Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360957 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4020 Dátum: 2010. április 06. - 10:34:04 »
Tegnap pár haverommal filmnézős bepiálós estet tartottunk.
A felhozatal 3 filmben merült ki, egyik sem volt igazán jó.
Légió: rögtön megütöttük a mércét, korábban már sokat vitáztunk a filmről, én előre sejtettem, hogy ez nem lesz valami nagy durranás. De erre azért nem számítottam, legalább egy éve nem láttam ilyen űber-kaki filmet. Csodálom, hogy ennek a filmnek bárki is a védelmére kelt, ez egy bődületes baromság. VTomi, maximálisan igazad volt, habár ezt már elöbb is mondtam, de most meggyöződtem róla. Ha valaki megkérdezné, hogy milyen hülyeségek voltak benne, én azt kérdezném, hogy időrendbe, vagy szórendbe soroljam?
Na legalább ezután már csak feljebb van.

Végső állomás 4: Na ez legalább nem akart többnek látszódni, mint ami. Szórakoztató baromság, habár néhány halálnemet nem éreztem kellően kreatívnak. A filmen nagyon látszott, hogy igazi hatásvadász 3D film lehetett még így is érezhető volt, hogy szinte minden percben a pofánkba ugrik valami a képből.

Daybreakers: Na ettől viszont jóval többet vártam. Elég jó volt a felvzetés, viszont amikor kezdtem rájönni, hogy most se úszom meg a jóságos vega főhőst, na ott már kezdtem rosszul érezni magam. És aztán egyre jobban kezdtek halmozódni a hülyeségek. Végsősoron nem volt egy feltétlenül kaki film, de nem lép elé a jó vámpírfilmek közé, az tuti.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 06. - 15:36:58 írta Todd »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4021 Dátum: 2010. április 06. - 10:56:34 »
Megnéztem a Gamert és szembesültem Gerard Butler eddigi legsz@rabb filmjével. Úgy ültem le nézni, hogy ez biztos olyasmi film lesz, mint a Halálfutam. Hát olyasmi is volt, csak a Gamer egy elmebeteg baromság. Nulla történet, néha kicsi látvány. Még Butler valamiképp tudta ellensúlyozni. Na de minden színésznek van egy - egy rossz filmje. Neki is becsúszott egy.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4022 Dátum: 2010. április 06. - 11:56:36 »
Én pénteken láttam a Daybreakerst, nekem kifejezetten tetszett. Maga az alapszituáció érdekes, nekem nagyon bejött az, ahogy bemutatták ezt a disztópikus társadalmat. A vega vámpír nekem sem tetszett, még az is hozzájött, hogy egy az egyben Louis karaktere volt. ;) Viszont szükség volt rá a történet bemutatásához, úgyhogy nem zavart. Voltak apró dolgok, amik nem tetszettek, pl a napfényes megoldás. A film elejét és végét nagyon jól kitalálták, de nekem a közepénél volt az a hangulatom, hogy "oké, az alap és a végkifejlet megvan, de ez így túl rövid, be kéne még rakni valamit". :D Ettől függetlenül szerintem ez volt az utóbbi pár év legjobb vámpírfilmje. Külön pont azért, hogy nem csillogtak. :lol:
Ja, és a daylight driving system hatalmas volt. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4023 Dátum: 2010. április 06. - 12:12:59 »
Én pénteken láttam a Daybreakerst, nekem kifejezetten tetszett. Maga az alapszituáció érdekes, nekem nagyon bejött az, ahogy bemutatták ezt a disztópikus társadalmat. A vega vámpír nekem sem tetszett, még az is hozzájött, hogy egy az egyben Louis karaktere volt. ;) Viszont szükség volt rá a történet bemutatásához, úgyhogy nem zavart. Voltak apró dolgok, amik nem tetszettek, pl a napfényes megoldás. A film elejét és végét nagyon jól kitalálták, de nekem a közepénél volt az a hangulatom, hogy "oké, az alap és a végkifejlet megvan, de ez így túl rövid, be kéne még rakni valamit". :D Ettől függetlenül szerintem ez volt az utóbbi pár év legjobb vámpírfilmje. Külön pont azért, hogy nem csillogtak. :lol:
Ja, és a daylight driving system hatalmas volt. ;D
Hű ez engem is érdekel, főleg az alapszitu miatt. Mert ilyenkor mindíg egy adott koncepció tükrében végig kell gondolni a mi világinkat. PL: sötétített üvegek stb stb. Érdekes dolgok születhetnek.
Megnéztem a Gamert és szembesültem Gerard Butler eddigi legsz@rabb filmjével. Úgy ültem le nézni, hogy ez biztos olyasmi film lesz, mint a Halálfutam. Hát olyasmi is volt, csak a Gamer egy elmebeteg baromság. Nulla történet, néha kicsi látvány. Még Butler valamiképp tudta ellensúlyozni. Na de minden színésznek van egy - egy rossz filmje. Neki is becsúszott egy.
Érdekes ízlésedvan, újra rájöttem :)
Mert szerintem ,míg a Halálfutam, nem nyújt többet, mint egy videójáték átültetése filmbe, addig a Gamernek van mondanivalója (és két játékot ültet át). Nem beszélve arról, hogy egyszerre dolgozik két ellentétes látványvilágga, a háborús játékok stalkeres lepusztultsága és a Sims rágógumi színvilágával és ott van még a valóság. Nem beszélve, hogy van benne azért egy jó alakítás: Mivhael C. Hall. És az a szürreális táncjelenet is zseniális.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 06. - 14:49:54 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4024 Dátum: 2010. április 06. - 12:44:15 »
Na itt lesz az VTomi amiről beszéltünk,
5 perc 02 másodpercnél

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4025 Dátum: 2010. április 06. - 12:46:45 »
Köszi! De mi a fszom az az internet???  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4026 Dátum: 2010. április 06. - 12:55:04 »
Jaj, hogy ezt a mondást mennyit idéztük a "Számítógépes hálózatok és Internet eszközök" óránkon. ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4027 Dátum: 2010. április 06. - 14:13:44 »
Idézet
hogy milyen hülyeségek voltak benne, én azt kérdezném, hogy időrendbe, vagy szórendbe soroljam?
Elég az egyik is. :)

A Daybreakers nagy baja hogy rövid. Sokkal több rejlett volna abban a szituációban és történetben, mint ahová alacsonyították. Nekem csalódás volt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4028 Dátum: 2010. április 06. - 15:42:09 »
A film elejét és végét nagyon jól kitalálták, de nekem a közepénél volt az a hangulatom, hogy "oké, az alap és a végkifejlet megvan, de ez így túl rövid, be kéne még rakni valamit". :D
Ezzel kábé egyetértek, a közepe pokolian unalmas, és giccses volt.
Mivel én a filmgyártást álltalában évtizedekben mérem, és az számit nekem új filmnek, aminek emlékszem a mozibemutatójára, így számomra az, hogy az utóbbi évek legjobb vámpírfilmje volt, nem nyújt különösebb vígaszt.
Nem használták ki a történetben rejlő potenciált, ettől más médiumokban, regények, játékprogramok, képregények, fényévekkel jobb vámpírtársadalmakat láttam már.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4029 Dátum: 2010. április 06. - 22:37:41 »
Nekem tetszett a Végső Állomás 4. Klasszissal jobb volt, mint a 3. A kocsimosós jelenet nagyon ott volt és a mozgólépcsős is. Ráadásul abszolút újítás volt benne és elég váratlan is, hogy kétszer volt benne flash.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4030 Dátum: 2010. április 07. - 08:39:48 »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4031 Dátum: 2010. április 07. - 10:32:54 »
Csodálom, hogy ennek a filmnek bárki is a védelmére kelt, ez egy bődületes baromság.
Én nem emlékszem, hogy bárki is a film védelmére kelt volna, sokkal inkább az angyalok megítélése a modern társadalomban című vitakör ülését zavartuk le. :)
Valakinek tetszik az új Resi trailer?  :stupid: Szerintem iszonyatosan borzasztó.
Szerintem nincs ezzel a trailerrel semmi baj, feltéve, ha erre gondoltál. Mondjuk a trailer néhány jelenetét látva eszembe jut a nagy kérdés, hogy akkor ez most nyúlás vagy tisztelgés az "elődök" előtt. :roll:
Megnéztem a Gamert és szembesültem Gerard Butler eddigi legsz@rabb filmjével.
Na ez új. Nem is tudtam, hogy van neki jó filmje is.
A film elejét és végét nagyon jól kitalálták, de nekem a közepénél volt az a hangulatom, hogy "oké, az alap és a végkifejlet megvan, de ez így túl rövid, be kéne még rakni valamit".
Szinte mindenkinek ez jött le, akivel eddig beszéltem a filmről és talán nem is véletlenül. Már múltkor is pedzegettem, hogy bizony ez a Penge 3 eredeti alapkoncepciója (amit aztán nem valósítottak meg, hanem kaptuk helyette a Szentháromságot), amit egyszerűen lenyúltak a film készítői, de igazából épkézláb történetet már nem tudtak kitalálni hozzá. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4032 Dátum: 2010. április 07. - 10:46:29 »

Attól függ ki kérdezi. Ha barátnő kéredzi akkor gondolkodás nélkül kell rávágni, hogy "igen van, a PS: IloveU!" :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4033 Dátum: 2010. április 07. - 18:51:47 »

Nekem a Törvénytisztelő polgár, a 300 és a Csúf igazság is tetszett.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4034 Dátum: 2010. április 08. - 13:27:16 »
Csak erős idegzetűeknek: Alien vs Ninja

... innen már nincs lejjebb.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #4035 Dátum: 2010. április 08. - 14:02:06 »
Remélem, hogy amikor a szamurájok és ninják zombi seregei feltámadnak, az első célpontjaik az ilyen filmek készítői lesznek.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4036 Dátum: 2010. április 08. - 14:14:12 »
Miért? Én tökre bírom az ilyen trash mozikat. Persze egy fontos kritériuma van ezeknek, hogy vígjátékként kell kezelni őket és úgy bizony nagyon szórakoztatóak. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4037 Dátum: 2010. április 08. - 14:40:08 »
Mindig van lejjebb..  :brow:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4038 Dátum: 2010. április 08. - 15:10:51 »
AvN... Mekkora xar !  :lol:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4039 Dátum: 2010. április 08. - 15:20:22 »
Ezt rossz volt nézni. :-\ Én ezt nem tudom vígjátékként kezelni csak az emberiség ellen elkövetett bűnként. ( mint a Tomb Raider )