Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360966 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3640 Dátum: 2010. március 12. - 15:26:46 »
A védelem, a vád és az egész bíróság visszavonul.
És csendesen sírdogál.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3641 Dátum: 2010. március 12. - 15:32:16 »
Amúgy szerintem rossz irányból közelítitek meg ezt a filmet, mert szerintem a néző nem egy szofvtvernek vagy hangfelismerő sz*rnak adja ki az utasításokat, hanem maga a mozigépész hallja ezeket, aki viszont már az idióta válaszokból is ki tudja választani, hogy melyik lehetőséget vigye tovább.
És így valóban interaktívvá válhat a film, mivel hívogathatják a debil mozinézőket. És a beépített ember nem a közönségben ül.
Egyébként a reklámból bármit is leszúrni elég elborult ötlet (pl. hogy hogyan beszél a telefonáló), mivel ez egy szinészekkel felvett reklám, és nem egy titkos kamerás felvétel az egyik bemutatórol. Már csak azért se, mert az ilyen slashereken nem rémüldözni szokott a közönség, hanem röhögni. És elég furán hatna egy trailerben, ha ott röhögne a csaj, amikor beküldte a szereplőt a gyilkos kezei köze, miközben a többiek olyanokat orditanak felé, hogy ez az f*sza voltál!
Szerintem a maga módján nem rossz ötlet ez (még ha tényleg elég soká is jutott eszükbe).
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 15:43:56 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3642 Dátum: 2010. március 12. - 16:24:55 »
De színházban könnyebb is megoldani, mert egyrészt:
-Aki általában színházba megy, feltételezhetőbb, hogy képvisel egy minimális kulturális és értelmi színvonalat. Mozinál meg nem hiszem, hogy ne lenne mindenkinek valami sztorija az éppen aktuális csordaállatok lélekemelő viselkedéséről a film alatt.
-Egy normális színész bármikor képes improvizálni.
-Mivel nem előre felvett, így a helyzettől függően lehet akár menet közben is a súgólyuk és egyéb eszközök segítségével alakítani a darabot.

Hát köszönöm szépen,a felsorolássterű érveket, de ezeket én is tudom. Én csupán megosztottam egy élményemet ami szintén interaktív előadás volt. Gondoltam érdekes lehet.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 16:49:00 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3643 Dátum: 2010. március 12. - 16:30:06 »
OFF: VTomi, miután beillesztettél egy idézést, kattints, a [/quote] felirat alá, és oda ird be a saját mondandódat.
ON: Egyébként valóban érdekes lehetett így az előadás. talgaby néha furán/fölényesen fogalmaz, de hidd el, nem rossz srác ő.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 16:33:15 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3644 Dátum: 2010. március 12. - 16:30:51 »
Azt tettem, mégis valami baj van vele.

Összevont üzenet ideje: [time]2010. március 12. - 16:33:56[/time]
Engem megzavarna a filmélményben, ha telefonálgatni kéne, vagy arra várni, hogy más tegye és ott mindenki nyomná , hogy mit mondjon az aki telefonál. Persze ez egész más. Ha bele akarok merülni egy filmbe akkor nem egy ilyen interaktív előadásra kell menni. Ez inkább egy játék, de otthon egyedül, vagy pár haverral jobban el tudnm képzelni.

Összevont üzenet ideje: 2010. március 12. - 16:34:55
;D most olyan mintha az "ON" -ra válaszoltam volna ;D ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 16:34:55 írta VTomi »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3645 Dátum: 2010. március 12. - 16:39:58 »
Azt tettem, mégis valami baj van vele.

Nekem is volt hasonló esetem, de kisakkoztam hogy a [/quote] jelből valamiért elszállta / jel. Nézd meg nem-e nálad is ezt csinálta a galád.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3646 Dátum: 2010. március 12. - 16:47:19 »
Nem, most nem eza hiba, meglestem a hozzászólásodat, és az a probléma vele, hogy nincs lezárva az idézés, vagyis hiányzik a végéről a [/quote] ezért az egész hozzászólást idézésnek veszi.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3647 Dátum: 2010. március 12. - 16:49:13 »
Sikerült, köszi! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3648 Dátum: 2010. március 12. - 17:21:04 »
Engem megzavarna a filmélményben, ha telefonálgatni kéne, vagy arra várni, hogy más tegye és ott mindenki nyomná , hogy mit mondjon az aki telefonál. Persze ez egész más. Ha bele akarok merülni egy filmbe akkor nem egy ilyen interaktív előadásra kell menni. Ez inkább egy játék, de otthon egyedül, vagy pár haverral jobban el tudnm képzelni.
Igazábol, ahogy már korábban mondtuk sokan, az, hogy ezt otthon megtehesd gyakorlatilag már igen régóta létezik (Ben is linkelt pár ilyet a Videójátékok topicba). Ez itt az első probálkozás, hogy ezt egy teletömött moziterembe tegyék meg, viszont DVD (vagy játékprogram) esetében biztosan nem működne ez a telefonos módszer. Bizonyára a készítök is úgy gondolják, hogy ez csak egy játék, semmi ötbb.
Kuriózumként érdekes, de biztosan nem lesz ez egy bevett, vagy gyakori húzás.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 17:22:46 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3649 Dátum: 2010. március 12. - 22:08:31 »
Persze, hogy konzoljátékokban gyakran van ilyen, hiszen ez maga a játékok lényege, hogy te döntesz és te irányítasz.  :nezze: Mozifilmnél azért se tették eddig, mert még most látva is neccesnek tűnik, hogy mennyire lehet ennek siker, avagy gáz faktora. Inkább nem foglalkoztak vele, mert baromságnak tartották - szerintem.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3650 Dátum: 2010. március 13. - 10:23:03 »
Szerintem is baromság. Még a 3D elmegy, de ez. :o

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3651 Dátum: 2010. március 13. - 21:04:53 »
Toy Story3 http://www.youtube.com/watch?v=TNMpa5yBf5o&feature=channel
A másodikat nem láttam, de ennek vicces az alapsztorija, mivel egy oviba kerülnek a játékok. És a Ken baba nagyon poén  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3652 Dátum: 2010. március 14. - 09:13:40 »
Nem rossz.  ;D Én a 4. Shrek előzetesének utolsó 25 másodperce miatt röhögtem könnyesre magam.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3653 Dátum: 2010. március 14. - 09:38:31 »
Háááát,ugy néz ki a harmadik résznél jobb lesz :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3654 Dátum: 2010. március 14. - 09:41:39 »
Mindkettő ígéretesnek tűnik. De főleg a Shrek. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3655 Dátum: 2010. március 14. - 09:52:21 »
A Harmadik Shreknél is az előzetesben nagyon jó poénok voltak...
...csak kiderült, hogy az összeset ellőtték a kreditlista alatt, hogy átadhassák a helyet az emelkedett fingós vicceknek. Nagyon keményen pozitív kritika kell ahhoz, hogy én a negyedik rész közelébe merészkedjek ezek után. Még ha igyekeznek is most erősen kiemelni itt, hogy gyakorlatilag ez már-már egy reboot. (Mellesleg... OMD-utánérzés, bárki? Ha már egy ilyen nevű fórumon vagyunk...)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3656 Dátum: 2010. március 14. - 10:10:40 »
Azért az első két rész nagyon jó volt. A Harmadik mondjuk tényleg egy rakás fos, de szerintem ez a 4. jobb lesz. Már csak azért is, mert ez a sorozat befejező része, itt kell ellőni minden puskaport.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3657 Dátum: 2010. március 14. - 10:39:21 »
(Mellesleg... OMD-utánérzés, bárki? Ha már egy ilyen nevű fórumon vagyunk...)

Arra gondolsz, hogy Shrek szerződést köt egy sátáni kis lénnyel, ami után az egész élete gyökeresen megváltozik, és ez kihatással van az addigi kapcsoltaira és a szerelme elveszésére? Á biztos csak képzelődsz.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3658 Dátum: 2010. március 14. - 10:45:23 »
(Mellesleg... OMD-utánérzés, bárki? Ha már egy ilyen nevű fórumon vagyunk...)
Pont nekem is ez jutott eszembe, miközben néztem a trailert.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3659 Dátum: 2010. március 14. - 14:07:16 »
Valaki mondja meg mi az az OMD mert ha meggebedek sem jövök rá   :headscratch: :uhoh: