Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362971 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #3940 Dátum: 2010. április 01. - 23:04:39 »
Biztosan fáradtan nézted, mert baromira nem kusza. Ilyen szájbarágos, szegényes konspirációs filmet is ritkán láttam és ilyen unalmas akciófilmet is. A sötétség határán egyszerre mindkettő akart lenni, aztán közben egyik sem lett. A befejező giccses elsétálós jelent meg aztán végleg kiverte a biztosítékot.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3941 Dátum: 2010. április 02. - 10:10:46 »
Megnéztem a Légiót is. Ez nagyon tetszett. Szeretem az ilyen angyalos témákat és a zenéje is isteni volt. :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #3942 Dátum: 2010. április 02. - 10:38:51 »
The Expendables

http://www.kino-govno.com/yahoofix.php?videoid=104991215&num=7296

Ezt az előzetest már vagy fél éve láttam , most meglepetten néztem újból , azt hittem ezt már leadták a mozik.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3943 Dátum: 2010. április 02. - 12:34:20 »
Szerintem a korábbival kevered (ami ráadásul azért is fura, mert a kettőben kevés a közös). Ezt biztos nem adták meg se a mozik, meg semmi, zsír új az egész.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3944 Dátum: 2010. április 02. - 12:49:32 »
Megnéztem a Légiót is. Ez nagyon tetszett. Szeretem az ilyen angyalos témákat és a zenéje is isteni volt. :D

Annak a filmnek semmi értelme. Nem úgy értem, hogy sablon sztori és ezért nem nyújt újjat, vagy ilyesmi. Hanem értelmetlen események következetlen sora követi egymást. A film értelmezhetetlen jelekből áll.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3945 Dátum: 2010. április 02. - 12:53:08 »
Értelmezhetetlen a Légió? Hát most megdöbbentettél, mert a Légiónak napnál világosabb a sztorija.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3946 Dátum: 2010. április 02. - 12:55:11 »
A-team, tuti nézős. Ötletes, nem csak látványos akciók, Liam Neeson, Jessica Beal  :bravo:
 A sorozatból kiderült, hogy pontosan miért ítélték el őket?

Összevont üzenet ideje: 2010. április 02. - 13:02:16
Értelmezhetetlen a Légió? Hát most megdöbbentettél, mert a Légiónak napnál világosabb a sztorija.

Nem derült ki, hogy ki a születendő csecsemő és miért akadályozza meg Isten tervét csupán a megszületése. Később mégsem állt le a világvége projekt, pedig megszületett. Paul Bettany meghalt, majd visszatért. Miért is? Jól döntött és a gyereknek élnie kell? Mind két angyal elrepül (hagyta szerencsétlen embert felmászni a sziklán, pedig felrepíthette volna :lol:), majd a srác és acsaj elautóznak egy fegyverarzenállal, de miért is? Akkor nem múlt el a veszély? Ja ás a tetkók amik gazdát cseréltek azok mik?
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 02. - 13:02:16 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3947 Dátum: 2010. április 02. - 13:03:18 »
Parancsmegtagadás.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3948 Dátum: 2010. április 02. - 13:06:01 »
Parancsmegtagadás.

Ezért vannak még mindíg veszélyben?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3949 Dátum: 2010. április 02. - 13:15:19 »
Én a Légiót a következőképpen értelmezem: Isten valójában nem akarta elpusztítani az emberiséget, csupán próbára tette Mihályt és Gábrielt. Ezért tér vissza a film végén Mihály angyalként és ezért mondja Gábrielnek, hogy te megadtad neki azt, amit kért, én azt, amire szüksége volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3950 Dátum: 2010. április 02. - 13:38:39 »
És ehez meg kellett halnia egy csomó embernek és még többet szálltak meg az angyalok és alkítóttak gyilkos szörnyekké ( ami már önmagában abszurdum). Na mindegy nem húzom fel magam a filmen, mert ez egy egyszerűen félresikerült hulladék, amit sajnálok, mert nagyon tetszettek az angyalok karakterei és jelmezei.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3951 Dátum: 2010. április 02. - 14:49:15 »
Miért lenne abszurdum? Csak mert az angyalokról az a kép vonult be a popkultúrába, hogy a jóság, tisztaság megtestesítői?
Az valóban nem derült ki, hogy a gyermek miért lesz utolsó remény, ezt én is hiányoltam. De a többin igazán nem értem, mit értetlenkedsz. A gyermek születésével nem változott volna meg egy csapásra minden. Őt csak azért kellett megölni, nehogy a terv később kudarcba fulladjon. Ez olyan John Connor analógia. Ott sem a puszta létezése nyírta ki a gépeket, ő csak az egyetlen lehetőség volt az emberiség számára, hogy túléljen.
Bettany azért tért vissza, mert Isten az ő önfeláldozása árán belátta, hogy tévedett. A tetkók szimbólumok, és mivel Gábriel védelmezte a gyereket, így azok átkerültek a srácra, miután ő lett a védelmező. Mellesleg ez egy buta popcornfilm, ez egy coolfaktor jelenet, az ilyeneknek nem kel sokszoros rétegződésű jelentéstartalmat keresni. Amiben még jogos a kérdésed, az a fegyverarzenál. Azt én sem vágtam, mire kell. lehet hogy csak a biztonság kedvéért vitték magukkal. Szerintem nem az angyaloktól tartottak, hanem bárminemű veszélytől. A cél ugyanis az, hogy felneveljék a gyereket, bármilyen veszély is leselkedik rájuk az útjuk során.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3952 Dátum: 2010. április 02. - 14:59:27 »
Amúgy a Gábrielt látta valaki. Én most szedtem le, mert elég érdekesnek tűnik.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3953 Dátum: 2010. április 02. - 15:14:16 »
Miért lenne abszurdum? Csak mert az angyalokról az a kép vonult be a popkultúrába, hogy a jóság, tisztaság megtestesítői?
Az valóban nem derült ki, hogy a gyermek miért lesz utolsó remény, ezt én is hiányoltam. De a többin igazán nem értem, mit értetlenkedsz. A gyermek születésével nem változott volna meg egy csapásra minden. Őt csak azért kellett megölni, nehogy a terv később kudarcba fulladjon. Ez olyan John Connor analógia. Ott sem a puszta létezése nyírta ki a gépeket, ő csak az egyetlen lehetőség volt az emberiség számára, hogy túléljen.
Bettany azért tért vissza, mert Isten az ő önfeláldozása árán belátta, hogy tévedett. A tetkók szimbólumok, és mivel Gábriel védelmezte a gyereket, így azok átkerültek a srácra, miután ő lett a védelmező. Mellesleg ez egy buta popcornfilm, ez egy coolfaktor jelenet, az ilyeneknek nem kel sokszoros rétegződésű jelentéstartalmat keresni. Amiben még jogos a kérdésed, az a fegyverarzenál. Azt én sem vágtam, mire kell. lehet hogy csak a biztonság kedvéért vitték magukkal. Szerintem nem az angyaloktól tartottak, hanem bárminemű veszélytől. A cél ugyanis az, hogy felneveljék a gyereket, bármilyen veszély is leselkedik rájuk az útjuk során.

Elírtad, nem Gábriel a védelmező, hanem Michael. Mindegy én nem vitatkozom, azon, hogy melyik film jó vagy nem jó, mert alapvetően más a világlátásunk.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3954 Dátum: 2010. április 02. - 17:47:53 »
Bocs, tényleg. Ez nem világlátás kérdése. Ez benne volt a filmben, elmondták kerek perec.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3955 Dátum: 2010. április 02. - 17:50:14 »
Ezért horkantam én is fel, mert VTomi olyan dolgokra mondtad, hogy érthetetlen amiről a film szólt és ki is volt fejtve.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3956 Dátum: 2010. április 02. - 18:05:59 »
Ezért horkantam én is fel, mert VTomi olyan dolgokra mondtad, hogy érthetetlen amiről a film szólt és ki is volt fejtve.

Ebben a filmben semmi sincs kifejtve.  Hagyjuk azt, hogy az Isten és az angyalok gonoszak. Az az én magánügyem, hogy ez nem tetszik. Nem is ezt kifogásoltam eredetileg. Hanem azt, hogy a film a !saját keretein belül! értelmetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 02. - 18:10:26 írta VTomi »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3957 Dátum: 2010. április 02. - 18:46:34 »
Jaj, de most méris!!!!??? :headscratch:  Mert én már totál nem értem az álláspontodat, VTomi. Nem voltál álmos, részeg vagy bágyadt, mikor nézted? :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3958 Dátum: 2010. április 02. - 18:56:51 »
Jaj, de most méris!!!!??? :headscratch:  Mert én már totál nem értem az álláspontodat, VTomi. Nem voltál álmos, részeg vagy bágyadt, mikor nézted? :headscratch:

Hagyjuk inkább ezt a filmet, nem ér meg több firtatást :)
Nagyon jó az A-team új trailere  :bravo:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3959 Dátum: 2010. április 03. - 09:28:47 »
VTomi, szerintem amúgy tökéletesen igazad van, a Légió szerintem is egy tök értelmetlen baromság. ;)

Az Expendibles engem egy kicsit sem hoz lázba, én is csak azt érzem, hogy Sly késett vele tíz-húsz évet.
Ja és szerintem amt ő vén fejjel művel, az nem példaértékű, hanem szánalmas.