátum: 2010. február 17. - 15:32:50 »
Téényleg az a folytatásban volt!
Nem tudom láttátok-e a DOA (Dead or Alive)élve vagy halva c. játék filmadaptációját.
Gondolom ez a játék az elsők közé tartozik a műfajban.
http://www.youtube.com/watch?v=eZCoTTV40qM&feature=related  a film rettenetes, de amikor azt hiszed, hogy rosszabb már nem jöhet, akkor megjelenik Eric Roberts!!!  :ohmy:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3395 Dátum: 2010. február 17. - 15:42:29 »
Ez a játék amúgy már viszonylag kései produktum a műfajban. ;) Mai szemmel persze réginek tünhet a 97-es kiadási dátum, de az összes manapság híres hasonló műfajú játék hamarabb jött ki tőle (Tekken, Mortal Kombat, Street Fighter), szóval inkább csak meglovagolta a divatot, de nem teremtette, ellentétben a többivel.
Kábé a Tekken 3 környékén jött ki, és már akkor is csak két dologban különbözött tőle. A csajokra adható tucat féle egyre kevesebbet takaró rucikban, és a hatalmas lengő csöcsökben. Így a filmet max azzal vádolhatjuk, hogy Holly Valance-nak nem voltak elég nagy dudái a szerephez.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3396 Dátum: 2010. február 17. - 15:50:58 »
Első... a Street Fighter 9 évvel korábban jelent meg, a Mortalból meg már a második filmet is elkészítették, mire kijött a DoA első része... ami amúgy egy Tekken/SF EX klón volt eleve. De még a Killer Instinct is korábbi a híresebb bunyós játékok közül, az SNK cuccairól meg már nem is beszélve, amik még a SFII-t is megelőzték Japánban (és te jó ég, hogy a Capcom meg az SNK mennyire szétszívatta a másikat a saját játékaiban... bár a kegyelemdöfés akkor is Dan Hibiki volt, bárki bármit mond ;D).

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3397 Dátum: 2010. február 18. - 13:45:36 »
Mi bajotok a DOA filmmel? Volt benne minden, ami kellett. Szép csajok, jó sok bunyó (a röplabdát is beletették). Meg a történetet is sikerült úgy összehozni, hogy értelme azért legyen, de ne nagyon rugaszkodjon el a játéktól. És bizony ez elég kemény lehetett hiszen a Doa játéknak lényegében nincs is története csak minden karakternek 3 soros előtörténete és akkor ezek találkoznak és bunyó és a végén jön a főnök. ;D (Tehát elmondhatjuk, hogy a film hozzátett a legendához. Feltéve persze, hogy a DOA esetében besszélhetünk-e ilyenről :)).

Todd

• Pókfej
« Válasz #3398 Dátum: 2010. február 18. - 15:03:12 »
Én is ugyanezt írtam, vagy nem?
A film lényegében csak pont ugyanazon a színvonalon mozog, mint a játék. Csak ami nekem már játék formában is silánynak tűnt, az mitől tűnne jónak filmben.
Annyiban már mindenképpen jobbnak mondható a Tekkentől, hogy ott nem voltak olyan ultra gázak a ruhák, hogy már a szereplők puszta megjelenése is sírva röhögésre kényszerítse az embert. De ez ügye csak pár másodperc előnyt jelent.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3399 Dátum: 2010. február 18. - 15:14:58 »
Ilyen ruháik vannak a játékban is. :D Emlékeim szerint a DOA  sorozat azért nem volt  olyan silány, sokáig az volt az Xbox húzóneve is. Mindenesetre én sokkal inkább megnézek egy ilyen Tekken vagy DOA filmet, mint mondjuk a Bunyó című okosságot, ami jajj de reálisan mutatja be az utcai verekedést és igazi élő karakterek és blabla. Ha most az reális, hogy a város legjobb bunyósai még ütni sem tudnak, meg egy fejberúgás (vagy nagy verekedés) után nemhogy nem véreznek, de mégcsak kék-zöld foltok sincsenek rajtuk :stupid: