Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363475 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4140 Dátum: 2010. április 14. - 21:31:30 »
Viszont a Skynet szerintem tudhatta, hogy kicsoda Kyle, több magyarázat is létezik erre, viszont jól mutatja a film kidolgozatllanságát, hogy ott egy sincs.
Az egyik magyarázat, a visszautazó Terminatorok hagytak üzeneteket a jövőben létrejövő Skynet részére, így a Skynet tisztában volt az összes időutazással. Ez a verzió volt a könyv trilógiában.
Másik lehetőség (ezt közületek mondta valaki, de valóban meggyöző), a Skynet hozzáfért a rendörség felvételeihez Kyle-ról, és ha akkor más nem is hitt neki, valószinüleg a Skynet igen, főleg, hogy az ott elmondottak jórésze azóta valóra vált.
Ettöl függetlenül nem akarom védeni a filmet, mert elég összecsapott, és kiszámítható forgatókönyvvel operál. Emelett tele van eszméletlen nagy bakikkal is, az egyik kedvencem az, hogy hogyan tud meglepni egy csapat embert egy sivatagban egy 60 méteres robot?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4141 Dátum: 2010. április 14. - 21:38:23 »
Igen a robot! ;D az nekem is másodszori otthoni nézésre tűnt fel. Pedig mondtam is, hogy milyen jó lett a hangja, aza mély nyikorgó fémhang. :) Mondjuk nem a lábán ment oda, hanem aszállítóhajón, de annak is a turbináit meg kellett volna hallaniuk.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4142 Dátum: 2010. április 14. - 21:58:47 »
Idézet
Ettöl függetlenül nem akarom védeni a filmet, mert elég összecsapott, és kiszámítható forgatókönyvvel operál. Emelett tele van eszméletlen nagy bakikkal is, az egyik kedvencem az, hogy hogyan tud meglepni egy csapat embert egy sivatagban egy 60 méteres robot?
Nekem a 2 kedvencem  a t600-hoz kötődik. Az egyik, amikor minigunnal próbálja eltalálni marcust. Ha szegény termiknek ilyen jó a célzóképessége, hogy kilő rá egy rakat töltényt és még el sem találja, akkor nem csoda, hogy az emberek megnyerik a háborút.

A másik, amikor kilövik a nyakában lévő ööö...valami koordinációs egységet. Ami a nyakában van..értitek. Nem vastag koponyájában, nem a vastag mellpáncélja alatt, hanem a borzasztóan sérülékeny nyaki részben. A skynet tudhatott valamit, amikor ilyen "tökéletes" konstrukciót tervezett.

Idézet
Az egyik magyarázat, a visszautazó Terminatorok hagytak üzeneteket a jövőben létrejövő Skynet részére, így a Skynet tisztában volt az összes időutazással. Ez a verzió volt a könyv trilógiában.
Másik lehetőség (ezt közületek mondta valaki, de valóban meggyöző), a Skynet hozzáfért a rendörség felvételeihez Kyle-ról, és ha akkor más nem is hitt neki, valószinüleg a Skynet igen, főleg, hogy az ott elmondottak jórésze azóta valóra vált.
Igen ám, de akkor sem tudta a skynet, hogy ki volt John Connor igazi apja. Csak azt tudhatta ezekből az infókból, hogy az ellenállás őt küldte vissza hogy megvédje John anyját. Azt nem tudhatta ki ejtette teherbe Saraht... a sors fintora, hogy pont az időutazó volt az - a t4 pedig végig azt sugallja, hogy azért kell mindenképp elfogni kylet, hogy ne menjen vissza és ne ejtse teherbe saraht John Connorral.

(Mellesleg a "legelső" John Connornak biztosan nem Kyle volt az apja)

Ha vesszük a két lehetséges magyarázatot: A rendőrségi akták felvételekor még nem történt meg az aktus, tehát Kyle nem is adhatott volna ki ilyen infót, és persze nem is tudta, hogy ő lesz az apa. A terminatorok meg nem szerezhettek tudomást John apjáról. Senki nem mondta nekik, ki az, és a nyilvántartásban sem igazán szerepelhetett, lévén egy olyan férfit kellett volna megnevezni és azonosítani, aki a születésekor még nem is létezett.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 14. - 22:00:29 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4143 Dátum: 2010. április 15. - 10:53:50 »
Nekem a T-600 as annyiban tetszik, hogy egy irányt mutat az élőszövetes cyborg-ok felé. Először még valószínűleg, nemes egyszerőséggel csak felöltöztette a robotokat a skynet, és így tudtak valamennyire közel jutni, vagy jól bebugyolálva akár be is egy bunkerbe, ha addig még nem láttak az emberek humanoid formájú robotot. Aztán vagy a tökéletes beszivárgás miatt, vagy az időutazás miatt (szervetlent nem lehet transzportálni) kifejlesztette az élőszövetes T-800-at.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4144 Dátum: 2010. április 15. - 11:47:12 »
A T1-ben elmondják a beszivárgók evolúcióját, persze az már más kérdés, hogy a T4-ben ezt mennyire vették figyelembe. A Skynetnek pedig valóban fingja sem lehet Kyle szerepéről, még akkor is ha esetleg látta a felvételeket. Ezt John-on kívül senki nem tudta, még Kyle-nak sem mondja el, csak a fényképet adja oda. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4145 Dátum: 2010. április 16. - 19:21:28 »
Hogy hívják a Star Warsban a kis droidkereskedőket a Naboon? Akik azt mondják hogy Huttíní!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4146 Dátum: 2010. április 16. - 19:22:11 »
Interurbán mobiltelefonon.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4147 Dátum: 2010. április 16. - 19:28:23 »
Hogy hívják a Star Warsban a kis droidkereskedőket a Naboon? Akik azt mondják hogy Huttíní!

Jawa. Ez a fajuk neve.

És nem Huttíní, hanem Utinni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4148 Dátum: 2010. április 16. - 19:30:23 »
És nem a Naboon voltak, hanem a Tatuinon. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4149 Dátum: 2010. április 16. - 19:30:53 »
kösz!
Jó nem vagyok perfekt SW-ból, de azt hittem a bolygót legalább tudom :S

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4150 Dátum: 2010. április 16. - 19:33:11 »
Jawa. Ez a fajuk neve.
Nem, mert a fajuk neve Lákátos. Hiszen ösztönösen megérzik a színesfémet.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4151 Dátum: 2010. április 16. - 19:37:24 »
És nem a Naboon voltak, hanem a Tatuinon. ;)

Erről a jereváni rádió régi melléfogása jut eszembe:
    – Igaz-e, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak?
    – A hír igaz, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4152 Dátum: 2010. április 16. - 19:41:35 »
kertitörpe  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4153 Dátum: 2010. április 16. - 19:43:12 »
De igazán úgy lett volna 100%-os VTomi melléfogása, ha még a filmet se tudja.
Tipikusan apám szokott így filmeket kérdezni. Legutóbbi kérdése: Melyik az a film, amelyikbe az a westernfilmes csóka a fiatal katonákat b*szogatja?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4154 Dátum: 2010. április 16. - 19:44:37 »
melyik?

venom75

• Pókfej
« Válasz #4155 Dátum: 2010. április 16. - 19:50:39 »
A tudatlan haverom egyszer úgy kért tőlem mese filmet , hogy neki az kell ahol az állatok a kerítésen átugrálnak . :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4157 Dátum: 2010. április 16. - 20:23:26 »
Hú ez jó kis film :D
Volt egy idő, amikor az Rtl fél évente leadta.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #4158 Dátum: 2010. április 16. - 20:27:44 »
Én is nagyon régen láttam utoljára (pedig valóban ott volt egy időben a rendszeres felhozatalban), meglepődtem, hogy megvan DVD-n. Egyébként szerintem is jó kis film.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4159 Dátum: 2010. április 17. - 02:15:51 »
A tudatlan haverom egyszer úgy kért tőlem mese filmet , hogy neki az kell ahol az állatok a kerítésen átugrálnak . :lol:

Túl a Sövényen.

Egyébként csak egy igazi geekek mint ti akadnak ki ilyeneken. :)