A leglátványosabb egyértelműen a Zöld piramis, az alagútas akvárium...huhh. Ráadásul az üveg még nagyítja is az állatokat, mindenki csak az állát kereste a látványtól.
Na igen, az akvárium baromi jó ott, amikor én először voltam bent és odaértem az alagúthoz, akkor ment el mellettem az a cápa, ami kb nagyobb, mint én... ilyen voltam: O__O

a barnamedve szabályosan produkálta magát a közönségnek,
A barnamedve nagyon jó fej volt!

Mellette is rájöttem, hogy milyen k* jó, hogy elválaszt tőle egy üvegfal.
Amikor én voltam, a fehér tigrisek folyton produkálták magukat (tényleg, amint meglátta a fényképezőgépet, bepózolt mindkettő

)
Hatalmas területen van, és elég szövevényes ez az állatkert, roppant zavart, hogy a térképen képtelenek bejelölni, hogy pontosan hol is állsz...vagy kétszer el is tévedtünk, ami azt illeti.
Jaja, én is... meg az zavart, hogy csak nagy vonalakban volt bejelölve néhány állat, a többit találd meg magad... 2 nap után véletlenül megtaláltam a hiúzokat, és addig nem is tudtam ,hogy vannak.
A legnagyobb csalódást úgymond a nagymacskák okozták: Az összeset megnéztem, de amikor én ott voltam, az egyik fehértigrist leszámítva az összes csak döglött, lehetőleg minél messzebbre az emberektől, és ami még durvább, nagyon sokszor háttal, nehogy legalább a pofájukat látni lehessen. Lusta dögök na! 
Oh, kár, valszleg vmelyik rossz napjukat/napszakjukat fogtad ki. Du 4-5-től szoktak élénkek lenni, akkor nagyon jó fejek.

A fekete jaguárok bunyóztak egy kicsit meg vadászgatták egymást, a kis leopárd játszott az anyjával, a többiek nem tudom, mit csináltak, őket nem figyeltem annyit.

Ju, már nemtom milyen kis nagymacsekot kellett volna fotózni, de én csak kifejlett példányokkal találkoztam.
A kis leopárd volt, amelyik két foltos leopárd kölykeként fekete lett.

Akkor lehet, hogy nem volt kint, mindenesetre köszi, h emlékeztél rám.

Ja amin még néztem, hogy két hím páva ott szabadon járt-kelt az egyik ketrec előtt, hogy azok kiszöktek, vagy direkt ott voltak, nem tudtam eldönteni.
Én is néztem, de napokig ott járkáltak, szóval gondolom, szándékos volt.
És Ju, Tomi: ejnye-bejnye! Látszik, hogy nem nagyon olvastátok az állatokról a kiírásokat. Ha így lett volna, nem ment volna az eszmecsere a párducokról, hanem tudnátok, amit én. 
A lényeg, hogy a jaguár, meg a leopárd első blikkre nagyon könnyen összekeverhető, persze vannka köztük különbségek. A fő mégis az, hogy a jaguár csakis Közép- és Dél-Amerikában él, míg a leopárd Afrikában és Ázsiában. MIndkét állatból van foltos és fekete verzió! És az Ázsiában élő leopárdokat hívja a köznyelv párducoknak. Magyarul hivatalosan olyan faj, hogy párduc, nem létezik.
Ezeket tudtam, csak én gyűjtőnéven párducoknak hívom az összes párducfajta nagymacskát, mert így egyszerűbb.

A harmadik az anakonda. Fú bazz...ekkora dögöt még nem pipáltam. Boa, piton, jó-jó szép nagy, meg minden, de ez...ott van tőled 20 centire és hatalmas. A száraz tények a méreteiről nem mondanak igazából semmit, az embert akkor veri ki a víz, amikor egy karnyújtásnyira ott van tőle ez az óriási kígyó, olyan vastag, mint a törzsem, és olyan hosszú, hogy,,,gőzöd sincs milyen hosszú, de nagyon hosszú. 
Nekem is "fúbazz..." élmény volt.

Hahó!
Új vagyok,most regisztráltam ide.A főoldalt rendszeresen olvasom,de most kedvem támadt ide benézni.
Üdv a fórumon!

Érdekes, hogy én egy dalát sem ismerem, csak annyit tudok róla, hogy valami angol énekesnő, meg hogy keményen iszik és drogozik. Most már csak múlt időben sajnos.
Én szintén. A túladagolásokról meg egy ideje Ledger jut eszembe, őt tényleg sajnáltam.