Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1361504 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3400 Dátum: 2010. február 18. - 22:54:05 »
Annyiban már mindenképpen jobbnak mondható a Tekkentől, hogy ott nem voltak olyan ultra gázak a ruhák, hogy már a szereplők puszta megjelenése is sírva röhögésre kényszerítse az embert. De ez ügye csak pár másodperc előnyt jelent.
:lol: :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3401 Dátum: 2010. február 18. - 23:12:26 »
a képességmásoló fatönk muki nem lesz benne a Tekken filmben? Na meg Kuma a medve. kéne egy állatkerti jelenet vagy valmi, ahol rátámad valkire egy CGI medve  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3402 Dátum: 2010. február 19. - 07:52:34 »
Gondolom a misztikus és a vicces történetfonalakat teljesen kihagyják a filmből. Bár azért tényleg jó lenne, ha egy két poén erejéig benne lenne Kuma, Panda, Roger meg a többiek.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #3403 Dátum: 2010. február 19. - 08:30:11 »
meg a többiek.  ;D
Pl Gon, a fingó sárkány. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3404 Dátum: 2010. február 19. - 09:39:27 »
Gondolom a misztikus és a vicces történetfonalakat teljesen kihagyják a filmből.
A misztikus rész valószínűleg képviseltetni fogja magát, de a poén karakterek nem hiszem.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3405 Dátum: 2010. február 19. - 10:39:38 »
józsimicura kíváncsi leszek. És hogy milyen verseny az ahol engedélyezett a fegyverhasználat.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3406 Dátum: 2010. február 19. - 20:32:38 »
Most néztem meg a Fanboys című filmet, és szanaszét nevettem magam. Fantasztikus.  :oh: A sztori szerint 4 srác (majd + egy lány) 1998-ban a Baljós Árnyak című Star Wars film bemutatója előtt, elindulnak George Lucas-hoz, hogy ellopják a Skywalker birtokról a filmet. Igazi SW road-movie, és porig alázzák benne a Trekkereket. De nem tudok haragudni ezért, mert tényleg imádnivaló a sztori. Tele van cameo-kal, szerepel benne William Shatner, Carrie Fisher, a néger faszi aki Lando-t játszotta, Ray Park aki Darth Maul volt és Kev Smith valamint Jason Mewes is feltűnik.

(A végleges filmben ez a jelenet csak 00:33-ig tartott, a többi a bővített.)
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, annak is aki szereti az SW-t és annak is aki rühelli.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3407 Dátum: 2010. február 20. - 16:13:00 »
Ó, ezt asszem megnézem, köszi, Ben.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3408 Dátum: 2010. február 22. - 08:36:58 »
Pedig én azt hittem itt már mindenki látta a Fanboys-t. Jómagam még a megjelenése környékén néztem meg, pont azért, mert egy borzasztó rossz kritikát (maga a kritikus persze lényegében csak 3 dologgal nem rendelkezett, humorérzékkel, ST és SW alapismeretekkel :D) kapott egy magyar mozis weboldalon, és nem igazán akartam elhinni, hogy ezek az arcok nem tudtak összehozni egy jó vígjátékot. Persze én is végig röhögtem a filmet, a poénok nagyon ütnek benne. Majdnem olyan jó, mint a Detroit Rock City.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3409 Dátum: 2010. február 23. - 17:40:11 »
Látta valaki a Koyaanisqatsi cím filmet? Épp egy Philip Glass számnak néztem utána a neten (az ő zenéi szóltak a Watchmenben a Dr. Manhattanes részek alatt), és ekkor találtam rá erre. Még csak az elejébe néztem bele, de ez nagyon-nagyon bejön!

És igen, állítólag ez egész film ilyen.

Idézet
Koyaanisqatsi is a Hopi Indian word meaning 'life out of balance'. Created between 1975 and 1982, Koyaanisqatsi is an apocalyptic vision of two different worlds - urban life, and technology versus the environment. Koyaanisqatsi is a sort of documentary. There are no actors, there is no plot and there is no script. All of the images in Koyaanisqatsi are of real life.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

venom75

• Pókfej
« Válasz #3410 Dátum: 2010. február 23. - 17:52:17 »
A FANBOYS nekem is nagyon tetszett, annak ellenére , hogy én nem vagyok egy nagy vígjáték rajongó.Baba egy film.Mindenkinek ajánlom.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3411 Dátum: 2010. február 23. - 18:50:38 »
Látta valaki a Koyaanisqatsi cím filmet? Épp egy Philip Glass számnak néztem utána a neten (az ő zenéi szóltak a Watchmenben a Dr. Manhattanes részek alatt), és ekkor találtam rá erre.
Én is csak nemrég hallottam róla életemben először, és pont ugyanúgy találtam rá, ahogyan te is, és pont ugyanígy talált rá több tízezer ember rajtunk kívül.
Zseniális húzás volt beletenni a filmbe ezt a számot, tökéletesen illik a mondadója a Watchmenhez, és nem mellesleg elég erős reklám egy másik szintén kiválló alkotásnak.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3412 Dátum: 2010. február 23. - 20:22:15 »
hát igen, a watchmen egy erőteljes film lett.

Összevont üzenet ideje: 2010. február 23. - 20:29:01
a zenék pedig bevállalósak. Mondjuk a képregényben is volt zene, ha mondhatjuk és azokat tették bele.
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 23. - 20:29:01 írta VTomi »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3413 Dátum: 2010. február 23. - 21:19:33 »
A Watchmen egy tökéletesen összerakott képregény és egy tökéletesen összerakott film.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3414 Dátum: 2010. február 23. - 22:19:36 »
Mert még fiatal vagy, és nem olvastál annyit és nem láttál olyan sok filmet.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3415 Dátum: 2010. február 24. - 00:13:59 »
Mondjuk a kijelentés első fele kétségtelenül igaz. Utóbbi már kevésbé.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3416 Dátum: 2010. február 24. - 08:57:04 »
Sepi és a szélmalomharc. ;D Mindenesetre emlékeim szerint a Watchmen nem lett akkorra durranás, hogy olyan hú de nagy reklámot jelentsen. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3417 Dátum: 2010. február 24. - 11:52:37 »
Megnéztem tegnap az Alien 1-2-t zsinórban. Hát elég jó volt. bár az első úgy elsuhant mintha csak egy kis bevezető lett volna a második részhez. Lassú menetű volt méis végig feszült. Nagyszerű díszletekkel (1979-es a film ami azt jeleniti, hogy Sigourney Weaver 30 éves! benne. Jon Hurt [diktátor a V mint vérbosszúból] is játszik benne? Ő 39éves még csak. Ő hal meg először amúgy. De ami a legmeglepőb volt, hogy Ian "Zsákos Bilbó" Holm is benne van, ő 42 éves. ) Aztán ahogy lenni szokott egy jó kezdeményezés után a második részben rengeteg katona és egy csapatnyi szörny :) James Cameron a kezébe vete a filmet és hát elképesztő díszletek és trükkök lettek  belőle. Kyle Reese-t játszó színész is benne van a terminator1-ből. Olyan volt mintha az Avatar előtanulmányát nézném:) ami a jövőbeli katonai cuccokat, telepeket, járműveket illeti. És itt sem látjuk a földet ahogy az Avatarban sem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3418 Dátum: 2010. február 24. - 12:07:52 »
Még nem láttad eddig az Alien 1-2-t ?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3419 Dátum: 2010. február 24. - 12:09:46 »
James Cameron a kezébe vete a filmet és hát elképesztő díszletek és trükkök lettek  belőle. Kyle Reese-t játszó színész is benne van a terminator1-ből.
Cameron híres volt arról, hogy szeret bevált színészekkel dolgozni. Így fordulhat elő, hogy a Kyle Reese-t játszó színész több filmjében is benne van. De itt az Alien kettőben több olyan színészt is felismerhetünk, akik később vagy korábban más Cameron filmekben is benne voltak. Hiszen itt van Bill Paxton, vagy a Bishopot játszó Lance Henriksen, vagy John Connor mostohaanyja, akinek ez volt az első filmje.