Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469380 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:OFF
« Válasz #15080 Dátum: 2013. október 27. - 14:23:21 »
Úgy látszik, Ben megismerkedett Diegóval. :D Abban a rajzfilmben elég meredek szövegek vannak. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #15081 Dátum: 2013. október 27. - 14:24:29 »
Az lesz az. Kész agyhalál.

Raisu

• Traveller
« Válasz #15082 Dátum: 2013. október 27. - 14:28:08 »
De a legnagyobb poén, hogy ilyen állat létezik. Bár a legjobb még mindig az volt, amikor arra bíztatta a gyerekeket, hogy rázzák jó erősen a fénylő botját. :DDD

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #15083 Dátum: 2013. október 27. - 14:35:12 »
Nocsak, úgy látszik, nem csak én és tgaby vagyunk itt F1-fanok. :D (Vettel négyszeres világbajnok! :oh: ;D )

Paliknál még így is sokkal jobb szerintem.
Szerintem is. Mondjuk a "Vettel elképzelt naplója" tényleg egy fölösleges, erőltetetten vicceskedő hülyeség volt, de ettől eltekintve nekem nincs bajom a közvetítéssel. Sőt, amióta Szujó Zoli ül a műsorvezetői és kommentátori székben, a műsor menedzselése is javult (nem tudom mennyi köze van a kettőnek egymáshoz), a facebookot és az internetet kihasználva igyekeznek minél több érdeklődőt megszólítani, tetszik, hogy a nézők kérdezhetnek neten keresztül, közvetlenebbé vált a közvetítés, mint korábban. Szerintem Szujó és Wéber jó párost alkotnak a kommentátori székben.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #15084 Dátum: 2013. október 27. - 19:12:35 »
Mondjuk a "Vettel elképzelt naplója" tényleg egy fölösleges, erőltetetten vicceskedő hülyeség volt
Azon én is pislogtam rendesen.

Nocsak, úgy látszik, nem csak én és tgaby vagyunk itt F1-fanok. :D
Soha nem is állítottuk az ellenkezőjét.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #15085 Dátum: 2013. október 27. - 19:21:03 »
És remélhetőleg jövőre kapunk valami jó idényt is. Bár a mostani utolsó harmada már legalább szolgált valamivel az előző két futammal szemben.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #15087 Dátum: 2013. október 27. - 20:04:35 »
Bekapcsoltam reggel a TV-t. Nem nagyon szoktam nézni, maximum alapzajnak jó amíg a számítógép előtt írok. Épp ezért kapcsolgatni sem szoktam a csatornák között. De most megcsapta valami a fülem, amitől megállt a számban a kávé. Valami gyerekeknek szóló interaktív rajzfilm ment az egyik adón, és szó szerint a következő dialógus hangozott el benne:
(Jelenet, gyerek ül a csónakban, evez a folyón, elér egy hármas elágazáshoz.)
Főszereplő kisfiú:
 - Vajon melyik ágat válasszam, melyik felett van a szivárvány?  - kitekintve a nézők felé - Korrekt a harmadik felett.
 - Már alig várom hogy rózsaszín folyami delfin lehessek!

Itt ennél a pontnál felpattantam, kikapcsoltam a TV-t, és elhajítottam a távirányítót.

Uh, ha találkoznál a következővel (Mickey egér játszóháza) akkor futva el menekülj! Tippem szerint hasonló kategória...én már agymosott vagyok. Pedig próbálkoztam "klaszikusokkal" (Mazsola és Tád, Kisvakond, Füles Mackó stb.) amik ideig óráig partiban voltak, de végül mindig a 3D-s, modern "szennyek" győznek (pörgönc, mikkentyű és társai...rettenet...és még díjnyertes is :( )
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15088 Dátum: 2013. október 27. - 23:26:33 »
Nocsak, úgy látszik, nem csak én és tgaby vagyunk itt F1-fanok. :D (Vettel négyszeres világbajnok! :oh: ;D )

Vettel négyszeres világbajnok. Mintha tegnap lett volna hogy megszerezte az első győzelmét Monzában. Telik az idő. :) Remélem azért jövőre izgalmasabb évünk lesz a turbó motorokkal, mert az biztos hogy a maradék futamokat is behúzza a német. :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #15089 Dátum: 2013. október 31. - 19:48:11 »
Tud valaki valami biztatót mondani a képregényáruház.hu-ról? Létezik ez még egyáltalán, vagy Semiceset játszanak? Valaki rendelt már innen?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15090 Dátum: 2013. november 01. - 14:56:53 »
Ha esetleg volt meg olyan, aki a Demonoidrol szedte anno a cuccokat, akkor szinten orulhet, ujra mukodik d2.vu cimen.
A regi accountok elnek!

SwitcX

• Vendég
« Válasz #15091 Dátum: 2013. november 01. - 15:31:42 »
Ezer és egy éve, hogy megállt az oldal fejlődése.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15092 Dátum: 2013. november 01. - 15:47:40 »
A community legyen meg :)  a tobbi mellekes

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #15093 Dátum: 2013. november 01. - 19:32:44 »
Nocsak, úgy látszik, nem csak én és tgaby vagyunk itt F1-fanok. :D
Soha nem is állítottuk az ellenkezőjét.  ;)
Oké, csak mivel szinte mindig csak én vagy Gaby dobta be az F1 témát, azt hittem, másokat nem érdekel. :)

És remélhetőleg jövőre kapunk valami jó idényt is.
Tuti, mert új motor jön, rengeteg szabálymódosítás, gyakorlatilag minden csapatnak a 0-ról kell új autót építenie. Persze várhatóan jövőre is az élcsapatok lesznek a legerősebbek, de megjósolhatatlan, milyenek lesznek az erőviszonyok, ráadásul még a szerencsefaktor is nagyobb szerepet kap, mert az új motorok miatt újra gyakori lesz a műszaki hiba. Plusz a Ferrarinál Raikkönen-Alonso páros lesz, szóval parádés szezon elé nézünk szerintem. :D (Kivéve ha Newey zsenialitása megint betalál, és Vettel szarrá nyeri magát. :hehe: )

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #15094 Dátum: 2013. november 01. - 19:35:48 »
Van turbós tapasztalta, szóval sanszos.
A Ferraritól én egyre kevesebbet várnék, Alonso kezd láthatóan rossz hatással lenni a csapatra, és Raikönnen magasról tenni fog a spanyol ambícióira. Ha előre tippelni kéne látatlanban, inkább azt mondanám, Hamiltonnak volt igaza és a Mercedesnél várható valami. Meg talán a McLarennél, bár ez utóbbiban sajna nem nagyon hiszek. :(

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #15095 Dátum: 2013. november 01. - 22:42:01 »
A Ferraritól én egyre kevesebbet várnék, Alonso kezd láthatóan rossz hatással lenni a csapatra, és Raikönnen magasról tenni fog a spanyol ambícióira. Ha előre tippelni kéne látatlanban, inkább azt mondanám, Hamiltonnak volt igaza és a Mercedesnél várható valami. Meg talán a McLarennél, bár ez utóbbiban sajna nem nagyon hiszek. :(
Hát a Ferrariról nagyon sokan azt mondják, hogy Domenicalli a legnagyobb gond, őt kéne lecserélni. És ha azt vesszük, hogy idén Alonso két versenyét is egy ostoba csapatfőnöki döntéssel tették tönkre (leszakadó első szárny, illetve beragadt DRS), kezdem azt hinni hogy van alapja a kételkedéseknek... Eddig is Alonso vitte a hátán a Ferrarit.
Az meg külön érdekes lesz, hogy Alonso hogy fogja elviselni, hogy jövőre már nem feltétlenül ő lesz az alfahím a csapatban... :D

A Mercinél is erős a pilótapáros, és idén a szezon második felére elég jól magukra találtak, szóval lehet belőlük valami.

A McLarent én nem írnám le, mert szerintem ez az év csak egy nagyon durva kisiklás volt nekik. Bár én nem is értettem, miért nyúltak hozzá radikálisan az autóhoz, amikor tavaly az utolsó néhány versenyen már az ő autójuk volt a legjobb (még a Red Bullt is verték). :uhoh: Én már a szezon elején visszaültettem volna Buttont és Perezt a tavalyi gépbe, ha VB-t nem is, de pár futamot nyertek volna... De ez szégyen volt, hogy Buttonék a középmezőny elején kóricáltak a versenyeken... Ettől függetlenül a potenciál megvan a McLarennél is, jövőre dobhatnak egy nagyot ők is.

A Lotus-Raikkönen balhéhoz mit szóltok? A legújabb hírek szerint Kiminek tele lett a töke, és bedobta, hogy az utolsó két versenyen nem ül autóba, ha nem fizetik ki végre a gázsiját. Megjegyzem, igaza van.
Amennyire szimpatikus volt nekem ez a csapat a tavalyi évben és az idei év első felében, most annyira unszimpatikusak azok után, ahogy Raikkönennel viselkednek, mióta bejelentette, hogy eligazol tőlük.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #15096 Dátum: 2013. november 01. - 22:55:08 »
Csak viszik tovább a Renault hagyatékot. :) Amúgy jó csapat, ott kóricálhatnak a dobogó környékén folyamatosan, ebből a szempontból olyan, mint a Force India három éve.
McLarent én szeretném nem leírni, mert még mindig kedvenc csapatom (annak ellenére, hogy egyéniben Hamilton-drukker vagyok), de hacsak nem állnak elő egy remek csomaggal jövőre, nem tudom, hol kellene reményt látnom bennük. :-\ Negyedik éve folyamatosan egyre gyengébb az idénykezdésük és egyre később érik utol a többieket.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #15097 Dátum: 2013. november 01. - 23:17:00 »
Amúgy jó csapat, ott kóricálhatnak a dobogó környékén folyamatosan, ebből a szempontból olyan, mint a Force India három éve.
Ja, de Raikkönennek nem kis szerepe volt benne, hogy felhúzta őket a mostani szintre. Mondjuk érdekes, hogy ahhoz képest hogy jól szerepelnek idén, mégis kérdéses az anyagi helyzetük...

Idézet
McLarent én szeretném nem leírni, mert még mindig kedvenc csapatom (annak ellenére, hogy egyéniben Hamilton-drukker vagyok), de hacsak nem állnak elő egy remek csomaggal jövőre, nem tudom, hol kellene reményt látnom bennük. :-\ Negyedik éve folyamatosan egyre gyengébb az idénykezdésük és egyre később érik utol a többieket.
Ez igaz, az utóbbi pár év közül a tavalyi év végén voltak a legerősebbek, ha jól emlékszem... Mondjuk az tény hogy most nekik lesz a legnagyobb előnyük a fejlesztés területén, mert ők az idei elcseszett versenygép miatt talán a leghamarabb kezdhették átcsoportosítani a fejlesztéseket a jövő évre. ;D Persze a szabályváltozások és az új motor miatt ez is nagyon lutri lesz még így is.

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15098 Dátum: 2013. november 02. - 15:20:25 »

Idézet
Ez igaz, az utóbbi pár év közül a tavalyi év végén voltak a legerősebbek, ha jól emlékszem... Mondjuk az tény hogy most nekik lesz a legnagyobb előnyük a fejlesztés területén, mert ők az idei elcseszett versenygép miatt talán a leghamarabb kezdhették átcsoportosítani a fejlesztéseket a jövő évre. ;D Persze a szabályváltozások és az új motor miatt ez is nagyon lutri lesz még így is.
[/quote]

Azért a McLaren-től nem várok csodát jövőre, hiszen a Merci se fogja annyira támogatni őket, főleg hogy a Honda lesz a motorbeszállítójuk 15-től. Akik tudtommal eléggé be akarnak szólni a csapatvezetésbe, hiszen már Alonso fizetésének a felét is kifizetnék, ha a Mclaren megszerezné. Ami elég nagy szó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #15099 Dátum: 2013. november 02. - 15:56:06 »
És gondolom, még emlékszünk, milyen remekül ment a Hondának, amikor legutoljára próbáltak csapatfőnökösködni. Olyan csodás volt az irányításuk, hogy amint eltűntek a balfenéken, a csapatuk abban a pillanatban világbajnok lett. ;D