Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468614 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:OFF
« Válasz #120 Dátum: 2007. július 09. - 18:04:56 »
Nem, arra itt van ez a topik.
Oké. 8)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #121 Dátum: 2007. július 10. - 13:34:27 »
NIckelbacket-e én is nagyon szeretem. Kedvenc számom a Someday tőlük.

Én is komázom a Nickelback-et. Három olyan szám van, amit mindig meg tudok hallgatni tőlük: a How you remind me, a Lear the hard way( a DD filmben ment a kocsmai bunyó alatt) és a Someday.

Az Evanescence (mindig gondban vagyok a banda nevével) is az egyik személyes kedvencem, de csak a Fallen című albumukat tudom bármilyen állapotban meghallgatni. A Megtorló filmenben volt egy nagyon jó duettje az énekesnőnek. Annál a jelenetnél játszották, amikor Castle kivágta Joan pasiját a házból.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #122 Dátum: 2007. július 10. - 14:08:27 »
Idézet
How you remind me
Az is jó szám, csak én már nagyon unom. Így vagyok a Far away-el is.
Idézet
e csak a Fallen című albumukat tudom bármilyen állapotban meghallgatni.
Az új album elég tré lett szó se róla...nekem legalábbis vagy 2 szám tetszik róla összesen.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #123 Dátum: 2007. július 10. - 15:12:47 »
Meglátszik, hogy kilpett a gitáros.
A félelem nélküli

Ju

• Pókfej
« Válasz #124 Dátum: 2007. július 10. - 15:37:33 »
Az új album elég tré lett szó se róla...nekem legalábbis vagy 2 szám tetszik róla összesen.
Én egyszer tudtam végighallgatni. :-\ Gyakorlatilag hiányzik belőle minden, ami jó volt a bandában. Se a szövegek, se a dallam, se a gitárjáték nem volt egyedi, egy tucatlemez lett, és semmire sem emlékszem belőle. :roll:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #125 Dátum: 2007. július 10. - 21:56:30 »
Én us pint így voltam vele. Az egyetlen értékelhető momentum maga Amy Lee volt. :'( Hiányzott belőle az a lendület, ami a Fallenben megvolt.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #126 Dátum: 2007. július 12. - 10:01:52 »
A napi hsz-ok átlaga lement 100 alá...valamit csináljunk gyerekek! :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #127 Dátum: 2007. július 12. - 11:26:54 »
Dobj fel vmi témát, amiről lehet beszélni. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #128 Dátum: 2007. július 12. - 11:40:12 »
Én próbálkoztam a tudományos dologgal, de nem sok embert hozott lázba. :(
http://www.sg.hu/cikkek/53517/hyperion_az_urszivacs

Ez is egy érdekes kis cikk éppen. Különleges egy égitest az biztos.
Egyébként továbbra is az a nézet járja, hogy a naprendszerünkben az élet kialakulásához a Titánon vannak meg a legjobb feltételek.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #129 Dátum: 2007. július 12. - 11:57:06 »
Egyébként továbbra is az a nézet járja, hogy a naprendszerünkben az élet kialakulásához a Titánon vannak meg a legjobb feltételek.
Áhh, ahoz túl messze van a naptól. Nagyon alacsony ahoz a hőmérséklet, hogy ott élet alakuljon ki. De másnem arra jó az a hold, hogy esetleg pár száz év múlva ásványvizet hozzanak onnan.
De egyébként az a baj, hogy mindig a jelenlegi állapotokat veszik figyelembe ilyenkor. Régebben (2-3 milliárd éve) szerintem még a Mars-on és a Vénuszon is simán kialakulhatott az élet. Arról a feltételes bolygóról nem is beszélve, amelynek a maradványai most a Mars és a Jupiter között keringenek.

Amúgy nagyon érdekes volt ez a cikk. Valóban ritkán látni ilyen felszint.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #130 Dátum: 2007. július 12. - 12:12:31 »
Valóban. De ha nem a jelenlegi állapotokat vesszük figyelembe, éppen a Titánon is lehetne élet. A légkör kialakulása előtt a Földön is voltak igencsak hideg periódusok, mégis itt vagyunk. :)

A szétrobbant bolygó elmélete valóban érdekes. Kár, hogy nem sokat hallani róla mostanság...de szerintem a legnagyobb probléma az, hogy elfért volna-e még egy bolygó a Vénusz s a Mars között?

Jah és az tisztázódott már, hogy a Plútó akkor most önálló bolygó, vagy csak egy kisodródott hold?(azt tudom, hogy levették a nagybolygók listájáról).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #131 Dátum: 2007. július 12. - 12:29:40 »
Én azért nem nagyon hiszek a Titánon kialakult élet lehetőségében, mert nagyon messze van a naptól, oda a napfénynek kb 2%-a jut el. Persze ez még nem zárja ki, hogy valami primitív életforma (baktériumok, amőbák) ne létezhetnének ott.

A szétrobbant bolygó elmélete valóban érdekes. Kár, hogy nem sokat hallani róla mostanság...de szerintem a legnagyobb probléma az, hogy elfért volna-e még egy bolygó a Vénusz s a Mars között?
Pont ezért van a Mars és a Jupiter között. ;) De egyébként nagyon keveset hallani róla mostanság. Gondolom azért is, mert amennyit innen a Földről, és amennyit ilyen sok évmilliónyi idő elteltével ki lehetett kutatni, azt már megtették. Ha jól emlékszem azt mondták, hogy kb a Mars-al egyméretű bolygó lehetett ott. Meg valószinű, hogy a Mars két holdja is annak a néhai bolygónak a maradványai, valamint azt sem tartották kizártnak, hogy a Hold-on lévő kráterek nagy részét is annak a bolygónak a szétrepülő maradványai okozták. Egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy azok a meteorok pusztították ki a dinoszauruszokat (ismét visszakanyarodtunk erre a témára is. :) )

Egyébként a Plutót most már nem számítják a bolygók közé. Ami szvsz elég nagy hülyeség. Szerintem vígan elférne annak. Csak azért kiszedni a listából, mert hogy elég kicsi... :roll: Így most egy kettős bolygóval kevesebb a naprendszerünk.
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 12. - 12:31:13 írta Sepi »

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #132 Dátum: 2007. július 12. - 12:52:09 »
Hát a Plútónál még sok más is szólt ellene, nem csak a mérete. (pl. milyen bolygó az, amit egy kutyáról neveznek el ;D)
Eddig mindig benne volt a hírekben, hogy megtalálták a tizedik bolygót, most majd kereshetik újra a kilencediket.

Szegény iskolások! mi még 9 bolygót tanultunk, ma már csak 8. Régen három élőlénytípus volt (növények, állatok, ember) ma is három (növények, állatok, gombák) A történelem is folyamatosan változik.....
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 12. - 12:54:26 írta Tovima »
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #133 Dátum: 2007. július 12. - 13:38:29 »
A PLútó egyébként azt hiszem, maradt kisbolygó. Pedig milyen jó let volna, ha marad bolygó, és a tizediket is elfogadják annak (szép kerek szám :)).

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #134 Dátum: 2007. július 12. - 13:39:15 »
Idézet
Én azért nem nagyon hiszek a Titánon kialakult élet lehetőségében, mert nagyon messze van a naptól, oda a napfénynek kb 2%-a jut el. Persze ez még nem zárja ki, hogy valami primitív életforma (baktériumok, amőbák) ne létezhetnének ott.
Élet alattnem is a fejlett életet kell itt érteni, hanem az ilyen primitív életformákat. Attól az még ÉLET.
Jah igen...Mars és Jupiter..bocsi. ;D :-[

Idézet
Hát a Plútónál még sok más is szólt ellene, nem csak a mérete
Pontosan. A pályája és a közettulajdonságai miatt is kivették. Végülis minidg vitatott volt, hogy bolygó-e...engem nem lepett meg, hogy levették a bolygók listájáról.
Idézet
Régen három élőlénytípus volt (növények, állatok, ember) ma is három (növények, állatok, gombák) A történelem is folyamatosan változik.....
Ez mondjuk az újfajta rendszertan szerint sme így van. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #135 Dátum: 2007. július 12. - 19:57:55 »
A Titánon kell, hogy legyen élet, hisz Thanos is onnan származik.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #136 Dátum: 2007. július 12. - 20:14:08 »
És két Csodakapitány is a négyből. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #137 Dátum: 2007. július 12. - 20:14:37 »
Hát ha ezt nézzük, akkor nincs olyan bolygó az egész világegyetemben, ahol nincs élet. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #138 Dátum: 2007. július 12. - 21:04:16 »
Akkor ezt letudtuk!  ;D Kár, hogy a nagy tudósok nem képesek belátni...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #139 Dátum: 2007. július 12. - 21:13:13 »
Azért megnézném, ahogy egy tudományos akadémia előtt, amikor vki azt állítja, hogy van a Titánon élet, és kérik a bizonyítékokat, meglobogtatna egy rakat Marvel-füzetet... :lol: