Tegnap pár haverommal filmnézős bepiálós estet tartottunk.
A felhozatal 3 filmben merült ki, egyik sem volt igazán jó.
Légió: rögtön megütöttük a mércét, korábban már sokat vitáztunk a filmről, én előre sejtettem, hogy ez nem lesz valami nagy durranás. De erre azért nem számítottam, legalább egy éve nem láttam ilyen űber-kaki filmet. Csodálom, hogy ennek a filmnek bárki is a védelmére kelt, ez egy bődületes baromság. VTomi, maximálisan igazad volt, habár ezt már elöbb is mondtam, de most meggyöződtem róla. Ha valaki megkérdezné, hogy milyen hülyeségek voltak benne, én azt kérdezném, hogy időrendbe, vagy szórendbe soroljam?
Na legalább ezután már csak feljebb van.
Végső állomás 4: Na ez legalább nem akart többnek látszódni, mint ami. Szórakoztató baromság, habár néhány halálnemet nem éreztem kellően kreatívnak. A filmen nagyon látszott, hogy igazi hatásvadász 3D film lehetett még így is érezhető volt, hogy szinte minden percben a pofánkba ugrik valami a képből.
Daybreakers: Na ettől viszont jóval többet vártam. Elég jó volt a felvzetés, viszont amikor kezdtem rájönni, hogy most se úszom meg a jóságos vega főhőst, na ott már kezdtem rosszul érezni magam. És aztán egyre jobban kezdtek halmozódni a hülyeségek. Végsősoron nem volt egy feltétlenül kaki film, de nem lép elé a jó vámpírfilmek közé, az tuti.