Elképesztő volt. A szavazás eredménye az volt, hogy ne dobják le! Odavitték a lehetséges nyertest valahonnan Szolnok megyéből. Amennyiben a "ne dobják le" szavazat a több, akkor ő viheti a kocsit. Közben megkérdezték, hogy a tömegben ki az, aki arra szavazott, hogy dobják le. Jöjjön előre és mondja a lehetséges nyertes szemébe, hogy ő azt szeretné, hogy dobják le a "kocsiját". Egy duci nő jelentkezett, kiment és elmondta, gátlások nélkül.
Aztán kiderült, hogy a szavazás szerint (több, mint 40.000 szavazó) azok voltak többen, akik nem akarták volna ledobni. A nő megnyerte, de erre előhoztam egy teljesen ugyanolyan kocsit neki, ami menetkész volt (a fenn lógóból kivették az összes folyadékot, 1 hétig még kezelni kellett), hogy örömében azonnal haza tudja vinni. Vagyis a rádió vett egy ugyanolyan kocsit pluszban ajándékba neki.
Most jött a sokk: Balázs felajánlotta a fenn lógó kocsit a duci nőnek, hogy ő meg hazaviheti azt, ha most, mindenki előtt belátja, hogy marhaságot mondott, hogy mégse jó az, ha összetörnek egy ilyen autót, meg minden. A nő viszont azt mondta, hogy nem fog segget csinálni a szájából, ha azt mondta, hogy dobják, akkor dobják.

Lássuk be, igen kevesen vannak, akik nem akarnának visszavonni egy állítást 2-3 millió forintért, de ő ragaszkodott hozzá, hogy dobják le. A műsorvezetők nem tudtak szóhoz jutni, egyszerűen nem értették, hogy ilyesmi lehetséges. Úgyhogy végül ledobták a kocsit, ami nagyon látványos volt. Mintha lassítva zuhant volna kicsit (30 méterről), majd becsapódott, és annyira összelapult (kerékre érkezett), mintha cabrio lenne. Szanaszét tört.
A végén még megállítottam Vadon Janit, megkérdeztem tőle, hogy lesz-e még valaha Télapó Akciócsoport műsor, de nem sok esélyt adott neki. Csak annyit, hogy "sohase mondd, hogy soha".