Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468452 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:OFF
« Válasz #10680 Dátum: 2010. november 11. - 12:02:27 »
Jó, de akkor meg azt nem értem, honnan kerülnek elő olyan hülye emberkék, akik ilyen horribililis összegeket kicsengetnek, holott ugyanazt megszerezhetnék más forrásból olcsóbban is.
Nem feltétlenül. Attól is függ éppen mit keres és mikor. Azért nincs olyan bolt egyelőre Magyarországon, ahol mindig minden képregény beszerezhető és raktáron van. És ha valakinek épp egy ilyen (pont nincs raktáron) időszakban kell az utolsó darab, ami hiányzik a gyűjteményéből, biztos, hogy nem fog rá várni hónapokat, hanem kifizeti azt a 200-300 Ft pluszt. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #10681 Dátum: 2010. november 11. - 12:28:37 »
Jah, nézd, én feltételeztem, hogy az ésszerűség felülírja a türelmetlenséget, meg minden egyéb olyan érzelmet, ami pénzügyileg abszolúte rossz döntésekre készteti a vásárlót. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #10682 Dátum: 2010. november 11. - 12:36:39 »
Akkor rosszul feltételezed, mert a gyűjtő és a szenvedély (hobbi) szavak az esetek 99%-ában felülírják az ész érveket. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10683 Dátum: 2010. november 11. - 14:13:53 »
Ez így van. Különösen akkor, amikor egy teljes gyűjteményből már csak 1-2 hiányzik, azokat a gyűjtő hajlamos tripla áron is megvenni.

venom75

• Pókfej
« Válasz #10684 Dátum: 2010. november 11. - 14:26:43 »
így igaz. Azért próbálok egész sorokat eladni vagy mint az antikváriumnak a teljes gyűjteményt. Egy -egy sorozat lehet , hogy többet érne , de ha mindent visznek akkor alapból  nagyobb lesz a bevételem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #10685 Dátum: 2010. november 11. - 19:22:34 »
Mindig tudtam, hogy túl sokat gondolok az emberekről. :D

Nemtom, ez nálam szerencsére nem működik. Vagy csak lehet nem kerültem még ilyen szituációba.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10686 Dátum: 2010. november 11. - 20:36:47 »
Ma az egyik kenvelo boltban láttam egy jó kis Marvel pólót. Rajt volt a Marvel felirat alatta meg kockákban a herok. Pókitól vasemberig vagy 20-an vagányul nézett ki 3500-ért de végül ott hagytam, nem tudom megveszem-e-é...

De ha póló, ez már mekkora állat  ;D

http://filmdroid.blog.hu/2010/06/08/vasember_kinezetu_polo

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10687 Dátum: 2010. november 12. - 09:14:53 »
Hétfőtől újra van netem (és gépem).  :brow: Reszkess világ. Az új szolgáltatónál 500 Ft pluszért 6mb/s netem is lehetett volna (3mb/s kértem), de nem kértem a többet, mert nem akarom hekkelni a NASA-t.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10688 Dátum: 2010. november 12. - 09:18:09 »
Pedig az tök jó móka. Egész jó kis HD felvételeik vannak.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #10689 Dátum: 2010. november 12. - 09:54:26 »
Ben úgysem jutna el a Nasa rendszerébe, már félúton tönkretenné az egész amerikai hálózatot.  :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10690 Dátum: 2010. november 12. - 11:05:40 »
Hülye vagy ? Fél amerikát letarolná amikor mellé üt a klaviatúrán és ezzel felrobbantja az amcsi atomerőműveket :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10691 Dátum: 2010. november 12. - 11:41:38 »
Kinn voltam ma a Class Fm kocsiledobásán. Nagy show volt, srácok.  :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #10692 Dátum: 2010. november 12. - 11:43:44 »
Szóval végül ledobták a kocsit? Sajna munkánban nem tudtam hallgatni a műsort... :'(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10693 Dátum: 2010. november 12. - 12:05:10 »
Hülye vagy ? Fél amerikát letarolná amikor mellé üt a klaviatúrán és ezzel felrobbantja az amcsi atomerőműveket :D
Nem volt elég a nagy 2003-as áramszünet?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10694 Dátum: 2010. november 12. - 12:14:44 »
Elképesztő volt. A szavazás eredménye az volt, hogy ne dobják le! Odavitték a lehetséges nyertest valahonnan Szolnok megyéből. Amennyiben a "ne dobják le" szavazat a több, akkor ő viheti a kocsit. Közben megkérdezték, hogy a tömegben ki az, aki arra szavazott, hogy dobják le. Jöjjön előre és mondja a lehetséges nyertes szemébe, hogy ő azt szeretné, hogy dobják le a "kocsiját". Egy duci nő jelentkezett, kiment és elmondta, gátlások nélkül.
Aztán kiderült, hogy a szavazás szerint (több, mint 40.000 szavazó) azok voltak többen, akik nem akarták volna ledobni. A nő megnyerte, de erre előhoztam egy teljesen ugyanolyan kocsit neki, ami menetkész volt (a fenn lógóból kivették az összes folyadékot, 1 hétig még kezelni kellett), hogy örömében azonnal haza tudja vinni. Vagyis a rádió vett egy ugyanolyan kocsit pluszban ajándékba neki.
Most jött a sokk: Balázs felajánlotta a fenn lógó kocsit a duci nőnek, hogy ő meg hazaviheti azt, ha most, mindenki előtt belátja, hogy marhaságot mondott, hogy mégse jó az, ha összetörnek egy ilyen autót, meg minden. A nő viszont azt mondta, hogy nem fog segget csinálni a szájából, ha azt mondta, hogy dobják, akkor dobják.  :surp:
Lássuk be, igen kevesen vannak, akik nem akarnának visszavonni egy állítást 2-3 millió forintért, de ő ragaszkodott hozzá, hogy dobják le. A műsorvezetők nem tudtak szóhoz jutni, egyszerűen nem értették, hogy ilyesmi lehetséges. Úgyhogy végül ledobták a kocsit, ami nagyon látványos volt. Mintha lassítva zuhant volna kicsit (30 méterről), majd becsapódott, és annyira összelapult (kerékre érkezett), mintha cabrio lenne. Szanaszét tört.
A végén még megállítottam Vadon Janit, megkérdeztem tőle, hogy lesz-e még valaha Télapó Akciócsoport műsor, de nem sok esélyt adott neki. Csak annyit, hogy "sohase mondd, hogy soha". :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10695 Dátum: 2010. november 12. - 12:24:05 »
Állat lehetett :bravo: A nőnek meg csak gratulálni tudok de mi van ha épp az ő szivatása lett volna az hogy "na jó akkor ne dobják le a kocsit" erre Bazsi meg Jani direkt megszivatja és ledobja a kocsit...  :nemtudom: :hehe:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #10696 Dátum: 2010. november 12. - 12:26:48 »
Hú, köszi a részletes beszámolót, kaine! :D Nagyon nagy műsor lehetett és szívesen láttam volna azt a nőt, aki végül is azt mondta, hogy dobják le. Nem semmi lehetett.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #10697 Dátum: 2010. november 12. - 12:31:03 »
Szerintem meg ez egy orbitális nagy baromság. Ilyenből szenzációt csinálni, hogy valakinek ledobják, és szétzúzzák-e a kocsiját, avagy sem...
Gondolom ha lett volna valami tudományos show, arra meg nem ment volna el senki. Jellemző.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10698 Dátum: 2010. november 12. - 13:02:50 »
Szerintem alapinformációk nélkül ne ítélkezz.  ;) Ha hallgattad volna a műsort 1-2 hétig, hallottál volna mindent pro és kontra, egészen más így a gyerek fekvése, mint ennyiből elítélni.
Zárójelben: a tudományos show-kon sokkal többen vannak...
szívesen láttam volna azt a nőt, aki végül is azt mondta, hogy dobják le.
Láthatod még eleget: kinn volt vagy 10 tévé, interjúk, fotók, minden. :)
http://www.morningshow.hu/?o=galeria&mode=kepek&galeria=95#start
Itt láthatod, az utolsó képeken valahol.
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 12. - 13:13:27 írta kaine »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #10699 Dátum: 2010. november 12. - 13:36:34 »
Nyilván csak azok alapján mondtam véleményt, amit te itt leírtál.