Természetesen tanulni fogok év közben is, meg a többi tárgyból is, de annyiszor hallottam már farmakra is, anatra, mikrobira stb. , hogy nem lehet megtanulni vizsgaidőszakban, de mindig rácáfolnak nem kevesen, úgyhogy már nem hiszek az ilyenekben, sem az olyan kijelentésekben, hogy 2. év , 3. év stb. után már könnyebb lesz... 
Nem lesz túlzottan könnyebb. Nekem is mindig azt mondták, de bekaphatják, egyáltalán nem könnyebb. Legalábbis annyival tuti nem, mint amennyire mondják.
Talán annyi, hogy a vizsgáztatók nagyobb része már jóindulatú, első 3 éven meg pont fordítva volt az arány. Azért itt már többen megkérdezik, hogy mi akarsz lenni, aztán ha olyan messze fog állni a szakterületed az adott tárgytól, mint ide Jerikó, akkor nem nyúznak agyon. Tudjál egy basic szintet, ami minden orvosnak kell(ene), aztán csókolom.
Azt nem mondtam, hogy nem lehet megcsinálni úgy. prosti nagy adag szerencse is kell hozzá.

Szerintem akik nem tanulgatják folyamatosan, vizsgaidőszakban nem úgy csinálják meg a szigókat, hogy minden tételt tudnak elég jól, azt elhiheted.
Mellesleg nem azt írtam, hogy nem fogod tudni szorgalmi időszakos tanulás nélkül, hanem, hogy kínkeserves lesz (persze feltéve, ha a többi tárgyat is megcsinálod

). MOndom én is elhanyagoltam, alábecsültem az anyagot, aztán amikor utolsó 2 hétben elkezdtem nézegetni, akkor tudatosult, hogy ez nagyon-nagyon sok (megint).